Får jag komma?

Sitter i skolan, marknadsföring.. super kul och super lätt.. tittar, pratar och disskuterar om katter, byrackor, stjärnor och kassakor.. typ.. Men just nu är jag väldigt avis på kusins jobb..Loggade in på facebook, status uppdatering lyder: repar med herr Zelmerlöw. kul då..får man komma upp?
Nej nu smiter jag härifrån och beger mig mot öret med underbara natha !=)

.

i väg till skolan nu, för lite företagsekonomi, sedan in till örebro med nathalie !=) mys det. När jag kommer hem måste jag skriva klart spanskan, tre kapitel kvar.. suck.. åh just jävlar,måste lämna in semsteranöksan idag också.. sista dagen! nej måste kila. tjarrå

A B C D E F...

Tydligen så är det nya betygssytemet 2011. tusan! varför började dom inte med det tidigare, bra mkt bättre än det vi har nu... du kan ligga på ett VG++++++ och ett VG ----, men i betyget står det ändå vara VG. dåligt. nu är det flera steg och man får en rättvisare bedömning. Bra de kommer få det de elever som kommer nu. likadant med merit poäng och sånt, inte tänkte jag på det när jag gick i nian.. kommer bli rätt svårt för oss andra att komma in nu känns det som, om man nu inte pluggar vidare direkt. jaja skit samma, kommer nog in på nått sen ändå:D får vi hoppas iaf!

natti



En bild på lille missan får avsluta denna tisdag. natti natti!

och några timmar senare...

var man klar med svenska tal analysen. Ni vet hur facebook fungerar, folk gör liksom sådana där updates, vad som händer, vad de gör osv. en sådan updates löd någonting om att snart var klar med tal analysen i svenskan. Jag ville inte vara sämre jag och nu vips tre timmar senare är den klar. isn't that great? jag gillr't iallafall. Ännu en sak att bocka av från "Att göra i skolan listan" .

nu sitter jag och funderar på hur jag ska sy en klänning. hur jag ska rita mönster , vilk(a)et tyg osv. har hittat en klänning som jag till 100% ska ha. finns såklart inte att köpa, och vad gör man då? jo man tar fram mors gamla husqvarna och SYR! Får vi se hur det går att göra mönster och allt sånt själv denna gång. när jag gjorde balklänningen hade jag iaf Viola med mig som talade om vart och hur jag skulle rita. men nu är man själv. förhoppningsvis fastnade det lite kunskap innanför pannbenet, så ska föröska dra nytta av dom nu. Ska in till öret imorgon efter skolan med natha och kika runt lite, och då även passa på att köpa tyg. Denna gång ska jag dock inte bara kolla på utseendet, utan även tänka på egenskaperna. det gjorde jag inte sist och det blev ett helvete rent ut sagt. nej då, men nästan... not gonna happend again om man säger så!



något liknande har jag tänkt mig. blir att sätta sig någon dag under lovet.

Var den någon som sa vår?



Underbart med lite sol...dags för en walk med mp3 på högsta volym =)

.



Missan agerade modell. Tack och lov har hon inte sådana kinder i verkligheten..

ekonomisk geografi

det är vad jag sitter med just nu. Lätt som en plätt är det. eller så är det jag som pluggar på helt fel saker? eller så är det faktistk så att det är lätt? har ägnat MAX 20 minuter till det. Bara att hålla tummarna att det går vägen imorgon.
Imorgon är det tisdag också. skulle iväg på easy line med natha med självklart fullt! så vi gör ett nytt försök på torsdag ! =)

nu sängen, natti natti!

Lady gaga hos Have2have

snart så kan man köpa lady gagas skor i Sverige. med tanke på hur hon brukar se ut på scen osv trodde jag hennes skor skulle se ut ungefär på samma sätt. men faktiskt inte. ta en titt nedan.



Släpps i slutet av april, början av maj. har ingen aning om pris, men skulle inte tro att de är allt för dyra. Vad tycker ni? tumme upp eller ner?

modekungen- lace lace lace..



