idag smäller det!

Idag är det dags. Inatt beger sig ett hundratals studenter från lilla staden Karslkoga iväg till Arlanda för att sätta sig på ett plan till AYIA NAPA! hörs om en vecka! hade bäst!


20023! Tur att det bara är en gång i livet..

Kollar igenom mina köp de senaste fem månaderna och kan bara konstatera att det är inte billigt att ta studenten..Tur att det bara är en gång vill jag säga!

- Balklänning, tyg och diverse material 2000:-
- Studentklänning, tyg 425:-
- Studentklänning kväll 499:-
- Studentklänning reserv 199:-
- Skor 3000:-
- Hår 890:-
- Balbiljett 525:-
- Smycken 590:-
- Bil 625:-
- Mössa 985 någonting, slapp iaf betala den =)
- Buss Arlanda 305:-
- Studentkort 150:-
- Linne 175:-
- Napa 5655:-
- Fickpengar 4000:-
Totalt 20023:-!

Mamma och Pappa ska vara lyckligt lottade då de kommit undan VÄLDIGT billigt! Själv får jag tacka donk för att fått jobbat mkt mer än beräknat! varit värt varenda timme! utöver alla dessa tusenlappar har jag även lyckats spara ihop flygbiljett till Aussie, både hem och tillbaka. haha shit, på fem månader har jag jobbat lika mkt som på ett helt år! Tänk om jag inte hade donk, vet jag inte ens om jag hade kunnat åkt till napa... 1050 i månaden kommer man inte långt på!


napa fix..

Gjorde som sagt bara provet, sen åkte jag hem och sjukanmälde mig. har umgåtts med min mor hela dagen istället. fixat en massa på stan och en massa annat. Shoppat loss både på H&M, Kicks och apoteket. Solkrämer. lotion, bodybutter, vätske ersättning, alvedon, svhampo,balsam, olja i rese förpackning och ja vet inte allt vad vi handlade. dyrt kan jag iaf konstatera att det är med hygien och hudprodukter. Svängde förbi ICA, trogen kund som jag är;) köpte med oss lite nudlar och annat billigt som kanske kan vara bra att ha liggandes på rummet utifall att liksom. Har äntligen träffat viola också för en sista justering av klänningen. Lade upp rätt längd till skorna. Äntligen har jag bestämt mig för vilka det blir, men det var inte lätt vill jag lova...
Nu skriva pack lista, börja tvätta, stryka och allt som ska fixas. Later folket.


Skulle då inte klaga att få gå runt med dessa små ting.. Väska chanel, skor, linne, shorts topshop, solisar Ray-ban

Sista provet

Nar nyss och gjorde det allra sista provet för den här gången. Matte C nationella och det gick väll som det gick.. haha. utsatt tid 08.00-12.00. jag gick efter 1 1/2 timme så det säger väll en del ?;) men är nöjd med ett G i matte, har fått jätte fina betyg i de andra ämnena så är super super nöjd med detta års prestation=) synd att man inte ansträngde sig lite mer i ettan och tvåan.. men men nu är det bara en redovinsnig kvar, sen är det klart!! :D Känns helt overkligt! och det kommer att dröja länge, länge innan jag sätter mig i skolbänken igen, om jag överhuvudtaget gör det någongång igen.. men nu måste jag fixa här hemma, ska bla hjälpa mamma att duscha(!?) hon har opererat sig så är mer eller mindre invalido. sen ska vi ner till stan och fixa med lite grejs till napa.. det är nära nu! sen ska jag fixa det allra sista med balklännigen, har nu bestämt mig för vilka skor jag ska ha, efter många om och men =)

ha det så bra i detta svenne väder. later



slänger in en bild på sofi farhman. hur snygg är hon inte?! hennes blogg hittar ni här

Helgen

Helgen har varit hur underbar som helst =) spenderat både fredagen och lördagen hos underbara Sofia som nyss kommit hem från en "liten" tripp i Asien ;) Fick höra en hel del roliga historier och det blev såklart en massa skvaller och skratt och allt som tjejkvällar ska innehålla.
söndag idag har man gjort lite av varje, inte riktigt avslutat något. känner ni igen er, när det finns för tok mkt grejer att göra så  gör man lite av varje? det är min svaga sida, istället för att göra en sak i taget, gör jag flera saker samtidigt.tips på att undvika detta mottages gärna! Försökt göra matte inför nationella med alex till min hjälp, men efter dryga tre timmar gav jag upp.slog på the hills med en god chailatte istället. mkt roligare. Försökt packat lite till napa, plugga nk, fixa med studentklänningen,(blixtlås är inte roliga att sy) studentmiddagen och bestämma drinkar, bål, vin mm. mamma  vill ha allt sånt klart innan jag åker till napa,kanske lika bra det. Men nu blir det iaf att sova, sova, sova. natti natti.



