Tillbaka till jobbet

Har varit ledig ett bra tag nu och det har varit sååå skönt. Bara jobbat lite då och då, men nu är det dags, jobb nästan varje dag ända fram till 16 augusti då jag gör mitt sista arbetspass innan jag börjar på PWC. Inte ledig en enda helg känns lite ju lite så där.. menmen, pengar iaf. Hoppas verkligen att det blir en sista minuten i slutet av augusti nu! Vad ska jag annars göra av alla pengar?! Åka till Stockholm eller London en helg och bränna lite papperslappar kanske? nå ja, tror allt att de där pengarna kommer komma väll till pass ändå.

Karlskoga festen idag hade en viss bidragande faktor  till att det var lite mycket folk. Rullade apa! men tkr att det är bättre än när det blir små ruscher hela tiden, då hinner man slappna av, men när det rullar hela tiden är man hela tiden uppe i varv.Mycket bättre, sen går tiden fortare också. Imorgon jobbar jag ett riktigt glidar pass. 16- 20 sedan ska jag kika på efterlängtade eclipse. Resten av  tjejerna gick på den idag och käkade middag på strandkanten. Hade man ju gärna velat varit med på. Men ska bjuda syr min på lite bio istället. Kul at umågs lite med henne, händer inte alltför ofta måste jag säga!

Nej nu blir det ett avsnitt av the hills innan jag intar sängen. Natti natti




Midsommar


Grebbestad var awesome! Kunde inte blivit så mkt bättre. Bjuder på några bilder av alla hundra från helgen iaf =)








Nu kör vi!

Nu tar vi vårt pick och pack och beger oss mot karlskoga nr2, nämligen Grebbestad! eunr 40 andra väntar redan där nere. Kommer bli grymt! ha en skön midsommar allihoppa =)


slappardag

Har varit en riktigt slappardag idag. Bara legat och stekt i solen. Man får passa på när man är ledig så att säga. Låg hemma en stund innan jag begav mig till nästet med elin, paula, joke, adam och jonny.  framåt fem började det blåsa lite för mkt tyckte jag så begav mig hemåt och fick lite mat i magen innan jag begav mig ute på en liten promenad. Medecinen hjälper verkligen och jag känner mig redan mycket bättre! Nästan helt frisk =)
Hade tänkt åka till skagern imogon när jag ändå var ledig. Men det sprack rätt fort. Menmen solade ju hela dagen idag så lite erfarenhet och lite cash är bara bra för mig =) trodde inte att det var dags förrens nästa vecka, men de ringde och jag sa såklart inte nej =)

Sitter just nu och planerar lite angående nästa helg. Äntligen ska jag och min bror styra något. Har varit snack om det i ett par veckor nu, men det har alltid kommit upp något. Men nästa helg är båda lediga så får passa på =) Kan nog bli rätt ballt.

Men ni tillbaka till planerandet! ha en fortsatt trevlig kväll folket. ciao



Har kikat på den ett tag nu. humm.. kommer nog ligga i ett paket på väg hem till mig inom en snar framtid (a)

Kusinvitamin

Lite försmak inför sommaren vad kusin kommer göra. FÅr se om man får ett besök av carola hemma i sommar då,kanske, kanske inte. Synd att det är måns längre (a)
 

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1686834

Stockholm

Stockholm var jätte bra. Lite jobbigt att man var sjuk, men hade underbart sällskap med mig så då gör det inget =) Jag och dianne hade det jätte mysigt. Fredagen kom jag upp rätt sent, men vi lade oss till rätta i sängen med chips, popcorn, ostbågar, mango och dipp, slog på remember me och det slutade med att vi båda låg och tjöt. tjejer alltså. Lördagen upp tidigt, käka frulle och bege sig mot staden. Kunga bröllop= mkt  folk. en halv miljon människor fler, mitt i stadskärnan. Det var avstängt och man tvingades gå omvägar för att ta sig till favvo stråken. JAg hade sagt innan aatt jag skulle gå all in vad gäller shoppingen, och det höll jag. Dianne var också rätt bra, fast hon hade förbud ;) Lunchade på favvo ställe blueberry. Gazpacho.. mumma!
På kvällen bjöd tösen min på middag och bio med plus- size stolar, vi behöver ju det liksom! Kollade på killers och den får 5 toasters av 5 möjliga utav mig! helt klart se värd =)
Fick en hel del shoppat som ni säkert förstår. 2 kavajer, 2 par jeans, 1 par byxor, 1 par shorts, 1 skinnjacka, 
2 par skor, 1 hoodie, 2  klännigar, smycken, 1 byxdress och 4 par toppar. Shopping behovet var rätt stillat igår, men idag är jag redan sugen på att shoppa mer. Men först måste jag skaffa mig en ny mobil. kommer nog bli nya iphone, om man kan köpa den utan telia vill säga. annars får det bli experia mini pro. snygg och billig.

