Packar

Packar för att fira in det nya året i Götlaborg i goda vänners sällskap. Hur ska ni fira in det nya året?


Ovetande vad som komma skall..

Är fortfarande hemlös. Visste att det är bostadsbrist i Sthlm, men att det skulle vara så här svårt med bostad skulle jag aldrig kunna tänka mig. I nu läget känns det mer eller mindre omöjligt, om man inte vill bo i något ghetto i någon av Stockholms förorter.  Men det känns inte så aktuellt just nu.  Får väll i flörta i sig hos någon i några veckor i värsta fall. Börjar bli lite små stressad i och med att man måste ju ha någon typ av inkomst. men utan någonstans att bo är det lite svårt att jobba. Plan B kanske vore något nu..
 

I natt kommer hon hem, min nya "sambo" UNDERBART! Och vi börjar med hen helg i Götlaborg med Italiano, Chabli skumpa och massa underbara människor. Welcome home!


HOHO

Ursäkta för sämst uppdatering, men som ni säkert redan vet vid det här laget så jobbar jag 24/7 .. JÄMT. Vilket leder till att de få timmarna man har på dygnet väljer jag inte att lägga ner på att blogga, utan lite viktigare saker så som ringa på lägenheter, leta lägenheter, ringa mäklare, maila, leta jobb, skriva ansökingar.. jaa ni fattar. Men efter söndag blir det lite lungnare, bara två jobb som gäller efter det. Och ännu lungnare blir det 7 januari. Har ju tjatat om att åka utomlands. Så idag när jag kollade på lönekontot fick jag mig en glad överraskning. Det hårda slitet de senaste månaderna har lönat sig, helt klart. Så imorse bokade jag första bästa resa till Marrocko i två veckor, UNDERBART. 5 år sedan jag var ledig 2 eckor i sträck, FEM ÅR SEDAN! Behöver nog ett break innan man åter igen börjar med jobb,jobb,jobb. 
Men nu ska jag slå in lite klappar innan det är dags för några timmars sömn innan man ska jobba igen =) puss&godnatt
 

Om 2 veckor ligger man här och har det varmt och skönt =)

Back to middle school

Mellanstadiet idag för lite omväxling.



Den här lägenheten vore ju inga fel, 143kvm, 4rum&kök,  20.000/ mån beläget vid sveavägen. Någon som känner sig manad att bo tillsamans med med 2 tjejor ? Hör av er! Det här är iaf en mäklarfirma som hyr ut, så förhoppningsvis inget lurendrejeri.


går inte att lita på någon

man blir ju rätt less måste jag säga.

Grattis! Ehh va?

Nu ar det ett tag sen man skrev här, men har inte hänt så jätte mkt spännande heller. När jag itne jobba har jag försökt hinna med att umgås med dem jag tycker om och nördat blocket och platsbanken.

Idag ska jag upp mig..igen. Fy. som tur är går jag inte förräns 7 januari. Denna gång gjorde jag det med en viss motvillighet. Kommer sakna lilla familjen. Det är nått specielt med Mc här. Gemenskapen, alla är ett team, man peppar och uppmuntrar varandra. Man skämatar och driver med varandra. Det går inte att förklara känslan av att jobba där.Har man aldrig jobbat  på Mc här i karlskoga kan man hålla sina åsikter för sig själva.
 Av HB, häst&foder, Mcdonalds, Gyldfynd, Pricewaterhouse, HEAVEN och lärarvikare, så ligger fakt Donken först a roligast och bästa arbetsplats.  Många som läser detta höjer säkert på ögonbrynen och tycker man är dum i huvudet.  För det har man ju fått höra några gånger, bara inkompenetnta människor med ingen som helst  framtid som jobbar där... typ. konstigt nog är det personer i 40-60års åldernsom är värst.

Underbart!


morning

hallå där kött och blåbär. sovit gott? har jag gjort iaf. Bra uppladdning för denna dag =) Ha en bra dag folket. See u later

Marocko 3 veckor inkl boende 5375 ;-

Sugen?? Hör av dig? Gör vad som helst nu för att få lite sol och värme..

