valborg

idag är det valborg och det brukar ju alltid vara fint väder, men inte denna gång. så ingen grillning ikväll. men lite fest blir det iaf. men först blir det stan en snabbis sedan jobb som jag förövrigt helt hade glömt bort.kollade på maj schemat, men det är ju inte maj förrens imorgon. men slutar 22. så inte alltför sent. idag fyller även wicky 20 år. Stort grattis till henne! och det ska självklart firas =) men nu måste jag fixa mig och packa ner alla festkläder, jobbarkläder, smink och hela köret. får fixa mig lite snabbt på jobbet ikväll.
hoppas på en lång natt, då jag vill umgås med E så mycket som möjligt. Imorgon åker hon igen..
ha en bra kväll. ciao.


-

direkt efter skolan mötte jag upp erica för lite planer inför aussie. skulle boka flyg, men återkommer till henne på resebyrån imorgno då hon ville kolla upp lite innan. det tar tid och det är inte lätt vill jag lova. helts vill vi inte boka flygbiijett hem, och vi vill gärna ha ombokningsbar biljett, då vi inte vet hundra hur sommaren ser ut osv. men det är biligare att boka retur hem, men det är ju bara det att många bolag har inte omboknigsbar biljett.. risken finns att vi vill stanna längre än ett halvår, men det kan ju också bli åt andra hållet, att vi vill åka hem tidigare.. svårt,svårt. om vi väljer att inte boka flygbiljett hem går den biljetten på runt 10.000 från Aussie, vilket är priset för tur och retur ungefär. aja vi får väll se vad hon säger imorgon =) vi tog iaf en lång promenad i det fina vädret och prata om allt mellan himmel och jord. Underbart verkligen =) love u girl. nu till det mindre roliga, plugg. ha en bra kväll sunshines =) pöss



idag var det rena rama sommar värmen ute. 18 grader på eftermiddagen. lite skillnad mot när det för någram månader sen var -30 grader! Nu behöver man inte använda päls på ett bra tag ! =)

.

klockan är nu strax äver sju. sitter med frulle bulle och ska snart bege mig till skolan. idag börjar nationella i spanska. Är inte taggad för fem öre. hemskt, hemskt, hemskt. men bara att göra sitt bästa=) nu dags att kila iväg för matte C. // Ciao


sjung om studentens lyckliga da'r...

jaa det är taggat till tusen. ni får sursälta om det är en del tjat om plugg, napa, studenten,jobb och allt det där. men det är just precis det mitt liv krestar kring just nu. Hinner inte med så mkt mer. försöker träffa mina underbara vänner så mycket som möjligt. det har blivit allt för sällan på senaste tiden, men snart, snart är det över och jag kan inte besrkiva med prd hur jäkla underbart det kommer att bli!

Idag på ekonomi har vi bara en inlämningsuppgift kvar, sedan slutprov i form av diskussioner de två sista veckorna. Så redan till veckan får vi lämna in fakta böckerna i ekonomin, hur gött är inte det?! Vill ge en stor eloge till Josefin som lärare för att ha lagt upp alla kurser så bra, så att vi inte får så mycket att göra de sista veckorna. Det är fyra veckor kvar och vi är snart klara med kurserna i ekonomin och layout! Medans i andra kurser har 3,4 grejer att fixa. Så josefin får en stor eloge av mig idag! =) gillar henne skaprt.

Nu har jag iaf bestämt mig. Har satt upp ett datum nu, och om jag inte vet någonting tills dess, och det går bra för de andra inblandade parterna vill säga, så ser jag ingen anledning till att inte göra det.. jobbigt med pengar till Aussie sen bara, men va fan, får väll jobba en månad på en farm där nere i såfall eller nått och bara jobba..åh herregud, detta kan bli awesome!



Pengar ska från och med nu inte hindra mig från att göra saker och ting. Man lever bara en gång, eller hur? Ska man då inte uppleva och göra allt som bara går att göra? Iallafall försöka!




Vet ni vad det är för dag idag?

