Helgen

Blev en helt ok helg måste jag säga. En 10 poängare. De är alla så himla treliga och mysiga! =) Återkommer senare med details.

Huvudstaden


Packar inför en hel helg i huvudstaden. Åker dit med gänget från Oslo och  vi ska bo på Sheraton. Första gågen fakt jag bor på hotell i sthlm. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av helgen. Vet iaf att imorgon kväll är vi bjudna på Spotifys privata fest på Münchenbryggeriet, kommer nog bli kul. Får festa loss med bla Linnros, kleerup och shout out loud. Resten av helgen vet jag inte alls vad som kommer att hända! förhoppningsvis shopping? eller inte förhoppnigsvis, det kommer bli shopping. Fick mycket mer än jag väntade mig i lön, så lite måste man få unna sig;)

jaja, hur som haver så trot jag att det kommer bli en toppenhelg=) men nu måste jag återgå till packningen. hörs på söndag! ciao

home

home from work, Skranta skolan till 15,30. Gick jättebra, skönt med trevliga elever =) skulle vara ledig på kvällen också men Wulfis ringde strax efter fem, och ja.. ni vet ju hur jag är.. kan inte säga nej. Så bara byta om till blårutiga skjortan för ett pass på viadukten. Så ja.. här sitter jag nu och ska ta mig en dusch innan sängen väntar.
Imogon är jag fakt ledig.. än så länge iaf. Ringde förut och och bad om att få vara ledig från vikarie jobb.. min kropp mer eller mindre strejkade imorse. Måste sluta upp med nått utav jobben.. NU! Så har fakt bokat in en besök på knopp..Första gången i mitt 19 åriga liv som jag gör något sådant. Kanske mkt pga utav att man inte har haft ekonomi för det.. men nu så rullar pengarna in som dem ska, så då får man väll passa på ;)

nej nu blir det dusch, sen sova. Har jag sagt att jag har börjat sovit igen? framsteg. Sov sött allesammans därute, för det ska jag göra =) pusss



Usch! snart åker hon..

H&MhjärtaLanvin

Idag, 08,00 kan man äntligen köpa den efterlängtade kollektion på hm online. Eller han ni kanske den turen att bo i sthlm, götebrg eller malmö, och har stått hela natten och köat? Själv får jag nöja mig med att fönstershoppa. Befinner ming nämligen på skrantaskolan då kl 08


tänk om..



hade jag alla dessa kvalifikationer hade jag skickat in på en gång..kanska ska man börja studera istället.

Befinner mig i en liten låda

känslan är den samma, den samma som när man är instängd i en liten låda...Horrible. Känner ni igen er?
 Nu blir det PW sen jobb.




Pink- Raise your glass går förfullt i mina lurar just nu

Gårdagen

igår på topp, idag inte på topp... återkommer senare folket


jobba,jobba,jobba

idag är Andreas Karlsson i stan,kommer nog vara smockat med folk på Bokia där han ska hålla till.
men nu dags att åka och jobba. byebye


Fredag

gick och la mig 04,30 i dag, har jätte svårt att lägga mig när jag jbbat natt. blev väckt 06,10 av ett telefon samtal angående jobb om 50 minuter. Min kropp fullkomligt vägrade, det gick verkligen inte! Men 5 minuter senare ringer det igen, men den här gången svarade jag inte ens! Skulle ändå öppna HEVAEN och jobba på donk till 20 så kände att jag kunde vara utan dem arbetstimmarna. Fick jag sova någon timme längre istället =)
Efter jobbet blev det bio,Hämnden. Riktigt bra, men den var lite för djup för att jag skulle orka ta till mig den.
Ska försöka komma i säng innan 03 idag iaf.
Just nu sitter jag inne på Destination.se och chockas över alla billiga resor, pinsamt billigt.jag bokar snart och åker själv om jag inte får med mig någon!

