Vilken kväll













En riktig tiopoängare!

Lördag

Har varit ett par hektiska dagar, trippeljobb. Nu åker jag och jobbar igen. Fasen vad kul det är. Ikväll är det de sju dödsynderna som gäller. Tror det kommer bli en bra kväll =)


mysig höstoutfit

Greed.

Girighet innebär ett överdrivet begär att samla ägodelar förenat med överdriven sparsamhet, vinningslystnad och snikenhet.
Girighet är enligt katolsk kristendon en av de sju dödssynderna. Inom buddhismen anses girighet att man på ett felaktigt sätt associerar materiella tillgångar med lycka. Felet är att man (inte minst långsiktigt) överdriver de positiva aspekterna av en viss ägodel.


NYA AIR!

Jag är i hemlighet en liten teknik och pryl nörd. Jag älskar att läsa om nya prylar som kommer ut på marknaden. Och då inte minst om Apples produkter. Nu har de släppt deras nya AIR. Mindre, smidigare, nu i två storlekar, längre batteritid, kamera och en hel det uppdateringar. Snygg är det iaf. Om jag hade pengar och om jag inte hade en rätt ny vaio hade jag köpt den på momangen!


of to work


Balmain inför våren 2011. Silver och guld byxor kommer iallafall hos mig ersätta den snygga och kanske lite  smått utjattade skinnbyxan. Supersnyggt!

Första dagen på HEAVEN

Allt är inte färdigt än inför nyöppnigen på torsdag kväll. Så idag plockade vi upp varor, ångade alla plagg, målade och fixade. Fick även vara med på min första pressvisning och bestämma vilka plagg som ska komma med till vår och sommarkollektionen.
Allt känns så naturligt, mellan mig och ägaren. som om vi har känt varandra i flera år. Har ju inte ens lämnat in CV eller haft någon som helst intervjuv. Hon gick enbart på vad hon såg i butiken när jag hjälpte lilla mamsen. Detta var för 2 år sedan och tänk att hon fortfarande kom ihåg mig. Lite så alla arbetsgivare kanske bör tänka?



Bilden har ingen som helst koppling till inlägget. Mem det påminer om sommar..precis som alla andra, längtar även jag efter sommar..


Chanel Spring 2011 RTW

Detta får mig att längta till VÅR!









hello

NU kan jag prata utan att behöva ta i så jag nästan spricker. och jag har ingen feber frossa längre. Det går framåt.
Tur att jag mår bättre iaf, för imorgon är det första dagen på Lillys/ Heven. Sista veckan som hon är i de gamla lokalerna. Sen flyttar hon och förnyar sig totalt. Har varit nere och kollat där det ska öppna och det kommer bli grymt bra! Odd molly, dagmar, hunkdory, saint tropez är bara några av de kända märkena. Är en hel del franska märken som kommer säljas. Det kommer vara hela konceptet på butiken, franskt, lanligt och romantiskt. Även väskor och smycken kommer att säljas. Men Heaven öppnar inte förrens på fredag och på torsdag kväll är det invigning och det kommer vara företag både från örebro och karlskoga. kul =)

Men nu; SÄNGEN. natti


dubbla mysisar, dubbla tröjor och dubbla dun..

Feber, krupa och början till lunginflamation. Barnen undrade vad jag hade gjort för att låta som en kraxande kråka. Jag hade inge bra svar på den frågan vill jag lova.
Två år sedan jag hade lunginflamation och tänker inte göra samma misstag som då,genom att bara ignorera alltihop. Resulterade att man var sjuk i månader isället. Inte kul.
Hade sett fram emot denna helg, Linköping, hälsa på Hanna, studentfest och allt..suck. Vila, vila, vila så att man mår okej på måndag. Då börjar jag på klädbutiken här i Charleswood!
Flummigt och oerhört intresant inlägg känner jag. God natt


Dagens jobb avklarat.

Var realtivt pigg i morse när jag vaknade omkring 06 snåret. Tig hand om en etta idag och det gick helt okej. Vissa r goare än andra om man säger så! och kan nu stryka ännu ett yrke på min lista som jag inte vill bli. Inte den hr typen av socialt arbete jag vill ha. Men jättekul att få prova på =)
Nu har jag nyss kommit hem från jobb på viadukten.Höll på att inte komma iväg först, men med både ventolin och alvedon i kroppen  jag fitforfight som man brukar säga. Det var sådär lagomt mycket folk en torsdagskväll som denna. Skönt.
Imorgon kommer jag vara på Rävåsen från 07.30-15, i en trea. Tror det var de eleverna jag jag hade i onsdags, det återstår att se =)



snöade nu på vägenhem. No more barbent...