28 APRIL.. säger inget mer.. bilden får tala för sig själv..


överskottsengergi? bara lite

har energi så det räcker och blir över till en hel arme just nu. igår vakande jag halv sju och var jätte pigg, vilket inte tillhör det vanliga. tog en snabbmorgon promenad innan skolan. I skolan kunde jag kanppt sitta still förrens det började krypa i hela kroppen, och  blev rastlös så fort jag inte hade något att göra. konstigt. Cyklade även en mil igår, sedan jobba, och efter jobbet satte jag på mig joggingskorna och sprang lite drygt en mil!  Brukar vara död efter några kilomteter bara! Då var klockan tio på kvällen och fortafarande inte det minsta trött! ringer till min kära vän erica och pratar av mig! efter ett tag börjar jag äntligen tagga ner. annars hade jag väll aldrig somnat i natt! =) vet inte om det här med att inte kunna sitta still har att göra med allt som ska göras? Kännes som jag går på nått eller kan man få damp vid 19 års ålder? äh skämt åh sido, är väll helt enkelt pigg och det är ju kanon det ! =)

Denna dag började med en PW, frullebulle och dusch. kollat lite flyg och annat skit, ska snart läsa lite spanska i guess. nationella imorrn. Måste klara skiten. Skulle inte sitta fel med ett lite högre betyg än G, men det är väll bara att drömma om mer eller mindre. fast ingenting är ju omöjligt. bara man ger sig tusan på det så klarar man det. det är min erfarenhet utav det iaf =) nej nuu spanska! ha en kanon dag idag alla underbara =)



Bar Rafaeli- Härlig sommar bild=)

lucky me

får komma nästa fredag. dagen känns genast mycket bättre.

sommaren är på väg



igår var det nog första dagen som man kände att det var vår, och sommaren är på väg. Riktigt varmt i luften, synd bara att inte var sol!

.-

smart, väldigt smart emma. varför vänta tills dagen innan att boka, när man vet att man ska upp. satt iren panik igår och förökte få tag på buss och tåg, men det var fullt, fullt överallt. eller det fanns platser kvar, men då var det inte ens säkert att jag hann upp, eller så fanns det tog som kostade 500 kr enkel, 1000 spänn fram och tillbara och det ville jag inte lägga ut bara för några timmar. har jag intepengar till. betala napa resan nyss och i veckan ska vi boka aussie, så fick rigna till alla inblnade partner igår och ställa in allt. jätte kul när man planrerat. får försöka få tag på dom i solna nu på morgonen också och skjuta upp allt. skulle vara rätt bra tills nästa helg, då jag ändå är i sthlm. men tänker så här just nu, att det kanske var meningen, det var ödet. då känns det bättre. har ju lite andra planer också. Men det skulle vara rätt bra att få komma upp nästa vecka.. hoppas hoppas. 
så blir en dag i skolan i stället. wonderfull...

Måndag

ny vecka igen. om två dagar är det exakt fyra veckor kvar tills vi lämnar dessa svenska, snart helt gröna marker och byter ut mot lite sandstrand.. Helt ok. Men tills dess är det 11 prov och 6 inlämningsarbeten som ska fixas. Living the dream som man burkar säga.. Men detta kommer bli en enkel match.eller hur kära studenter? Tänk bara att om fyra veckor är det över, och du behöver inte sätta dig i skolbänken på ett bra tag om du inte vill. så kämpa, kämpa de sista veckorna som är kvar. det är värt det, jag lovar!



Håller på med fotogrejs i skolan. skulle fottat för fyra veckor sen, men har dragit ut ltie på det. får hoppas att bilderna är godkända så jag kan börja jobba med dem. Bilden ovan ser verkligen brutal ut. haha. hästar är farliga djur.

Copy Sam edelman- Modekungen



Kanske ett halvår sent? Till och med Din sko har ju hunnit med ett par kopior innan dessa. Även om dessa är snyggare så känns det lite sent, håller ni inte med?

Joel Kinnaman

Joel Kinnama är med i MQ:s senare reklamklmpanj. Helt ok om jag får säga det.


