redan

fort tiden går. redan elva snart. hållt på med spanska och ekonomi som sagt. hum känns att det är slutet nu. sista krafterna som går åt nu. trött på att ständigt hålla på med detta plugg. går i skolan 8 till 4 eller 5 varje dag, sen när man kommer hem så får man fortsätta plugga ett X antal timmar. vill bara vara ledig, ha sommar, vara med kompisarna varje dag, hänga på stranden, härlig grillfester och allt som sommaren hör till. inget annat att tänka på än att ha kul. blir så stressad när alla säger att snart är det jul.. åh nej inte redan, så mkt man ska hinna med innan dess. så fort någon ämner ordet skola, så spyr jag nästan. så hemskt är det nu! 
som tur är flyttade ekonomi läraren provet från onsdag till måndag nästa vecka. tror att hon själv förstod att lära sig tre kapitel på två lektioner kanske inte vara så lätt ändå. jisses, vad tror hon!? det är nytt för oss. det tar en stund att få in det, så man verkligen kan det.  hur länge satt vi inte och höll på och gjorde bokslut? ja inte var det två lektioner iaf. så blir bara spanska prov denna vecka. skönt!

men nu ska jag gå och lägga mig. natti

ett break i vardagen behöver jag nu tack!




-

regnet fortsätter att ösa ner. har regnat nästan konstant nu i en vecka eller om det är två till och med? dras med alla andra som går runt och deppar över vädret, skolan och än det ena och än det andra. så ska trotsa regnet och bege mig ut. finns inget bättre än att sätta på mp3 på hösta volym och plugga in lurarna i öronen och bara "kööö". tonight blir det spanska och ekonomi plugg. nybakta lussekissemissar och chailatte, perfekt avslut det på denna gråa måndag!



-.-

försäljningen  gick väll så där, precis som vi trodde från början. lite dåligt läge, folk förstod nog inte riktigt vad det var för någonting. men de som vågade sig in köpe iaf.  får se om det blir en nästa gång, i såfall blir det att stå i stan!

efter man stått på stan ett par timmar blev det som sagt lite jobb. det gick väll.... hum jaa vi överlevde ju iaf. får hoppas att det går bra för  dom resten av kvällen nu! överkörda blev vi ikväll. känns som jag har jobbar 12 timmar istället för de få fyra timmarna man jobbade. gött att man är helt tjock i halsen och huvudvärk på det. yummi. men sånt är livet =) det är inte alltid en dans på rosor precis, även om man kanske skulle
önska att det kunde vara så, eller ?

nej måste gå och lägga mig nu. hoppas på god nattsömn för det behöver jag nu! natti!



lyckad kväll

blev utgång igår ändå. Riktigt lyckad kväll och hade lite mys hos sofia innan med lite godsaker och tjejsnack. mkt folk på statt också. både normala och "icke" normala.. haha. tänk att man nästan alltid stöter på några random snubbar man är på statt. vart kommer de ifrån egentligen och vad vill dom!? haha.
jaja ska snart iväg till stan för att stå och sälja till klasssen. ja vad kul.. naaat. ska nog inte vara med nästa gång vi gör det. eller man kan väll baka, men inte stå där. oerhört opepp:P sen blir det jobb direkt efter det till nio. mer kommr man inte göra denna söndag. hoppas ni får en trevlig första advent!

puss

.

NU THE CITY OCH THE HILLS!

Friday man..

sitter och lyssnar på kusins gamla låtar. är ju fakt bra =)firday man är den bästa! blir på lite party humör!

skänt att det är fredag idag iaf. inte gjort så värst mkt idag. Skolan, pluggat och gymmat. ikväll ska jag och nathalie baka lite är det tänkt. mys det! hon är lite deppig för att hennes häst ska lämnas tillbaka och hon vill inte ha någon annan än den hon har nu och massa sånt. ni som själva har haft häst tror jag vet hur jäkla jobbigt det är att lämna ifrån sig någnting som står en så nära. tro mig, det är HEMSKT. så hoppas hon kommer på bättre tankar om hon umgås lite med mig för en kväll =)

läste förresten en ganska intressant artikel i amelia idag när jag gymma. handlande om en ny folksjukdom, SUA heter den. Social update Anixety. Till en början tänkte, jag fan är det här för ett skämt, men en kom jag att tänka på att det finns en hel del som säkert lider av det här, helt omedvetet. Tex man måste uppdatera sin status på facebook, måste uppdatera din blogg för varje ny timme som går, för varje nytt klädesplagg eller vad det nu kan vara. ganska intressant att läsa fakt. för tror att det är något som kommer bli vanligt bland ungdomar. spec den yngre generationen. på mellanstadiet satt jag aldig vid datorn, då menar jag ALDRIG. istället var man ute och lekte med sina kompisar och bara levde livet. Nu förtiden har varenda liten mellanstadie elev en egen datorm egen mobiltelefon, senste spelet av.. ja vad de nu heter. Helt sjukt! Hoppas att det inte blir värre bara. lite tragiskt att se en 8 åring gå runt med en ny iphone kanske?


hoho

fredag imorgon vilket innebär HEELG! guh vad skönt! nyss varit och handlat en massa till julbak. ska göra allt ordenligt, som det var när man var mindre för nästa år är jag inte här och firar jul, utan befinner mig i betydligt varmare land=)

annras idag har man bara hunnit gått i skolan och lagat mat till familjen. (åtminståne till två utav dom) skolan gick bra som vanligt. inga konstigheter. ska skriva ett etologi arbete fick vi reda på idag. ska vara inne inna nden 17 december. det är rätt snart det, så det måste man sätta igång med. göra tester på djur osv. fundrar på att ta mammas polle och testa lite saker på. frågan är bara vad ?:P

