TOMT

Nu är mitt rum så gott som tomt. Bara lite möbler kvar. Allt annat är i kartonger och resväskor. sjukt vad mycket saker som har fått plats i minimaliska rum! Har bara med mig det nödvändigaste upp nu, resten får mamma och pappa dra med sig när det kommer =)

Väntar på att Adam ska komma nu bara. Bor inte hos kusin den här veckan, utan får bo hos Adam och nästa vecka bor jag kos Katarina. Hon åker utomlands så de skulle ändå beöhva någon som såg till den, så då passade det ju bra att hemlösa lilla jag bor där under veckan. Men sen, äntligen får vi nyckeln till lägenheten!


First day

Trivs som självste fisken i vattnet. Nothing more to say. God natt.

.

Sådär jaa, några tusen kronor fattigare, men några kostymer rikare. Bara nya skor jag måste ha nu. Har bara ett par boots och mina Jeffrey cambell med mig upp. Med bootsen får duga imorgon så får jag bege mig ut på jakt imorgon igen. Ett par nya stövlar vore schysst och ett par brogues. Topshop brukar ha snygga, så får gå dit imorgon.

Börjar 07,15 imorgon så lika bra att krypa till sängs snart så man är ordentligt utvilad. så ja, god natt folket. Skriver imorgon hur första dagen gått =) ciao




Det går bra nu

Mitt under mötet med Andrea som hon hetter ringer såklart telefonen, och det slutar inte ringa! och det vibbrerde inte lite för det. Självklart var det från andra företag som ringde. Ringde upp och fick säga snällt att jag blivit erbjuden ett annat jobb. Men skulle spara en killes nummer ifall det skulle bli några ändringar så skulle jag få börja jobb där direkt. haha. Måste gå och hälsa på och se vem det var, han lät så himlans trevlig!
Hur som helst, tog iaf jobbet på telenors huvudkontor här i stockholm. Erbjöd mig löneförhöjnig innan jag ens börjat, hon trodde tydligen på mig  och ville visa sin tacksamhet att jag hade hört av mig. Hon påpekadae även att jag sitter i en guldsits nu och att det kommer vara ett jobb som kommer att öppna många nya dörrar och jag kommer kunna klättra i karriären. Tydligen en chans som inte många får. Herregud, just nu sitter jag och skrattar för att det är så sjukt allt. Jag förstår inte hur jag kan ha sånt flyt när det gäller just jobb. Bara att njuta och tacka och ta emot helt enkelt. Just det, en sak till. Jag är LEDIG på helgerna OCH de har avtal med feelgood och spotlife.
 Nej nu ska jag ut och göra stan, shoppa kläder och möta upp Erica. Ha en bra dag=) pusshej

Det gick ju vägen

Gårdagens intervju gick lika bra som det kändes. Fick nyss ett samtal och jag citerar "de älskade dig! och de vill att du börjar redan i morgon!" Känns redan jättebra! Men får boka av resan hem, hoppas tt jag får komma hem i helgen, jag måste ha kläder ;)

Full fart

Gårdagens intervju gick kanoners.  Men inte han som bestämmer om man bli antställd eller inte, utan ska få gå på en andra intervju. Förhoppnigsvis i slutet av denna vecka, eller i början av nästa vecka beroende på hur mycket de hade att göra. Men igår fick jag en ny intervju tid som jag hade idag kl 10,00. Var från början tänkt som hotellreceptionist, men när jag berättade om mig själv och de läste mitt CV var det inget de trodde passade mig iaf, (skulle bli för enformigt för mig tydligen) Men då fixade en ur gullig tjej en träff på telenors huvudkontor, de söker tydligen en receptionist där. Där är det kostym som gäller så har nu varit och inhandlat kostym och springer runt och letar efter ett strykjärn här i lägenheten. Herregud, har varit här 1 1/2 dag och har redan varit på tre intervjuer. Lite skillnad från Charlewood.
Håller tummarna att det går bra så man kan börja håva in lite chash igen.
Hoppas allt är bra med er där hemma i skogarna. Ta hand om er. hejsålänge



Huvudstaden

Packa upp och packa ner igen. Imorgon åker jag till Stockholm på obestämd tid. 14,00 ska jag befinna mig på sturegatan, håller tummrna för att det ska gå vägen.



Får resesällskap imorgon. Lyx.

Tillbaka från Afrikat!

Hemma i detta underbara Svearike. Numera som ogift och singel. Jag är också lite brunare,lite blondare (dock inte mindre klok för det) några kronor fattigare än samt arbetslös och bostadslös. Eller de två sistnämda sakerna kanske inte stämmer till 100%. Men vad gör det, jag är lika glad för det =) Den 14:e februari är man inte längre bostadslös och har en interjuv inbokad på måndag. Lyckades flytta den två veckor, ibland ska man ha tur! vet inte om en viss föredetta chef kan ha haft ett visst inflytande där. Bara att hoppas på det bästa och lägga på ett etra krut så ska det nog gå vägen =) Bara jag slipper göra personlighets test så är jag lungn.

