söndag

igår blev det som sagt att fira underbara Dianne som fyller 20 idag ! ritkgit trevligt, med god mat och underbara människor. fick en sväng av socker kick eller nått liknande, haha men inte så konstigt när man proppat i sig både det ena och det andra haha! kände mig full fast jag inte ens druckit en droppe alkohol, flum, trött seg, illamående,allt på en och samma gång. så var tvugen att ringa till min kära broder om han kunde hämta mig.. konstigt det där. men ida är jag på töpp iaf. har suttit med Ma C och teori hela dagen, sen nu på kvällen blev det jobb. måste varit nån idrottts grej eller nått, för skit vad folk det var. tränings kläder och folk som definitivt inte vad härifrån. kanske en fotbollscup eller nått sånt. är inte så insatt i det där. 

nu ligger jag och kollar lite halvt på the in-laws. verkar rätt bra, dock så slutar den snart men fördriver tiden lite =) imorrn är det måndag och skola igen. wehuuu så kul, naaaat. filosofi, geografi, ma och ekonomi står på schemat. jag förstår mig verkligen inte på det där med matte alltså! min hjärna vill inte fatta ekvationer och sånt trams. hur jag än försöker så just ekvationer.. det går ihop helt enkelt. gött att typ hela kursen är ekvationer, eller har jag fel? kommer tillbringa många timmar på handledningen med matten alltså. eller om alex kan vara snäll att hjälpa. risken där är väll att han börjar dra in en massa annat skit som inte ens har med det att göra eller knövlar till det hela med en onödig omväg till att komma fram till rätt svar. brukar bli så när man räknar på en betydligt högre nivå en C. pinsamt Emma. men alla har sina svagpunkter och jag har min i b la Matte. men nu blir det sängen.. hat' så bra, ciao



nya brallorna från ZARA fick åka. kommer användas flitigt i höst vill jag lova!

underbara mormor

övningskörde till k-stad och hem igen. gick bättre över förväntan. känns inte så jobbgt längre till uppkörningen. roligt att hälsa på mormor, piggare än vad jag trodde efter man hört. hoppas hoppas att det inte blir värre. hon låg där och hela tiden sa, men var inte ledsen, jag är ju glad nu..usch, hatar sånt här.. underbara mormor♥

nu ska jag iväg och gratta min favvo filipin, 20 år inte illa det! blir dock inget statt för mig. inte på bästa party humöret och ser hellre att jag får körkortet än att jag missar en ute kväll på statt. men nu ska jag fösöka få på mig skinnbrallorna och kila till Diane! ha en trevlig kväll gott folk. 


..

in mot karsltad, usch hatar sånt här. se hur himla svaga man är, hur dåligt man verkligen mår. att man bara har några dagar kvar att leva. vill inte bli gammal

vilken jävla dag

vilken jävla dag. började så bra med en spingtur, iföljd med plugg av teori, sedan skrev jag nästan 2 A4 blad på spanska!? hur fan det gick till kan nog inte ens gud svara på. sedan skulle jag in till öret. åh herregud. tur att det finns änglar säger jag bara. gick in på ZARA, går till kassan, ska betala, vart är min plånbok!? helvete! skickar iväg ett mess till mammi och hon ringer upp. har panik, går typ inte att prata med mig, min första tanke var att nu får jag inte göra teori provet säkert eftersom jag inte har nått ID. det kan ju aldrig sluta krångla för mig när det gäller körkortet! usch. sedan kom jag på helvete, alla kredirkort, telefon nummer, clubbkort, lösenord och allt vad man har i plånboken! vad fan ska jag göra med sånt liksom. åh panik, gick tusen tankar under mindre än en sekund. skulle ju inte komma hem heller, inga pengar på mobilen, så skulle inte kunna köpa en bussbiljett, att stå och tigga 32 spänn fanns inte med på kartan överhuvudtaget. pappa är i dalarna, alex i filipstad och mamma på akuten, yes, så oerhört bra tajming liksom. men precis när jag pratat klart med mamma ringer det ett okänt nummer. vågade inte ens tro att det kunde vara någon som hade hittat plånboken, men jo visst var det de, några små barn, var säkert inte ens 10 som hade hittat den på ett elskåp. jisses, tänk om alla människosr var sånna. skulle ha gett dom hittelön, men alla pengar som jag hade i plånboken var givetvis borta, men gald att jag fick tillbaka den...

skulle egentligen på maskerad, till maddo som fyllt 18, dock ser kvällen ut att sluta lite annorlunda..med mammi till karlstad... hoppas ni får en liten bättre fredagskväll än mig,.. hoppas på en bättre afton imorrn då underbara Diane fyller 20!

shoppingsug

nu riktigt rycker det i shopping nerverna. får sån där hrmsk ånget sni vet, man bara måste handla nått bara för att handla nått! jobbigt det där är. vet inte hur många timmar jag har ägnat åt att kolla kläder idag. skäms på dig emma. måste ju spara nu, till london och allt! åh hatar det här. finns sså mkt snyggt ute nu, dock inga snygga klännigar. ingen som jag fastnar för. men massa annat, kolla bara in dessa godingar från topshop, jag blev kär! tkr att den lite rid inspirerade stilen är rätt cool ändå.

idag i skolan hade jag bara två lektioner, företags ekonomi. det sitter allt kvar en hel del ändå. trodde inte jag skulle komma ihåg ett skit med dubbelbokföring, momsredovsing och göra bokslut och allt var det är. men det sitter allt kvar där i hjärnan. brukar alltid vara borta nu efter ett lov, men inte denna gång =) sedan hade vi internationell ekonomi. rätt kul ändå. lite historia i det hela, och eftersom vi ekonomer även läst hi B så kommer det nog gå gansla lätt. hoppas jag iaf =) när klockan slog 15.50 slängde jag ihop skolbäckerna, tramoade ner mot körskolan för lite teori. gick så där. 57, 62,61, blandade resultat. men läste knappt frågorna, klickade bara typ, orkade inte kolla i boken heller, så måste dit någon mer gång. fredag kanske, men åhh vill in till örebro och shoppa! men körkort är allt bra mkt viktigare. kanske hinner med både och. om man är kry. alla är ju banne mig sjuka och förkylda, även jag börjar känna av skiten. huvudvärk, feberfrossa och jävla hosta. inte bra! hoppas det inte blir värre bara ! =)

ni har väll inte missat vad som börra idag på tvåan förresten? börjar en ny serie om chanel, förberedelse inflr modevisnigar, hur kläderna kommer fram och så där. kanske är värt att se =) ska iaf kolla ikväll så får man se vad det är !
men nu ska jag göra mig iordnig och krypa ner i sängen och se om det blir nå bättre och vänta på att det ska börja på tv:n. eller kanske ska manbaka en kladdis först. var ett tag sen. men åhh vad jobbigt! haha. det är jobbigt att gå i skolan efter 10 veckors njutande =)

..

sitter och lyssnar lite på james morrison. även han är en riktig bra sångare. härligt röst som tusan!
denna dag har ju som så många andra spenderats i skolan. Hade spanska idag för första  gången. var rädd för vad vi skulle få för lärare med tanke på de två tidiagre åren. visst den vi hade i tvåan nu var bra, men man lärde sig inget. vi hade aldrig glosor eller något sånt. utan vi skriv uppsatser och film recensior och höll barapå med gramatik. okej, aa jo skit lätt är det ju då när man inte kan några ord liksom! men hon var ändå bra =) hon sa att jag och en klasskamrat bara kunde ringa till henne om vi ville ha hjälp med nått arbete eller till priv. såå söt =) men läraren vi fått verkar bra.. än så länge i alla fall. vi sa vad vi hade varit med om innan och att vi inte var så där jätte bra ochhon förståd. och att  hon jobbade för skolverket också vet jag inte om det gjorde saken bättre eller sämre ? tror det är bra. så hon skriver våra nationella prov till våren =) hoppas det fortsätter lika bra som det började!

