avklarad

sådär, då var första skolveckan avklarad, som inte var så lång iof, men ändå. känns skönt. idag har varit en riktigt soft dag, bara gym med skolan,pump stod på schemat. hur gött som helst att pumpa ur sig lite. plus att jag både gick dit och hem från träningen så blev en powerwalk på 7 km. kändes bra efteråt. vill verkligen komma igång med träningen igen, rutorna tillbaka tack! men snart så, laddar inför beachen 09 nu och dt är ju ett tag kvar så chanserna är goda att få en as najs body tills dess!:) sedan har jag softat, kollat lite teori, varit i cancerkammaren och ska snart iväg och handla lite med pappi och övningsköra lite. hoppas det går bra. sedan blir det hem och käka tacos. mums!  taco fredag! ikvl skulle man ju vilka kolla på let's dance också. se hur isabella klarar sig där på dansgolvet. men vi får se hur det blir. ryktas att det blir andra planer. pöss



värme tack!

uppdatering

nu börjar vi om igen, har inte haft tid till det här med bloggandet. man har sina perioder. ena studen bloggar man hela tiden, sen nästa aldrig. men nu ska jag skräpa mig.
Vad har hänt då, inte så där jätte myclet, förutom att alla har fyllt 18 och det är ju inte alltför kul. Men idag är det exakt två månader kvar för mig:) då blir det utgång varje helg vill jag lova. längtar längtar. sen vore det väldigt bra om man kunde få sitt körkot också. ska faktiskt börja teorin den 13 januari, men sen var det ju det här med att kunna köra också. har bara övningskört 6,7 gånger kanske, så vägen till att klara en uppkörning är lång. men jag känner mig själv, om det är nått jag verkligen vill så fixxar jag det.  bara det att pappa måste vara med och han har ju aldrig tid. jaja det löser sig, det gör det alltid!
snart är det slut på lovet också, lite jobbigt att komma igång igen. men jag tänker att då är det snart sommarlov och då går det lite lättare, sen att vi har nya scheman (som är riktigt bra) gör det bara lättare att pallra sig iväg:)
idag får vi se vad som händer, kylan har äntligen försvunnit, från att ha varit -20 grader till att bli -5, känns lite mänskligare, dock så ör jag på väg att  bli sjuk igen, har kännt mig lite halvt dålig hela helgen, men igår kväll var det hemskt! usch. hatar att ha feber när det verker i hela kroppen och näsan rinner. usch för sjukdomar. men ska iaf försöka följa med familjen attåka lite skridskor och mysa lite. har kommit fram till att det bara blir värre om man ligger i sängen och tycker synd om sig själv :) haha. nej nu ska jag käka lite frulle sen får vi se vart det bär av. ciao ♥


ge mig sommar snälla


RSS 2.0