Älskar beige och älskar spets. sorterade garderoben efter färg igår och mer eller mindre halva garderoben består av beige, vita toner.. men det är ju så fräscht, speciellt till sommaren, håller ni inte med mig?

jag kunde inte låta bli..

Har länge tittat på dom,provade dom i helgen och fy,de satt som en smäck, men tyckte att de var för tok för dyra! men nu kunde jag inte längre låta bli så beställde de från internet istället, blev dessutom billigare=) 1600 på internet med 2200 i brutik. lite skillnad =) punden är så låg nu okcså så man får passa på! ska kanske tillägas att det för en gångs skulle inte jag som står för kalaset, helt ofattbart, men gjorde upp en liten deal med min moder som jag inte trodde hon skulle gå med på, men hon gjorde! =) tack och bock!


skinnpajen och passkortshållargrejen fick följa med på köpet =) nu vill jag ha sommar så jag får traska runt i dessa dojjor!! =)

Stockholms shopping



1 Grålamenerat linne Topshop 179:-
2 Mönstard topp ZARA 279:-
3 Oversize tröja Bikbok 50:-
4 Shorts med hög midja H&M 299:-
5 Kavaj H&M  299:-
6 Vit kort topp Monki 250:-
7 Shorts Levi's Vintage250:-
8 Byxor ZARA 399:-
9 Ring Glitter 100:-
10 Väska Belles shoes 149:-
11 Skor med snörning 299:-
Justde ett par cykelbyxor från weekday också=)
detta var alltså vad som fick följa med hem. Känns bra att jag för en gångs skull inte överkonsumerade pengarna. Men varken ett par hängselbyxor,studentklänning eller bal/ studentskor hittade jag.. Mycket besviken på utbudet på den fronten. hoppas på bättre lycka nästa gång! =)Nu dags att ta  tag i geografin...

hemma

jahopp då var man hemma då. Gårdagen spenderades hela dagen i city med Elin =) lika trevligt som vanligt. båda två var något fruktansvärt shoppingsugna, sprang runt som två duracel kaniner där ;) Har hittat ett nytt favvo lunch ställe, blueberry. Nyttigt, fräscht, gott och billigt. vad kan man mer begära? åkte sedan hem till joannas place, kollade på film med elmo och så försökte han lära mig manboy på piano. Kunde lära mig halva iallafall, sen gav jag upp. Hahah!
Blev en snabbis på stan idag med och lite andra ärenden innan det var dags att sätta sig på bussen hem. Blev en väldigt obehalig tur hem vill jag lova. var apa kissnödig, men tänkte att jag håller mig tills jag stiger på bussen. Tror ni inte att toaletten är ur funktion då eller?! Sitta och hålla sig i två timmar tills jag tillslut bönade och bad att han skulle stanna vid statiol. tur det annars hade det gått illa!Men till råga på allt fastnade blixtlåset på skinnbyxorna så fick dra i sär dom. haha! hon som satt brevid hem höll på att dö av skratt vill jag lova!
När man äntligen hade kommit fram till öret så gick det ju självklart ingen buss. skulle fått stå och vänta i 1 1/2 vilket jag inte hade så stor lust med när man var själv och allt. som tur var kunnde pappa komma och hämta! det tackar jag för =)
Men nu ska jag sova och glöm inte att ställa om klockorna imorgon, fram en timme! ska även visa lite vad som fick följa med hem igår =)

natti natti!

MOT STOCKHOLM

nu tar jag mitt pick och pack och försvinner till stockholm med elin för lite tjejmys och shopping! =) ha det bäst ! ciao

Olivia Eriksson

så fruktansvärt snygg klänning! Denna brud är grym, fixar och donar med kläder, syr om etc. Exakt en sådan här klänning skulle jag vilja ha på den stora dagen. värt att fundera om man ska sy en om man inte hittar någon. skicakde tillbaka min idag till ASOS och om jag inte hittar någon i sthlm i helgen så är det ett alternativ iaf. inte så svårt, har mönster till kjolen med mina mått och allting, bara att kapa den, sedan ta ett färdigt mönster som grund till överdelen och mixtra lite med den sen och ett blixtlås i sidan. men det får nog bli absolut sista alternativ. snygg är iaf klänningen!



