Happy

hellu sunshines. nyss hemkommen från sämsta festen ever! medelåldern ska vi inte tala om så det blev en tidig hemma kväll. kände inte för att sätta mig på en bar då jag ändå kommer in på statt osv. men på fredag är det dags! är ju verkligen bara en vecka kvar nu! så jävla härligt. kan knappt tro att det är sant. tänk vad ett år äldre kan göra. komme bli lite annorlunda. Var i sthlm igår och hämta mina klänning så då är det fixat också. btw såg kligen med hennes boy friend. shiet vilket perfekt par säger jag bara! perfect match där säger jag bara!
en annan rolig sak som inte har någonting med ovan att göra är att jag sökte ett jobb i torsdags, bara över sommarn. i rhodos!? tänkte då att det skulle vara skit kul att få åka ner dit, och gjorde det mest på skoj. trodde ju inte att man skulle ha en chans att få komma med där med tanke på hur många som söker. men så igår kväll när jag kom hem, öppna mejlen och såg att jag hade fått mejl från dom som söker persnal att jag skulle få komma på interjuv. hjärtat hoppa upp i halsgroppen och jag har inte skakat så nångång i hela mitt liv.. hahha. chokad blev jag med andra ord! lite små coolt. men det är 200 som blivit tillkallade till interjuv och av dom 200 så är det bara 46 som blir valda. och jag tror inte jag har nån större chans att komma med bland dom där.. men men ska upp till sthlm nästa helg igen så får vi se :) just nu vet jag inte vad jag vill, är helt lost..ja ja nu ska jag bli 18 först sen får jag ta det som det kommer :)
nej ska sätta på nån film nu för att fördriva tiden lite gran. ha det bäst. pusss♥

rhodos 08. 40 graders feber och lung inflamation hela veckan. det är grejer det!

...

held dööd! fattar inte vad det är. orkar ingenting. vad är det ärh?! förhopnignsvis är det bara infulensan eller nått som smyger sig på, eller så är det nått annat som spökar som jag inte vet vad. hoppas det blir bättre iaf.
nu har jag iaf bokat tid för spraytannig, hoppas att det blir bra, gör det ju ändå dan innan the D- day. så hon kommer få smisk om det inte blir bra, haha nej då:)
idag har min dag bara bestått av säng liggandes och skrivnig av cv:n. hittade ett grymt kul sommarjobb som jag var tvungen att söka till, chansen är väll inte direkt stor att man får det, men söka skadrar ju aldrig :) sedan försökte jag mig på lite matte, satt i 40 minuter utan att förstå mig på ett tal så då gav jag upp och öppnande en ben and jerrys, då blev jag iaf på lite bättre humör.
nej nu måste jag boka biljetter till sthlm på fredag, sen blir det sägen och sussa för min del.pusshej

Morning

har ni sovit gott? själv har man inte kunnat sova någonting alls pga av huvudvärken som aldrig ger sig! tur att jag inte boka sthlm idag, hade aldrig orkat springa runt i affärer idag. så blir på fredag ist. inte bra för plånboken då man både fått lön och studiebidrag! hur ska detta sluta? aja det blir iaf att stanna hemma idag från skolan, har bara tre lektioner idag så missar inte så där jätte mkt. istället kan jag fokusera på det man ligger lite efter i. om jag orkar. sen ska jag även skriva lite cv:n och lämna in lite här och var. skulle vara gött och hitta nått annat jobb, iaf under sommarn.
nej nu ska jag försöka få i mig lite frulle sen göra något vettigt av denna dag. har även en bok på 500 sidor som ska vara utläst nsta vecka :O bra där emma. hade det bäst, puss♥

så här vill jag se ut nästa år på balen. enkelt men oj så fint!

Sportlov

ja ännu ett lov passerat, jädrans vad fort det ska gå då. man hinner ju inte ens uppfatta att det är lov jue! kännts som man ägnat större av tiden på körskolan,vilket känns bra! förhoppnigsvis har man det där jävla kortet i handen! har iaf bokat, teori, halka och uppkörning och hela shten, nu gäller det bara att klara det också ! :) men det ska vi hoppas på.
så idag var det första skoldagen, seg som tusan. 08.00 til 16.00 sen börja jobbet 16.00, härligt! som tur va så var det reativt lungt hela kvällen, det tackar vi för. så sitter jag här och funderar på om man ska åka till stockholm en snabbis imorgon, måste ha en klänning tills på fredag nästa vecka då det vankas 18 års. galej :) JAG FYLLER ÄNTLIGEN 18!!
har gått och väntat nu i nästan fyra veckor på en kläning som aldrig verkar komma in, så har insettt att det kanske är dags att börja kolla efter en annan. och det är i dag eller på fredag som jag kan. får se vilken dag det blir.
nej nu blir det sängen, huvudet bankar och huvudet nickar, så är väll ett tecken på att man ska slå av datorn och lägga sig under duntäcket för lite sömn? hade det bäst puss


RSS 2.0