Hade äntligen min svenska uppsats opponering och fick reda på resultatet. roligt att få så bra respons när man lägger ner en massa tid. ger ju reslutat i slutändan. Så med uppsatsen kan jag inte vara mer än nöjd. Även matten idag gick förvånadsvärt bra. jag är minst sagt CHOKAD! vad har hänt med min hjärna? får hoppas på att det är alla timmar på handledning som börjar ge resultat, eller så är det bara något tillfälligt som hänt i hjärnan. minns inte när jag tyckte det var så lätt som det är nu! kanske på förskolan då man räknade 1+1 kanske? känns iaf hur bra som helst, då matte verkligen inte har varit min starka sida. men kanske det börjar släppa, hoppas det iaf :D

nu ska jag återgå till lite julbak här. fast blir inga lussebullar eller pepparkakor för emma var lite stressad och köpte extra salt smör istället för normalt. bra där. men kanske går ändå, bara man skippar saltet sen, om det nu ska vara det i? får fråga mamma när hon kommer hem. hade bra gott folk. pusss



ett sånt här skillat pepparkakshus kanske man ska försöka sig på ?;)


nelly



snyggt från nelly. julklapp kanske?

?

förstår inte varför jag oroar mig över det nu. är ett tag kvar, men ändå så tänker jag på det varje dag, kollar runt på internet, frågar om råd och jaa massa. jag pratar naturligtvis om vad som händer efter studenten, vad man ska plugga, om man inte kommer in. vet iaf att det blir australien, vilket kommer bli galet kul! men sen då? vill plugga nat.ek i lund, men som det ser ut nu så kommer man inte in. vad händer då då? ska man plugga fastighetsmäklare då tro? eller marknadsföring, journalist eller kanske mode/ design i milano eller nått sånt coolt? tkr det är sit svårt nu!

vill som sagt allra helst plugga nat.civilekonom och om man nu skulle komma in, så är det nog inget jag skulle vilja hålla på med. trivs inte med att sitta inne på ett kontor hela dagarna. skulle bli uttråkad till döden. vill röra på mig, träffa folk och ni vet sånt. vilket man kanske inte direkt gör om man t ex skulle sitta med bokföring och sånt. visserligen har jag inte jobbar på kontor, men hälsat på pappa emellan åt och jag får damp tillslut! kanske är man van vid donk, där man får sitta ner först när man har sin rast. jag vet inte. är så förvirrad.

Tror att man antigen ska ha ett jobb som man verkligen tkr är kul, t ex artister som älskar att sjunga, men man kanske får räkna med att slita mkt och få lite mindre betalt. men då har man mindre fritid, eftersom det är en del av sin fritid. eller så har man ett mindre roligt jobb, men som man kanske tjänar lite goa pengar, men då se till att man har en ordentlig fritid. usch skit svårt det här. vill ändå ha ett hum om vad jag ska göra om man inte kommer in.  om det inte blir bättre med lågkonjan så blir det tufft!

låter som att det är döden om man inte skulle komma in, haha. men jag vill ha ett bra jobb, tjäna bra med pengar så man kan försörja sig själv och inte ha en massa lån på lägenhet och sånt. kunna resa och göra saker, shoppa och allt sånt. vill inte känna att man inte kan göra saker för att man inte ha råd. okej, klart man inte har råd att göra allt, men jag torr ni förstår vad jag menar? lite alldagliga saker.

nej svårt är det, kan sitta här en evighet känns det som och spekulera i vad man ska göra. bra att man har australien iaf ! =)  men oron finns alltid där över att inte komma in.. konkurrensen nu verkar som den är tuffare än aldrig förr...



tjaa. plugga i florens vorre ju inga fel inte (a)

regnet det bara öser ner...

jaa det bara regnar och regnar. vad tusan är det här. är det så här våran svenska vinter kommer se ut nu eller vad är det här?! minns inte att det var så här när man var mindre. Varje gång man säger "det var bättre förr" får man höra från föräldrarna att det allt var sånna här dagar då med. jaa det kanske det var, men inte lika mkt! aldrig att det var 10 grader varmt med mindre än en månad kvar till jul! är ju för tusan grönt på gräsmattan!

minns så väll när man sprang upp och ner i pulkabacken bakom vårat hus med alex och busan hack i häl. iklädd neon rosa overall och rosa mössa med vit ludd på åkte vi där om och om igen. drack saft och åt bullar under en gran som fortfarande finns kvar och i terrängen låg det bortot 1 meter snö. varför kan det inte vara så nu!? ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden för ett ögonblick. återuppleva de underbara stunderna. Ibland så saknar man det. man bara var, ingenting att behöva tänka på eller inga bekymmer. tänk vad lätt det var. inte för att jag skulle vilja leva så jämt, men ändå. vad härligt om man tänker efter.
ska se om jag hittar några charmiga bilder från när man var liten =) men ska tillbaka till skolan nu, ciao

thuesday

nyss hemkommen från syningen. gick bra. och nu kan det inte vara mkt kvar. tjatar varje gång nu på viola: hur mkt är det kvar, nu kan det ändå inte vara så mkt kvar och bla bla bla.. tjatar hål de hennes stackars små öron.  haha

annars idag har jag bara gått i skolan, till FEM! sedan direkt till stan och köpa ögon ta bort, förbi konsum och köpa en macka och sedan iväg på syningen. mer har jag inte hunnit med denna tisdag. så nu blir det sängen. skulle kunna sova en vecka känns det som. god natt på er



Pimpat pajen lite. lite billigare än att köpa acnes som är nått fruktansvärt snygg!