Ett fjärde jobb?!

hemma efter diverse jobb. Österleden idag med och så MC. Tror att jag idag var med om näst intill allt det en lärare kan vara med om... Man slutar aldrig förvånas, det är en sak som är säker! Jisses säger jag bara. Visst, även om personen inte hade alla hästar hemma, så förstår jag ändå inte hur de tänker! nå, ska inte skria av mig sådant här på bloggen, men jag blir så arg, och de gör mig ännu argare att man som "lärare" knappt få göra något! som tur är finns det några vettiga personer =) ska dit imorgon med och hoppas på att det går lika bra som de andra dagarna. Känns iaf bra att lärarna är nöjda.

Fick ett nytt jobberbjudande häromdagen. Guldfynd ringde och frågade om jag inte kunde kosmma tillbaka. Om dygnet hade fler timmar hade jag gärna sagt ja.. men nej det går inte ihop insåg jag tillslut. Så gjorde framsteg och tackade vänligt nej. Så, någon som är sugen på att jobba på Guldfynd söker de nu lite extra arbetare.

Men, nej dags att sätta fart med CV: skrivandet. Det tar aldrig slut. Sen kommer John blund säkert och gör mig sällskap=)
sov sött. natti natti



Textilekonom

Utbildningen ger kunskap inom områden såsom marknadsföring, inköp och internationell handel med fokusering på textil- och konfektionsbranschen, design management, estetik och organisation.

Du får vidare kunskap om textila material, förädlingsprocesser och produktområden, textil- och konfektionsbranschens struktur och dess roll i samhället, nationellt och internationellt.

Som student får du även kunskap om produktkonstruktionens och produktutformningens metodik och styrmedel samt branschföretagens arbetsorganisation, miljöaspekter, planeringsprocesser och materialflödessystem.

Du får kännedom om huvuddragen i den ekonomiska utvecklingen, företagsformer och företagens roll i samhället, metoder för ekonomistyrning och hantering av den textila värdekedjan.

 Tror jag har hittat den perfekta utbildningen. Har intsett att man inte kan glida runt utan utbildning, iaf inte om man vill ha ett vettigt jobb. Har under 3 års tid varit inställt på Civilekonom, men efter min tid på PWC ändrade jag mina tankar kring det. Men tror jag nu har hittat den perfekta utbildningen. Textilekonom. Det jobbiga är att den ligger i Borås såklart, men vem vet kanske har hunnit ändra sig tills den dagen jag ska söka.

Huvudområde: Företagsekonomi 112,5 högskolepoäng
  • Organisation I, 7,5 hp
  • Organisation II, 7,5 hp
  • Redovisning och budgetering, 7,5 hp
  • Externredovisning II, 7,5 hp
  • Lönsamhet och finansiering, 7,5 hp
  • Ekonomistyrning, 7,5 hp
  • Marknadsföring, 7,5 hp
  • Strategisk marknadsföring II, 7,5 hp
  • Logistik, 7,5 hp
  • Internationellt företagande, 7,5 hp
  • Management och estetik med inriktning mot modekommunikation, 7,5 hp
  • Inköp, 7,5 hp
  • Forskningsmetodologi i företagsekonomi, 7,5 hp
  • Självständigt arbete för kandidatexamen inom företagsekonomi, 15 hp

Textil produktutveckling, 60 högskolepoäng
  • Trikåteknik, 7,5 hp
  • Väveriteknik, 7,5 hp
  • Textil materiallära med provningsteknik, 7,5 hp
  • Färg och beredning, 7,5 hp
  • Konfektionsindustriell fördjupning, 15 hp
  • Hållbar affärs- och produktutveckling, 7,5 hp
  • Kreativt affärsmannaskap, 7,5 hp

Övriga kurser 7,5 högskolepoäng
  • Statisktisk analys, 7,5 hp

Ser det inte roligt ut?!


Hur kan det vara så svårt!?

Ringt runt, mailat  hela helgen. Att det ska vara så sårt!! Bara att hoppas på någon av de andra två!
Nu jobb, Österleden såklart, sedan MC. Ha en bra måndag folket

I love skype

Bästa uppfiningen...Helt klart.

Nu blir det jobb, förvånade va? Behöver förändring nu. Börjar bli alldeles för enformigt för att jag ska trivas med tillvaron.

2 pics




Två bilder från helgen iaf!

RSS 2.0