lite pict

   

   

  

fredag

yes, äntligen fredag. då blir det party på hög nivå. sparade mig som sagt tills helgen. vet att jag inte orkar dricka 4 dagar i rad, så isället för att gå runt halv seg, eller inte orkar gå ut över huvudtaget så valde jag att göra så här. inte det roligste, men var iaf inte den enda som tänkte så =) .
gårdagen såg ut att bli ett riktigt fiasko. det verkligen spö regnade, och då menade jag spö regnande. men vi fick iaf till johan och co för lite förfest där det var en massa trevligt folk. sedan. vid ungefär nio tiden drog jag, karin, natha, belinda och elin ss bortot för att cheka A camp. orkade kanske lyssna två låtar, sen blev det tråkigt så jag och natha började gå runt där, tills vi mötte upp erica, my,kim och wicky. spanska våfflor, vad är det för nått? har aldrig ätit det förut. men got var det, med kanelsocker. det borde man kunna köpa överallt! men runt halv tolv fick jag nog av slagfältet. kallt och blåsigt och jävligt, så tog mitt pick och pack och begav mig hemåt och lade mig i en goig varm säng. tänkte å alla campare¨då, usch vad hemskt säger jag bara!



idag börjar vi iaf hos Rickard vid halv fyra redan!!, sedan iväg till PIP vid fem en stund flr att kolla johnossi, sedan iväg på lite förfester. får springa lite emellan =) hoppas på en kanon kväll, bara regnnet håller sig borta!

erik hassle i torsdags =)


torsdag

ska snart hopppa in i duschen göra göra iordnig mig för ännu en dag ute på slagfältet, dock blir det lungt för min del idag med.


PIP

jobbet gick bra, nu sitter jag och får i mig lite mat och sminkar mig samtidigt, inte världens bästa kombination kanske, men har lite små bråttom. (så bråttom at tjag har tid att sitta här och blogga) kvällen börjar hos maja och sedan bär det av till pippa i parken. solen skiner så vädert ska man ju inte klaga på iaf. bara en pappa här hemma som försöker lura i en att det är svininfluensan och man har fått stänga hela området! hHAHA jätte kul pappa. nje nu måste jag sätta fart...

föresten, kika in på nelly, grymt snygga skor har dom fått in på sista tiden! åh jag vill ha, men får inte! har sko köp förbud nu de närmsta månaderna typ! men dom är ju så billiga så kanske blir ett par eller två ändå. cheka bara in dessa rosa skönheter. och det var ju inte de enda paren om man säger så! nej, ska hålla i pengarna nu tills nästa lön. bara det allra nödvändigaste som jag får lägga pengar på.



snygga Ally från the city! det får ta och börja snart igen!!

mogron

god morgon. jobbet gick bra igår. ver en hel del PIP folk där igår och några av dom redan klappkanon, och bankkort och telefoner hade dom redant tappat bort. vad tusan, festivalen har ju inte ens börjat!! men idag är det dags. men först blir det jobb, sola och förhopningsvis ett besök hos frisören. skulle dit igår, på drop in, men 2h 30 min kändes rätt länge att vänra så sket idet. hoppas på bättre lycka idag. men nu måste jag sätta fart så jag inte kommer föresnt till jobbet.   tjadååå

soool

det har varit sol hela dagen, vad glad jag blir! hoppas det håller i sig hela veckan ut. eller iaf uppehåll. värdelöst om det regnar under PIP :( det har börjat komma rätt så mkt folk nu, det gillar vi.  håller på att försöka laga lite mat, ska försöka att göra bakadpotatis med kycklkingröra som är så sjukt gått ute, men hemma är ju en annan sak. för det första är det inte ritkgit bakpotatis, utan det är en stor "vanlig" potatis. haha. sen hur man ska göra själva kycklingröran är ju också ett problem?! hum.. man får improvisera lite, är det inte så kockar ju annars eller ?! haha. jaja får väll se hur det går. kan ju inte bli mer än mindre gott ;)

vet inte hälften av vilka alla artiser är, men några vill man allt lyssna på. resten av tiden kommer nog bli en massa spring och härj överallt. som det ska vara. dock så blir det nykter för min del, imorn och på torsdag, sen kör jag bara fredag och lördag, orkar inte annars.