efter skolan blev det hem direkt. kikade runt efter någon klänning. dock ingen lycka så efter ett tag tröttnade jag och det blev en lite joggingtur. sedan började jag kolla efter några bra mönster, inte större lycka där heller, så istället drog jag fram sy maskien och började sy om lite klännigar. om man inte hittar någon tills helgen blir det eventuellt en som jag fixade till idag. det märks. får nog bli örebro på fredag.

imorgon är det onsdag. börjar inte förräns tjugo i två pga att jag valde bort motion och hälsa och eng C. har ändå ingen nytta av det och får inte räkna med det när jag söker sen så känns menningslöst. ska bege mig ut på en morgonpromenad är tänkt, sedan iväg till körskolan för att plugga teori och sedan till skolan för två lektioner. företags ekonomi och internationell ekonomi. sedan blir det att övnigsköra med pappi. inte så jätte långt kvar nu. fickparkering i uppförsbacke blir något jag ska öva på! ska banne mig inte kugga på den igen! usch. men va fan, vem ger sig på att fickparkera i en jävla uppförsbacke med bilar både framför och bakom!? inte jag iaf! tar man ju någon annan. är ju inte svårt att fickparkera, bara man vet de olika trixen så är det nästan lätt som en plätt. typ.. jaja bara tt hålla tu´mmarna denna gång. köra som vanligt så ska det väll gå vägen.

nej nu ska jag ge mig på ett sista försök att hitta nån vettig klänning. så typsikt när man äntligen har pengar så finns det ingenting. varför är det så?


mega snygg sak från motel, slut överallt förutom zoovillage, dock bara M. *suck

07.47

god morgon kära läsare. sovit gott? själv har man börjat komma in lite i det här. blev sängen och somnade runt 22.30 och gick upp 07.00 idag, utan att vara dödstrött =) skönt att det börjar vända!

skolan gick bra igår. gjorde inte så där jätte mkt på lektionerna, fick lite böcker och så så där pratade lite om ämnet osv, ni vet hur det är. hade matte C igår och det gock över förväntan bra. ja det var ju bara första sidan, men känns bra att jag kunde det iaf. har skit svårt i matte så har lite ångest över att jag måste läsa den kursen. men bara jag får ett G så är jag nöjd. vet att jag inte kommer att kunna få bättre än då. efter skolan bar det av till jobbet för att jobba lite. gick också bra. rullade rätt mkt för att vara en måndag och dagen innan löning, men tiden går fort då iaf =) dock så undrar jag var folk får sina pengar ifrån. liksom det är ju inte en chese dom beställer direkt, utan det är liksom 3 big menyer, i QP meny, 2 6nugg menyer, plus meny och tre happy meal och jaa.. alltså hur kan folk ha pengar kvar efter semestern och allt!? själv har man 50 spänn, dock lite mer idag =) wehuu. måste beställa nått idag, annars om jag inte hittar nått måste jag in till öret. diane fyller ju 20 till helgen så vill ha nått nytt tills dess =) har inte köpt nya fest kläder på ett tag nu. sen nästa helg fyller min bror 20 också. då måste jag definitivft ha nått nytt! får kanske bli på fredag isåfall. det löser sig nog=)

idag är det tisdag, snart gått halva veckan. gött. börjar tio över nio idag med, till tio i fyra eller tio i fem. fattade inte riktgt det där med natukrkunskapen. nu står det att vi slutar tio i fyra, men förut stod det tio i fem, så lika bra att ställa in sig på tio i fem, annars blir man bara arg när man får reda på att det är tio i fem. usch. tänk i vinter. då är det kolsvart verkligen vid den tiden! baa att åka hem och lägga sig typ. ogillar!

nej nu måste jag sätta lite fart här, ser ut att bli soligt idag med så alla ni som är lediga kommer väll ligga ute och schteka skulle jag tro. precis som lilla alex! åh han börjar inte förräns på torsdag! vill också gå på universitetet!


monday

måndag, snart dags att dra sig iväg till skolan. börjar 09.10 och slutar? vet inte.. senaste 15.50 iaf. men aa man vet aldrig på walthers. sedan blir det lite jobb, 16-20 bara så inte nått långt pass =) sedan blir det väll hem, käka lite, kolla det man ska, fejjan, bloggar, på fyllingar etc. är så kul. man har alltid vissa sidor man måste besöka innan man stänger av datorn. haha. nej nu ska jag byta om och göra mig redo för skolan. just nu är det bara 6 grader?! hum svårt att veta vad man ska ta på sig, jeans, kängor och nån stickad sak får det väll bli. kan man ta av sig lite om det skulle bli vrååååååål hett. nej ha en bra måndag, ses tjarrå.

söndag, sköna söndag.

jag älskar söndagar. dom är så här härligt sköna, man behöver inte göra någonting, söndag är en sån där dag man får ligga i sängen med en bra film och bara ta det lungt. iof kan dom bli tråkiga också, men oj så härliga dom är =)

jobbet gick iaf bra idag. var bara lite små ruscher då och då. kan tänka mig att det drar igång ikväll istället. eller så gör det inte det. söndagar är ganska svåra att förutse. på veckodagarna vet man också oftast och på lördagar vet man också. men söndagar är alltid svåra. men men det gick ju bra iaf, var roligt folk som jobba så det underlättar mycket! är bra mkt piggare idag än i går =)

imorgon är det tillbaka till skolan. segt. har bara fyra lektioner, men slutar ändå inte förräns fyra.sen blir det skyda ner till jobbet. börjar fyra där, brukar alltdig kunna gå några minuter tidigare så brukar stämpla in på minuten =) tror inte någon dör om man kommer några minuter försent. dom flesta är nog vana med att inte sluta när man ska sluta =)

åhhh Erica, skadat sig igen! denna gång inte allför allvarligt men ändå :( det här med ridning är inte att leka med säger jag bara! undra om det inte är den farligaste sporten ändå. man vet alrig vad hästen tänker. visst man känner på deras kroppsspårk oftast vad de tänker göra eller vart de är på väg, men ibland gör det små djuren väldigt onvätade saker som man inte alltid är med på. då är det inte så roligt =) när jag själv red och tävlade var jag inte med om såna jätte olyckor, visst man flög av titt som tätt men inte så jag skadades för livet.. haha =) men kommmer ihåg på min första tävlings ponny, vi red ut, galopperade i fullfart, såg någonting i diket, en sten eller nått säkert haha.. "hoppade" han till åt sidan och jag hamnade lite snett och flög av, dock så fastnade foten i stigbygeln och blev släpad efter.. inte att remondera. hade nog en jävla tur. kunde lika gärna blivit sparkad och tramad. tavk och lov att man hade bra grejjer och är noga med att ha säkertsgrejjer på, annars hade det nog slutat rätt illa. en annan gång var på en hoppträning. själv red man en 120 hög ponny, medans dom andra hade iaf 160 höga hästar, eller D-ponnys. gick väll bra till en början, men när sedan hindren blev lika höga som lillte molstabers ascot var det inte lika roligt längre. han kom inte upp med frambenen ordentlit så han stupade rakt ner, och jag därefter. slutade med båda handlerna brutna. gött dää. och självklart envisas dom med att jag ska hoppa upp och hoppa igen. upp kom jag, men gick fan inte att greppa tyglarna. usch vad ont det gjorde..buhu, ryser nästan bara jag skriver det. ingen trodde att det var brutet så vi åkte inte upp till akuten förräns dagen efter. tyckte inte att jag hade så ont då. kunde ju ändå ta hand om hästen, sätta på täcken skydd och allting.blev lika chokad både jag och mamma när läkaren sa att det var ett brott på höger och två på vänster. bara att bli gipsad. mitt undet detta så var jag med i Div 2 också. kunde vara med i första, han precis ta bort gipset 3 dagar innan andra omgången var. men finalen kunde jag inte vara med i, bröt upp vänster fyra veckor efter jag fått bort gipset., sen fick jag inte rida nått mer det året för mamma.hahh. rädd som hon är =)

så det här med hästar itne bara inte. men dock så är dom riktiga härliga varelser, tro det eller ej, men att få en 700 kilo tung klump att göra exakt som man vill med bara några som rörelser är ganska häftigt. och när man får det där samspelet och kunna nästan läsa varnadras tankar. att när man bara tänker så gör den så. ganska kul om jag får säga det =) saknar det lite ibland. synd att det tar så himla mkt tid bara. man kommer sälert att börja när man gårr i pension eller nått =) rida och spela golf, haha det är grejjer det ! 

nej nu ska jag hoppa in i duschen, och just ja erica påminde mig nyss om högskoleprovet, dags att anmäla sig, så det ska jag göra först. ha en bra fortsatt söndag. 

just det idag Natha år 19! stort grattis till henne!!