-

lyckad kväll igår. hade jätte kul innan !=) Som jaghar sakant att festa med erica! det var inte igår om man säger så!! juldagen skulle jag tro att det var! På nyår kom jag ju inte så mkt längre än till Maja.. shit vad fort tiden går! me iaf hade jätte kul innan, tills vi kom till statteebarren. ja det var uj ändå lönehelg, så vore ju vara lite drag. visst rätt mkt folk, men kände inte igen hälften av dom som var där... så nej, statt blir det inte på ett bra tag nu..

nyss kommit hem från ett par borta på viadukten, och ska ta tag i lite plugg. får  vi se vilket av alla arbeten man ska börja med..sen blir det sängen vill jag lova. TIDIGT!
men ska slita mig från denna dumburk nu, men ha en fortsatt trevlig söndag folket. ciao



lördag

Håller tummarna för att provet gick bra. orkar inte göra om det. jobbet sen gick bra. tide bara rusa iväg. Något jag inte förstår är att människor verkar bli extra hungriga bara för att det är lön.. Det är inte direkt singleorders som folk beställer, och de beställer sent! Våran nya CBO gick även som smör i går, likaså marängswiss. jag saknar lion, mcket godare! =)
Men idag är det lördag, och det ser ut att bli strålande solsken. typsikt när man jobbar hela dagen. Förra helgen jobbade jag bara kväll, men då var det skit väder. Och nu när man jobbar dag... jaa då är det ju självklart sol. Kaske får ta en sväng förbi fröding som kompesation för det. Idag blir det iaf utgång. Erica är ju hemma så måste passa på ;) Funderar även på att göra "barbentspremiär" ikväll. Det är ju ändå maj nästa vecka,  tror banne mig att det blir så.

men nu måste jag kila, ha en bra dag folket, och passa på att ligga ute i solen ni som kan =) ciao



Ett tag sen hos Sofia=) vi försökte oss på ett hjära, syns det?=) avancerat det där;)

bra start på morgonen.

Står i duschen med scahmpo i håret och raklöder lite överallt. vad händer? jo helt plötsligt kommer det inget vatten! Får sätta mig i bilen iklädd morgon rock och skum och allt över hela kroppen  för att åka till min faster och duscha av mig allt. Perfekt!  Känns som att provet kommer gå oerhört bra idag med tanke på hur dagen började. nu i efterhand skrattar jag bara åt det, men då var inte lika kul..haha. men dags att dra på sig paltorna för att dra sig till skolan, sedan blir det jobb från 14.00 fram till midnatt. bye, bye!

det ständiga sökandet...

Det är verligen inte lätt och jag börjar mer eller mindre tappa motivatioen till det nu. hur svårt ska det vara? tydligen väldigt svårt. ni som varit i samma situation tror jag känner igen er. Det är inte alls kul, och jag börjar känna mer och mer ångest inför det, att inte veta hur det blir och vad som händer. Många har det redan spikat, men jag vet fortfarande inte. Jag vet iaf vad jag INTE vill! Det är ju redan maj nästa vecka. Väntar någon vecka till, annars får jag tänka i lite andra banor..

.

She is back. Underbart att få höra hennes röst igen och möte henne face2face. var inte igår om man säger så ! =) kollade på massa bilder och videoklipp, bla när hon hoppade bungyump. FYFAN säger jag bara! Vette fan om jag skulle våga det alltså! fast vilken jäkla drenalin kick det måste vara! och man lever ju bara en gång, så ja nåhon gång i framtiden så kanske ;) nu måste jag forsätta med pluggandet, NK och spanska. skulle ha nått prov i morgon. trött på prov nu. gör hellre arbeten. Kan man göra undan dem på en kväll, medan prov sitter man och pluggar på in i det sitsta, sen efter provet är allt helt borta. men fem veckor nu, fem veckor.. sen är det inget kvar.  hur underbart är inte det!?
på tal om studenten, så hade jag en hemsk, HEMSK dröm om den inatt. gaaaaah, tänk om det skulle bli en sådant student, det vill jag då inte!  nej dags för ett sista ryck innan sägen kallar. natti natti folket.



Vad väljer ni?



Inte så jätte stor skillnad till utseendet, men desto större skillnad på priset. vad väljer ni? Första finns att köpa på nelly, den andra är från H&M

Gravity


21 april

snart 1 maj, och det är snö ute. INTE helt okej. Men det är ju april, så vad som helst brukar kunna hända då. Nu skolan och se om man kan få lte ordning på alla jävla prov och arbeten. mindre än fem veckor kvar nu, och jag undrar fortfarande, hur, hur ska vi hinna allt? Efter skolan drar jag af bort till underbara erica innan jag ger mg på spanska böckerna. ha en bra dag folket.

vad ska man göra?!