Äntligen är hon hemma !♥

home

Hemma efter lite skola, intervjuv och en tripp till örebruu. Interjuvn gick bra, och VD:n var hur trevlig som helst. När vi pratade så kändes det verkligen som att här vill jag jobba. Pratade lite allmänt om företaget igen, lite internationellt, om CV.et och slutade med ett personlighetstest. Det som var mest komiskt var att vi behövde inte ens säga hela meningar till varandra, utan vi förstodd varandra ändå. Tillhör kanske inte det vanliga när man ses första gången, eller ? Så som han beskrev allting, åh det var så bra, och vi hade samma värderingar kring allt! Personkemin "klickade" verkligen.. bara hoppas att han inte gör det med alla. haha. Hur som haver, om jag ändå inte får det är jag sjukt glad att ha kommit så här långt, och det är alltid bra att få prova på lite intervjuver =)

I öret var det tänkt att jag skulle till forex, tror ni att Emma beger sig dit? haha nehe då.. in på Monki där jag hittade en snygg grålamenerad t-shirt, magkort dessutom som jag gillar. Från Gina fick ett par jeans och en vit oversize top hänga med. Billigt och bra. Hallonröd Magkort tröjan från bikbok, endast 149 riksdaler. Från Hm köpte jag äntligen min efterlängtade långklänning. Även ett halsband fick fälja med.  Köpte även chaithe och chaisyrup så nu sitter jag här med en hemma gjort chailatte. Det är nästan Waynes varning på denna, men bara nästan..Bodybutter och sololja från kiks och ett halsband från glitter också.. välbehövligt till napa liksom =) Tror inte jag ska shoppa så mkt på ett tag..har slösat nått kopiöst nu.. men pengarna verkar ändå inte ta slut.. det gillar vi =)

Idag fick vi ännu en uppgift i inforamtion och layot, och den ska vara klar på MÅNDAG!! Som om vi har har nog med grejjer?.. pust och stön! Men imorgon. vad är det då, jo en vecka kvar..



Whitney port, alltid lika snygg =)

nu är det dags..

snart ska man behe sig bort för ännu ett möte, men denna gång har VD:n åkt hela vägen från Götlaborg.. Får vi se hur det går. Brjar bli lite små nervös nu. inte direkt ett möte som går på 10 minuter skulle jag tro, som det gjorde på sonica. haha.. jaja, hoppas det går bra iaf. låter ödet helt får bestämma! =)

Avklarat

Fekb kursen är avklarad. 1 1/2 års lång kurs! kommer ihåg när vi fick böckerna..men nu böehver man inte längre konka på de där tegelstenarna längre =) Vi var en liten skara som testades på MVG och tror det gick bra. inte alls svårt.. bara att hålla tummarna =)
Nu är det ännu en dag mindre kvar till napa.. gissa om jag är pepp?

Monday

Måndag idag och slutprovet i filosofi är avklarat.  sweet. imorgon är det dag för slutprov i FekB. hoho 150 poängskurs. löööve it..efter skolan blev det en runda till staden, köpa lite grejs till napa, måste åka in till öret och köpa lite solgrejor också =) nu är det nära!
Nu på kvällen blev det indoor med natha. sjukt gött och jobbigt! kommer bli fler gånger det!




Goig sommarbild från hm =)

new shoes



Ett av de nya paren från sthlm! Jagade runt som en tok i vintras, och nu helt plöstligt stod dom där på den fina skohyllan och jag kunde inte motså att köpa dom = )

92:a, det är allt bra sjukt..





inte nog med att han är snygg, han kan sjunga också... ni hittar hans blogg här->.

Utgång? nej visste väll det..

Just nu är det en mycket arg tjej som sitter här. Sjukt taggad på utgång, men som vanligt blir det inte så. så less på det här nu, att aldrig kunna planera eller nått...Hur svårt kan det vara? blir the city nu...