 


tro det eller ej..

men jag kund somna igår. vid elva tiden slockande jag. haha syykt säger jag bara. nu blir det frulle sen back to work. söndag.. hum.. svårt att veta när det drar i gång. i regel senare än på lördagar, men man vet aldrig.. söndagar kan bli hur som helst. hoppas ändå att det rullar ganska mkt så tiden går fort =)

dead.

mkt folk idag. var nån äventyrs tävling så massa stockholmare var på besök på donk, plus att det var någon fotbillskupp. började med att det kom en buss vid elva. var massa folk och sålde över varje timme tills klockan fyra, då dog allt helt plöstligt ut!? konstigt det där. stod i ettan sista timmen iaf, var himla skönt att slippa tänka.. haha.. min hjärna var helt död. när ska man vänja sig med att gå upp kl 6! när det var skola var det allt inga probelm. nu efter sommarlovet och jag enbart gjort det två dagar är man helt död! okej, jobba och gå i skolan är väll inte riktigt samma sak. man blir lite mer slutkörd i hjärnan av att jobba än att gå i skolan, men ändå... skulle tagit nathas råd att inte gå och lägga mig efter jobbet inte bra, inte bra alls. sov tills nu, från kl sex, enbart skickat lite mess, men sedan somnat om som en stock..myyys.. nej nu ska jag kolla på det sista avsnittet av gossip, har helt glömt bort hur det slutade. pratade om det på jobbet idag, men ingen kom ihåg och det börjar ju snart =)

Men vad tusan..

har mamma och pappa blivit pensionärer? dom har ju inte ens fyllt 50 än, först om tre år! men man kan ju börja undra när dom stiger upp kl sju på morgonen!! det är ju för fan lördag, vad har dom att skynda sig upp för? dagens gammeldom säger jag bara.. nej dags att bika iväg nu, tjaaråå!


06.39

vad gör jag uppe såhär tidigt måntro? jo ska snart cykla iväg för att jobba lite =) till fem. men ska bli skönt att börja så tidigt, vill jag göra fler gånger =) ha en bra lördag och passa på att vara ute i solen nu, tror nämligen det kommer att bli sol idag ! =) pusss

detta eviga prat..

åh detta eviga prat om att jag ska köpa ny mpbil kommer aldrig till skott känner jag. måste verkligen ha en ny nu. går inte alltid att ringa till den, går inte alltiid att skicka sms och skriva heller för den delen. om man trycker t ex mellanslag så kan det bli massa punkter och bokstäver, grymt störande! så nu måste jag verkligen köpa en ny! men det kommer ju ut massa snygga hela tiden. vet ju inte vilken man ska ha. iphone är givetivs mobilen som står högts upp på listan. men så länge det inte finns att köpa med tele2 tänker jag inte köpa någon. Sony ericsson nya mobiler som kommer komma inom en snar framtid är riktgigt snygga, liknas en iphone, men även nokia har en hel del snygga nu.. åhh besluts ångest!
har ni nått förslag? vad använder ni er utav för lurar, nån att rekommedera?



Sony ericsson Aino


Nokia N 97


Sony ericsson Satio.

står nog emellan Satio'n och N 97, väger både för och nackdelar. svårt svårt. men nu är det ändå dags innan folk får utbrott för att det inte går att ringa eller får sms ;)

fredag

ojoj trodde jag skulle svimma av trötthet imorse. klockan stod på 06.00 och måste säga att det inte var igår som man gick upp så här tidigt! usch! sköljde ansiktet med iskallat vatten så man vakna till liv! fixa iodrning mig lite snabbt och, käka frukost och sätta på sig jobbar kläderna. började klockan åtta idag, och skulle egentligen slutat två. dessvärre skulle jag till skolan halv ett. som tur var kunde Maria ställa upp och jobba! tack så himla mkt ! =)
måste ändå säga att vad skönt det är att jobba såtidigt på morgonen, och vad fort tiden går! skulle mkt hellre vilja börja 6 och sluta fyra, än att börja fyra och sluta, ja när det nu blir.. mkt mkt skönare ! =)

i skolan skulle vi prata om våra projektarbeten, vad vi har tänkt oss, hur vikigt det är med det ena och det andra. så nu är det bara att sätta igång. josefine, min mentor gav mig en ganska bra ideé utöver det jag tänkt.. hum blir att fundera på=)

denna fredag, blir lugn för min del. blir nog mys med min E skulle jag tro, sängen tidigt idag också, jobbar 8- 17 imorrn så lika bra att försöka få sig lite nattsömn, annars vet jag en som inte kommer att fungera imorgon. måste ha minst 9 timmar, annars så är ju helt väck, typ ;) nje nu ska jag kila, ha de gött gott folk.. kram på er!


13 timmar..

1126kr. whuu,kommer ju bli miljonär, naaaat

283 dagar kvar...

nu är det ca 283 dagar kvar tills vi befinner oss i napa. åh vad jag längtar. balen, studenten och allt. blev så avendsjuk nu när nästan alla kompisar tog studenten.. :( men ser positivt, nu har jag mitt kvar ;) nu får dom stå där och titta ;) mohaa

skolan gick bra idag. vi gjorde inte spec mycket, mest massa praktiskt och så.. busskort, adresslistor mm. kurser och schemat som ser för tok för jobbigt ut för att ens kunna titta på just nu. plus att jag måste ta bort lite ämnen. ligger på 2900 nu, man ska minst ha 2500.. hum svårt det där. matte C och spanska måste jag ha för att bara behörig. Eng C måste jag inte ha men skulle liksom vara bra att ha med sig. engelska är änåd ganska kul eftersom man har så stor nytta av det. men ändå så är det nått jag kan lära mig på egen hand. det andra ämnet som jag lagt till är idrott och hälsa C, men det är ju bara gym träning och lite arbeten då och då så det kan man lika gärna ha kvar, plus att det är på morgonen. så blir i så fall bara engelsa C som jag kan ta bort.  fick höra idag att en elev förra året som hade 2900 poäng och skulle läsa vidare. alla extra ämnen som hon hade lagt till, som man inte var tvungen att ha med tog dom bort, och det var liksom ämnen som hon hade MVG i, de andra ämnena hade hon bara VG i. dom prioriterar de obligatoriska kurserna först. så jävla sämst, känns ju helt värdelöst då att läsa massa extra och slita ihjäl sig. arg jag blev då.. så kanske bättre att ta bort ett och kunna satsa allt i de andra ämnena istället för att få G och VG. hym svårt svårt.. josefine (läraren) tyckte iaf att det var klokt så. tydligen så är de här ekonomi ämnena rätt tunga, och det krävs att man lägger ner en hel del energi, och jag vet att jag kommer få slita ihjäl mig med jävla matten alltså. usch.. tur att alex är ganska mkt hemma iaf. =) jaja ska prata med hanna och se vad hon tkr, förra året sa hon att det inte skulle vara några som helst probelm med att ha engelska också. men som sagt, känns ju helt menningslöst att ha läst det, sen får man ändå inte räkna med det sen, då får man ju inte meritpoäng eller nått som man är ute efter.