Ni hittar henes blogg här

Monki i örebro!

Idag öppnade monki sin första butik i öret! äntligen kan man åka till öret för lite shopping igen ! =)

vad blir det?

Lite smått stressad kanske? skriver till mig själv på facebook när jag ska skriva till kusin.. haha.. vad blir det egentligen?

funeral.

Finns det något värre?

finally

fick klänningen igår. mega snygg!snyggare i verklightenen nästan! dock inte riktigt som jag tänkt mig ändå. inte alls som på bilderna. var inte helt perfekrt, och det ska det ändå vara på den stora dagen, så blir nog att skicka tillbaka den :/





Får glädja mig med att den är snygg att kolla på =)

Onsdag

onsdag var det ja. har nyss skrivit klart en sammanfattnig i spanskan som ska vara inskickad den här veckan. skönt att ha den gort iaf. ska snart trampa iväg till skolan, fixa det sista med produkten och redovisa, sedan blir det jobb för hela slanten. en mycket rolig onsdag med andra ord. nej måste kila! hörs och synes folket. ciao

Inclusive all



Nyaste hetaste prylen på markanden, finns snart i en butik nära dig!

Tips!

Nu finns cosmo på flaska, färdig blandad, räcker till sex drinkar och bara toppa med tranbär eller vad man nu vill. Detta måste testas snarast!


start to get something...

start to get something called ERICA ABSITNENS! Det bara kommer, helt plötsligt. gosch vad jag saknar henne nu. känns som man har en triljons saker att prata om. mail funkar visserligen, but not the same thing. Går liksom inte att få fram samma saker, tror ni förstår vad jag menar? Hon verkar iaf ha det bra, vad annars om man befinner sig i thia liksom ;) dock mycket plugg, men kul ändå! du får ta och lära oss lite när du kommer hem min köna!



18/4-2010 soon, soon..

Scorett spring 2010



Kommer nog bli en hel del sko shopping till helgen i huvudstaden.

svårt det ska vara då..

sitter och fixar med lite papper, skriver diverse dokument som är lite hemliga förtillfället. Imorgon ska jag iväg på ett litet möte, då måste allt vara klart. spännande är det minst sagt! vi får väll se om det blir något med det, jag hoppas verkligen, skulle vara perfekt!

måndag

Då vad det måndag igen. Filosofi provet är avkalarat,känns skönt. men jävla flumkurs det där är alltså. som en fråga löd. skriv och berätta hur du skulle göra, tillämpa de olika teorierna vi har sett till. hus skulle du göra om en familjemedlem var drabbad av en sexuellt dödlig överförbar sjukdom och den skulle gå och smitta andra,Du hade bara två val, antigen så blir allmänheten smittad eller så måste du döda familjemedlemen. åh herregud. jag säger då det, varför läser man filosofi!?

nu har vi håltimme också. tänk vad tidigt man hade slutat om man inte hade haft hål timme var och varannan  timme. värdelöst. snart börjar iaf matten, sen ekonomi, sen slut för dagen. shit kom på att jag måste ringa till the studio nu också, senast tre dagar innan måste man avboka, tre dagar är idag. Hoppas de inte stänger fyra som de felsta andra kontor gör!

Dags att kila! ciao

Valentine's day

Helt klart se värd film! Och att det var bra skådespelare gjorde ju inte saken direkt sämre =) nu är det bara att tag tag i filosfin som man skjutit på hela dagen, varför läser man filosofi?

valentines day

blir valentines day med natha,nathalie och tina ikväll =) mys det, hoppas den är bra!


Ledig!

Kan inte minnas när jag hade en helt ledig söndag sist. Frågan är ju då hur denna lediga dag ska spenderas? Of course så snöar det. Kanske vore en bra ide att kika lite på filosofin inför provet imorgon och lite spanska? Lite indoor ikväll kanske också, fröken lindberg som har det passet om jag inte minns helt fel, vore kul att testa =)  sugen på valentines day också. Får ta dagen som den kommer helt enkelt. vad ska ni göra en snöig söndag som denna?