Klockan är snart 04,30,kom hem för ung 2 timmar sedan och håller på och tvättar och har mig, är på tok för pigg för att sova. och nu är det verkligen ingen ide att gå och lägga sig. Är detta ett tecken på att man har tagit det lite fööör lungt de senaste veckorna?? Kanske bättre det än att jag skulle behövt semester från semestern så att säga.

Hoppas allt är bra med er iaf, skönt att det inte längre är -20. Men nej, fortsätta att packa upp, tvätta och packa om på nytt. Hörs, ciao


Halla

Inte manga dagar kvar i Marocko nu. 2 heladagar kvar, sen atervander jag till Sverige. skont.
Har nyss varit och hamtat skinbyxorna, herregud, de blev snyggare an vad jag trodde de skulle bli! Hahah skraddaren sa att han skulle borja sy upp nagra och ha som provmodeller, sa han tyckte vall ocksa om dom. Bara hoppas att de haller battre an de jag har haft tidigare :)

Dags att kila nu, ha det bast sa hors vi igen nar jag ar i Sverige! puss

Bonjour

Livet i Marocko rullar pa. Inga storre skandaler som har hant de senaste dagarna. 5 dagar kvar sen antligen hemma. Har varit grymt att komma bort fran allt ett tag, men nu racker det. Vill hem och styra upp livet infor flytten. Flyttar inte in forrans den 14 februari, men en hel del annat som maste fixas. Langtar som en tok nu, att fa flytta upp till favvo staden i Sverige, bo tillsamans med min wingman i en 2:a pa kungsholmen, kan ju bara bli pa ett satt! :)

Var nyss hos en skraddare har i Agadir. 1000kr for ett par skraddarsydda byxor i lammskinn+ lite zip detaljer. Ratt bra pris maste jag saga. En 20 ars present till mig sjalv ser jag det som. Hoppas nu bara att de blir bra :)

hur ar livet i Sverige da? vad hander? updata me?!

Hur mycket skit ska tjejor behova ta!?

For nogra dagar sedan, nar jag lag pa stranden hande nagot mindre bekvamt. slumrade in en stund och med ett ryck vaknar jag och upptacker till min forvaning att det ligger ett gang marokaner runt omkring mig. Situationen blev ju inte mer bekvam nar de sedan sager att de legat och vantat pa att jag ska vakna i 15 javla minuter. Jag tankte, herregud,vad ar det har for puckon? jag svarade inte pa nogon utav frogorna de frogade utan tog istallet upp och laste Sofi Fahrmans nya roman. Till slut sager en utav dem att de maste ga. Till min stora gladje gor alla samma sak.
Dagen darpa bot jag plats och gick smart fritt anda fram tills jag skulle ga till hotellet. Ser jag ett gang peka, vinka och sjalvklart borjar de ga mot mig och fragade varfor jag har bytt plats. De fick tills svars DON't follow me! sen dess har jqg inte sett roken utav dem.

Men det slutar inte har. Harom dagen pa stranden var det saklart ett gang som lade sig kanske 2 meter ifran mig och borjade vissla som man gor till en hund och saga massa saker ihopp om att jag skulle visa intresse typ. Efter 2h log de fortfarande kvar och jag tankte, herregud har manniskorna inget liv? Tack och lov aker det poliser pa fyrjhulingar varje minut och det star poliser var 10:meter, i varja korsning, gatuhorn. Ratt som det ar kommer fakt tva poliser akandes fram till platsen jag lag. trodde det forst var jag som hade gjort nagot fel. Men han borja skrika nagot pa marokanska och jag kunde, med tanke pa tonfallet gissa att det inte var nagot "hej hur ar laget samtal" utan mer i stil med " Dra at helevete" for snabbare an blixten var de borta fran stranden.

Men samma dag fast pa kvallen trodde jag for ett ogonblick att jag skulle fa vara med om kanske det varsta en tjej kan vara med om. var pvag hem, gick pa strandpromenaden dar det kryllar av bade folk och poliser. kl var inte mer an 22. som vanligt du vet ar det folk som ropar efter en osv. Det ar nagot man helt enkelt far ta nar man aker utomlands. jag upptackte efter ett tag att det var nogon som foljde efter, jag stannde for att se om han gjorde samma sak och mycket riktigt gjorde han det, jag gick vidare igen, bot sida av gatan och han gjorde likadant. till en borjan sa han bara ord som Bonjour, ca va, angel; english? osv. men till slut borjade han istallet stona och ahh u wanna have sex, i know u want och come here sexy etc. nar jag sedan horde hur han borjade springa fick jag panik. Jag hade bade graten och hjartat i halsen visste inte vart jag skulle ta vagen, vad jag skulle gora. vet bara att jag tankte HELVETE NU AR DET KORT! den javeln greppqde tag i mig och jag kande bara hur det blev svart, under bara nagon sekund. jag mnns inte ens vad som hande, om jag skrek eller slog honom, men han slappte och medans jag sprang for livet skrek han bara see u tomorrow och hon skrattade! jag vet inte om det var folket eller poliserna som fick honom att angra sig, eller om han bara vill skrammas jag vet inte. Men oftast nar man som tjejt kanner pa sig en sak ar det oftast ratt. Jag har ALDRIG, ALDRIG varit sa radd och kannt lig sa liten och ynklig som jag gjorde da. Inom loppet av nagra sekunder hade jag hunnit tankt tusentals tankar och fatt upp hundra tals bilder i huvudet hur det hade kunna slutat!
Vall hemma pa rummet var jag bode arg, ledsen jag kande mig acklad och madde illa, allt pa en och samma gang. Jag ville bara ringa hem och aka hem men angrade mig lika fort nar jag kom pa hur oroliga de skulle bli. pappa grat redan innan jag ens lamnat huset forra veckan, hur skulle de da ta det har?