Bild tagen från ACNE

Våren 2010 hos H&M

De första plaggen har redan börjat synas inför våren. ser mkt lovande ut. och tro mig det blir bara bättre och bättre. Även Din sko kommer få in MASSA snygga dojjor framåt slutet av vintermånaderna.





















Bilder tagna från Glamour

piss väder!

blev en premenix i pissvädret. fy säger jag bara. trött på det här nu! ge mig sol, sol! nyss fått lite mat i magen och sitter och äter världens godaste äppelpaj! jag skämtar inte, har inte ätit någon godare! dock lite för söt, men smaskig som tusan! och enkel att göra. bara att skära äppelbitar, hälla över kanel,råsocker, sirap och kakao. sedan havregryn och vetemjöl över. råsocker igen och sirap sedan avsluta med smör. blir så där knäckigt, seg. mumma!

fortfarande lite halvt uttråkad. vi människor är banne mig omöjliga. ena studen klagar man över att man har så mkt att göra och att timmarna inte hinner med. sen när man mår det lugnt så klagar man över det. man är då aldrig nöjd. men men man får väll kolla på lite spanska då tills man ska natta sig =)



H&M fått in en massa läckerheter!

Victoria secret.

Varför finns inte det i Sverige för? eller iaf så man kan skicka efter. har inte lust att punga ut en massa pengar på tull och sånt. inte nu iaf när man bara är en fattig student som har en inkomst på 1000 kr i månaden. fan så mkt snygga bikinisar det finns!








det är ju fakt 2010 snart!

ja det är inte alls långt kvar nu! tre veckor kvar i skolan, sen någon vecka till sen är det jul, nyår och allt. har ni några nyårs löften? det vanliga brukar ju vara att man ska börja träna, inte äta godis på ett halv år och ni vet sånt som man klarar av en månad kanske innan man får abstinens efter godis och vräker i sig ett kilo godis på en och samma gång och gymkortet blir liggandes i plånboken, oanvänt och bortglömt. känner ni igen er? om jag nu ska ha nått nyårs löfte vill jag att det ska vara nått utmanande, typ som att bestiga mount everest eller nått sånt där lite halv fjantigt liksom. haha. nej men seriöst, vad ska man ha för löfte egentligen. vill ha ett ändå, tror aldrig att jag haft ett fakt? får klura på nått bra!

sitter just nu och är allmänt uttråkad. har ingeting att göra! pluggat spanska och ekonomi och gjort projektarbete och nyss bakat äppelpaj. nu då?!  får ge mig ut på en springtur eller nått för tror jag dööööör snart!



AUSTRALIEN TACK! trött på denna svenne vinter! bara regn, regn och regn!

LEDIG!

underbart med en ledig dag! även om det inte innebär helt ledig så slipper man iaf sitta i skolan och hänga.
har hållt på med lite företags ek.b piss lätt till en börja och tyckte bara att det var tråkigt! men så klart ska det ju inte vara så lätt. men sen fattade jag inte så mkt. hon har ju inte gått igen om det än, men vi har prov på tre kapitel nästa vecka så tänkte att det är lika bra att passa på att göra lite på egen hand.
men det här med divisions kalkyler fattade jag inte ritkigt och vad menas med beläggningsgrad på 60%. stod inte i boken heller. blev lite  spanska istället. känns bra att få lite gjort ändå, trots att man är ledig.

men nu ska jag försöka sätta mig med det projektarbetet som jag inte har hållt på med på evigheter! balklänningen tar upp lite tid sen skolan, jobb och allt. men idag så. får  vi se om man kommer någon vart?

Tips, om ni har lite tråkigt en söndags kväll. gå då in på denna sida och designa din egen klännig!

http://www.yourmoda.se/hem/

system kamera.

får använda alex kamera nu. han har ju köpt en ny. nån gång ska jag köpa den av honom (a)

sån himla skillnad på system och digital kamera. blir ju till och med bra kvalitet när man tar i spegeln.





system kamera.

får använda alex kamera nu. han har ju köpt en ny. nån gång ska jag köpa den av honom (a)

sån himla skillnad på system och digital kamera. blir ju till och med bra kvalitet när man tar i spegeln.