Mysfredag

Idag har varit en riktig mysdag. Morgonpromenad, jobb, fika med sofia på som hemma, lite housewifes fix med natha (marknadsgodis bak stod på schemat) och som avslutning blev det biomys och ännu mera fika i öret med daniel och alex. Denna fredag kunde inte bli så mkt bättre =) imrogon väntas jobb igen, sedan blir det nog utgång skulle jag tro =) Slutar dock inte förrens tio, men det får gå ändå ;)
Fick ännu ett telefonsamtal idag. Hade precis gått in i frysen på jobbet när det ringde, ibland har man tur. så på onsdag är det dags för en andra omgång... hum..Varför skulle dom ringa?haha.. jaja, det får bli som det blir.  ska iaf sova nu, natti natti folket.



Robon hood kikade vi på.. helt ok, dock lite lång och seg på slutet, men helt klart sevärd =)

stockholm

stockholm var bra. Ambassedur var bra. Shoppingen var bra. Vädret var inte bra. Men helgen sammanfattnigsvis var bra =) Även om vädret svek oss gick vi barbent och väll inte på Ambassedur var det bra=) Som vanligt när man säger att man ska ta mkt kort så gör man inte det, så blev inte så jätte mkt bilder från helgen.. men några blev det iaf. bättre än inget. Både jag och natha shoppade lite, bikinsiar, klänningar, skor, smycken mm. bara massa bra och ha grejer. kanske kommer det upp lite bilder på kapen någongång! =)



party pinglan ;)


På G !



den ena mer serösare än den andre.



preparing



fina natha<3



mumma


Flyg+2nätter i paris 2180kr/ person...

skulle behövas..


Awesome!

Packar för fullt inför en hel helg med mina brudar! kommer bli grymt! en massa shopping och fest. Taggad till tusen. När jag och natha var och handla förut ville jag redan börja korka upp då. skulle ju vara lite så kul att köra redan nu tills imorgon;) men nej får vänta tills imorgon =) Vi kör iiaf summerstyle helgen genom, goiga levis shorts, och höga klackar! hoppas vädret år på sin rätta sida, annars får man impulsköpa en par bralls att ta på sig!
Idag ringde de från norge IGEN. tredje gången, men tackade nej. kommer inte tjäna så mkt mer där ändå, boende kostar ju skjortan! Satsta på sthlm imorgon och kga på måndag så får vi se vad som händer med sommaren!
Men först ska jag klara mig igenom denna helg ;) Grodan eller collage, vi får se. Efterfest på hells kitchen såg jag att det var med lady gaga. men där kommer man ju in.. nooot. är ju isåfall om kusin vitamin skulle kunna trolla lite?
jaja ni får iaf ha en bra helg i kga, för det ska vi i sthlm !



Tina, sara natha och my.. kommer bli awesome!

håller tummarna

Det är när man minst anar det som saker och ting händer. hade börjat gett upp hoppet där ett tag,  vilket är både bra och dåligt. Men detta var något jag inte hade räknat med! Verkligen inte! Detta skulle vara perfekt, och perfekt att ha med sig i framtiden!  men ska inte ta ut lyckan i förskott. Bara att hålla tummarna för att allt går vägen nu.. =)



På fredag drar jag och mina tjejer till stockholm för massa fest och shopping.. underbart säger jag bara! =)

helt vanlig dag på jobbet


Allt gick iaf bra som tur va =)

-



får bli ett gossip avsnitt först som jag inte sett på år och dar!

finner inga ord

hahah herregud vilken jobb helg. denna helg tar varje pris. Donk kanske numera inte bara ska räknas till ett av de stressigaste jobben utan också till ett av de farligaste jobben? hahah.. jaja hur som helst så har allt löst sig i slutändan, men lite sjukt är allt iaf.
nu är jag iaf hemma välbehållen. få mig nått att äta innan jag lägger mig och dör mer eller mindre. engering är inte på topp idag som de andra daganra, hoppas den är med mig imrogon igen för då är det plugg,plugg,plugg som gälle för hela slanten!

ojoj



perfekta studentkläningen? tror de ja. ni som inte har köpt en ännu. kika in på topshop, massvis med läckerheter där!

natt jobb

nyss kommit hem från ännu en kväll/natt med jobb och denna kväll gick smärtfritt till skillnad från igår. sånna kvällar gillar vi. fyra persone till stänging, det är inte ofta det händer men hur skönt som helst. inte en enda gång man fick känslan av att det inte går längre, vilket uppskattas =) nu ska jag sova, sova, sova och tagga inför jobb imorgon med =) nattinatti.

Saknar dig redan E. kanske ses vi snart igen. pusss♥


Underbart, 26 dagar kvar innan man får känna på lite värme!

RSS 2.0