Jag gillar dig.


Det förklarar gårdagens besökare. Kul! Hoppas ni blir kvar =)
 Charlotte Josefsson

Im a workaholic!

Vaknade av att telefonen ringde 07.45. 08.06 befann jag mig på Rävåsen 08.06 för att ta hand om några treor. Mysigt. Slutade 14.30, bara hem och käka, byta om och bege sig till Viadukten för samling 15.15 och åka till K-hamn och jobba. Har nu kommit hem. Känns så där att man ska upp om tre timmar igen och jobba.  kanske  igen ide att lägga sig ens?? Jaja, ska iaf hoppa in i duschen nu=) hej så länge

Foreverbridals







Dessa är förvisso bröllopsklänningar, men funkar minst lika bra till bal enligt mig. Enkla, utan en massa krussiduller..

Thuesday

Var nere på nightshift och pratade igenom den 30:e. kommer bli grymt! Lyckades få riktigt bra priser i baren dessutom! Nu ska jag bara fixa klädsel, fixa drinkmeny och "pynta" klubben så det blir lite halloween över det hela.

Imorgon väntas jobb i K-hamn. Får vi se hur den resturangen är att jobba på. Än så länge är våran självklart bäst! =)

Var på arbetsförmedlkigen, enbart för att fråga om hjälp med ett dokument. När jag satt där och väntade slog det mig hur många det är som är arbetslösa. Det var fult på hela arbetsförmedlingen! Hur kan det vara så?
Slutade på PWC för tvåveckor sen, och har redan 3 nya jobb, i KARLSKOGA! Söker ni verkligen ens?? Eller är det bara jag som har himla flyt med jobb?



I say it again, tyvärr så finns klänningen inte att köpa! Tips är att kolla foreverbridals. Har för mig att bröllopsbutiken i Örebro säljer klänningar därifrån. Kanske kan de beställa hem om ni går dit och frågar. Tips är att ni gör det nu, brukar vara 4-5 månaders leveranstid..



LEO 70 riksdaler







Gillar min nya leo pants. För 70 spänn tycker jag dom är rätt snygga, dock sticks lite..men bara lite

Rebecca Simonsson



Rödhårig- läckert!

De sju dödsynderna..

1. Högmod en överdriven tro på sin egen förträfflighet

2. Avund
strävan efter andras fördelar

3. Vreden när man låter den ta över istället för ens kärleksfulla kraft

4. Likgiltighet
eller lättja, när man undviker fysisk eller psykisk ansträngning eller båda.

5. Girighet  strävan efter materiell rikedom istället för andlig. Ha och ha och ha. Mycket vill ha mer.

6. Frosseri
  opassande ovana att proppa i sig mer än vad man behöver

7. Lust
opassande längtan efter kroppsliga tillfredställelser



Låt fantasin flöda, så ses vi den 30:e på nightshift

Fingers crossed



V.44, allt jag kan säga i nuläget..Håller både fingrar och tår i kors!

NIGHT


GOOD NIGHT


De sju dödsynderna kommer bli grymt. Årets Halloweenfest..

Helgen över

Då var denna helg över. Jobbat hela helgen, men blev ändå spontan utgång igår. Vet int eriktigt vad jag ska tycka om att de gjort som de gjort. Kan iaf konstatera att det har blivit mer slagsmål, precis som man förutspådde. men men inte så mkt att göra åt, bara gilla läget. Kvällen över lag var ändå helt okej, Ett mycket trevligt samtal, ända från Hongkong gjorde hela min kväll!
Nu väntas gossip,(ligger några avsnitt efter) och krypa ner i sängen, tidigt för en gångs skull! Take care, ciao


Sugen på att bli brunett. Olivia Palermo har haft en massa fina olika bruna nyanser. Vågar man,  varför är så många av oss tjejor så rädda om vårt hår??!!

jobb

dags för jobb. ha en bra dag folket =)


RED MYRORNA



Var inne hos Tandis i öret tidigare idag, svängde in på myrorna och hittade denna röda blus för ynka 70 riksdael. Fynade lite mer som ni får se inom en snart framtid=)

Det kostar pengar Mats, du vet..

