SUNDAY!

Shopping all the day long. See u later los amigos


snöstorm

underbart. dags att bege sug till jobbet i detta underbara väder. ha en findag hörrni=)

Moring sunshines

Dags att  rusa till jobbet. Hoppas ni alla får en härlig dag denna torsdag. pöss


Sambos



Hemma & nyduschad efter en runda med intervaller. Vilken skillnad på skor! Mina tidigare var rejält slitna så nu blev det både skönare och lättare att springa/powerwalka=)

Imorgon flyttar Erica  in hos mig i några dagar innan vi äntligen flyttar in på riktigt. Mysigt.inte många dagar kvar tills vi blir sambos på riktigt =)


shoppat

nyss kommit hem från jobbet lyckades få med mig lite nya träningskläder. dags att ta sig en runda. hörs.


En dag på jobbet.

Har fått en hel del förfrågningar om vad jag gör här i sthlm egentligen och vad det är för jobb. Gissar att de felsta utav er som mailar och skriver på FB läser min blogg så istället för att svara en och en så skriver jag här och nu=)
Jo redan 2 dagar efter jag flyttade upp fick jag jobb på huvudkontoret på telenor som ligger vid slussen. Det är inte som transcom eller andra callcenter. Finns inte kundtjänst, telefonförsäljning eller något där, utan bara buissnes män som jag säger. hehe. Snygga är dem också!  Händer bara två gånger i veckan att det kommer ett gäng på två dagars sälj utbildning från hela sverige som ska bli försäljare. Detta är väldigt skönt då det inte kommer in några som helst kundsamtal, utan de enda som ringer är företagets anställda. Och då handlar det oftast om något de undrar över eller behöver. 

Dagarna ser väldigt olika ut.  Självklart finns det uppgifter som måste göras och som är förekommande mer eller mindre hela tiden. Antingen så öppnar man eller stänger man. Öppnar man börjar man runt 07, men ni känner ju mig, arbetsnarkoman som jag är så är jag ändå alltid på plats runt 06,30 eller 06,45 för att hinna med att göra allt så bra som möjligt. Stänger man så slutar man runt 17,45 beroende på hur lång tid man tar på sig att gå den så kallade ronden på de 7 planen.

Uppgifterna innebär oftast  att tillverka nya passerkort, hantera ärenden i prowflow som det heter, kvittera ut nycklar, projektorer, ta emot kundbesök, ringa personer som har kundbesök, boka resor och konferenser, sortera post, se över kaffe maskinerna på de sju planen, skicka bud, ta emot bud, beställa varor, fixa med garagekort, besöksstatistik, hjälpa leverantörer och se till att allt fungerar. Det är vår skyldighet att rapportera om något är fel och måste återgärdas samt är det vi som måste se till att informera de rätta personerna vid ett visst typ a möte eller engamang. Är de någon som missuppfattar något är det vi som tar smällen så att säga. Jag ser helt enkelt till att allt fungerar som det ska. Ett väldigt socialt och omväxlande arbete vilket passar mig perfekt. Det finns ständigt något att göra och man ställs dagligen för nya problem =) jag älskart. De anställda och utsikten gör jobbet såklart inte sämre direkt. Måste ta kort någon dag, så ni får se hur bra jag har det.



Det enda jag saknar i mitt liv just nu är sommar. Annars trivs jag rätt bra med min tillvaro=)


Tjoho

Full fart här i storstan och helgen har varit fylld med fest, shopping och annat mys. Har idag förflyttat mig till sandsborg istället för hammarbyhöjden. Det var en rätt rolig syn vill jag lova. Som tur var hade jag med E som flytthjälp. Jag kommer aldrig mer åka tuben med resväskor och påsar till höger och vänster vill jag lova, aldrig mer! haha. Ville skulle knäppt en bild så ni skulle få se. Vilken jävla syn...




Glad överraskning idag. Denna söta tös kommer hem från aussie tills min 20 års fest=)


Everything comes to an end



15,50 du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta

RSS 2.0