åh och idag har dom ändrat scemat ytterligare. går inte bara 8-16.50 på tisdagar, utan nu även torsdagar.. åhhh. inte kul alltså! men sista året. jag ser ljuset, nedräkningen har redan börjat och snart är vi där, S3B tjaaalalalala...

nej nu ska jag bege mig ner mot stan, möta upp erica efter jobbet och kika runt lite, ha en bra solig torsdags eftermiddag =) pösss

back to school

nu sitter man här, ca en timme kvar, sen är mitt sommar lov slut, mitt allra sista sommarlov.. men hur gött känns det inte, att börja skolan, och veta att det är sista året nu! slutspurten! känns inte alls jobbigt att gå tillbaka fakt! kanske för man vet vad som väntar efter detta år! år kan knaptt bärga mig, kommer bli så fruktansvärt kul =)
iof skulle jag inte tacka nej till att åka till donken ist och jobba. faktiskt. då får man ju lön och så har man ingeting att tänka på efter jobbet. nu är det ju massa läxor, prov och skit. men sista året, det är värt att kämpa för, så nu kör vi S3B ! =)


..

idag har varit en ganska bra dag, har fått lite gjort, (för en gångs skull ).. stor städat hela rummet, solat, pöuggat teori, försökt sätta mig in i hur det här med mönster funkar, tränat, fixat present, köpt block/ pennor och allt annat som är bra att ha till skolan drar igång, tränat och letat fram lite kläder tills på fredag. alltså har jag hunnit med en hel del. duktigt emma =)
 
imorgon är det dags, och jag är förberedd, har ställt in mig på ett helvete, kan bara bli bättre då ;) tur att man inte börjar förräns elva imorrn iaf, mjukstartar lite, hoppas vi får gå hem efter det. slår vad om att vi ska ha lektioner efter det, typiskt walthers. alla säger att det är värsta soft skolan, nja inte riktigt om man säger så. men dom får väll tro det om dom vill =)

nej nu ska jag sätta på en film och sätta mig i sängen med en påse godis, övertalade pappa att vi var tvungna att hoppa in på ica. sista dagen på sommarlovet liksom. sen är det tillbaks till vardagen. ha det göttt, pusss


=)

Solen skiner som aldrig förr idag. typiskt at tdet fina vädret kommer när skolan drar igång.. jaja inget att deppa ihop för. låg ute nån timme iaf och sola föut, men man bli ju så himla rastlös efter ett tag. passade på att plugga lite teori. kändes bra, inte långt kvar nu tills det är dags IGEN. kommer säkert kugga på teorin nu bara för att liksom.. åh orkar inte det. men bara jag klarar den där jävla uppkörningen så blir jag lad. teorin är ju inte direkt svår egentligen. hoppas hoppas!

ska iaf snart bege mig till stan, lämna tillbaka ett par leggings, köpa block, pennor och annat skol material. ska även ta mig en titt in på team sportia och se om jag hittar nåt vettigt. kolla efter nått till madde också. sen ska jag övningsköra lite med pappa. kvällen blir nog att spendera här hemma, plocka fram grejjer till maskeraden och förbereda mig mentalt för att det är skola imorrn. wehhuu...men som sagt, lika bra att det drar igång så man får slut på eländet.

just det fick en lite bonus från Hm i dag också. me like. alltid något. dock tkr jag att det är lite snålt fakt, en ynka hundralapp för 7295kr, hum, lite mer bonus kan dom väll ändå ge ut?! aja bättre än inget alls kanske. men ändå. hundra spänn, vad får man? ett halsband typ. åh nu längtar jag till lönen, fast blir nog inte så mkt att leva utav trots allt. ganska många hundralappar åker direkt in på ett sparkonto, sedan väntas en london resa, måste måste spara tills dess, sedan en hel del födelsedagsbarn som ska ha lite presenter =) och jag måste köpa en klänning till perimären av hairspray..livet är hårt ibland. sen kom jag på att en vinterjacka måste man ju inhanlda också.. åh.. dom är ju inte billiga direkt.. Får be Alex lite snällt kanske ?

nu har jag iaf bestämt mig för projektarbetet. det får bära eller brista. det kan bli skit bra, det kan bli skit dåligt, men va fan. min kusin sa att så länge du har en bra utvädering av arbetet så spelar det ingen roll hur det gick, så det käns ju bra aif. tror att det kommer bli kul bara jag får ordnning på det och kommer igång =)  nej nu blir det att trampa ner mot stan. ha en bra onsdag gott folk. puss



Miranda kerr, detta kallas naturlig skönhet

Zanessa gifter sig

åh jag tror jag smäller av. dom ska gifta sig. hur gullit är det inte? bara 21 år men har varit tsm i evigheter nu. så söta är dom jue. perfekta paret =)



tisdag

två dagar kvar. sen är det dags. dags för det man minst av allt längtar efter just nu. skolan. åh fy! skulle mkt hellre se fram emot att börja universitet om jag ska vara ärlig. att tvingas stanna kvar i denna håla ytterligare ett år till känns inte alltför rockigt. Säg hallå till massa timmars plugg av  Ma C, Eng C, Sv C, Fek B, int.ek, Layot, NatkB, Geografi, Filosofi, Idrott C, projektarbetet, Spanska steg3, estetiskverksamhet. men bara att köra! det är vad jag ska göra, köra gärnet.

nu sitter jag och väntar på att en viss liten dam ska vara klar med sin interjuv. hoppas det gick bra ! =) får se vad vi ska hitta på, stan en sväng kanske? snacka lite skit, våra kärleks bekymmer oja, ni vet. allt som tjejer brukar prata om. ska kolla efter lite presenter idag också, en himla massa folk som fyller år nu. Dianne fyller 20, Alex 20, Madde 18, Nathalie 19, Nathalie nr2 13. syster har jag fixat en present till, ett par örhängen från hm, billigt och bra. men med tanke på hur mkt kläder hon får av mig (som hon iof inte kommer att  växa i förräns om 100 år typ..) så tkr jag att det jämnar ut sig. eller? alex däremot, vet jag nästan vad jag ska köpa till, han snor jämt grejjer av mig, rakhyvlar, hårspray, lotion, kokosolja, värmeskydd, schampon, ansiktskrämer och special grejjer som inte är så där jätte billigt.. kul! detta är vad jag får till svar- hur skulle jag kunna veta att det är dit?! öhhh hallå! tror du mamma och pappa köper sånna grejjer lr?! skulle bra gärna vilja se pappa smörja in sig med kokosolja och ligga på däcket och steka, eller använda hårinpacking till sitt hår! knäppskalle. han är den den som har mest pengar att röra sig med, men är sjukt snål... åh arg jag blir! köp eget för tusan. Nu får jag gömma sakerna så att jag knappt hittar dom själv. inte så kul.

Pain throws your heart to the ground, love turns the whole thing around, but the heart of life is good, denna låt med john mayer.. mhm sjukt fin.

men nu ska jag fixa mig lite, få i mig lite lunch sedan bär det av till lollo, blir lite "stan" häng =) pusss


-

bli nu inte rädda över det tidigare inlägget,haha, men lite så här är det med kärleken.. man får ta lite smällar då och då..

men tidigare idag, skulle göra stan, leta efter lite grejjer, fastnade i stället i ett samtal med ett gäng brudar som nyss kommit hem från buggan, sen han jag itne så mkt mer än Hm, lindex, vero moda och kicks innan det var dags för jobb. de hade fått in pajlett leggingsen som har tänkt klicka hem från nätet, men nu slapp jag det =)  bra bra. jobbet gick bara bra, fick till och med sluta en timme tidgare, sa jag inte nej till. var typ stendött.. nu jobbar jag inte förrns på fredag igen som sagt, oerhört skönt =) nu blir det sängen och slå på nån film skulle jag tro =) natti natti!



dreaming with a broken heart..

