fredag!

inatt åkte dom, mina snygginar till napa för att festa loss och ha det skönt! härligt för dom! själv så får man vara kvar i sverige för massa jobb och skola. kul kul. fick reda på igår att jag har tre saker till att göra. (för att ha chans på MVG som jag är så nära på nu ) två prov och ett FN rollspel. har även en hajk som jag måste göra för att få G säger dom:S helt sjukt. ligger på VG nu och bara för att man inte är på hajk så får man IG! tkr jag är helt fel! men men det ska väll gå bra. matte provet måste jag klara, men det tror jag, är sannolikhet och det är inte så svårt. sendan ett spanska prov som inte heller verkade så svårt. nu är det vara samhälls kunskapen och det där jävla FN roll spelet. ska prata om USA och säkerhets rådet och det som händer i nordkorea. jätte kul! men ska verkligen försöka säta mig in i det och nå det där MVG. är ju så nära nu så måste. likadant i spanskan, är okcså så himlans nära där på ett MVG. vill verkligen. så lyckas jag kanske få det i tre ämen om det går vägen. (svenska B, Spanska steg 2 och samhällskunskap) sen tror jag inte att jag ligger på MVG i nått annat ämne. blir VG i resterade skulle jag tro sen G i matte, som inte är mitt starkaste om man säger så ;)  men det får man väll vara nöjd med. finns ju dom som går ut med alla IG liksom. och det gör jag ju inte så det här fixar vi.
har snart ätit frukost och ska ta mig en liten morgonpromenad i solen. sedan sola, göra lite bankärenden och hitta ett par inlines tänkte jag. så kul är det så måste köpa ett par. har tappat bort mina förra:( klaaant!  sedan ikväll får man ltie gäster som ska gratta mig. bättre sent än aldrig som man brukar säga. och det är det verkligen. men inte helt fel med lite pengar, (skulle tro att jag får det) . nej ju ska jag sätta fart så jag får ut lite av den här dagen. pusss


kommer sakna dessa brudar som åker til napa! och givetvis de andra som åker till korfu! :(

morgon!

sitter här och käkar lite frulle. ska strax dra mig ut på en morgonpromenad. skönt! sedan blir det cancerkammaren som jag så fint kallar det. sen vet jag inte vad som händer och fötter?! börjarinte föränns fem på jobbet. tror det får bli stan eller nått medans man väntar. kanske hittar nått fint.
just de var ju i örebro igår. hitta inga inlines till min besvikelse, bara massa dyra och det hade jag inte lust att köpa liksom. men hitta en jeansväst, shortsdress, vanlig randig topp och en rosa badräkt med öppen rygg som jag kommer att använda som body till ett par snyggt slitna shorts eller jenas. vrååååål snyggt!

Imorgon åker mina snyggingar!:( några till napa och några till korfu! kommer bli tomt här en vecka utan dom! men en vecka går fort! och nästa fredag ska jag åka upp och möta dom på arlanda för då är det fest som gäller på höööööög nivå. studentskiva. kan bli grejjer det! stora frågan är bara vad man ska ha på sig?1 ska man vara en i mängden och ha vit på sig, lr ska man ta på sig nått helt annat, typ röd klänning och sticka ut som vanligt?? det är frågan det! är lite sugen på att köra shorts och nån snygg topp till, tyyp badträkten! men man kanske ska vara värsta uppkläädd! skit svårt det där!" jaja det lösr sig allt!brukar ju få ordning på sånt där till sist ändå så.

sen när dom kommer hem så är det bal och student och hela skiten, faaaaaaaaan vad kul! vill också! ett helt år kvar! dystert! har redan börjat kolla lite på eventuella alternativ till balklänningar. vill itne ha massa krusiduller, utan vill ha en enkel, lite grekisk inepsererad. funderar på om ma nska sy en själv, så får man den precis som man vill. risken finns att jag inte kommer hitta en annars. nej nu ska jag snöra på mig joggin skorna och dra mig utåt. ciao.



denna från foreverbridals har jag fastnat för. modellen är klockren! dock vill jag inte ha vit, utan mer cremé färgad. och kanske inte så långt släp. men annars är modellen så himla fin!

update

ojojoj, sista tiden har det varit fult upp vill jag lova. inte bara av skola och jobb, utan även en hel del roliga äventyr om man säger så :) haha minnen för livet.  bla förra helgen åkte jag, erica och louise ner till linköping. och det spårade toltalt som väntat.  för det första så åkte vi grusväg till linköping, hur nu det gick till!? lilla "melker" visa lite fel väg uppenbarligen. men men fram kom vi iaf, och vi började fixa oss för att inta staden med lite middag. sedan blev det att fara mot berga har jag för mig att det hette, till ett par trevliga danstjejor på förfest. det gick bra ända hit, mådde kanon. men sedan dorg vi til ett uteställe, platå heter det, var supertrevligt ända tills grabbarna börja beställa in 100 falskor champnage ung. blev några gals för mkt för mig så fick vara där en timme tills vakterna kom. trevligt trevligt. men har man en snäll bror som följer med en så är det inga problem. och limo blev det okcså på vägen hem. lite bättre en taxi det;) synd bara att man inte kommer ihåg det. haha. jaja så kan det vara ett gott skratt fick man iaf dagen efter :)

denna helg blev också partaj som alla andra helger sedan den 6 mars. men jag tänkte att jag inte skulle spåra lika mkt som föra helgen, och jag höll vad jag lovade mig själv, blev en drink och tre shots. det nöjde jag mig mem och hur kul hade man inte? var verkligen skit kul och mycket folk var det också. sånt gillar vi. skönt att vakna upp söndagen och känna att man kommer ihåg allting, vilka man prata med osv.

nu är det bara den här veckan och nästa vecka kvar sedan är det SOMMARLOV. hur gött är inte det liksom!? hade gärnat tagit studeten också, eftersom alla andra gör det. suck. men men får ta det nästa år då.  nej nu ska jag iväg och sola, sen in till örebro tror jag att det blir. lite shopping och så där är aldrig fel. pusss


bild från helgen! det var sommar i helgen så shortsen fick åka på tillsammans med en body och klackar. nice!

RSS 2.0