vart är vi på väg?

Är det bara jag som missat den här barbie drogen. När jag köpte sofis mode stod det om den i aftonbladet. Den ska tydligen göra det brun, smal och kåt och man sprutar in det hormon som gör dig brun (melanin). Melanotan heter det hormon som sprutas in i kroppen. Jag undrar vart tusan är vi på väg egentligen? Bantingspiller, fettförbräningsprodukter, produkter som ökar syre upptagingen i kroppen som gör att du orkar mer och massa massa mer. Varför denna ständiga press på att alltid vara perfekt? Blir man lyckliare för det? Du kanske har perfekta kroppen, men bara för det behöver ju inte allt vara frid och fröjd för det. Varför inte istället bara vara glad att man är frisk, har vänner och familj som tycker om dig för den du är. Nej istället ska  vi spruta in en massa preparat och hormoner i jakt på den prefekta kroppen.
Barbidrogen som sagt, ska alltså göra dig smal, brun och kåt. Alla dessa saker går att göra någonting åt på naturlig väg. Vill du bli smalare, börja träna, skippar alkholen under några veckor och byt kostvanor. Vill du bli brunare, brun utan sol funkar alldeles utmärkt, kastanjevatten är ett hett tips. Även soldusch funkar galant. Har du problem med sexlusten, ät choklad, sparris, frön, nötter, selleri, ostron och drick kaffe, the och faktiskt champang så ska du se att det kommer tillbaka.
Man kan ju börja undra om det ska behövas piller för att få ökad sexlust, bli smal och allt var det är, när man klarat sig utan det i hundratals år. Vad kommer vi att kunna köpa om 10 år? Piller som gör att du får 2.0 på högskoleprovet? Känns som att det inte skulle vara helt omöjligt. Jag menar, man skämtade ju om flygplan för inte alls längesen!

Great news

Zara öppnar webbshop 2 september.


.

Färdigt jobbat för idag och imorgon är det dags för en ny vecka. "Bara" fyra jobb veckor, sen hela  två veckors ledigt.. underbart! snart är det dags för PIP också. Tredje året irad. Hoppas på ett lika lyckat putte besök som förra året. Vissa incidenter kanske man kan utesluta detta år.. haha. Inte något jag göra om detta år om man säger så =) Får vi se om det blir något episkt poolparty och en aviserafest även detta år =)

















stockholmstreetstyle, lookbook..









Skorna är ju  bara för coola!



Bilder tagna från Lookbook, stockholmstreetstyle och copenhagen streetstyle

Jeffrey cambell



Skor helt i min smak.

jag vet inte hur vi lyckas?

Elin, hur lyckas vi, har vi inte samma eller näst intill identiska outfits så har vi matchande outfits. Hur lyckas vi egentligen?! Antar att vi har någorlunda samma klädstil ;)
Nu blir det natt jobb igen. Egentligen min lediga dag men man får ställa upp för laget som man brukar säga.

Hösten hos scorett

Får mig att längta lite till hösten när jag ser detta.

 


home

Då var man hemme från en liten tripp till småland och Linköping. Hur mysigt som helst, och fick givetvis lite shoppat också. Men nu märks det att man inte sovit på ett bra tag. Är ju en sådan tjej som kräver sina 9h sömn och med bara 1h sömn i kroppen är det nu dags för sängen känner jag. 14 timmars jobb väntar imorgon igen så kan vara rätt bra att lägga sig i tid idag kanske =)




Småland!

Dags att åka ner till Småland och mysa lite.  =)


14h avklarde

Nu är 14 timmars jobb avklarade. Kommer se likadant ut ungefär de kommande 3 veckorna. Jag säger bara putte helgen..  Konstigt nog är jag inte det minsta trött. inte ens lite. Nästan lika bra att inte gå och lägga sig nu, ska ändå upp om 2 timmar igen, så känns lite meningslöst fakt. Blir man bara ännu tröttare eller? 
Folk kom förbi donk förut och var taggade till utgång. Självklart är det onsdagsklubben som gäller, klart man går dit om man kan! Får hoppas jag inte jobbar kväll varje onsdag nu framöver. onsdagsklubben är nästan bättre än lördagar på statt, enligt mig iaf =)
Nej nu duschen, sen får vi se vad man kan tänkas hitta på så här på kvälls(morgon?) kvisten.






Bra dag!