Det verkar som att jag helt enkelt inte ska vara kvar i denna håla...

Marknadsplan IPAD

Sitter och hålle på med en marknadsplan för nua IPAD. Tänkte först bara lämna in några A4 handskrivet, MEN så idag sa jossan att den ska vara snyggt designad och man ska tänka på färger, varför man väljer de färger osv. så sitter jag istället med en powerpoint och gör diverse modeller och skriver om kravmål, aktiviter, sigment och analyserar nuläget och massa annat. inte speciellt svårt, men det tar tid. Hoppas hon tkr det är bra imorgon. nej nu ska jag fortsätta här. pusshej leverpastej.



Roligt det ser ut va?

jag trodde det aldrig..



Men nu är jag här.. vill ha ett par i varje färg. så sköna, så användbara och kan banne mig bäras till allt.. är just nu ritkigt sugen på de första paren. Men får vänta på bättre tider.. efter att betalt napa resan för veckan är det mer eller mindre tomt på kontot! Men lön på fredag igen, och även denna gång en rätt goig lön. helt okej med tanke på att man går i skolan också =)

JA, MEN SOM VANLIGT DÅ!!

Det kokar i mig just nu! Kommer till skolan med världens jävla ruffs och helt andfådd. Självklart är alla lektioner inställda utom två. Det två sista självklart! Är så jävla trött på det här nu. Det är inte första gången det här händer vill jag lova! Varför kan de inte på nått sett informera att lektionerna är inställda? Precis som vi elever måste informera att vi är sjuka, borta, ska vara lediga osv. No way att jag kommer gå med på ett slutprov i filosofi, när vi ändå aldrig har lektioner där och när vi väll har lektioner är det välrdens liv i klassrummet och läraren pratar som en robot enbart utifrån boken, jag lovar, man lär sig såååååååå mkt. ajja får nöja mig med att jag nu hinner ligga på decket och sola lite, innan jag åter igen vänder tillbaka till skolan.



på tal om ingenting kan jag väll passa på att tipsa er om denna. Speciell,  men gillar man passionsfrukt som jag är den en höjdare! 5/5 toasters från mig

Monday

Monday it is. Börjar redan känna nervositeten till matte provet. men har hållt med unda från omprov so far, så ska väll kunna göra det även denna gång. Efter skolan ska jag ner till jobbet för möte med the boss. Prata lite allmänt, sen även om i höst osv. Ännu ett steg närmare. ;Men nu ska jag lyssna vidare på denna snygging och få i mig lite frukost. Ser ut att bli en fin dag. hoppas på att det håller i sig till halv fem så man kanske hinner belysa det kritvita ansiktet några minuter iaf =)



Anna Bergendahl

Just ja, Anna Bergendahl var även på besök på donk igår. Lika trevlig som hon verkar vara, likaså hennes pappa, om det nu var det som satt brevid =) Sånna kunder gillar man.
Verkar inte kändisar inte drar sig för att göra ett och annat besök på donk. Prinsen, Magnus uggla,  Carin da siliva, EMD, Jimmy jansson med flickvännen Sandra Dahlberg. Säkert flera, men de som jag har varit med om. Alla har varit mycket trevliga, frutom en.. usch, usch säger jag bara. Ska väll inte gå ut offentligt med det, han kanske bara hade en dålig dag, men man behöver inte bete sig som en idiot för det. eller så ser han väll ner på oss donk arbetare. jaja glad att jag har ett jobb iaf, även om det inte innebär att man får 1000000 kr i måndaden =)


Endast 149 riksdaler



Somrig topp/klänning från H&M. endast 149 kr. finns även i svart och vit. Själv skulle jag valt den svart i en storlek större och bära den med ett skärp starx ovanför höfterna. Skulle vara perekt till sommaren.. men nej Emma. Du ska INTE köpa!

söndag..

jahop, då var denna helg förbi och jag gissar alla vet vad det är för dag imorgon? återigen en ny skol/jobbvecka som är fylld av härliga uppgifter. Veckan kan ju inte börja på ett bättre sätt en ett matte C prov imorgon. Logaritmer hit och logaritmer dit, 10potenser, tillämpingar och massa, massa annat skoj. wehuu..kan bara gå på ett sätt. håller tummarna på ett G iaf.