Men nej, nu ska jag ta en snabb dusch, sen hoppas jag på att john blund ligger och väntar i sängen.  Ska öppna imorgon igen och sen blir det fest som varje lördag. Elins kille jocke fyller 30 så då blir det fest! =)

God natt


stängning

iväg för ännu en stängning på donk, see U there =)

En bästa vän kommer alltid vara en bästa vän

Från att ha träffats nästan varje dag och pratat i telefon varje dag till att endast kommunicera via mail och nylleboken är rent ut sagt skit jobbigt. Men de få stunder vi hinner skriva till varandra via chatten bildas ett enda stort lyckorus i hela kroppen. Hon känns så nära, fastän hon är så långt borta.

Det är nu man upptäcker vilka som är ens riktiga vänner. spelar ingen roll hur länge man är i från varandra eller vart personerna i fråga befinner sig. Man hittar ändå tillbaka till varandra och tappar aldrig kontakten. Det är också nu man förstår vilken erhört stor betydelse vissa personer har i ens liv. Att det finns en liten skara människor här på jorden som man helt enkelt inte kan klara sig utan och som man alltid kommer hålla kontakten med.

Jag säger bara det, ni som har turen att ha era kära vänner i er närhet och som ni kan umgås med varje dag, ta vara på de stunder. Om en vecka försinner ännu en underbar vän från charleswood, min sista nära vän som är ska ut på äventyr, ut i stora vida världen. Det tragiska är att vi hinner ses alltför sällan, jobbar om varandra hela tiden..Vi har inte setts på över en vecka, nästan två! Tragkisk! (Eller ja vi sågs i lördags inne på HEAVEN och vi ses väll på ICA någongång i bland, men det räknas inte).

Nu kanske ni förstår varför jag inte heller tänker och vill vara kvar här alltför länge till?


behöver jag skriva att jag kommer sakna dig? (bild från Majas "kalas"  i somras, därav den väldigt färgglada klännigen! hehe)


Silver panel



Acneoutlet. från 1995 till 499 riksdaler. KAP!

nattjobb

 see U at donkis


ahmen..

Grancanaria puerto rico, 5 stjärnigt, 2 veckor,avgång Karlstad 8 december, 4800/ person!! Är det inte någon, NÅGON som vill åka?!

Münchenbryggeriet

Har blivit medbjuden till Sthlm nästa helg. Killarna från Oslo ska dit på lite festligheter. Något event som ägarna till Spotify anordnat och b la Oskar Linnros, Hoffmaestro, Andreas Kleerup, Shout out loud kommer vara där sjunga en trudilutt. Skönt att få komma bort från både karlskga och allt vad jobb heter! Men nu ska jag sova. Nattjobb väntas både imorgon och på torsdag och har en svag känsla av att jag kommer få ett samtal tidigt imorgonbitti. så god natt


Alex, alex..

nyss kommit hem från jobbet. Möttes av ett väldigt udda mail. haha. först det paradise, kungarna av tylösand och nu Kenza och Tyra show. Förstår inte hur han lyckas? det värsta är väll kanske att han aldrig anmäler sig själv..


Resesällskap

Vill du byta snödynor mot sanddynor över jul&nyår? Thailand, Indien. Dubai, Malasyia, Vietnam, USA? Eller bara en weekend om det är svårt med ledighet. Shopping resa till NY eller vad tusan som helst..Är någon sugen? hör av er, är i desperat behov av en utomlands resa!

Hyra hus i santa monica? bara 5000/ vecka, blir ju ingenting om man är några stycken som delar!

Yesterday

Gårdagen var bra. Jobbet på HEVAEN och donkis gick bra! lagomt mycket folk. Hoppas kvällen fortsatte i samma stil.
Efter jobbet for jag hem och bytte den blårutiga skjortan mot bustier och kavaj. Begav mig till Amelia för några glas vin sedan ett besök på nighshift. Var trevligt, men åkte hem runt 01.30. Då ville inte min kropp vara med längre, så tog mitt sunda förnuft och begav mig hemåt.