det här med att hitta den rätta är verkligen inte lätt. även om man är ung och har många, mångar år på sig, så vill man ju ändå hitta någon, någon att komma hem till, någon som sitter upppe och väntar på dig tills du kommit hem, någon som  håller om en om nätterna, någon som älskar dig mer än något annat, någon som du vet kommer att finnas där även nästa dag, och inte bara försvinna efter en natt. jag börjar tvivla på om dessa finns, i såfall vart. för här hittar man ingen. självklart finns det snälla killar och så, men ingen som jag kan tänka mig att vara med på det sättet. dom man förälskar sig visar sig i slutändan vara riktiga svin, idioter.. har fått detta hjärta krossat allt för många gånger, vill inte återuppleva det igen. finns inge värre... varför är de sånna idioter, så fort dom känner av att man är intresserad så springer dom iväg som små osyldiga varelser och låtsas om att dom aldrig träffat en. alltså, det är ju inte direkt så att man ska gifta sig. men det är vad dom verkar tro.. vad ska man då göra om man fått ett krossat hjärta. anatar att det är ett vardagligt samtalsämne idag. alla har väll sina metoder för att komma över någon.. även om det är sjukt jobbigt i början, för eller senare resar man sig upp igen.. men faller lika fort igen.. mm typ så är det.. kanske något man får lära sig att leva med eller så kanske man helt enkelt får sluta vara kräsen. men vill liksom att det ska kännas 100 procent rätt. liksom åh han vill jag vara med, och inte bara jo han ser väll bra ut. det måste finnas DET!..man säger hela tiden att nångång hittar man den "rätta", vad är då det rätta då?..



hur söta!? the perfect couple..


monday

måndag är det ja. sitter för tillfället och lyssnar på john mayer. grymt fin röst har han. dock inte lika fint hjörta, är vad man har hört iaf.  ska snart pallra mig neråt stan för lite  fix inför den kommande skolstarten som sker på torsdag! shiet, fort det går. men tkr av ån konstig anledning att det ska bli rätt kul, spännande.. haha. har mina anlednignar =) block och sånt där skit måset fixas, innan det tar slut på de bliigaste ställena, haha. typ ÖoB lär ju ska ha sånt bliigt. har inte lust att lägga ut en förmögenhet på saker man ska skriva i.. onödigt tkr jag. ska in en sväng och kolla på lånaböcker affären. sist jag var där och skulle kolla efter lite sy böcker och sånt så fanns det inte en enda, eller typ hur man stickar. inte riktigt var jag var ute efter. men vet att dom har andra böcker ,så antar att de var utlånade. hoppas på bättre lycka idag. sedan blir det jobb till 22, sen jobbar jag inte förräns på fredag. 8-14, måste få gå lite tidigare då jag börjar skolan 12.30.. hum. vi börjar ju så tidigt, hur ska man veta att man inte kan jobba liksom ? sen på lördag blir det jobb 8- 17 och 12-16 på söndag, trevligt..utgång?.. hum.. får bli nyktert skulle jag tro.

ett litet tips till er alla kladdkake älskare där ute. det här blir så jädrans gott. tkr att kladdkaka är så tråkigt, typ det är ju bara kladdkaka,  så istället häll bara i lite av smeten först, bara så att det täcker botten, sedan häller ni över ett lager med blåbär och hallen, och avslutar med lite krossad mörk choklad,sedan häller ni över resten av smeten så att det täcker. in i ugngen som vanligt. det blir sjukt gott. och ha inte inne den hela tiden, blir allra goast om den är kladdig, tkr inte om när det är muffins konsistens =) testa och se själva, syyyykt gott!

nej nu ska jag sätta lite fart här, så att gör någon nytta denna måndag. man blir så lat när man är ledig och inte har nåt tsepc planerat på dagarna. tar dom som dom kommer liksom. inte undra på att folk säger att dom ständigt är trötta, när man bara sitter hemma, antar att det är så här de känner sig.. ett tecken på att man har varit ledig alldeles för länge, eller alldeles för lite?! tolkingsfråga..nej nu ska jag kila, ciao!

btw det är bara ca 42 veckor kvar tills jag befnner mig i napa på studentresa, alltså ca 294 dagar kvar! och typ 44 veckor kvar tills jag inte behöver gå tillbara till walthers och springer ut med (förhoppnigsvis) kanon betyg. åhh vad jag längtar.



stylein



farligt snygg! rea 1549riksdaler, annars 2199.. hoho helt syykt snygg!  nyå kanske?! då ska det ju vara uppklätt till tändera! och denna var ju inte helt fel


Kenza för café

ojoj, cheka in Kenza här. här ser hon inte ut som vilken 18 åring som helst. kolla in bildspelet hos café här


Hm höst

har aldrig tyckt om Hm så mkt som jag gör just nu! galet mkt snyggt!




home sweet home

äntligen är man hemma. har inte gjort något annat än att jobba idag känns det som, vilket till stor del är sant. men har varit rätt så kul ändå fakt, och pengarna var vällbehövliga om man säger så. just nu är sängen min allra bästa vän jag kan lova. så dags att klä av sig, ta bort sminket och krypa ner. ska sova lääääänge imorrn! länge för mig är väll iof inte så länge som andra kan sova. men ska iaf inte gå upp tidigare än tio ;) sen är det bara att tagga om för lite mera jobb, dock bara fyra timmar så inte direkt ett möradpass. nej nu blir det sängen, hoppas ni haft en bra lördag. oavsett om ni varit på partaj eller bara haft en skön hemma kväll =)



vacker som få.

.

trött är jag, grymt seg alltså! helt syyykt alltså! nyss kommit hem från jobbet, bara att dra på sig kvällens kläder och dra sig bortot för ytterligare lite jobb. ska ändå bli lite kul, om jag ändå hade varit lite bättre, inte på topp just nu alltså =) längtar redan till sängen. om ca 7 timmar, då emma får du äntligen sova ! =) men nu måste jag sätta lite fart här så man inte komer försent dot, vore ju ganska så skämmit!

lördag

gårdagens jobb gick bra, roligt folk man jobbade med så tiden flög iväg =) sedan bar det av till underbara E för godis och filmmys med härliga flickor=) var ett tag sen om man säger så, bara ta det lungt och snacka massa skit. sånna kvällar behövs de också!

nu ska jag snart iväg och jobba, trött är jag som aldrig för. kan bero på att man bara har sovit 5-6 h varje natt nu senaste veckan. och jag behöber minst 9 h för att fungera... men man får väll skylla sig själv antar jag =)
denna lördag kommer inte bestå mer än jobb. först iväg och jobba fyra timmar på donk, sedan iväg till josefine heter hon. ska hjälpa till lite, henne pappa fyllde år så dom skulle ha en stor fest hemma. Det blir jag och så har jag Anna vid min sida. vilket team vi kommer bli =) så kan väll säga att idag jobbar man minst tolv timmar =) lite extra pengar på penningkortet är ju inte helt fel =)

tror att det kommer bli rätt mkt på donk idag. brukar bli så när det är STCC här i staden. men bara man har rätt bemanning och så där så går det bra. då går tiden fort också =) kanske man får se en skymt av prinsen detta år. han var ju iaf där förra året så han kanske glider förbi igen ? vem vet. man kan ju alltid hoppas ;)

nej nu måste jag fixa klädsel tills ikväll och fixa iordning mig lite lätt. hoppas ni får en trevglig lördags kväll,  pusss



bild

jädrans..

16.03!!?? inte okej, inte en chans att man kommer in med de här poängen, trodde att man hade lite bättre! vad tusan, har ju bara två G, tkr att det är ganska bra. men att jag hade 16.03!! detta blir ett hårt år!







två riktiga snygga pälsisar, snart så

men...

tkr att jag är inne på HM:s sida varje dag, nörd som jag är. kikade in igår och vad är det jag ser! joo massa kläder hm divided exclusive och höstmodet.. åh vad mt snyggt! och inte har man pengar till det heller. åh ogillar mkt! vrf kom det redan, släppes ju inte i butik förräns i slutet av september har jag för mig !?..