Någonting som inte har något med sthlm att göra, men som jag verkligen stör mig på är sjukvården. Betalar fakt 33% av min lilla lön, just för att jag ska få TILLGÅNG till sjukvård, och dessutom gratis. herregud säger jag bara..
men nu ska jag inte sitta här och tjöta. Tack ännu en gång Dianne för en underbar helg. älskar dig tjejen.
sova natti natti. Pöss

inköpslista!

prio nummer ett på min inköpslista är nu en ny mobil! sjukt störande att få sms två,tre timmar senare och ibland dagen efter. Även att folk tvingas lämna medelnade på telefon svarare trots att mobilen är på! Så snälla ni, svarar jag inte på sms eller ni kommer fram till telefonsvararen så är det inte för att jag är otrevlig, min mobil är helt enkelt inte helt "Frisk"..

Underbart!

Har bara slappat hela dagen idag! lång promenad i det fina vädret, legat på sol däcket, fika med elin och SATC som avslutning. Kunde inte bli så mkt bättre ! =) Blir även sthlm på fredag fram till måndag eller tisdag, har inte riktigt bestämt mig än, sen på torsdag far jag nog ner till Grebbestad och firar midsommar med lite mer än 30 Karlskogingar =)


Nu sängen. Natti natti folket

.

Är nog inte den enda studenten som är sliten efter napa, bal, student och allt. De senaste veckorna har varit otrligt roliga, men också stressiga och under vissa dagar kände man bara att man ville försvinna. För sena nätter, för tidiga mornar= lite sömn, kominerat med massa festande, jobb, arbeten och allt som ska fixas inför studenten tar på kroppen... haha. Under hela helgen har man legat i sängen och bara sovit, sovit och sovit. Känt sig helt jävla ledlös. Ni som tagit studenten känner säkert igen er? När man slappnar av passar även kroppen på att dra på sig feber, krupa och öroninflamation. Men sånt hör till i guess. Jag är lika bra för det! =) För de här veckorna har som sagt varit såååå roliga och underbara! Vill ta studenten igen!!

kan inte riktigt fatta att man har tagit studenten, det är så tomt. Det känns nästan overkliget. Behöver aldrig mer sätta mig i skolbänken igen om jag inte vill. och det kommer dröja vill jag lova. Längtar tills 1 september nu. Är oerhört spännande och kommer bli så kul att testa på något helt nytt=)  Var och skrev på alla papper förra veckan och det kändes inte mer än rätt. Alla anställda är såå trevliga! ingångslönen är helt okej också. Sen kommer jag även få vara med på deras två dagars P- fest i sundsvall.. inte dåligt de inte! 2500 anmälda redan nu. Tydligen är det långklänning som gäller som klädsel också. Fina grejjer det här! Jag kan bara säga nu i efterhand att jag gjorde rätt beslut att ta jobbet och skjuta upp resandet ett år eller två.. Visst, skulle hemskt gärna vilja åka till Aussie också, så som jag tjatjat om det.. men det här.. jag vet inte vad jag ska säga... lika bra inte säga någonting alls antar jag ;)

Ska ner till stan för en fika nu och tjöta lite. Ha det bäst! ciao


Ytterligare en bild från balen =) Älskar denna bild!

Måndag

Blev en riktig mysdag idag. Försökte mig på en morgonpromenad, men halsen och kroppen strejkade så den blev inte långvarig. Mötte upp Dianne på stan för en fika. Planerade lite inför helgen och kommande vecka. Fick av henne i studentpresent en hel helg med henne i sthlm. Det här kan bli dyrt Danne ;) Jag är ledig i helgen och hela nästa vecka, så vill passa på att åka någonstans innan jobbet drar igång i juli och augusti. inte mkt ledigt då vill jag lova!
Så vi har funderat på att ta någon sista minuten om det finns något billigt, även London och Köpenhamn har varit alternativ. hum.. vi får helt enkelt se. Om det är billigt så åker vi, annars får det duga med sthlm. Vill bara shoppa, shoppa, shoppa nu!! Tänk att man aldrig kan få nog ;)
Aldo, Topshop och primark vore inga fel, samt även passa på att hälsa på Karin! Hoppas vi hittar något billigt!