Drygt två månader kvar..r

tro det eller ej..

men jag är äntligen hemma från en arbetsdag. bara att byta om och brumma iväg till sara där det befinner sig lite goa brudar! =)men skippar utgång vill jag lova! ha en fortsatt bra lördag gott folk, ciao!



Puss på er! ♥

HOME!



hemma från jobbet, några timmars övertid även denna dag. Behövligt om man sägers så! ska nu njuta av ett avsnitt gossip innan sängen kallar.. upp och jobba imorgon igen, hela dagen lång. får se om det blir utgång efter det.. eller bara ltie häng på melkers. det märks. ha en bra fredag gott folk. pusss♥

?

Allt är som ett enda frågetecken just nu, helt förvirrad..

ånger!

redan klockan sju var jag uppe idag, satte på datorn, lade kvajajen, bustiern, ringen och klänningen i shoppingbagen.. ska precis trycka in siffrorna till bankkontot. ångrar mig stänger av datron, trampar iväg till skolan. en och halv timme senare SLUTSÅLT. fan.. ångrar mig som tusan nu! så snygga grejjer.. får hoppas på påfyllning imorgon..
nu har man nyss kommit hem från jobbet, äter risgrynsgröt, det var itne igår det.. hade hoppats på att min klänning skulle komma idag, men icka sa nicke.. well får hålla tummarna att den kommer imorgon!

inte förrens idag..

inte förrens idag slog det mig att du inte längre är med oss... vi missade dig med fem minuter..fem jälva minuter... men trots att  vi inte hann säga förväll ska du veta att vi älskar dig. Du har det så mycket bättre där du befinner dig nu. efter att du tillbringat tre månader i respirator fanns det inte så mycket mer att göra..du hann knappt bli 50 år och det är ett för tok för kort liv enligt mig.. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. vila i fred ♥

KIG'S reklambyrå AB

KIG'S reklambyrå AB är nu i fåll gång med att spela in en kommande reklamfilm för den hetaste produkten på marknaden just nu, nämligen inklusive all! Det är kompass, mobilladdare, lampa, överfallsalarm, ja den innehåller allt du kan tänka dig! och miljövänlig är den också. inga batterier behövs utan du måste veva för att den ska funka.. ;)
haha världens sjukaste produkt ska vi göra en reklamfilm om! men jag lovar, den är oerhört bra! vänta bara tills ni får se reklamfilmen..ni kommer inte klara er utan den! Jag hoppas ni förstår ironin..

Det bara väller in..

Det bara väller in snygga vårkläder nu. Allt detta är i från favvo butiken topshop!




studentklänning

Det samtals ämne som ständigt verkar återkomma bland tjejorna är vad man ska ha för studentklännig.. Det är faktiskt inte så lätt. Man vill ju inte ha samma som någon annan, och man kanske inte heller vill lägga ner en förmögenhet heller då man kommer använda den 1-2 gånger.. Folk frågar vad man ska köpa för någon och VART man ska beställa ifrån. Tydligen så är det måga som tänkt beställa från stylebystars, mitt tips till er är att inte göra det då det är skit kvalitet på deras kläder. Har beställt klänningar som jag sedan fått lämna in på lagning efter bara en gång och sömerskan frågade om jag hade köpt den i kina..haha. hon hade inte sett en så dåligt sydd klännig förut, så ett tips, beställ inte därifrån.

Men några riktigt bra svenska sidor jag kan tipsa om är:

Nelly
Modekungen
Chicy
H&M- ta en titt på deras hemsida på torsdag då hela green garden collection släpps.
Mango
Bubbleroom
Branten
Mintandvintage
Tjallamalla
Ida stöstedt
Stylein
Whyred
Mrsh- Lite dyrare kanske ska tillägas

Utländska

Asos
Topshop
Nordstrom
Forever21
Shopbop
Lipsy
Sherrihill

Om ni har vägarna förbi stockholm tycker jag ni ska bege er till sturegallerian där Elise och monroe finns! Riktigt snygga klänningar till bra priser! Men givetivs så kan Zara, Monki, Weekday, Vero moda, MQ och sisters ha snygga också! Lycka till iaf med klänningsletandet =)


Snygg klänning - green garden collecton!

måste bara säga..