Har nyss kommit hem från jobbet. övertid, as usual, men jag klagar inte, exra klirr i kassan. så ska sätta mig med lite matte innan jag släcker lampan för natten.



Hur härligt ser inte detta ut? lite drygt 5 månader, 5 månader...

tågluffa

nu ska de försöka sig på att tågluffa hem, men har hört rykten att alla täg är fulla, om de har tur så är det inte samma..rykten börjar även gå att tänk om vi inte kommer till napa osv.. sist den här vulkanen var igång sprutade den i 13 år om jag inte minns helt fel? ellerär jag helt bortkommen nu? Hoppas iaf att du kommer hem på ett eller annat sätt. NU!




Jag säger bara..

..John Mayer


Att vara tredjeårs elev..

Att vara tredjeårs elev är inte så kul alla gånger. För varje dag som går är vi ännu ett steg närmare den stora dagen. efter 11 juni behöver vi 10 veckor senare återigen sitta i skolbänken igen. nej då är vi fria, om man kan utrycka sig så? Nu består varje dag mer eller mindra av ångest.. vad man ska göra, vad man ska plugga vidare till så småningom, jobb, och inte minst sagt skolan. Nu förstår jag er som en gång tagit studenten, att det inte är så kul alla dagar. Folk som frågar- ja men du tar ju studenten nu, vad ska då göra, vart ska du plugga, vad har du för betyg..osv.. skit i det har jag lust att svara. men folk är ju bara nyfikna, precis som jag var förra året. men jag vill inte tänka på framtiden. jag vill mer eller mindre ta varje dag som kommer. inte hänga upp mig på t ex att den utbildningen måste jag komma in på, och jag ska bo där år 2020.. tror ni fattar grejen? Helst av allt skulle jag hela livet vara på resande fot, stanna i varje land under en lite längre tid, skaffa något strö jobb och ha en inkomst så man klarar sig. sedan när man tröttnar far man vidare till nästa land, och nästa. Vill inte bli fast i en stad med samma jobb i 20 år. jag behöver variation, jag tröttnar rätt fort på saker och ting. Vore inte det underbart, att bara resa runt hela livet?

sy är mycket roligare..





Här sitter jag nu. gött med lite värme då man kan använda ute rummet och få vara lite i fred. Bättre än att sitta i köket vill jag lova. så här sitter jag alltså.. och klänningen är på g. blir väll något liknande som ovan, fast utan alla nålar hit och dit. Svåraste kommer bli blixtlåset, kommer ihåg när jag skulle försöka mig få på det på balklänningen. fy fan! satt med det hur länge som helst!! man ska sy så nära blixtlåset som möjligt, men om en enda söm går i i en av de där "gaddarna" är det bara att sprätta upp och köra om allting. Vet inte hur det är att sy "vanliga" blixtlås, men osynliga blixtlås är inte roliga;) men ska fortsätta nu och se om man kan lyckas bli klar..

Projektredovisning

Projektredovisning idag i skolan. skönt att det är över i allafall, även om det inte var det jobbigaste uppgiften. sitta där och prata  lite, inte speciellt jobbigt. Bara alla de andra hundra sakerna kvar. Förstår inte hur vi ska hinna allt på sex mindre än sex veckor. Två matte prov+ nationella, Arbete NK (omprov genetik som vi gjorde igår?), Spanska+ nationella, Svenska tal, Utredande uppsats i fiolsofi+ slutprov på hela kursen, geografi arbete, årsberättelse+ bokföring, ekonomi, markandasplan som ska fixas och säkert en hel del annat innan vi de sista två veckorna kör slut prov på hela 150 poängs kursen i form av diskussion.Tur det, nått att glädjas åt.  Information och layot lär vi ju ska prövas på på något sätt då vi inte har haft ett enda prov!? Jaja, bara att ta en sak i taget.