-.-

hemma från jobbet.. skule sluta 22, men som vanligt så slutar man aldrig i tid.. undra om det har någonting med STCC att göra som är i helgen. mt folk var det iaf för att vara torsdag. slapp iaf jobba till stänging, hade jag aldrig orkat!!
så nu sitter jag här, kollar på lite bilder sen gårdagen, sjukt rolig kväll var det =) mera sånna här teman säger jag bara!

imorgon åker våran kära Karin till London, åh shiet. är så glad för henne men samtdigt ledesn över att hon sa åka. men som sagt, höstlovet, då får man äntligen se henne igen =)

imorgon väntas ytterligare lite jobb. 14.00 till 20.00 är det sagt, hoppas att det blir så ockcså, för sedan blir det mys hos lollo, massa godis, som vanligt=) lite film och prat om alla dessa konstiga snygga varelser som finns skulle jag tro att det blir.. mys mys. hoppas få träffa Dianne också som komme rhem !!! =) hinner inte träffa henne på lördag då det först bli jobb på donk till fyra, sedan blir det jobb på annat håll, då med Anna vid min sida! så hinner inte vara med på ladiesnight! :(  men hoppas på imorrn !

känns fakt inte så fruktansvärt jobbigt längre. undra om det var den ordentliga springturen förut som gjorde sitt... har inte sprungit, verkligen sprungit på evigheter. men idag sprang jag verkligen. skönt att få ur sig... ja vad jag nu fick ur mig. men kändes bättre efteråt...så är det väll dags att släppa det här antar jag, försöka hitta nått annat, nått bättre, ännu bättre hur nu det ska gå till?..



äh behöver ingen pojkvän som tar hand om mig, kan ta hand om mig själv plus att jag har, som sagt världens bästa vänner!! kan aldrig säga det för många gånger!


torsdag

blev ett lyckat chaterparty hos underbara Karin igår =) det bjöds på god cheesecake, bål kokosnötter, massa drinkar med paraplyer, solhattar och jaa... ni vet allt som hör till! vilka underbara vänner man har, har sagt det förr, men jag säger det igen, jag har dem bästa! tänk om alla hde denna tur att hitta sånna här underbara människor !! =) puss på er!
blev starrebarren en sväng också, men var itne alltför rockigt där så belv en tidig hemgång. trodde jag skulle frysa ihjäl! 5 grader stod termometern på när jag kom! och där kommer man i shorts och skinnjacka och cyklar.. fy, hallå vinter.

åh kommer sakna Karin såå! nedräkning till höstlovet har börjat! är väll inte så jätte långt kvar, ung ett sommarlov. önskar henne all lycka till och hoppas att allt kommer att gå bra =) bra rumskompisar och att skolan är bra och allting! London ska ju iaf vara en trevlig stad så.. =)

nej nu ska jag ut på en springtur.. en lååång sådan. puss



de bästat =) (sara, diane och paula som fattas bara )

...

olycklig kär, det är var jag är!....


boys boys

mhm det är ett ständigt bekymmer med dom. inte för alla såklart. vissa hittar den perfekta i de tidiga åren, medans andra aldrig hittar the one. jag börjar bli lite trött på det här nu. när jag äntligen hittar någon som verkar okej, så visar det sig alltid att den personen är ett svin. ringer bara/ sms:ar bara på nätterna och vill ständigt ses hemma hos nån typ "kolla" film eller nåt liknande. sen när man testar lite nya, som egentlinge inte är min stil, då är dom alldeles för mesiga och snälla och det blir liksom ingen spänning i det hela. sen kan det bero på att jag tröttnar på efter fyra gånger. men itne så konstigt när dom bara vill ligga och kolla film hela tiden! jag får damp tillslut. måste göra någongting, annars så tröttnar jag på en gång. säger sig väll självt. okej kanske de två första gångerna man ses, men hur mkt lär man tjäna varandra då liksom?  jag vet inte, är jag för kräsen av mig, ställer jag för stora krav på de stackarna.
jag vet svaret själv  men va fan, jag är som Göran. jag vill hitta någon som är 100 %, men enligt Ann så går ju inte det. går bara att ha ett förhållande som funkar till 85% möjligtvis 90% men inte mer.. haha. nej men seriöst, hatar sånt här, vrf träffar man bara idioter för? kanske är det för att jag inte är förhållande typen, jag lägger inte ner tillräckligt med energi?
men nu iaf, träffat nån, är kär upp över öronen.. åhh har ni känt så där nångång. det pirrar i hela kroppen verkligen, magen typ vrider sig och man mår nästan illa. jag kan knappt kolla på personen, knappt säga Hej,. hallå ett Hej, hur svårt är det liksom. men nej det går inte. får inte fram ett ord när jag träffar hnonom, men åh vad jag vill. hara bara pratat med han en gång, eller statistiskt sett är det väll två, men den alldra första gången räknas fan inte..och självklart så hör jag från olika håll att det inte är någon bra kille... jahopp, vilken suprise Emma! men tänker att nångång måste väll ändå personen i fråga förändra sig?! eller ? man kan ju inte alltid gå runt och bete sig så där, eller så kan man det... traksigt

men det är kanske lika bra, snart börjar skolan igen och man återgår till vardagen, jag här i karlskoga,  han i en betydligt större stad.. bara att gilla läget.. nångång måste man väll ändå hitta The one, eller ?



 i skuggan av värmen, sjukt fin film. tänk och hitta en sån där kille !


-.-

tisdag, har inhandlat lite grejjer till morgondagens charterparty. kommer bli galet bra =) blir shorts och badräkt och klackar. sedan lite annat krims krams. vattenmelon och kokosnötter kommer bli mina "glas" för kvällen med paraplyer och sugör i. går in för det här temat!
nu på kvällen har man myst hos bästaste E med lollo och karin. snacka lite skit och prata inför morgondagen. sedan blev det även lite gossip avsnitt. dom allra första. shiet vad dom ändras.. åh just nu slog det mig att det bara är en vecka kvar till skolan börjar! åh skolångest. men vill ändå börja nu, så at jag får gå färdigt skiten och dra härifrån. börja det "ritktiga" livet. australien, alla studenfester, för att inte prata om alla lägenhetsfester som kommer att äga rum.. åh tycker att det ska bli kul att plugga sen fakt. längtar. men först ska man klara av detta år... hoppas det går lika fort som föregående. jävla tur att dom flesta av mina kompisar bor kvar iaf, annars hade jag inte klarat mig!


måndag

kom hem för ett litet tag sen. var och fikade på som hemma med Simone. för en gångs skull sees vi inte på jobbet, utan utanför jobbet. trelivgt trevligt =) belv lite skvaller om bdåe det ena och de andra. sedan belv jag medbjuden på kryssning till tallin i september nångång, 10:e har jag flör mig att det var. kul! har aldrig varit på kryssning nångång, så det kommer nog bli skit kul =) sedan blev det en runda i den lilla staden. kollade efer lite grejjer till ett kommande episkt chaterparty, hittade bara paraplyer. måste hitta en sån där krans och lite annat, men ingen butik i hela stan hade nån. någon som vet vart man kan tänkas hitta en sån?
nu sitter jag här och försöker få lite odring på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag med lille måns i bakgrunden. lyssnade aldrig på han tidigare, men nu efter jag sett han blev man ju inte mer än lite små kär. haha. jag är ju som sagt oerhört svag på musiker. helt sjukt. om en killa kan sjunga och spela guitar, det är kört för mig. nej nu måste jag fortsätta här inna njag fastnar här. ha det bra. ciao.

-.-

hallå igen. var ett tag sen nu man skrev här. men nu är jag här igen. tänkte uppdatera lite om helgen. blev hel dag på stranden på massa goa männiksor. låg där från 11 till strax efter fyra. man var lagomt seg efteråt =) då var det bara att pka till jobbet för att jobba till nio. gick ganska fort, sedan skynda sig hem och göra iording sig inför starrebarren.
vää där så var det ganska mkt folk där. redan vid halv tolv! här inte tll vanliheterna=) det kom bara mer och mer, gick kanppt att vara på dans golvet. spec inte när man bara hade druckit två mojitos heller. var mkt "kändiasr" där så det var kul, och en hel del random people, som var desto mindre kul, haha. nattdopp blev det inget av, blev iaf en trevlig kväll på starrebarren =)

söndagen bjöds på lite jobb igen, trött som tusan släpade jag mig iväg dit. sedan hem till E för att mysa lite. käkade lite godis och åt tacos. mums ! sedan kollade på en rikgtigt bra filk, kommer ej ihåg vad den hette, men bra var den !

idag blir det nog rätt lungt, ska iaf träffa simone, sen vet jag inte vad som händer=) får se vad dagen bjuds på. ha det bra, ciao.