gött, han och sola en timme lite drygt tills det kändes ganska meningslöst. tror inte solen tar så mkt efter fem? lr ? nej nu ska jag sätta igång med mina kökskunskaper här så får vi se hur det går, sedan blir det wooork.  tjarrrå


11.08

nej men vad är det man ser, lite sol!? kan det vara möjligt, dock så ser du ut att vara kortvarigt, massa gråa moln runt omkring. suck.. så får bli att åter lägga sig i cancern kammaren. vad är det här, blir det aldrig nån sommar eller. tragiskt nog så är det nog sant. jaja det finns välll värre saker än att det inte är sol, haha men ändå, lite sol gär så otroligt mycket. slår vad om att det kommer bli världens värmebölja i september när man sitter inne i ett jävla klass rum från åtta till fyra every fucking day! buhuu. men det är ett tag kvar så inget prat om skolan nu. lite roligare saker som händer nu är ju såklart PIP, runt 12000 besökare kommer det komma! shiet, vilken skillnad det komer bli i den här lilla hålan. redan förra året var det mycket folk, men inte alls så mycket som det kommer vara iår, kul att det händer lite för en gång skull.
men nej nu ska jag sätta lite fart här, ska till frissan lite senare också, BEHÖVS. sedan checka läget lite på campingen och se om det har anlänt nått roligt folk =) och sen jobb 21-01, oerhört seeegt! fyra timmer känns så värdelöst, börjar hellre fyra eller nått och jobbar till ett. jaja ska kila nu ciaooo.

maskerad!

just det, ska snart på maskeradfest, eller ja snart och snart, den 23 augusti har jag för mig att det är. men man måste kanske börja fundera på vad man ska klä ut sig till. det är verkligen maskerad, så räcker inte att komma med en hatt på huvudet och tro att det ska räknas som utklädnad. har ni några förslag, tkr sånt här är skit svårt! lite funderingar på om man ska vara ett gäng som ska klä ut sig till spice girls eller nått vore ju lite kul, eller AbbA, grease, marilyn monroe eller kanske Lady gaga? snälla hjälp mig, kom med ideér!






Heeelp mee!?

....

det gör ju inget annat än att regna! vad är det här, ge mig sol och bad tack innan jag bleknar bort helt och hållet!



man kanske skulle ta att boka in en resa lite senare i höst om det int eblir bättre väder snart!

hoooooooome

äntligen hemma från jobbet. gick bra, rulla typ hela dagen, men det är lika bra då går tiden fort iaf=) var nog en hel del som kom utifrån idag, som kommer för att campa. fy fan säger jag bara, stackars folk att campa i detta väder. men är man en festival människa så är man. antar att visa helt enkelt har det där i sig, att just leva festival liv, det kanske är ärftligt? eller medfött, typ som en talang? haha nej nu är det emma som spekulerar lite för långt kanske. man får knäppa tankar ibland, sån är jag. själv skulle jag nog inte tycka att det var speciellt mys att ligga i ett tält med blöta sovsäckar och lera upp til knäna.. nja det ska nog mycket till om jag ska leva fest ivalliv fullt ut. hoppas iaf att vädret blir bättre tills på onsdag då det verkligen börjar. har hört rykten om att man inte får ha med sig paraply in?! kanske man måste införskaffa sig gummistövlar och regnställ då?!  nej nu ska jag ta mig lite att äta, sen blir det mys framför en bra film, ciao!


den där Putte!

Pippa i parken nu i veckan, eller oj förlåt jag mena Putte i parken.. campingen öppnar idag, så nu börjar väll folket komma. gött dää. vi ses väll där? och om ni nu av nån anledning hade missat att det är PIP, gå då in på http://www.putteiparken.se/ och köp dina biljetter där. jag lovar, det kommer bli galet.

08.43

ja då var det dags att böja jobba då, oerhört kul. hoppas det är några bra som jobbar så tiden går fort! vet att min lilla natha börjar vid fyra så lite kul hinner jag iaf ha det innan man går hem. hum måndag idag, om det inte hade varit sommarlov och semster och allt så skulle det varit fruktansvärt lungt, men nu vet man aldrig. man tror att det ska vara lungt, sen helt plöstligt, tio ett, precis innan stänging kan det komma en buss på 50 pers. kul liksom!?  och förresten, vem äter massa mat mitt i natten, förutom fylle mat! jag menar bigtasty, plus meny extra chese! det är ju oftast inte bara en liten hamburgare:P hehe.  ne nu måste jag sätta lite fart så jag kommer iväg nån gång. ciao



min nya magtröja från topshop, i like

22.22

usch dags att sova slut på det roliga, jobba 10.00-19.00 imorrn, möms på det!