Lite bilder från min otroligt fina monter tidigare idag...haha, om man ens kan kalla det för monter?






Tips

H&M DIVIDED



99 kr från H&M Divided. Perfekt till sommaren att bara slänga på sig. Finns även i svart/vit randig och lila/vit randig. men jag föredrar den svarta, mer lätt matchad och användbar.

MEN VAD TUSAN

Inte nog med att det är krig i Bangkok, nu kanske de inte ens får flyga till Europa heller! Det händer ju inte! och det värsta är att de inte ens vet när de kan flyga igen! kan ta dagar, veckor, månader! jävla Island..

Äntligen

Äntligen fick jag ett mycket efterlängat paket från topshop. och skorna är underbara. jackan också, men skorna.. ojoj. kommer användas flitigt i sommar vill jag lova. ett par korta jeansshorts, bruna bara ben och ett enkeltslappt linne till.. im in heaven.





Kavajerna jag fyndade på MQ för några veckor sedan. 300kr. Ett kap vill jag påstå.



Skinnjackan från Topshop som var med i paketet =) Dock ser den grå ut där, men är mer åt kaki



Skorna som fyndades på Topshop sist jag besökte huvudstaden. 70%. Även dessa tycker jag var ett kap.

Ipad Macbook?

Förut tyckte jag att den bara var ful och allmänt onödig! jobbigt att behöva hålla i den osv. men med lite närmare eftertanke så kanske den inte är så dum iaf? den är ju billigare iaf, eller den kanske inte blir så mkt billigare eftersom man gärna vill ha ett tangentbord till den också. Program, fodral osv.. hum tål att tänkas på? vad skulle ni valt? Ipad, Macbook?


slut på lovet

Jahop, då var lovet slut. Sista påsklovet. för några år iaf. hur skönt känns inte det? Jo helt underbart..
Vad har hänt under de senaste dagarna? jo var ju som sagt i sthlm, sedan norge med Gee, fabbe, Eva och Bohln. var ju en upplevelse om man säger så. norrmän kan inte bygga vägar vill jag lova. herregud! tkr laxåvägarna är jobbiga. det här var inget om man jömför med dom! upp och ner, höger vänster hela tiden. där skulle man övninsköra ni! Vi tog en annan väg hem, men tror ni inte vi lyckas pricka in en väg då vi måste ta färga? haha, höll på att dö av skratt! färga över en pytte liten "sjö" i sverige. haha

Annars har man jobbat en del, varit på middag och bio med Dianne och elin. Phillip och Mrs morris tror jag den hette? till en början trodde jag(vi) att det var en bögporr film vi hade köpt biljetter till, men tack och lov blev den bättre. Hela filmen blev mkt bättre när jag fick reda på att den var verklighetestrogen också. Helt sjukt måste jag säga, ni måste se den för det går inte att förklara vad den handlade om.. säger bara tänk om man var så där smart alltså!

Har även gjort högskoleprovet som så många andra har gjort. gick kanon på svenska och statisitkdelen med ett fel på vardera. men när jag rätta mattedelen gick det utför och antalet rätt kunde räknas på en hand. pinsamt. men ni som känner mig vet att matte inte är mina starka sida och jag är glad att jag snart lyckats tagit mig igenom matte C med inte ett endaomprov. jag föredar språk före matte. Engelska delen gick väll så där. har knappt hört, läst, pratat engelska på ett år. Det enda man pratar på engelska är någon gång på jobbet. men då är det i form av - I can take your order, what to drink? Which size? You can drive to the first window.. ja jag tror ni fattar. så engelskan kändes som rena rama kinesiskan för mig.. men gick iaf bättre än matten så det var ju en lättnad. Kommer nog inte bli ett resultat som man söker in på, utan ska satsa på nästa vår. då har jag iaf engelska biten på min sida.