.-.

blev som sagt en kväll hos fredrik igår med sofia, erica, elin och jocke. hur mysgit som helst. hyrde två ritkigt bra filmer. kommer inte ihåg vad dom hette nu bara för det, men bra var dom =) ibnte alltid man lyckas hyra två som är bra =)

idag har det varit en riktigt mys söndag. började dagen med en liten premonix, sedan mys på som hemma med dianne, elin,erica och sofia =) satt där ett bra tag och bara prata och allt mellan himmel och jord. sedan bar det av till ICA för att shoppa lite till dagens bak med eva, elin och jonna. blev snickers, radio kakor och någonting annat som jag inte tror har nått namn.. haha. flingor med smält choklad var det iaf. så nu är vi klara inför nästa helg. hoppas man tjänar lite på det iaf =) får testa och se, annars struntar vi i det helt enkelt.

känns så himla konstigt. det är söndag och jag har inte öppnat en enda skolbok!? hur härligt som helst. plus att man är ledig imorrn också! längtar nästan till veckan. bara spanksa och svenska som jag har att plugga på. living the dream. men det vara inte så länge tyvärr. veckan därpå är det dags för tre prov igen. men det är inte förräns nästa vecka, så nu ska jag njuta av detta så länge det varar =)

sitter nu och kollar runt på lite olika jobb inför sommaren. är sugen på att åka till norge och tjäna lite money. men helst skulle man vilja hitta ett fast jobb, som man även kan ha till hösten också. men det löser sig. bara jag har ett jobb och tjänar pengar så är jag nöjd =)


lördag

jobbade som sagt igår. trött som tusan. gjorde ju inte direkt saken bättre när man får et välkomnande som består av hej och välkomen till helvetet. sålde helt sjuuukt mkt igår. redan sålt över budget när klockan bara var två! slutade inte, utan rullade rejält fram till nio tiden. sedan lungnadesig väll lite, men dog inte förräns vi låst dörrarna. sjukt. fattar inte hur folk kan äta saker som big tasty, plus menu och allt när klckan är ett på natten!?
hur som helst kom i säng vid tre tiden. fick några timmars sömn i af innan skolan idag. ja ni läste rätt, skola idag. öppet hus, så inga jobbiga lektioner. helt ok att gå tre timmar istället för åtta på måndag.
efter skolan blev det en promenix i det fina vädret. städade rummet och kollade alex nya kamera. jisses. ingen man bär med sig på festerna inte vill jag lova. vägde typ 10 kg! eller okej inte så mkt, men mkt för att vara en kamera.

ska snart hoppa in i duschen nu och börja fixa mig lite inför kvällen. blir mys även denna helg. skulle inte orka festa idag ändå. plus att det är helg innan lönehelg också. men ska sätta lite fart nu, ha en bra kväll, puss

it's friday.

fredag är det jag. kom nyss hem, ska sätta mig en stund med klänningen och märka ut lite grejjer och om sy maskinen vill som jag vill försöka sy de allra sista rynktrådarna. sen blir jobb 16-01. gött med pengar. vällbehövligt. sen blir det sängen. är redan trött så får se hur detta ska gå. upp tidigt imorrn igen för vi har skola. öppet hus och lite redovisnigar och sånt skit. men helt okej. slipper man komma till skolan på måndag. så blir lite av en lång helg. skönt.
blev melkers en stund efter skolan igår, med wicky och erica, mys.
helgen för övrigt kommer bli lugn. efter öppet hus hoppas jag på att hinna iväg till collu, sedan träffa tjejorna. för att bra tag sen nu. skulle tippa på att det blir att kolla på någon rulle.
söndagen blir det julbak med Eva och Elin. har tjatat om det ett bra tag nu, och äntligen blir det av. måste få lite julstämning här jue.


muma

jag är lite smått förtjust i klänningen måste jag säga. även om den inte är färdig riktigt än så är den sååå fin! blir bättre än vad jag trodde! tyckte inte tyget var helt hundra, men det blir så bra. nu ska vi inte säga alltför mkt här iof, kommer väll säkert sabba allt genom att man råkar klippa sönder nått. vore ju en riktigt höjdare !=)

har varit en riktigt lugn kväll måste jag säga. såå himla skönt! passade på att inte göra någonting alls, bara lite spanska plugg, men annars ingenting. tack och bock för det =)

åhhh min bror har köpt en ny kamera! vill bara att han ska komma hem så man får prova. är inte någon billig systemkamera precis, vi talar om ett fem siffrigt belopp! så spännande att se vad det blir för bilder! =) hoppas man kan få köpa alex gamla för en liten billig peng(a9, eller ännu bättre man kan få den i julklapp utav honom, haha. man vet aldrig med honom. han är ju så himla snäll annars, så varför inte ;) skadar ju inte att önska sig iaf!

nej nu blir det sägen, sov gott. natti natti

ÄNTLIGEN!

äntligen är provet över! kan inte räkna på fingrarna hur många timmar jag har suttit med den där internationella ekonomin. men nu, nu äntligen är det över. känns som en stor sten bara släppt. tror inte jag varit så nervös inför ett prov någonsin! skaka och började må illa strax innan vi skulle få ut provet. sjukt. var inte den enda vill jag tillägga.

men provet gick bra, var lätt, så klart. bara för man pluggar halvt ihjäl sig, sökt på internet och hittat på egna uppgifter, disskuterat och massa. inte ens hälften av det man kan kom inte med. lite surt, men inte så lätt att veta. josefin är expert på att ge svåra prov. minns samhälls provet i tvåan, skulle man till och med göra en stor uppgift INNAN provet?! för att ha en chans att få VG??! och med tanke på att det var 200 sidor som man skulle ha prov på så drar man ju slutsatsen av det ska vara svårt, eller? jaja, ingen har väll dött av lite extra kunskap, men ändå.

sitter nu vid dumburken och är galet trött idag. från att vara full av energi till att vara döööd! tog ut mig för mkt på provet ;) haha. 

nej ska kika runt lite här nu och sen blir det att tag i spanskan och företags ekonomin =) glosor och ska kunna skriva ett helt kapitel på spanska imorrn!? önska mig lycka till!