Idag var en sån där dag då det verkligen var kul att jobba! Trots att det var mkt då och då så var man ändå på lika glatt humör. Kanske för man jobbar med så härliga människor? Vi pratade om det förut och att det fakt inte är så länge kvar för mig, drygt en månad, sen kommer jag inte jobba på donk något mer, aldrig någonsin. Känns skönt men känns ändå lite konstigt. Alla underbara männsikor man har jobbat tillsammans med nu i tre år i både medgång och motgång kommer man sakna lite. Jag säger bara, de är underbara!
Jag kan säga nu att jag är jävligt glad att jag har jobbat här. Folk som säger att de aldrig tänker sjunka så lågt att börja jobba här förstår jag mig inte på. Varför inte liksom? det är ett jobb det här med och perfekt att kombindera med studier. Ingen dans på rosor kanske, men en otrligt bra grund, tufft, stressigt och kanske krävs en gnutta positivitet till att klara sig i genom vissa dagar,  men oj så lärorikt. Man klarar nog av de flesta jobben efter man jobbat här. Kommer ihåg när jag började, första dagen. hahah. skrattar åt mig själv nu när man tänker tillbaka. Så liten och så försiktig var man. Knappt så man vågade prata med kunden ungefär. haha. Kommer även ihåg att jag knappt ville tillbaka efter första dagen, men är jävligt glad att jag gjorde det. Har förändrats och lärt mig såå mycket, som jag med stor sannolikhet har och kommer att ha nytta av här i livet. =)
Hoppas på en lika bra dag imorgon =) Sov sött. God natt





jobb, jobb hela veckan lång.

Igår var det andra gången jag jobbade, och skulle då stänga själv. Lyckades iaf inte få igång något larm och securitas beöhvde inte komma så tror det gick bra. igen kassadiff heller, och lyckades med både delinsättningen, redovisningen och få in alla smycken på rätt plats i kassa skåpet. Om alla papper och sånt var på rätt plats är en annan femma. Kan ju inte ens allt som har med försäkringar, och byten osv än, så har inte allt för stora krav på mig själv att jag ska kunna stänga allt själv också. Var ju ändå bara andra gången jag jobbade. Men men, hur som haver så är det väldigt kul. Tänk att få ha sin egna lilla butik någon gång.

Idag är det jobb på donk som gäller. Maria kör skiftet så ser fram emot jobb idag. Skönt att det inte är lika varmt ute idag också, så man slipper ha en massa svett pärlor i hela fejjan. Inte allt för rockigt om man säger så. Börjar inte förrens sex, så lite segt. Men har storstädat huset och mitt rum. Ni som var på besök i lördags kanske förstår vad jag menar?! har inte ens sovit i mitt rum de senaste nätterna. Men nu kan man iaf gå in och sätta sig i sängen utan att en miljon saker trillar ner på golvet. Större rum vore kanske nått pappa?

Imorgon onsdag är det jobb från 13-00. Men på torsag är jag ledig så ska till småland och mysa lite. skönt att komma bort från KGA en dag iaf.
 
nej dags att sätta på sig lite kläder och trampa till jobbet.  hejsvejs.


Tiniwini och jag i napa.


Sommarfest

Gårdagen blev toppen! En väldig mix med olika människor, men det var bara kul =) Blev kanske en eller två drinkar  för mkt och det kändes som att man var 14 igen. haha. Som tur va var jag inte den enda som var lite överförfriskad =)
Denna dag var inte lika rolig. Vaknade först vid nio tiden, självklart med kläderna på. Försökte ta mig till badrummet men kom kanske tre meter innan jag var tvungen att vända. Ni vet den där känslan när man är så där bakis att man skakar och man är mer eller mindre svimfärdig. Den goa känslan hade jag, och den höll i sig ett bra tag! Drog av mig halva(?) klännigen innan jag deckade i sängen. Andra gången vakande jag vid tolv iaf. gick till köket och både jag och alex bara suckade. Hahah. Tur att man inte var själv och behövda städa allt själv. Han tog utsidan och jag insidan, det tyckte han tydligen var en bra deal. Nu några timmar senare börjar det se bra ut och jag tror mamma och pappa slipper anlita en städfirma..












Denna bild får avsluta!  Tack alla för en kanon kväll! =)

FREDAG!

Det är fredag och solen skiner som aldrig förr. Ska åka och jobba några timmar nu innan jag åker till örebro och förhoppningsvis hittar ett och annat klädesplagg =) Alla ni som har turen att vara lediga idag, NJUT av sole ute säger jag bara!

Eclipse

Eclipse måste ni bara se. fruktansvärt bra, precis som att de andra filmerna. Vet inte om man är Team Jake eller Team Edward, de är ju lika snygga båda två, fast på olika sätt ;) haha. jaja bra var den iaf, och den får 5/5 toasters av mig.
Jobbdet idag gick bra. Börjar dock bli lite trött på alla dessa mcflurry. Chese rush har ny bytts ut mot glass rush. Får iaf vara glad att man inte har lyx shake ;)

Imorgon är det jobb från 11-15, sedan måste jag nog in till öret och kika efter något festligt att ha på sig på lördag då det vankas lite festligheter.  Är rätt så taggad om man säger så. Inte nog med det, fick reda på att jag och alex har huset för oss själva ända tills på tisdag!  Helt okej om man säger så!





RSS 2.0