26 juni

seeeeeeeeegt! men kanske därför jag tkr om söndagar, just för att dom oftast är sega. man får slappa och inte göra nånting. bara ligga i sängen hela dagen om man nu känner för det. men ändå nu börjar man bli lite rastlös, men finns ju inget att göra idenna stad!! charleswood! tråkigaste stade, precis som alla andra små städer så är det enda som finns Pizzerior i varje gatuhörn och frisörer. uach vad trött jag är på denna håla. men bara ett år kvar sen drar jag! så underbart...

håller på och kollar lite olika varianter av balklännignar tills nästa år. tror jag ska sy min egen, kommer aldrig hitta nån som jag vill ha, vet jag redan nu. man vill ju inte ha en som säkerligen nån annan också har, inte så kul tkr jag. så får bli att sy min egen. vet iaf att jag vill ha en gräddvit klänning, lite grekist inspirerad är jag ute efter och djup rygguringning helst.  det löser sig nog, är ju ett tag kvar =)


gårdagen

Brunetten, rödhårige och blondinen


natha, erica mee






massa mojhitos !! möms


anna wicky













denna bild får avsluta kvällen, blev kanske lite väll mkt av det goda, men en bra kväll =)

12.04

ja nu sitter man här, lagomt sleten efter gårdagen. men kul var det. ska käka lite frukost nu, sen bege mig ut på en liten promenix. blir kanske lite piggare då? sedan vet jag inte vad som händer, har för mig att vi skulle på kalas och fira kusin vitamin. annars blir det nog att ta det lungt. återhämta sig sen gårdagen för imorrn är det dags för jobb igen, 10-19, oerhört kul! hoppas på ganska lungt iaf, orkar inte med när det blir kaos och allt bara piper runt omkring en. usch.men det är det jobb iaf :)
just de, för er som missat, så är det ju PIP till veckan, pippa i parken. kommer bli galet! plus att det kommer vara ett dansgolv öppet från 00.00- 02.00. det gillas!
nej nu ska jag ta mig nått att käka sen göra någonting vettigt av den här dagen. pussss ciao, bilder från kvällen kommer senare

14.18

dags att göra sig iordning kanske? är så grymt taggad!!

så fruktansvärt snygga! äntligen hitta jag dom perfekta!


stockholm

blev en spontant tripp in till stockholm för lite shopping. hann även träffa underbara Dianne som man inte träffat på över en månad. vad fort tiden går. och sen när skolan börjar komme man bara ha tid att åka upp påå loven nästan bara. nån helg då och då kanske. men usch vad jag kommer sakna henne. och karin som åker till LONDON!? henne kan man verkligen bara hälsa på på lloven. planerar en resa på höstlovet. usch vad alla flyttar. och lolla ska till USA och jobba som au pair. nu hör ju. vad händer med alla. iaf så är Elin, sofia, natha, paula pch jessica hemma fortfarande. men ändå, det bli tomt jue:(
hur som helst, gårdagen blev en riktigt lyckad shopping dag.fick med mig 4 par skor, två klänningar, en topp och lite underkläder och en jeans skjorta. och jag hittade dom äntligen. sprang runt hela förra året och försökte hitta några overknees stövlar, har bara ett par utan klack som jag köpte för två år sedan, men vill ha med klack, och hittade verkligen inga förra året, eller dom var inte de perfekta. men igår så fann jag dom. och hur glad är jag på en skala?! 10!!
men nu blir det att käka lite frulle rulle, mkt som ska hinnas med idag, ska iväg och träna nu på morgonen, sedan måste jag sola, inhandla mat ooch dricka tills ikvl, fixa en tårta, åka på kalas och hinna göra iordnigng mej någonstans där emellan, så lika bra att skynda sig =) ikväll blir det partyy på hög nivå vill jag lova =) pussss
visar bild senare, nu verkar det inte gå at tladda upp några bilder..