vädret lider nog av schizofreni, sol, regn,sol,regn. ge mig SOOOOOL och värme

tjooooooo

vet inte vad det är med mig idag. sprudlar av energi. går runt och skrattar för mig själv. haha. trots att vädret är piss och syykt mkt i skolan, så kan jag ändå inte mer än vara glad. =) flesta andra går in i höstdeppa, själv går jag in i... någonting annat. kanske är med allt roligt som kommer att ske inom den närmsta framitiden? alla underbara vänner man har =) fan vad bra man har det måste jag säga! love it.

today on thaa school, fick vi reda på geografi och filosofi proven. haha, näsas kommentar, men Emma, du kunde det ju på andra sidan.. haha, dum man är ibland. skrev nått hel konstigt på två frågor, och sidan innan hade jag förklarat allt hur det egentligen var.. haha höll på att dö av skratt, han med vill jag lova. men men, sånt som händer, var bara ett G proc och fick ju G så spelar inte så stor roll =)
filosofin däremot fattar jag inte VG-? hum okej, vad ska man då göra för att få MVG kan man ju fråga. - ja det är jätte bra det du har skrivit, bra arguemnt och disskusion osv.. jahopp? vad ska man göra för att få MVG då? hon satte inte ens päong eller betyg på svaren, utan bara skrev kommentarer. jävla flumkurs det där!

sitter iaf nu med nat, ekonomi. förvånade va? men det är ju riktigt intressant nu. hoppas nu att provet går bra!

började med lite nytt av företags.ekonomin idag också. basic grejer så var skönt. med tanke på att vi tydligen ska ha prov nästa vecka på de tre kapitel som vi idag blev introducerade för, så var det en lättnad över att det inte var spec komplicerat... än så länge iaf. thank gaaad!

hopp, hopp, nu ska jag ta och fortsätta lite här med ekonomi. ha en bra måndags kväll=) ciao

åh nej just jävlar, nu kom jag på att vi ska prata om en sak som betyder mkt för oss på spanska! jädrans, hade jag helt glömt bort! braaa EMMA



några av de underbara vänner som förgyller ens vardag! bamse kram till er♥

drömmer..

dejtar sämgen nu, drömmer.. drömmer mig bort.. drömmer mig bort till varmarde bredgrader. hoppas jag. tack och hej din lilla leverpastej..




bra att lägga på minnet kanske?

hittade lite ord typiska slang ord för engelskan i australien. skiljer sig rätt mkt från den engelska jag(vi) är vana vid. haha

Lollies= godis

Chewy= tuggummi

Maccas= Mcdonalds!?

Babie= grillning

Sheila= tjej

Docket=Kvitto

Breakie=Frukost

haha lite små kul det där ;)

ja, det finns allt ett liv efter det här..

idag var ett exempel på att det finns spöken eller vad man nu vill kalla det. skulle skjutsa mamma och pappa till någon middags bjudning. gick ut för att starta bilen. sätter mig i bilen. bilen låser sig!!? och båda blinkers går igång!? kan inte hända om bilen inte är igång! höll på att dö så sprang fort som tusan in och berätta för mamma och pappa. dom såg inte allt för chokade ut, så i guess they know something that I don't know. scary säger jag bara. gjorde ju inte saken bättra av att jag skulle tillbringa hela denna lärdags kväll helt själv här i skogen. gissa om jag var rädd.. får hoppas på att det stämmer det som eva sa, att de bara visar sig för de som inte är rädda. jag tillhör inte den gruppen vill jag säga!



plugg en lördag?

jaa det är precis vad jag gör nu. tragiskt jag vet. känne sig lite halv ensam här.men är man så illa tvungen så är man. har som tur var inte suttit hela dagen i ett sträck. liten promenix och mobil letande har hunnits med också. försökte även besöka hm:s webshop vid tio tiden vilket inte gick så bra. precis som jag befarade innan. lite överbelastning där om man säger så. vid tolv tiden kunde jag gå in, men självklart var allt redan slutsålt. suck. kanske lika bra det jag vet inte. men men nu ska jag återgå till ett sista ryck med nationell ekonomi, börjar faktiskt bli intressant nu när man verkligen sätter sig ner med det. ha en bra kväll, och ta det försiktigt ute i dimman =)



puss på er

pluggdag

yes, detta är vad jag kommer ägna mig åt fram till tre fyra tiden beroende på hur mkt hjärnan orkar ta in ;) senare är det Louise place som gäller, Stort GRATTIS till henne =)





du och jag ekonomi boken, det vet du ♥

hello you

torsadg. alltså fredag imorrn. tänk vad fort tiden går. galet!

jaja, som vanligt skola idag. fick reda på att svinet går runt på vår skola nu. konstigt hur man skrämmer upp sig själv med att det är värsta grejjen. men vad tusan, är ju som en vanlig influensa. och att folk dör, hur många är det som inte dör av den "vanliga" influensan varje år. bara att media nu skriver om det. lite töntigt tycker jag, och onöigt att skrämma upp befolkningen. sen om man kollar på vilka som omkommer är de med dåligt immunförsvar, lugnsjukdomar, hjärt sjukdomar och både det ena och det andra. så sluta göra en så himla stor grej av det!

men som sagt, fredag imorrn alltså. får se om det blir gym på morgonen eller inte, annars blir det rät lungt, hela helgen. skolan bara en sväng, eventuellt örebroför att lämna tillbaka en klänning och på kvällen blir det lite födelsedagsfirande av louise som fyller år =) trevligt trevligt.