Balmain of course

Precis var dessa gör, men så läckra. Finns på Stylebop för BARA 29 724 riksadaler. Om cirkusgurkus 3 månadslöner så kanske de skulle kunna bli mina...

skin



Just nu är jag på jakt efter ett par röda skins. Hur snyggt är det inte!?

Svar på Balklänning

Det ska börjas i tid och vi tjejer är kanske lite extrema i jakt på den perfekta balklänningen. Verkar som de flesta iår, liksom jag förra året vill ha något enkelt, gärna med djup urringning. Får dagligen frågan om vart jag köpt min, vilket jag tycker är jättekul!Dessvärre tror jag inte att den finns att köpa någonstans. jag sydde den själv, hade det som projektarbete. Så blir nog svårt att hitta den i butik.
Kan rekomendera er i sådanafall att vända er till en sömerska, känner en duktig som inte är alltför dyr. Vill ni ha numret så maila bara mig så fixar vi det =)








eller så gör ni som mig,syr den själv ;)


20 års fest

Dagens jobb är avklarat! nu blir det dusch och fix inför kvällens bravader. Snyggingen Maria fyller 20 så blir ett härligt gäng som ska fira henne =) sen blir det ett besök på nightshift, preimär för mig, både för nightshift och wickan! Erik Hassle gästar även karlsoga idag. Tror det kommer bli en bra kväll =)




Fredag

 Vad veckorna går fort! tyckte det nyss var måndag. Igår hade jag en hel ledig dag och oj vad mkt man får gjort då! En riktig effektiv dag! Idag står jobb på agendan 12-20.30. money money. skulle vara ledig idag med men jobb kändes mer lockande. Éfter jobbet blir det ett besök på solarieöarna sedan lite fix med dokument, sånt där roligt pappersarbete ni vet.. Hus om haver som hoppas jag att ni får en bra dag, vare sig ni jobbar eller inte =)



Förresten, shar bokat in en klipptid, kors i taket. Det var inte igår man var hos frissan och det både syns och känns nu. Så äckligt slitet är det nu! Är sugen på att göra något helt annat mot vad jag brukar göra. Är jätte sugen på kort, men vet att jag kommer ångra mig när jag väll gjort det. Rakat på ena sidan är jag också sugen på, men känns lite sent? Skulle man kanske gjort i våras i sådanafall? Vad tkr ni har ni något tips??



Marabou



någon mer än jag som längtar?? V.42

Drömmar och mål..

Är enligt mig viktiga små ting. Något som jag rekomenderar alla till att ha. Du blir både mer motivierad och får mer ork till att slutföra och göra saker i ditt liv, för det är dit liv och ingen kan säga vad du ska göra. Jag har mål i mitt liv som jag SKA uppnå för eller senare, sen har jag drömmar som är inte helt realistiska, men inte heller helt orealistiska. Det är drömmar som jag kanske inte ens uppnår. Men de är ändå viktiga att ha för mig, för att jag hela tiden ska ha något att jobba emot.

Du kan ha personer i din omgivning som tkr att du har för höga krav på dig själv, och att du tänker.. just det.. orealistiskt. Hatar det ordet och jag hatar människor som hela tiden ser en massa hinder med allt, inga möjligheter, förutser alla konsekvenser som man kan komma på. Men låt ingen stoppa dig från vad du vill.  Föräldrar  brukar vara det stora hindret att komma över. Men gör det du själv känner för och det du själv vill. Har jag gjort hittils och det har alla gånger funkat alldeless utmärkt. Det är inte alls lätt att ha personer i sin omgiving som ser ner på end mål och drömmar och kanske skrattar lite åt det. Eliminera dessa personer ur ditt liv och omge dig med männsikor som peppar dig och tror på dig. Men det viktigaste är att DU tror på dig själv. Det är trots allt du som fattar beslutet i slutändan och som ska agera för att uppnå det du vill!
 