Måste bara säga Grattis till kusinJoanna! är så otroligt glad för din skull! ett levande exempel på att man ALDRIG ska ge upp. Direkt efter gymnasiet stack hon till Marbella, där började hon med att uppträdde, sedan japan och  spelade in en skiva, hem till Sverige för jobb inom Wallmans, sedan lite strö jobb där i mellan, förband melodifestivalen, Dynamites, Galaxy one, Hairspray och nu detta! Längtar tills det är preimär!!

bloody monday

of to school. have a great day sunshines./later

over

Då var denna omgångs jobb klart! tre dagars ledigt sen kör vi torsdag till söndag igen. bara två omgångar kvar, sen är jag LEDIG sista vekan i mars, eller nästan. jobbar bara torsdag då! passar på att bege mig till huvudstaden då med min käraste Elin =) tkr allt att jag är värd lite nytt i garderoben =)

Var tydligen inte den enda på jobbet idag som hade en kosnitg bakis känsla i hela kroppen. Kunde inte tänka fullt ut, man var liksom helt seg i hela kroppenoch allt gick i slowmoiton minst sagt. ni vet så där som man är dagen  efter en helt totlat spårad kväll med tok för mycket drinkar! konstigt det där..men för tusan, ska inte sitta här och klaga nu! det är ju måndag imorgon, vilket innebär skola, och då känns det ju redan så mkt bättre.. eller inte...

-

som alla andra vill jag också bege mig utomlands..


vad kommer att hända idag tro?

sitter och taggar inför jobb. söndagar brukar ju vara de dagar som det brukar rulla som mest, men med tanke på gårdagen känns det som vad som helst kan hända..typ. jaja vi har klarat igenom oss en massa Kaos kvällar tidigare så denna ska väll inte vara något undantag i såfall, de bästa medarbetarna man kan tänka sig har jag!




helt sjukt..

helt sjukt.. död efter gårdagen. känner sig som efter en utekväll..ska försöka bege mig ut ändå och se om man piggnar till. blir inte direkt bättre om man lägger sig i sägen igen..

.-.



inte lika på G idag..

.,.

det är sånna här dagar jag älskar.. mellan kvart i tio och halv tolv kommer det tre bussar, varav en buss med 80 (!) pers i. Var nog rätt tur att jag och lisa stannde kvar några timmar.. hade fan inte gått annars! eller då kanske de hade fått gjort som på en annan donk resturang idag, stängde pga personal brist.. haha
NU SOVA!

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss..

tack mina fina bönor för fin,fina presneter och en trevlig kväll=) slutade kanske inte ritkigt som vi velat, skulle ha tagit öret ändå. men men nu vet vi det och som natha brukar säga, dö inte nyfiken!
Det var hur kul som helst hoss mig iaf, även antalet bönor var mindre än vanligt..

spännande med presenter..

Tina och jag

Tina<3

Helt plötsligt kom vi på hur kul det var att hoppa.. haha

eh ja elefanten brukar den väll kallas?


<3

Natha och sara<3

såå härlig bild!


Alla fick en varsin hopp bild;) haha. tänk att det kan vara såå roligt att hoppa ;)

Åh hopp..

drink, drink, drink

Sara var på G som vanligt ;)




haha! natha får helt klart stå för kvällens bild! såå bra! haha

Tkr från och med nu synd om de som bor i K-stad och som inte fyllt 20 än, vart går ni? vad gör ni på helgerna? detär ju 20 äverallt, både fredag och lördag! går ni ut på torsdagar då kanske?

förrsten, på tal om ingenting, säger man bönor, eller har jag drömt att men kallar sina kompisar för det? kanske är det hönor?haha. aa jag vet inte, hur som helst så älskar jag er bönor ;)


Fredag

Det är fredag. Mina bönor kommer snart hit, blir massa drinkar och tilltugg, sedan blir det örebro för en hel natts dansande =) ha en underbar fredag. puss på er!