Fredag!

vilken underbar dag! gick upp halv nio och gjorde i ordning mig för skulle vara hoss lollo klockan tio =) beach dags. så har legat där hela dagen, till tre ungefär. då bar det av till örebro för att träffa Jonas och lyssna på han och måns. trevligt trevligt! och hur duktig är han inte, shiet. mkt bättre live än när man hör han på skivan. och rolig var han också. verkar vara en rikgtigt härlig killa alltså.. om man ändå hade en sån tur och ha en sån pojkvän. vore ju inte helt fel. solg mig nu under spelningen att han är ju inte ens gammal! 86:a? shiet det är ju ingenting! liten pojke typ jööe. haha. men shiet alltså, fin är han måste jag säga..



jonas på cynt =)







imorrn väntas plajjan, sedan iväg direkt för att steka lite i värmen, sedan utgång =) helt okej lördag! nu ska jag sova, natti natti

öhm!?

okej?! kom nyss från Lollo, gick in på min blogg av en slump. vad tusan, den är ju helt cp på andras datorer ju:S hela namnet syns inte, det är punkter lite här och där och menyn är längst ner!!! vrf är det inte så för mig för! pinsamt värre. hur ska man ändra så att det är  bra på allas webbläsare? nån som vet?!

sool

idag har solen skinit hela dagen. så underbart. så har legatr där och pressat, nästan hela dagen. belv lite varmt där ett tag så var tvungen att gå in. sedan nu på kvällen blev det ltie inlines åk med lollo. ojoj, det är fan farligt det där! spec inte om man varken har hjälm, armbågs eller knäskydd. jisses säger jag bara. i fortsättingen ska jag bara åka på plant underlag!


onsdagsklubben

lika mysigt som alltid med tjejorna. började hos sofia, grillade, åt massa godis och Hanna hade med sig goda pajer till efterätt. sedan bar det av till starrebarren för dom som ville.  Sofia,Elin,Karin,Tina,Hanna,Maja,My och jag blev det som knallade iväg. blev en chock när man kom dit! herre jävlar, vart var allt folk!? var som en hemmafest ung kändes det som. helt sjukt, har aldrig varit med om nått liknande. men träffade roligt folk så det gjorde itne så mkt, var trevligt ändå, lie små jobbigt när alla skulle få ut vad som hände i helgen... och när man inte berättade det då var man tydligen en idiot som man inte skule prata med nått mer.. haha det hände lite där =), men  det var mysigt på nått sett när det var så lite folk=)hehe. satt mest ute på borggårn', men borttot halv två begav sig jag och Tina in mott dansgolvet där Karin befann sig och rörde oss lite bland de andra tio personerna ungefär. haha. där en viss annan person befann sig..det här är jobbigt.. sedan skulle vi på efterfest hos jessen först, men det struntade vi i. Tina den galningen skulle ju upp och jobba klockan åtta =) så vi knalla hemåt, väll hemma vid tre tiden, blev det sängen typ på en gång. myys. Önskar att alla kunde ha lika underbara vänner som jag, ni är helt underbara ska ni veta ! ♥


-.-

den där känslan alltså, det har skett nått stort i Emmas värld!

Brunett,Blond?

åh alla färgar håret brunt nu till hösten, blir så himla sugen. men är ganska säker på att jag inte passar i det. men kolla bara gynning, hur snygg blev hon inte?!



hett hett! även Blondinbella har ju gått från blond till brunett, snyggt!

kärleksdryck?

så underbat. ligger hät på soldecket och svettas. så otrligt härligt. har jonas brothers på här i bakgrunden, deras nya album är faktiskt bra. just nu favvo låt paranoid och black keys. ska snart bege mig till ICA för att köpa lite grejjer tills ikväll. grillning hos S väntas med ett härligt gäng. sedan blir det onsdagsklubben. kör en hel vitkväll idag. men kan ha lika kul ändå, nästan iaf =) skönt att vara nykter också, vakna upp och vara helt pigg, utann några som helts ångestkänslor, skuldkänslor eller ånger. av någon konstig anledning så brukar det slinka ur saker ur en som man egentligen inte menar, eller man kanske mernar det men inte så starkt, om ni fattar vad jag menar? likaså så har helt plötsligt alla lyckas förvandlas till Zac efron eller johnny depp. till och med den där tysta saken längst in i hörnet med men kutrygg och blicken ner i backen! underligt det där... alkohol är rena rama kärleksdrycken. här behlvs inga jävla hockus pockus med trollstavar och dittan och dattan. den där harry potter kan ju slänga sig i väggen! alkohol är den bästa kärleksdrycken helt klart! nej nu ska jag steka på fläsket ytterligare här, hörs. ciao..

topshop höst 2009

åh detta får mig att verkligen längta till hösten. alla dessa snygga skor, det tar kål på mig. Topshop är väll inte dom enda, scorett och Zara är några kedjor man måste hålla ett extra öga på för ooooj, det är schnygga grejjer vi snackar om här!

              

           


      


    

   
nej nu ska jag äta upp frukosten, sedan blir det en joggingtur, steka i solan, sedan grillning hos sofia och onsdags klubben. ha en bra onsdag =) puss

piggelin

åh är inte ens lite trött. kan bero på att jag suttit och sörplat tee med typ ett kilo honugn i varje kopp och suttit och käkat upp tre hg alldeles själv. typ sockerkick eller vad!? jag som skulle börja mitt nya sundare liv.. haha. går inte så bra och kommer nog inte göra det heller.. jaja. har iaf lärt mig en sak nu iaf, inte dricka the och äta godis efter 00:00 om man inte vill vara vaken till tre på natten= oerhörd sockerkikck. tur att lollo sitter upp och håller mig sällskap. har diskussion på facebook, inte på msn utan på fejjan, haha. ojoj. har bestämt att vi ska till vegas, tiger i badrummet, roofies, adoptera en bebis, eler vrf inte en apa och givetivs gifta sig, låter som en ypperligt bra idé tkr jag! eller hur lollo ?;) har även bestämt att fest i kräftans tecken is on, och det snart. Hatt, kräftor och massa snaps och aviseragänget, som en riktig kräftfest ska vara. en så kallad epiiisk kräftfest. vore inte helt fel! nej nu måste jag försöka bli lite trött, blir man tröttare av att gå ut och springa en mil typ, eller blir man bara piggare då ?! nej, blir att läsa VR och sofis mode instead. mkt bättre. god natt på er!



doutzen, jävligt vacker sak det där

om jag ändå hade haft...

om jag ändå hade haft 6000 i bakfickan. jädrans vad läcker.