så ja, lite kort om vad som hänt i mitt mkt intressanta liv som snart nyexamerad gymnasieekonom i lilla charleswood. Och idag var det som sagt dags för skola. wehu jag tjuter av glädje. naat.. Fick lite ordning med bokföringen som krånglat, och eftersom jag bara har en massa utgitfter och inga intäkter, ska jag se tyger osv som en tillgång. för klänningen har ju trots allt ett värde, men bara det att den är ju inte såld, så egentligen kan man ju inte bokföra den som en intäkt. men tydligen finns det speciella regeler för sånt där. kändes ju bra att inte josefine visste helt till 100% hur man skulle göra, och att det inte var jag och min liilla hjärna som var pucko. Fick reda på filosofi provet och geo provet. VG+. helt ok. sedan även ett oförberett Prov från hela kursen, som näsa inte vet än om det ska räknas in i betyget. hoppas inte.. Efter några timmars hål var det dags för matte och det gick förvånans värt bra idag. det känns bra, med tanke på att vi har prov nästa vecka.. bara att hålla tummarna för att det går vägen. Efter matte var det dags för lite ekonomi och vi ska nu försöka oss på att marknasföra en ny produkt, alla samma. nämligen köttbröd(?) ryser i min när jag tänker på den kombon. fast å andra sidan, tacos är ju totillabröd och kött så why not liksom? Jag och Eva försöker bl a komma på ett bra namn, cornepan, pancorne, mumma, köttis. haha jaa massa konstiga namn. forsätter mer imorgon så får vi se=)

Men nu blir det sängen, upp tidigt imorgon, natti, natti


+12 grader och strålande sol, då fick hängselbyxorna åka på och solbrillorna.. underbart väder!



stockholm

gårdagen i storstaden gick bra. bara att hålla tummarna. upp igen den 23 april och börjar redan bli lite nervös. men det ska nog gå bra=)  Fick med mig ett par efterlängtade hängselbyxor hem. bild komme, jag lovar! oerhört snygga! sedan ett par skor från topshops unique kollektion. 2200 hade dom kostat, fick dom för 700. det kallar jag KAP ! Fick även träffa Sofia som också var i huvudstaden. var på tok för längesen så var jätte kul att få träffa henne igen =)

Idag är det full rulle igen. Träning, plugg, fixa med bokföringen och kika lite inför högskoleprovet, sy klart klänningen, till resebyrån för att betala resean, få tag på provdockor och skärmar till projektarbetet, träffa Gee, Bohlin, Fabian och Eva för att planera inför i morgon, få klart med alla papper inför i morgon och jobba någonstans här emellan.. Lika bra att sätta fart med andra ord..

asos



Ännu ett litet tips till er blivande studenter. Endast 420 riksdaler

helgen

Hela påskhelgen har varit bra. jobb och fest har stått på schemat. På självaste påskafton var vi som sagt hos Elin för middag och lite alkoholhaltiga drycker med ett gäng härliga flickor, för att sedan göra ett kärt på besök på statt! Tror vi åt way to much haha så kände knappt alkoholen. vi drack och drack, blev några lakrist shot också, men inte blev det bättre haha.. men hade riktigt kul ändå, bortsett från att min hals toltat strejkade. var lika bra att vara tyst inprincip. man såg att två läppar rörde sig men ut kom ett hemskt kraxande ljud. Men kvällen i övrigt var kanon :)

Söndagen blev blev relativt lung, promenad och lite häng i solen (nästan så jag ville ta på mig bikini)och sedan lite jobb =)

Måndag idag, har inte heller varit speciell på något sätt. förskt mig på att göra klart årsredovisnigen till företaget, gick väll så där ska nog tillägas. Mammi var på IKEA i förmiddags så hon köpte med lite saker till min garderob, så nu är mitt lilla rum på 6kvadratmeter inte längre ett rum på 1kvadratmeter. känns ju bra, och ser dessto bättre ut vill jag lova=) och nu har jag nyss kommit hem från jobbet. ska få i mig lite käk, sedan måste jag fixa inför i morgon då jag beger mig till huvudstaden igen för lite business. Skulle egentligen tagit det på torsdag och då stannat kvar så kusin kunde vara med mig, men då ska jag till norge med ett gäng, och torsdag var enda dagen då alla kunde och jag inte jobbade, så får bli sthlm imorgon. får se till att klara det själv, men det ska nog gå bra=)

Fick för övrigt ett ritkigt roligt, dock oväntat mail tidigare idag. bara att hålla tummarna och allt går vägen! vore GRYMT! Kommer inte gå in i detalj på vad det handlar om, utan det märks om det går vägen. nej nu måste jag kila. ha en bra kväll./ later



Jag och värdinnan för kvällen <3



Hanna, Anna och även Paula var hemma =)



Jag och underbara Elin =)



Dianne och Nathalie var även där, dock var det välfigt svårt att fånga dessa skönheter på bild denna kväll..