resten av helgen blir så lugn som det kan bli. tre timmars jobb på söndag bara annars blir det vråål plugg vill kag lova. måste hitta  någon som jag kan sätta mig och diskutera nationell ekonomi med. förberad sig lite inför provet. kommer inte komma fakta frågor, typ som vad devalvera är. utan kommer vara massa analyserande och blandat från alla kapitell. Så man kan inte direkt förbereda sig genom att läsa kapitel efter kapitel. får hoppas att det är NÅGON i släkten som har lite koll på ekonomi. men enligt mamma så är det ingen som läst ekonomi. allmän bildade familjen?  får hoppas man hittar någon, min ena kusin är nått sjukt duktig på språk, lagar och ja ni vet sånt. så har en liten förhoppning att han kan lite inom det här området också =)

men nu ska jag ta kvällen, natti natti


förresten, fredagen den 13 imorgon. ta det försiktigt på vägarna !

weeiii!

åhh det blir så bra så bra. jädrans vad kul det är ! =)

tjena

är det bra med er alla denna onsdag "lill lördag". snart helg ju! vad har ni för planer under dagen? själv går man i skolan först, träning sen syjunta med tanterna på karlberg. de e grejjer dää. rikti karlskoga diläkt här ;) haha

känner mig lite halv frånvarande på nått sätt. är så himlans flum hela tiden. ni som känner mig vet att när jag är flum så.. hum jaa.. vad ska man säga..? finns nog inga ord för det ;) haha.

nu ska jag kolla igenom lite spanska glosor sen ha lite nat. ek. wehuu. längtar tills ikväll. kanske inte alltför många gånger kvar nu innan den är klar! kan knappt bärga mig (a) ... pusss på er godingar!



har ni börjat kika på balklänning än? tror många redan har bestämt det. verkar som det om man hör runt lite. många med samma stil. enkelt, öppen i ryggen, chiffon och ljusa färger. kommer bli spännande att se alla. förhoppningsvis har jag inte samma som någon. det vore ju VÄLDIGT otur i såfall !


experium

experium i sälen. ge mig säger jag bara! vågsurfing inomhus, hur roligt kan inte det vara!?

jan- åke tjatar på mig, jag tjatar på pappa. pappa vad väntar du på? BOKA!


GRATTIS!

Grattis på födelsedagen fina kusin! pösss


en liten påminelse till mig själv..

November:

vi har redan haft tre prov och ett inlämningsarbete under november, mer blir det om man säger så!

Inlämningsuppgifter i spanska och prov. plus glosor och läxförhör varje vecka

tre inlämningsuppgifter i naturkunskap B, ev ett prov på det också

2 Prov i nat ek och slutprov

2 prov f. ek

Svenska C uppsats, opponering


det är väll de man vet om förtillfället, i NOVEMBER. plus massa andra små uppgifter man kommer få. och projekt arbetet också. yes det är såååå soft på walthers ;)


tjolahop

låång skoldag idag. ända till fem, men jag är glad ändå. ska ha lite syjunta här hemma nu. syning imorrn istället för idag, så måste göra "läxan" ;) haha . ha de bra sunshines


-.-

åh har besluts ångest nu. snygga paljettklänningen på topshop har kommit in igen. nu vet jag inte om jag ska behålla den eller köpa den från topshop istället. galet snygg är den. lite djupare i ryggen och desstom blå! ´måste bestämma mig innan fredag isfåll.

paljett

nu sängen. natti

hoho

lver ni? tiden går så fruktansavärt fort nu. november och snart december. galet. snart jul, sen påsk och ja sen studenten innan man vet ordet om det.

skolan idag gick rätt resgt måste jag säga. lämna in datorn idag också, så förhopnningsvis funkar den lite bättre imorrn. fick även reda på matte C proven idag. puhh. jag klarade med margianal dessutom ;) inte vanligt för emma när matte är inblandat vill jag lova ;)

fick reda IDAG, på att vi sk ha prov i nat.ek nästa VECKA! galen är hon. inte nog med att vi hade oförberett läxförhör idag, så ska vi ha prov på fem kapitel tills nästa vecka! galen är hon. tydligen så vill hon förbereda oss inför universitet osv, men då kan man väll säga till lite innan, eller?. först ville hon ha det på måndag, men vi protestera så vi fick ha det på onsdag istället. herregud säger jag bara. bortot 300 sidor eller nått som ska läsas. wehuu. sthlm kan jag ju glömma nu, kommer bli sittandes med skolböcker all weekend long. men tänk framåt emma, det lönar sig som sagt;) 

senare blev det tandläkaren kl 15.40, första gången jag fått gå till tandläkaren så "sent". vanliga fall tycker dom ju att det är så roligt att få dit en klockan sju på morgonen. haha. well, well, såg fortfarande bra ut, så inga konstigheter där. begav mig till colloseum för lite gym, sedan nu är jag hemma. väntar på mat. lax i ugn. mums! sedan blir det att sätta sig med geografi böckerna wehuu ;)

ha det bra, ciao!  

men...

vad tusan är det för fel nu då! går inte att komma in på internet på min dator. msn kan man logga in på, men internet går inte. kommer till första sidan, sen stängs den ner efter någon sekund! damp!

the box..