Vaknade kl 10 och var piggare än någonsin! Så skönt att för en gångs skull inte vakna kl 6. Firat pappa och resnat upp i rummet. Jag lovar att rummet var värre än den grisigaste ungkarlslyan. Usch! Men nu är det betydligt bättre =)




Så här dansade jag runt igår. pigg& glad jag ser ut va? Ett glas vin gjorde susen.


Äntligen i lager hos Henrykole



som sagt,  på henrykole.se

nu blir det jobb; Heaven->donk. Efter det åker jag  direkt till snyggingen Amelia för lite festligheter. Får vi se hur bra denna kväll kommer att sluta. Och vad ska man ha på sig tro? Skinnshorts, bustier och en skinnjacka kanske? Funkar alltid. Vad ska ni göra denna lördag? Jobba, Strosa runt på stan? eller ska ni kanske liggga i sängen mysa med en bra rulle?

H&M S/S 2011


Skinn,skinn, kommer det någonsin att försvinna?

Lång kjolen fortsätter vi se mycket av.


Några bilder utav plaggen från vår&sommar kollektionen. Bilder tagna från Elle.no
Nu måste jag iväg till jobbet igen. hej så länge

FREDAG

Men ingen hejdurande fredag blir det kanske inte. Ni blir förvånade va, när jag säger att jag ska jobba?
Igår var jag på Skranta vilket var ritkigt bra fakt. Trevliga ungdomar. Efter jobb på skranta blev det lite HEAVEN också. Idag blir det én sådär lagomt lång dag igen. 8-12 Österleden, 13-18HEAVEN och 20-00 å donkis. Får vara bra snart. Funkar inte så mkt länge till!jag har NO LIFE just nu!

Jaja,ni får iaf ha en toppendag, vare sig ni jobbar eller inte ! =)

work,work

iväg till skrantaskolan för lite jobb. får vi se vilka ämnen det är idagoch vilka klasser=). slutar 15,15 men börjar sedan på heaven.


Lekande lätt

Rubriken får tala för sig själv. Alla ni som går sista året. NJUT. Det må vara jobbigt, mkt plugg och man vill bara att det ska ta slut.  MEN det är en så rolig tid. Nu längtar man tillbaka lite. Inte så mkt måsten hela tiden och en massa val. Nu är man fri och kan göra vad man vill, och det är just det som är probelmet, man vill göra så mkt att man inte vet vad man tillstlut ska göra!







SOV EMMA SOV

Har ni någongång varit instängda i en hiss? Då vet ni vilken hemsk, panikartande känsla som krypers sig på..Man vill bara ut, ut, ut. Just så känner jag nu. Har inte känts så här på ett tag nu. den kommer och går liksom..men nu är den tillbaka. Hate it! vad gör man,jo man gör något åt det!

saknar & längtar..



saknar E..längtar efter värme..

.

Hemma på lunch. Har två timmars hål.Har bara en lektion kvar i engelska sen.sen är jag förhoppnigsvis ledig.
Idag är jag på nått sjukt dåligt humör.För det första är det snö och vinter, vilket jag hatar, för det andra var jag så stressad i morse att jag bakade rakt in i nya bilen. Bra Emma. Precis denna typ av utgifter jag behövde nu!
Så nivån på undervisning i dag har varit så där vill jag lova. Som jag skrev tidigare är jag inte den typen som slänger ut små barn,men idag var jag inte på humör för fjantigheter!

jack dilemma


Måste köpa mig en liten varmare jacka nu. Men har inte hittat någon. Tror det lutar mot en lite sportigare jacka och en ankel lång beige kappa. Dessa här nedanför är iof inte helt fel. Hur som haver måste jag införskaffa mig en varm jacka. Det vita fluffiga är på väg in över charleswood


monki                                                      monki



zara                                               zara



Urbanoutfitters                              Manoush




Modekungen                                 Modekungen



Nelly-woolrich                                   nelly-acne

"flest IG vinner"