H&M








H&M är allt himla bra måste jag säga..

kul nyhet

kul nyhet man får när man kommer hem. nu ner och jobba också... R.I.P underbara farbror..

säger som natha.. planerna rullar in

händer en massa kul de närmaste månaderna. blir en hel del sthlm har jag märkt. sthlm den 26 mars, någon gång i början av april och hälsa på kusin, student sm i sthlm 7-9 maj med massa tjejer! en hel helg dessutom, sedan student fest i lund i mitten av maj, om vi inte har matte nationella då vill säga, sen den 28 maj är det napa och sen..ja ni vet. galet! kommer bli ett par bra tre sista månader det här innan studenten ! =)


kommer bli galet bra! eller hur natha ?;)

Studentklänning


snart är den min. såg det för drygt en timme sedan och jag föll pladask för den! och riktigt kap!

Diesel



haha! bästa reklamen står diesel för just nu!

Sherri hill

tro mig när jag säger att jag är kär..




exakt den här kläningen provade jag i bröllopspalatset fast i vit. galet coola

Kanske blir någon av dessa studentklänningen. dock inte så plånboksvänliga, men man tar ju bara studenten en gång i livet, eller hur?

.

då var man nyss hemkommen från jobbet. Var rätt lungt idag, till skillnad från de andra dagarna. men sånt är rätt skönt ibland. Födelsedagen har annars varit helt okej. Fick ett telefon samtal från kusin där hela Hairspray sjöng ja må hon leva. var rätt häftigt vill jag lova=) men kanske inte det roligaste att jobba 16-01.30 men jobbade med roligt folk så tiden gick fort, och så ska man firas nästa helg istället. utgång i karlstad vankas..har fakt aldrig varit ute där så är taggad!
Är alldeles för pigg för att kunna gå och lägga mig, så vet inte vad jag ska hitta på? kanske slå på en film och somna till? imorgon väntas iaf jobb igen, men hoppas kunna hinna träffa dianne för en dejt på som hemma =) natti natti gott folk.


imorgon drar det äntligen igång!

19 år

då var man et år äldre, bara ett år kvar till den riktigt stora dagen=)

home

hemma från jobbet. fick jobbar över, men några timmar hit eller dit spelar inte så stor roll, lite extra chash =) ska även hoppa in tidigare imorgon och jobba stänging. men det blir kanoners det till napa resan och allt =)  tråkigt bara att jag missar beccas 20 års fest.. men jobbar istället för anna och är rätt säker på att hon inte skulle bli så glad om hon inte fick ledigt! åh juste jag fyller ju också år imorgon, hade jag nästan glömt bort. men 19 är iof inte så märkvärdigt =)

men nu blir det sängen. vänta på familjen som sjunger "skönt" sång imorgon på morgonkvisten. ;)  natti natti



läckert hos topshop ! =)

-.-

iväg till skolan, matte och spanska och lite projektarbete sedan jobb vid fyra. later

bingen

Natti natti

snart helg

igår tillbrigngade man såklart några timmar i skolan. sedan begav sig jag, fabbelito, tina och bohlin in till Zari för att prova lite kläder till pojkarna. så tjusiga blev dom =) men de är fan värre en oss tjejor, två och en halv timme! många olika val där..efter det mötte jag upp Erica och sara på melkers. även wicky kom och gjorde oss sällskap. när melkers slog igen dörrarna gick vi upp på taket och bara prata, prata, prata =)
today, skolan åtta till fem.. drygt.. Även erica åkte idag..denna gång till thai i sex veckor. passade på att smita iväg på håltimmen för att träffa henne en sista gång. hon höll fortfarande på att packa, eller om jag känner henne rätt så började hon packa idag... tokfian. när man äntligen hade genomlidigt två timmars bild bar det av direkt till jobbet.. var inte som en vanlig vardag om man säger så..men överlvde gjorde vi ju trots allt ändå = ) nu blir det bingen.. sova sova sova.. väntas träning, skola och jobb imorgon. medans resten av familjen är och kikar på jonas på melodifestivalen. VIP och allt, kul för dom då..