Hanna och Anna =)



Jaa just ja.. det hände en liten incident i köket också.. kan säga att det var betydligt mer os än vad som synd på bild! haha. herregud, brandlarmet lyckades vi få igång också.. ja det är då inte lätt att vara 7 tjejor i ett och samma kök ;)



Hoppas ni alla andra hade en lika bra kväll som jag hade =)

Glad påsk

Glad påsk min vänner. idag blir det fest. mycket fest. kommer bli mycket drinkar vill jag lova. men först blir det jobb och sedan beger jag mig till elin med ett gäng tjejor för lite middag. kvällen avslutas självklart på starrebarren =)

lång fredag

lång fredag idag alltså. Är det bara jag som inte tycker om röda dagar? Hela staden är helt död och ingenting är öppet nästan förutom ICA, Donk, Max.. jaja.. ska snart iväg och jobba och det är ju bra med lite tidsfördriv denna dag.faktum är jag ser  fram emot att jobba idag, var så länge sen nu, en vecka lite drygt=)  sedan får vi se vad som händer. sola lite, STÄDA, sy lite i guess. lungt blir det iaf, men inte imrgon blir det inte lungt vill jag lova!

har nu på morgonen varit ute på en morgonwalk och suttit och sökt en massa utbildnigar. bara för att se om man kommer in, ska inte plugga i höst! men bara kul och se om man kommer in någonstans =) Dessa vad de jag sökte :

1
Civilekonomprogram, Spansk språkinriktning
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2010
2
Internationella civilekonomprogrammet
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Linköpings universitet, Linköping, HT 2010
3
Fastighetsmäklarutbildningen
120hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Borås, Borås, HT 2010
4
Civilekonomprogrammet (masterprogrammet) Nationalekonomisk inriktning
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010
5
Civilekonom
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Linköpings universitet, Linköping, HT 2010
6
Europaprogrammet, Nationalekonomi
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Göteborgs universitet, Göteborg, HT 2010
7
Civilekonomprogrammet
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Stockholms universitet, Stockholm, HT 2010
8
International Economics and Policy, kandidatprogrammet Financial and Economic Analysis
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010
9
Fastighetsekonomi
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Karlstads universitet, Karlstad, HT 2010
10
Europaekonomprogrammet
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2010
11
Civilekonomprogrammet
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2010
12
Handelshögskolans ekonomprogram, Inriktning språk spanska
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Göteborgs universitet, Göteborg, HT 2010
13
Handelshögskolans ekonomprogram, Inriktning språk engelska
240hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Göteborgs universitet, Göteborg, HT 2010
14
HHS Ekonomie kandidatprogram, Retail Management
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Handelshögskolan i Stockholm, Norrtälje, HT 2010
15
Internationella programmet för politik och ekonomi - IPPE
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan Väst, Trollhättan, HT 2

Nej dags att börja gra iordnig sig lite och pallra sig ner mot jobbet =) hej svejs

-

Blev örebro idag med, fast denna gång med Eva =) mycket trevligt! hon skulle kolla efter något att ha på sig ikväll och jag skulle leta efter tyg. shoppade igår så blev inte så mkt för min del idag. lägger upp kapen någon dag, riktigt nöjd fakt=)

hittade iaf tyg till klänningen och har ny på kvällen sytt färdigt provklänningen. ville se så att mönstert passade någorlunda, är bara lite som ska justeras till den "riktiga" klänningen. Mitt mål är att bli klar med den på lovet, men kan bli lite tajt, är bara hemma en dag, alla andra dagar är jag ute i sverige/ norge och flänger, vilket jag iof inte klagar över =)

Imorgon är det långfredag och ledigt. bara lite jobb planerat, sen får vi se vad som händer. sy lite kanske? hoppas på att träffa tjejorna okcså. men dags att kila, ha en fortsatt trevlig kväll. ciao

RSS 2.0