blev en ritkigt mysig kväll med natha och erica. satt på mera innan vi begav oss till lilla biografen. the box. den vara bra i mellan åt, men ibland blev det bara för mkt. den var dock spännande hela tiden. man satt aldrig och kände men vad blir det egentligen, som man lät kan göra med overkliga filmer. men kan rekomendera filmen om man itne har nått annat att göra en kväll =) dock skulle jag inte fördera att gå oå bio, utan hellre hyra hem den. nu ska jag sova, är lite trötter. natti

 


the box

blir en kväll i örebro trots allt
ska snart skjutsa alex, sedan hem till natha och vänta på E =)
blir att sätta sig på waynes och mysa lite sen iväg och kolla på the box.
hoppas den är bra. verkar bra iaf. cameron diaz är ju med iaf så då brukar det vara bra!

ha en bra lördag gott folk. ciao




- give me




Hellu.

vad gör ni va? denna lördag. själv har jag nyss fått lite mat i magen och försöker skaffa lite motivation till plugg ;)
får ta tag i det snart. ska bara nörda lite här framför dumburken lite..

gårdagen tillbringade jag hos bästa Erica=) kollade lite till australien, idol och kollade lite halvt på ullared.
HAHA vilket skämt säger jag bara. vilka människor det finns.
jag och pappa satt och diskuterade det i morse, båda två höll på att döö av skratt.
jisses säger jag bara. det finns verkligen människor till allt.

ikväll är planerna är så länge oplanerade. var lite snack om bio i öret, sen var det nått om melkers.
får helt enkelt se vart det bär av, skulle vara mys med bio. sensaste bion jag var på tror jag var första filmen av Twilight, alltså ett bra tag sen!
men men det märks var det bär av. utgång blir det iaf inte. kör på högmysfaktor helgen igenom.



måste bara tipsa om denna produkt, bästa jag testat. har använt den nu sen i våras och har inte testat någon bättre. dryg är den också.
priset ligger på knappt en hundring. finns att köpa på KICKS


fredagsmys.

nu lägger jag ifrån mig böckerna för idag. har suttit med lite geografi och spanska. ska ta och rensa ur lite mer i garderoben nu, sen blir det fredagsmys för hela slanten!



sommar, sommar!

hm

Tre favoriter från HM. blir galen vad mkt snyggt det finns nu! lite cash tack..




 


helg,helg...

änligen helg! denna torsdag var segare än vanligt. började kl åtta med matte C prov. inte så populärt, men tyckte det var skitt lätt?! första gången jag tkr ett prov är lätt. hoppas det gick lika bra som det kändes bara. kommer säkert ha alla fel sen..sen håltimme,naturkunskap, lunch,spanska,hål och bild i två timmar. trött, tröttare tröttast var man efter det. men tog mig iaf till colloseum för lite träning. skönt att röra litte på sig.

nu sitter man framför dumburken, har nyss käkat ungspankaka, mums! ska snart ta tag i lite spanska tänkte jag och läsa lite geografi. får reda på nya prov, arbeten, inlämningsuppgifter varje dag nu tkr jag. typ noo life, men bara att bita ihop! helg imorrn iaf:D gött. ska ta ledigt från skolan imorrn. det jag har att plugga på kan jag göra hemma. har inte börjat med nått nytt i matten så det behöver man inte sitta med iaf:D



snart, snart så står man där!!! åhh vad jag längtar!


plugg,plugg,plugg

plugg på hög nivå här! Matte C, nationell ek och geografi.. matte c prov imorrn. kommer gå skit rent ut sagt! fyfy.. tänk om man inte får G, ångest,ångest! geografin går iof inte så mkt bättre där. fick reda på i måndags  att vi ska ha prov på tisdag, wehhu, jag tjuter av glädje. och internationel ekonomi är rätt så svårt, men intressant. men båda dessa ämnen kan man iaf läsa sig till. matte är nått man har lätt för eller inte... typ. jag tillhör dom som har det SVÅRT.. hahaha! ja ja bara att ta fram den positiva attityden och intala sig att jag SKA klara det. då gör man det oftast... eller?

skoltrött är man iaf nu.. men har mamma här brevid som upmuntrar tillvaron lite. - du anar inte hur glad du kommer att vara senare över att tog tog skolan seriöst. visst har hon rätt men fy vad tungt det är. finns liksom ingen tid över känns det som.. skola, plugg, jobb, träningar, syning, projektarbetet som inte alls går spec bra just nu.. no tiiime! bara att bita ihop nu det sista halvåret ungefär. sen får man väl förhopnigsvis belöning för det...men som sagt vägen dit är tung.. vad gör man nu när motivationen är nere på noll, mörkret ute gör ju det inte roligare precis. nej, fram med de positiva tankarna nu!! allt som komma skall..

nu back to matte C


morning =)

vad har ni för er vava ?? själv sitter jag och lyssnar på jacksson och taggar inför skolan. har matte C prov imorrn så måste dit på handliedningen. får se hur mkt mer man lär sig på 50 min :S men värt ett försök iaf. blir hem sen, har hål till tjugo i två och drygt att sitta där. ska byta om nu ich dra iväg. ciao



fick syn en bild från midsomar som jag missat totalt ! =) hela den helgen var galet bra!


tjoho!