återigen

jaa återigen var det alltför längesen man skrev här! och nu kan jag iaf inte skylla på att ej ha tid. har varit ledig nu en hel vecka, så oerhört skönt. så imorrn bär det av till sthlm för lite shopping. åh ad shopping sugen jag är nu. rycker i hela kroppen. ska även passa på att träffa dianne som jag inte sett nu på sjukt länge. mys mys. hoppas bara på uppehåll. pallar inte regn. men det kommer det säkert göra. som vanligt i sverige.
hoppas iaf att man hittar lite där, att det inte bara är massa rea. då orkar man aldrig kolla då det är bara stora högar med kläder, och folk sliter hit och dit så till slut är det bara trassel av det. inte så kul. men hoppas iaf på att få med mig lite nya snygga klänningar, även lite skor ( som nu iof börja bli tok för många) är hjärtligt välkomna in i garderoben. ett par knä höga stövlar skulle inte heller sitta fel, pälsjacka, nya jeans, croped t-shirt, en vit sådan.. vad vill jag inte ha kanske man ska fråga sig?! ska iaf itne köpa shorts!! det har jag förbjudit mig själv. men det är v äll typ det enda. usch man mår nästan dåligt över allt man handar, men det är ju min "hobby" och man lever bara en gång i livet så lika bra att leva ordentligt då!



bild från gårdagen, gästade jack och drack strawberry daiquiri. mums på det. sedan blev det onsdagsklubben en sväng =)
nu sängen, god natt, puss

onsdag..

tidigt uppe idag. lika bra det så hinner man med lite innan det är dags för jobb tänkte jag. är tänkt at jag snart ska dra på mig löpar skorna för en liten springtur, sedan måste jag städa och plocka lite här hemma. ser förjävligt ut efter bara två dagars ensam vistelse utan föräldrar. hur det är! är ganska jobbigt har jag upptcäkt. dammsuga, och laga mat! frukosten går ju bra, det är ju bara ta youghurt, men att ställa sig och laga lunch och middag är inte kul :P haha. och det blir lite dyrt att köpa hem mat varje dag liksom. mne blir nog annat när man flyyttar hemifrån kan jag tänka mig.

just nu skiner faktiskt solen ute. står att det ska bli regn och det blir dt säkert senare framåt eftermiddagen. men då jobbar jag ju ändå så det gör inte så jätte mkt. är inte så mkt folk som vågar sig ut då heller och det gillar vi just nu...
snart är min garderob färdig också, tror det komme bli sjuuukt bra. helt siiiiickt bra. har iaf skruvat ihop sko"garderoben" bara den där där grejjjen som man ska hänga kläderna på sen som är kvar.. men det vågar jag mig inte på när mna ska fästa i taket och allt sånt. är nånting med bjälkar och massa sånt skit.. så nu vill jag att pappi ska komma hem så att han kan fixxa det.. alex tror jag inte är den säkraste personen att lägga det ansvaret på.
juste inhanldade även ett par nya skor från scorett häromdagen, ritkigt snygga, men höga! köper nästan alltid skor med platå i vanliga fall, men tänkte att nu ska jag köpa lite "annolrunda" det är dom inte egentligen, men mot vad jag brukar köpa. så nu håller jag på att gå in dom då dom inte är dom mjukaste om mman säger så... men var bara tvugen att ha dom. vara nära på att slinka med ett till par, men mama lyckades övertala mig. nu u efterhand är jag göad att hon gjorde det:=)



desa snyggingar blev de! nya favvo kanske ??

det går inte så bra..

det går inte så bra det här bloggandet! men jag ska försöka bättra mig. den sista tiden har jag verkligen itne haft tid eller lust. när jag inte har jobbat så har jag bara velat varit ute i det fina vädret, solat, vara med kompsiar. festat och allt annat som hör sommaren till. men nu är det lite sämre väder. och en viss Erica har flyttat till arboga:/ inte kul. snart flyttar även Karing till London. sen vet jag inte nån som ska flytta på ett litet tag iaf, men man vet ju aldrig...
hur som helst så har jag jobbat en del. har varit kaos om man säger så, så nu har man mer eller mindre ångest varje gång man ska gå åka till jobbet. inte kul. men hoppas på bättring för man orkar inte om det ska hålla på så här.
annars har det inte hänt så där jätte mkt, hoppas på sommar värme igen så man kan bättra poå brännan lite, annars blir det cancer kammaren och det är ju inte det bästa om man säger så... puss

RSS 2.0