Asos

what a fuck!



måste säga att schemat är bland det bästa jag har sett inför hösten! va fan 16.50 varannan tisdag! funderar starkt på att välja bort eng C nu, om man ska orka hålla uppe alla adnra ämnen. spanskan och matte C måste jag ju ha kvar, så får bli eng C i så fall! sämst säger jag bara!




saknar dig kusin vitamin

saknar lilla brun! men penningkontot tillåter inte sthlm just nu. hade helt glömt bort att banken drar bort några papperslappar varje månad inför nästa års äventyr..det kommer bli epiiskt om inte annat, lr hur Erica ;) kanske kommer hon med på fredag med sin joans och lille Zelmerlöv när de ska spela i öret, men inte säkert:/ förmodligen måste hon repa inför harispray, vilket är lite förståligt, inte långt kvar nu. men oj saknar henne nu! vill ju ut pch prataja med henne nu och göra stureplan osöker. skulle ha gjort det för ett bra tag sen när jag fyllde 18 men det verkar aldrig bli av. alltid dyker det upp nått som gör att hon inte kan :/ antar att det är så i den branschen, det ändras hela tiden, från det ena till det andra. tror inte jag skulle kunna klara av att leva så. aldrig kunna ha planerat nått och när man väll gör det måste man vara beredd på att helt enkelt strunta i dom planerna. men det är ju hennes hobby, hennes jobb så vad tusan. tänk att få hålla på med nått som man verkligen tkr är kul och samtdigt kunna leva på det. inte helt fel. men tyävrr så har inte jag nån sån talgan, kanske nån som ligger dold långt där inne ?;)  haha


 kusin vitamin, snygg är ho'

tisdag

tisdag, har varit ute och powerwalkat tidigare idag, rikgtit skönt. måste komma tillbaka till vardagen nu känner jag, bli lite iform, vilket jag inte är för tillfället. har verkligen nada muskler, haha. trodde nästan man skulle ha träningsvärk efter PIP så som vi gick från skranta, till karlberg, till PIP, till karllberg, hem uppgör IP, nerför och uppför igen. ja ni hör ju själva. och jag lovar den backen är upp till IP är INTE att leka med. spec inte när man har klackar!? tur att man har donken då man "styrketränar" lite ;) haha. pomme kartongerna väger ändå 5 kilo tror jag, om inte tio ?! shit samma dom väger lite iaf, och den ska man uppför huvudet med sen ner i den där saken pommesen ligger i. och shake och glassmixen väger också allt en del ;) haha. nejdå skämtar lite. men nu är det kanske dags att komma igång igen. träningslagret får det bli, när skolan börjar, nu är det sommarlov =)
fick ett roligt samtal förut! E kommer hem! jag kan knappt tro det, så himla underbart! saknat min brud nått otrlogt! även om hon fakt har kommit hem lite då och då, tur det säger jag bara! så snart så är hon hemma igen! härligt=)
Annars nu blir de rätt lungt, kikar runt efter snygga mönster, och allmänt bara tar det lungt, blir lite jobb sen bara, fyra timmar bara så inget jobbigt pass direkt, men lite pengar till penningkontot tackar jag allt jaa till.
justee, såg för någon vecka sedan det här, (scrolla ner lite gran). lite små kul, hehe. men nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sedan lägga mig och läsa VR. bläddrar alltid igeom den först, sen gör jag nånting annat ett tag, och sen läser jag den. alla har sina vanor. men nu ska jag kila, hade det bäst, pusss



var länge sen det kändes så här!


sommar med göran

då har man sett sommar med göran nu också. rolig film, lätt att kolla på. behöver inte anstänga sig för att hänga med. lite som sällskapsresan typ. det stuket. men den var bra och helt klart sevärd om man inte har nått bättre för sig  =)


blev himla sugen på att ha en kortis till klännig på balen (jag vet det är långt kvar) men annars så kommer man i sista sek och har ingen klänning. kul att ha en som nån annan har liksom!

-.-

det slog mig förut, att det som hände i helgen. påminde lite om en film. det enda som fattades var typ att jag skulle gift mig, adoptera en unge och släpa hem en tiger till badrummet. nej då men skämt och sido, ärtligt, har fortfarande ångest över helgen, att det är så himlans svart som det vekligen är! roofies? jag har faktiskt inte utesliutet det. fast vem tusan skulle ge det liksom. men iaf, för så svart som det är så blir jag lite rädd.. aja som tur är är jag ju inte ensam om det. har hört både det ena och det andra, och den ena historien är värre än den andra så, jaja lika bra att gilla läget liiksom... jag säger så här att det man inte minns har aldrig hänt. det är bara påhitt alltihop, känns det lite bättre.
ska snart dra mig neråt mot lilla staden, ska kolla lite tyger och mönster osv. sedan ska jag möta upp karin för att cheka en sommar med göra, heter den så? jaja ni vet vilken jag menar. verkar oerhört kul, så hoppas den är se värd! men ska röra på fläsket lite nu så jag kommer iväg nån gång...



aviserafesten, full koll då!


I miss it...

I already miss it..


måndag

den där putte har fan tagit kål på varenda männsika tror jag. alla är grymt trötta och sega. vädret kanske inte gör det bättre. skräll att det är monligt och duggar ute. weehoo. underbara sommar säger jag bara. slog mig igår att det inte alls är långt kvar till skolan. bla pappa började jobba idag, och de flesta börjar jobba nästa vecka, och veckan därpå är det skola!!.. åhh jag vill inte, orkar inte. känne redan att det kommer bli 2 jobbiga läsår. får ta bort ett extra ämne om man inte hinner med. projektarbetet kommer ta en hel del tid kan jag tänka mig. lika bra att börja med det nu när man är ledig. eftersom man går ekonomi så är ju nästan det ända man kan ha ett UF- företag, tror det kan bli bra, erfarenhet iaf. så vet väll på ett ungefär nu vad jag ska ha, tror jag har bestämt mig. tänkte börja lite smått nu iveckan. men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte att bli så. åker upp till sthlm, förhopnigsvis om penningkontot håller, några dagar och hälsar på joanna! även träffa Dianne tror jag att jag hinner med isåfall =) kommer nog bli rätt lungt, inget festande eller någonting. med tanke på att joanna repar inför höstens harispray mellan 9-18 varje dag så har jag en känsla av att hon inte vill ge sig ut i dimman. men mig gör det inget, är nog bara glad för det! kommer inte bli alkohol för mig på ett bra tag! åker hem på fredag isåfall, följa med jonas som spelar med lille måns där. trevligt trevligt. sedan är det dags för jobb igen, hemmafest också, fast nykter. aa blir nog en rätt händelserik vecka en då trots allt. kommer nog inte bli så mkt projektarbete trots allt. men vad tusan det är sommarlov, får njuta av ledigheten nu, det där får jag klara av i höst! nu ska jag ta och hitta på nått lite roligare än att sitta här och deppa inför skolan! bläää. ryktas om bio ikväll med. mys. ciao


redo för festival? Naaat...

pict

















finns så otrligt mkt mer bilder men orkar inte ladda upp fler nu! kan iaf konstater att det blev en grym helg!


resume

galen helg! längtar redan till nästa putte! gårdagen blev galet bra, lite för bra kanske ?! lr bra och bra. man får lite ångest, bara mer och mer som kommer fram. och man ser mer och mer bilder! fick ett ganska intressant mms förut. åh herregud! total spårad kväll!
dagen börjades med födelsedagsfirande hoss snyggingen Elin som fyllde 19! sedan skulle några vidare till pip och kika på monybrother, men jag, eri ca, nathalie och lollo åkte iväg på poolparta hos sundh istället. hur trevligt som helst och grymt bra stämning. sedan blev det som sagt lite för bra. lite mkt av det goda resuterade i en rad hemskheter och pinsamheter. ågreen är bara förnamnet idag. efter det blev det  besök på nöjes, PIP besök, sedan hem till Lollo, deckade i sängen si så där 2 minuter, sedan iväg till Montana och käka pizza, sedan iväg till PIP igen på en vinglig cykel,mötte lite folk där, sedan spanska våfflor hanns det med också, sedan hem skjusad på cykel av alex, äta ännu mera, tappa glas så det första pappa gjorde var att få massa glas splitter i foten. bra gjort Emma! sedan äntligen sängen. blir lungt nu ett tag för mig om man säger så! usch. spårat, hemskt, pinsamt, kul. jaa, helgen har delade menningar. men jag säger bara att det är festival, då händer det saker. Avisera festen och det episka poolpartyt var de roligaste festerna på länge! alla dessa underbara människor.  sjukt bra. sjukt bra avslut på sommaren, även om det inte är slut riktgt än. men ojoj, denna sommar har ändå varit den roligaste på bra många år!


dag 3

galet bra dag/ kväll igår! bara att tagga om för ännu en kväll! denna kväll all in!


































-.-



lite festivalig måste man ju vara


RSS 2.0