Ungefär det intrycket  fick jag idag. Första gången jag vickade på högstadiet. Hade totalt glömt bort hur det var och man fick lite flashbacks. Man tror ju alltid att killarna ska vara värst, men den här gången var det tjejerna. Shiet alltså. Första kommentaren jag fick av en kaxig tjej i årskurs åtta var- vad fan glod du på? självklart glodde jag ju då bara ännu meradå. Lilla jag på 8 skollinjaler kanske inte får så mycket respekt. Jag är inte heller den typen som skriker och gapar. Det brukar ändå inte leta någonvart, utan gör oftast allt mycket värre. Oftast beror detta betende på något, att de beter sig på ett sätt som inte är accepterat inom skolansvärld. Av egna erfarenheter är det oftast där hemma som problemen finns. Har hjälpt och vuxit upp med ett X antal fosterbarn och hjälpt dem på fötter igen och jag känner igen deras betende. Men nog om det. Hur som helst så var hon inte den enda lite bråkiga typen, utan det fanns några fler och konstigt nog satt dessa tillsammans.  Jag insåg snabbt att det inte är någon idé att börja tjaffsa med dem, dem kommer ändå inte att göra ett skit. Istället använde jag mig av omvänd pedagogik om det nu kallas så? ingen anning. Istället för att skälla ut dem och "gå emot" dem, försökte jag "gå med" dem. Jag tog en stol och satt mig vid dem och började prata om allt mellan himmel och jord och sånt jag trodde berörde dem. Kissie var ett väldigt populärt ämne vill jag lova! 10 minuter senare är de som helt andra personer och det är som vilka ungdomar som helst. och tro det eller ej, men det började till och med med uppgifterna.

Så för att vara första gången på högstadiet tycker jag att det gick helt ok. Ska dit imorgon med, men bara till 14,30 för sen måste jag till HEAVEN och de goa damerna =)

   


blev visst ingen ledig dag

ska undervis i So, spanska och engelska idag.`9.20.16.20. önska mig lycka till


.

Jobb idag igen stod på schemat .Rullade rätt rejält hela dagen. Men det är söndag, resedag, det har varit höstlov så det var många brunbrända barnfamiljer som var på väg hem från sälen. Några timmars övertid blev det också. Har blivit tillfrågad varje dag, men har verkligen inte kunnat stanna mer än någon timme, men idag kände jag att jag var tvungen att säga ja.. Får konstigt nog så dåligt samvete, även om jag inte kan. Händer rätt ofta att jag ringer upp, om jag blivit tilfrågad att kunna jobba, fast jag inte kan och säger att jag kommer och jobbar. Är det bara jag som får dåligt samvete eller känner ni igen er?

hur som haver så har jag som vanligt överskotts energi så det bara skriker om det. ser ut att bli ännu en sömnlös natt. Tips på hur man botar detta? förutom sömntabletter. Jag är ändå inne på andra veckan nu!


ochså var det dags igen..

iväg och jobba ännu ett lagomt pass =) hemma runt halv ett i natt.. living the dream.

klädbyte

bara hemma och byter kläder. snart iväg och jobba igen. Kan inte säga nej. iof hade jag inga jätte stora planer nu efter jobbet.. kan jag ta när jag kommer hem=)


Moring sunshines


Sovit gott? vad ska ni göra en dag som denna?

Är det något fel på mig?!

Börjar faktiskt undra det. Kvittar hur många timmar jag jobbar, hur tidigt jag går upp, hur sent jag går och lägger mig och hur mycket jag än rör på mig så blir jag inte trött och jag kan heller inte vara still.jobbigt..Jag vill sova,men kan inte sova..Antingen så är det att man är stressad och har i baktanke att telefonen kan ringa sex på morgonen och be en komma och jobba om 30 minuter,eller så är man helt enkelt inne i en sådan period. En sådan där "pigg" period...jaja, ska inte sitta här och klaga, har nyss duschat och ska nu slå på ett avsnitt av gossip. Sen får vi se om John Blund kommer.. Annars får man vara sömnlös även denna natt.



Mysig bild från midsommar. Grebbestad blir det med stor sannolikhet år 2011

RSS 2.0