Varför jag skriver om det här är just för att det råder ångest bland ungdomar idag. Det finns så mkt val idag och man  vill så myclet. För mycket enligt vissa. Hur kan man vilja för mycket ställer jag då frågan till dessa personer? Då förblir de tysta små varelser. 
Jag tror att det blir värre bland oss ungdomar när man tagit studenten. Vad ska man göra, när, var, hur osv. För att göra något åt den där ångesten är den enda saken att göra det som känns rätt. Gå på magkänslan helt enkelt. Jag är en utav dessa ungdomar som dagligen har dessa funderingar, vad man vill, vad man ska göra och jag jobbar dagligen med min självkänsla,  jobbar ständigt med att försöka nå mina mål och söka efter vägar för att nå dem. Jag tror och hoppas att jag inte är ensam om att känna så här, men jag tror det bara är du själv som kan göra något åt den där känslan.


TODAY



Mitt lille hjärtegull fyller 20 idag! GRATTIS! ¨Jobbigt nog är hon på andra sidan jord klotet..

GOD NATT





Nu sger jag god natt! sätter på ett avsnitt av gossip och taggar inför morgondagens jobb. som iof inte är mer än 5 h ;)

Vidriga människor

Kvällens jobb gick jättebra. lagomt mkt kunder till den bemaning som vi hade. men självklart ska det komma några och förstöra denna perfekta jobb kväll precis innan man ska gå hem. Förtsår inte, har aldrig träffat en trevlig prick, eller de kanske är trevliga till en början, men vidriga! Nu kom det in hel flock utav dem i resturangen, alla rusar fram till kassan för att beställa, de hörjar och gapar på varandra på ett spårk som bara de själva förstår sig på. Sedan beställer dem på någon taskig engelska, bråkar om vem som ska betala, skriker lite till, går sedan och sätter sig. Kommer fram och säger att de inte fått deras mat. JOOO- det har ni visst! sen börjar de babbla nått om att det var någon annan tjej som var ute och vi skulle fråga henne. Tyvärr lilla gubben så är det bar vi tre som jobbar, så kan inte vara någon annan än (jag) Emma som varit ute med maten. SEN sger han, jaha så du litar alltså mer på henne än på mig... jisses! vilka iditoter. Sen när de ska gå vinkar dem och flinar på ett sånt där retsamt sätt.. MORR vad jag hatar denna art! Ni kanske tkr jag överreagerar nu, men det inte första, inte andra och inte tredje gången som man får problem med dessa...

Sam Edelman



Nattshopping- henrykole.se

work work



iväg för lite jobb igen.. bara 2 pass kvar för oktober vad jag vet än så länge.. känns sådär måste jag säga! plus att jag inte för län i oktober! GAAAAAAAAH. Hur ska det här gå!?

Olivia Palermo







Enkelt, men alltid lika snyggt

på väg hem till mig..



snyggt, snyggt. snart på min öronsnibb

=)

Nyss kommit hem från jobbet, några timmars övertid även denna dag, men det är kanon det. Görs sig bra i kassan.
 Det har varit blandade kommentarer ang att man sade upp sig. Många som som säger att man inte är riktigt klok. Lite jobbigt tkr jag att det är så många som ser ner på McDonalds osv. Det är ju också ett jobb, och fakt tjänade jag inte så jätte mkt bättre över att sitta framför en skärm 8-16 varje dag. Men några är iaf förstående och säger att man ska göra det som känns bäst. Och det har jag, garanterat gjort. Jag är iaf glad nu. Vet inte hur många kommenater jag fått de senaste dagarna av kunder. -Oj du har iaf vaknat på rätt sida idag, själv skulle jag bara arg som ett bi efter bara en timme på det här stället, Du var mig en glad liten prick, kan du smitta av dig lite glädje osv.- Ja varför ska man gå runt och vara sur för, finns ju ingen anledning till får de till svars då.

jag vet ialla fall nu att jag ska ha ett yrke där man möter människor, flexibelt, fart och fläkt och där  man gör många saker samtidigt. Blir annars väldigt lätt uttråkad. Men jag tror allt att om några år kan jag säkert tänka mig ett kontors jobb, men inte i nu läget. Tror att mkt av anledningen till att jag kände som jag kände, var att jag kände mig instängd, låst. Jag visste att jag inte bara skulle kunna dra någonstans, utan jag var fast där. Sen även att alla andra åker iväg kan ha haft en bidragande effekt. Sen hur länge man blir kvar i Charleswood, det återstår att se. Men nu ska jag hoppa i säng. Jobba 11-20 imorgon =) sleep tight.


et. Skulle sova rätt sött i rum som detta =)




RSS 2.0