full rulle här, men hellre det än att inte har nått att göra säger jag bara =) skolan idag gjorde vi inte spec mkt tycker jag. liten redovising i geografin, sedan spanska, lunch och sen en föreläsning som var rätt intressant iof. handlade om drogoer. hemskt film fick vi se också! och han som föreläste hade varit narokoman i 19 år! och varit drog fri i 17. jädrar säger jag bara. märktes att han varit i ett annat umgänge om man säger så.. rätt grov i mun, men på ett roligt sätt, haha! och vet ni vad ni ska göra om ni ser att någon är drogpåverkad? alltså så påverkad att man nästan är medvetslös? joo, slå på den utav bara helvete, det ska riktigt svida, och sedan släpa runt på personen i timmar, eller tills ambulansen kommer. kanske kan vara rätt bra att veta. den flickan som det handlade om åkte till london efter studenten för att lära sig engelska och jobba. hon var itne alls den typen som höll på med drogor om man säger så. men det slutade med att hon dog av att tagit drogor istället.. hemskt verklgien. tänk vad fort den kan gå? från att leva livet, ha kul med sina kompisar och allt känns verkligen perfekt, och några timmar senare inte vara vid livet längre! det är fan skrämande.

tydligen så ska drogor vara vanligt här i karlskoga. tydligen många som åker in och dör pga droger. hade jag inte en anning om, eller man visste väll att det förekom men inte i den mängd. har själv aldrig stött på drogor på fester osv, iaf inte vad jag vet. men men ska inte sitta här och babbla nu. ska snart iväg till syningen, men måste läsa igenom nationell ekonomin först, sedan äta lite mat =)

hade' ciao


fort kändisfest









carina berg ;)




monday

har återhämtat mig sen helgen. ryggen känns sååå mkt bättre idag. kan fakt gå idag utan att det gör alltför ont =)

började först skoldagen med filosofi prov, som jag fakt tror gick bra. fick reda på naturkunskaps provet idag också, några få poäng från MVG, störande, men en bit på väg iaf =) slutade tio i fyra så då bar det av direkt till jobbet för ett fem timmars pass. tiden gick så himla fort idag! rätt som det var så var klocakn tio i nio. tack och bock för det!

sitter nu och lyssnar på michael jackson, jädrar vad bra han är! grym verkligen. har tidigare inte lyssnat på honom, men senaste tiden har jag blivit lite besatt av hnom må¨ste jag säga =)
blir sängen nu, skönt att man inte börjar förräns nio imorrn=) måste ner till banken imorgon och betala lite till newbody, efter det blir det direkt till syningen. imorgon ni.. då börjar det på riktigt!



söta sofia som tingeling =)


Paula hemma och dök upp som Amy whinehouse =)



tydligen så går det inte att lägga upp fler bilder som vanligt på blogg.se, men kommer mera det lovar jag !=)
natti natti

.

klarade mig ju fakt igenom jobbpaset, bättre än vad jag trott! även om det såg lite smått kul när man gick där haltandes och stel som en pinne..haha. mår iaf bra mkt bättre nu är ritkigt pigg förutom den där svanskotan =)
dags för mig att sätta sig med filosofin nu. fick inte in så mkt på de där två timmarna. läste och läste men det försvann någonannanstans. får se om man kanske kommer lite senare till skolan imorrn ändå. spec med tanke på provet, sen det kanske inte är så bra att anstränga sig (a) haha. nej då. skolan ska jag allt tillm får skylla mig själv! men kan vara lägligt att börja nu, ciao


.

klarade mig ju fakt igenom jobbpaset, bättre än vad jag trott! även om det såg lite smått kul när man gick där haltandes och stel som en pinne..haha. mår iaf bra mkt bättre nu är ritkigt pigg förutom den där svanskotan =)
dags för mig att sätta sig med filosofin nu. fick inte in så mkt på de där två timmarna. läste och läste men det försvann någonannanstans. får se om man kanske kommer lite senare till skolan imorrn ändå. spec med tanke på provet, sen det kanske inte är så bra att anstränga sig (a) haha. nej då. skolan ska jag allt tillm får skylla mig själv! men kan vara lägligt att börja nu, ciao


hoho

om två timmar ska jag jobba. på ung en timme ska jag försöka ta mig igenom 54 sidor med filosofi. eller det svåra är väll inte att läsa igenom det, det svåra är snarare att ta till sig det man läser... flumkurs säger jag bara.

kändisfest

var ju först hos maja på kändisfest hos maja. riktigt kul! var tur att jag inte var lady gaga, hade känt mig lite underlägesen där om man säger så ;) jag böev iaf carolina gynning och erica carina berg. så jävla nygg var hon!:D haha . det värsta var nog att många trodde att det var äkta! haha. bilder kommer det lovar jag!

 idag är det inte lika roligt om man säger så. vaknade vid nio och upptäckte att jag hade kläderna på mig sen igår plus massa andra tröjor. antar att jag frös igår när jag gick och la mig. så vaknade av at svetten rann. gick till toaletten med ostadiga ben om man säger så. ont i svanken sen att jag blev knuffad och ramlade bakåt. kände hur jag blev mer och mer skakis i kroppen, började pipa i öronen. satte mig på golvet och höll benen högt, kändes bättre så ställde mig upp. skulle jag väll inte ha gjort. fan vad äcklgt, helt svart blev det och låg bara och skaka. lyckades slå i bakhuvudet också i badkaret okcså.det var första gången jag svimmade. har bara börjat pipa så där i öronen men har aldrig svimmat. utan att säga ett ord gick jag och la mig igen så nu känns det bättre =)

goig bakfylla har jag iaf om man säger så. gött att man har filosofi prov imorrn och att man ska jobba snart! kommer gå sisådr skulle jag tro.


RSS 2.0