Sony vaio eller Macbook pro?

Var inne i öret igår och kikade på dator men kunde inte riktigt bestämma mig. Får ju en dator från jobbet sen också, så visste inte om jag skulle köpa en mindre, biligare dator. Men åkte in med pappa idag för att kika lite mer. Först till apple:s store och lade undan en macbook pro, sedan ut till mediamarket och kikade. Jag har velat fram och tillbaka. Vaio eller mac.. de är rätt lika till designen. Bara operativsystemet och äpplet som skiljer dom åt och 4000 kr till. Men tog vaio:n ändå. Man får mer dator för pengarna. Så 8000 kr istället för 11.900. Mer minne, mer funktioner och 17.3 tums skärm istället för 13.3. Får köpa den nya iphonen istället =)
Jag kollar ju mer på utseendet än vad som är i själva burken, och visst är det inte alltför stor skillnad ?;)

STUDENT












Studenten var helt underbar! Helt slut dock, men det här till tkr jag ;) Vill tacka alla mina underbara vänner och familj för fina presenter och att ni var med och gjorde min dag till en av de bästa i mitt liv! ni är guld värda! TACK


Vad är en bal på slottet..

var helt underbar. Alla var så himla fina och inte en enda regndroppe fick vi på oss =) Började göra iordning mig redan halv elva, och var inte klar förräns fyra. Tackar mamma för att hon hade tålamod med håret. Sedan tog vi massa bilder vid näset innan vi åkte till robin för lite förfest och sedan crusing genom stan till balen. 
Kan inte sluta le. detta är en så underbar tid. Studenten imorgon och det känns helt overkligt! 

Gårdagen








FIX




Några bilder ifrån balen. kommer mer senare =)


Napa 2010


På väg

strandhäng

Black Hawk! Bästa baren!

Jennie, Anna,Eva och jag på ett hörn

Plocka blommor ur rabatten, varför inte liksom?

Black Hawk





Middag

Dennis och mange

Gottlind och Evis

Lisa, Johanna och Petra

Jennie, Anna och Evis

Frida på Töpp

Strax efter detta ögonblick hände det något mkt intressant..

Drink, drink

Bakis, solfrossa, lite sömn, finns ingen bättre kombination

Lite shopping såklart. Lipsy klänningar i massor!



Vårat Peppes bodega! Man var som ett barn på julafton när man steg in här..haha

3liters flaskor fanns det gott om..

Lisa, Widen, Tiger

Mange, Tiger, Ronnie och Ida

Jessica och Petra

Evis och Parmhed

Och hopp..

Strandhäng

På väg hem i väntan på bussen som skulle ta oss till Larnaca

Lite bilder från studentresan. Bara de lite "snällare" bilderna från min kamera. det kommer komma mera folket ;)


Någon som är snurrig?

Idag måste jag lägga mig tid! Ha vänt lite på dygnet sen napa känner jag. Efter jobbet igår slängde jag på mig partykläderna och hämtade upp tjejerna och körde rally till stan för att dansa lite på det kära utestället statt. Var faktiskt kul, mkt roligt folk och det var underbart att få vara med de allra bäst igen! var hemma redan strax före två, men kom ändå inte i säng förrens vid 04.00. Fick för mig att jag skulle duscha när klockan var halv fyra. Gick ändå upp nio och var piggare än någonsin. käkade frukost, tog en PW i det underbara vädret. strax efter tolv ringer mobilen. -vart är du? Ute och promenerar - okej, men du ska vara på jobbet nu. Detta har aldrig hänt mig förut. brukar ha stenkoll på när jag ska jobba och inte jobba. Hade verkligen inte en tanke på att jag skulle jobba..men snälla som de är kunde jag börja en timme senare =) Barnkalas och chill i solen var ett minne blott. Så idag ska jag lägga mig tidigt och sova ut ordentligt!






Studentlåten och årets sommarplåga? Tror banne mig det! Denna låt spelades varje kväll i napa ! =)

home sweet home

hemma efter en helt sjuk vecka. Man brukar säga what happens in vegas, stays in vegas, och det är precis det som gäller med napa också! Var varit jätte roligt, både bra och mindre bra minnen, och vissa saker har varit mer galna är andra. Precis som det ska vara =) bilder kommer, jag lovar! Juste, under tiden ringde även pricewater och berättade att jag fick jobbet! Så 1 september börjar jag jobba som ekonom där. Kunde inte tro det först, gissa om det blev ut och fira den kvällen ! =)


RSS 2.0