istallet satta jag mig ner och tankte, hur mkt skit ska man som tjej behova ta? kommer det att komma en tid, en generation dar man som tjej kan ga sjalv, inte kanna sig det minsta radd och ha pa sig kort klanning och klackar. ( ska tillaga att det var inte det jag hade pa mig, utan det var boots, langklanning, skinnjacka och militar gron keps.) Man ska kunna ga naken utan att fa ett endaste pahopp, kommentarer, mojlitvis en blick for att det inte ar alltfor vanligt att man gor spritt sprangade naken pa gatan. Men det ar MIN kropp och ingen ska pa nogot satt fa gora intrang utan mitt tillstand! Aven om det nu soml sagt inte hande nogot nu sa tanker jag pa vad som skulle kunna ha hant, om jag kanske bara var pa en mindre befolkad gata mer mindre poliser.. hur gor ,man, gar man till polisen eller vad?

Oftast nar man hor fa tjejor beratta och anmala en valdtackt hor man oftast att de har fatt svaret tillbaka" ja men du hade ju kort klanning och klackar pa dig, det star ju inristat i pannan att du vill ha sex!

Jag ar fortfarande arg! Arg over att man som tjej verkligen har noll respekt for vissa manniskor. Man ar bara att objekt som man for vad gora som man vill med, saga vad man vill till, hur mkt man vill!
USCH! nu vill jag bara hem, hem till lilla trygga Sverige, for det har var inte direkt vad jag velat vara med om pa vad som skulle varit SEMESTER!

En sak som gladjer mig ar iaf att E, min Wingman har lyckats buda in en lagenhet, pa kungsholmen vi flyttar in den 14 februari!! jag langtar hem som en tok nu!

hoppas ni har det bra i Sverige iaf, har hort att det ar plus; regn och slask? stammer det??
Nej nu ska jag satta mig pa hotellets resturang och fa i mig lite middag! Vagrar lamna hotellets vaggar idag! take care, ciao


livet i Marocko

har i Marocko ar allt bra. Sol,bad,milslang sandstrand med hundra tals resturanger och cafeer belagna langs strandpromenaden. det kryllar av surfare och folket har ar trevligare an vad jag trodde! shoppingen har ar dessutom sjuktbra. till min stora forvaning har de ZARA, mexx och Aldo (!?). ska ta en rundtur imorgon tankte jag och spana in vad mer  for affarer som finns. de sma gatubutikerna ar grymma dem med. stora smycken precis i min smak, ladervaskor sen sa klart daliga kopior av burrberry, chanel och longchamp. men annars mycket bra. kommer helt klart atervanda hit.

hoppas ni har det bra i Sverige. Hors snart igen. Ciao

Packat&klart

Nu är det packat och klart och är redo att åka. 2 veckors ledigt och mer därtill. Det var inte igår!


2009





Haha. sitter och kollar igenom massa bilder, ända från 2006 och hittade bilder från chaterpartyt 2009. Kokosnötter, paraply drinkar," hulahula kjolar", blomkransar, stråparasoller mm. En av de bättre temafesterna, helt klart!


Anordna någon typ av bloppis kanske vorre något?!

Herregud, håller på och packar samtidigt som jag rensar ur min garderob inför den väntande flytten. Förstår.. vad jag kan räkna till nu är det ett 30-tal plagg som prislapparna är kvar på och hade totalt glömt bort att jag hade. Likaså har jag ett flertal par skor som är helt oanvända. jaja, någon blir ju glad iaf, lillsyrran. Önskar också jag hade en storasyster. men icke... Fast ska väll erkänna att en storebror inte är helt del det heller!

NU åter till packandet så jag kan göra något annat också denna kväll! ciao


Sofia 21 år!


Storta grattis till denna fina tös! ♥

Happy moments































































Några bilder från några goa stunder året 2010.Tänker inte hålla lång predikan om vad som har hänt under det gångna året, utan nöjer mig med att säga att det har varit ett bra år, likaså kommer 2011 bli ett sådant år och snäppet bättre. Börjar detta år med en resa till Marocko och sedan flytt upp till Estockolmo och prövar på "sambo" liv. E, efter den gångna helgen vet jag mer eller mindre hur våra dagar kommer se ut..! i think u know what i mean.

RSS 2.0