Bikbok- gillar

SUPRISE

det blev riktigt lyckat igår :D vi har gått och varit lite små nervösa några dagar nu. tänk om man skulle försäga sig, och sen var det inte helt säkert att hon skulle få sitt visum heller.. så det blev en massa telefonsamtal hit och dit igår. haha =) men strax före nio anlände hon. jag och natha stod i köket och skulle hoppa fram och säga SUPRISE , var det tänkt iaf. vi börjde smyga fram till hallen, men då var hon på väg ut igen..haha.. så vi fick springa tillbaka in igen, men då gick det inte att hålla sig för skratt längre.. men hon blev allt överraskad ändå ! =) jag och natha hade lagat tacos och köpt lite gotti, gotti. brände bara nacos chips och NÄSTAN cheddar såsen.. tur där.. nacos chips utan cheddar sås går helt enkelt inte =) Resten lyckades man iaf med. satt och pratade länge, länge, länge .vi skulle kunnat sitta tills idag och prata, våra munnar gick i ett.. och jaa, jag säger bara miami är nog ett måste att besöka!
lite bilder från kvällen kommer senare =) men först skolan, Zari med fabbelito, tina och bohlin sedan träffa lite goa brudar. kanske blir det en kvälls fika på melkers, det märks. men ha en bra dag folket. måste säga att vädret är ju helt underbart! =)


TACOS



uppspelt emma som väntar på E



Erica ringer... ;) vad ska vi säga..



NÄSTAN den brända cheddarsåsen.. vi hann rädda den. TUR


Men chipsen, de blev lite brända..



men äntligen kom hon hem.. =) puss på bästa!

WEHUU

Studentmössorna kom idag. HAPPY HAPPY. plus att E kommer hem idag också. kan knappast bli bättre dag! fick även reda på att man klarade matte C provet OCH min kropp fick nyss känna på en rejäl adrenalin kick när jag kikade på peningkontot.. det ger minst sagt resultat, bara att fortsätta i samma stil ! =) 

2 mars

fortfranade inga vårtecken. -10 grader. inte helt okej enligt mig. har påbörjat årsberättelsen till projektarbetet. slog mig nyss att det inte är så långt kvar och nu sitter jag och kikar på diverse flyg till Aussie. var nere på resebyrån förra veckan. 14.000 skulle det gå på. helt okej pris, och det som var bra var att man inte beöhvde betala föräns 60 dagar innan man skulle resa. för 14.000 är inte vad jag har nu om man säger så. napa resan är inte betald än och det är några tusen kvar om man säger så, studenklänning, skor, löshår, smycken, väska och ja allt vad det är. vinna på lotto kanske vore nått?


jobba,tjäna pengar och resa jorden runt..

jaa det är fakt det jag vill göra nu.

1 mars

fy tusan, skolan går mig på nerverna. tkr att det är samma visa varje dag nu! vi har inga lektioner och man får  hela tiden reda på det i sista sekund! så sitter man där och väntar.. som idag. försåver mig något, stressar i sig frukost och när man väll kommer till skolan har vi ingen lektion. sitter och väntar i en och halv timme på nästa. är klar med det som man skulle vara klar med på 20 minuter, frågar om man får gå, nej då ska jag sitta där i 40 jävla minuter och inte göra ett smack, och sen vänta ytterligare två timmar för att ha nästa lektion. sen på ekonomi hade  vi lektion typ 20 minuter sen var hon tvugen att gå.. jävligt värdelös dag... kunde så mkt bättre saker att göra än att sitta och vänta på lektioner i flera timmar som ändå inte blir av..grrrr. känns som att man lika gärna kan skita i skolan, för vi gör ju ändå inget! kan lika gärna jobba och tjäna pengar! visst man ska väll inte klaga, finns dom som har det värre... men ändå..nej slår på mp3 på hägsta volym och beger mig ut på en walk, sedan möta upp natha! / later gott folk..¨



känner just ni för att dra till stockholm och spendera alla pengar på skor, väskor, klänningar, smycken ochj a ni vet..tänk om man var miljonär?


RSS 2.0