studentmössor

nu är studentmössorna beställda! riktigt snygga! var nått nytt i år med läderskärm, ficka inuti mössan, doft på mössan!? en kudde i pannan OCH lasergraverat Karlskoga under skärmen. snygga blev dom iaf =) längtar tills man får sätta på sig dom på riktigt!

http://www.nordictraditions.se/studentmossa/

dock ser den inte riktigt ut så där, men en studentmössa iaf =)


galet!

gaaaaah, just nu är emma i helt extas! detta är något som man för ung ett års sen gick runt och drömde om, eller skämtade om. men nu är det så! helt syyykt. hjärtat går i hundra femtio just nu. hahah. behöver jag säga någonting mer än Robin bengtsson?! ni som känner mig vet mkt väll vad jag tkr om det killen! tjötade och tjötade ett bra tag om honom under idol tiden. är som jag nänt tidigare otrligt svag för killar med musiktalanger. faller på en gång för dom. stört jag vet, men sån är jag, jag kan inte rå för det! men vad jag ska komma fram till är att han kommer till statt den 17 okt! galet rent ut sagt! vet en som kommer att vara där, och längst fram kommer jag stå! ahahah. kom ihåg att jag och dianne tror jag det var, satt hos henne, att tänk om han skulle komma till statt, men det kommer han aldrig att göra! men nu gör han det!

 

hoho galet! stackars er runt i min ogivning, få höra robin bengtsson snack igen ;) hahha. nejdå det ska ni inte få dras med en gång till!


juste

juste, en så jädrans rolig sak! Karin, som för tillfället är i London kommer hem i helgen!!:D galet kul!

=)

en sak som är bra med hösten är alla tv seriser som börjar igen. Gossip är i full gång, the hills börjar idag och the city är inte långt efter =) gillart!
Nu hela morgonen har jag skrivt på uppsatsen som snart ska vara inne. nästan klar, bara diskussions delen och sammanfattnigen kvar och det brukar gå fort att skriva. Ett sak man strax kan boka av från att göra listan. skönt!ska snart iväg till skolan för att plugga företags ekonomi och prova studentmössor. Här på walthers är vi inte sena inte! dröjer nog inte länge tills vi örjar sätta upp lappar om hur många månader, veckor dagar et är kvar ;)

nej bästa jag åker iväg nu, later!

hoho

hellu alla glada. Haft en bra tisdag? Tycker denna dag har gått rätt fort måste jag säga. ändå har man gott i skolan hela dagen. sedan iväg till min rådgivare, "Gittan" som hon heter, som jobbar på bröllopspalatset. måste verkligen säga att jag har fått en så jädrans bra rådgivare. Tur att jag åkte dit! sedan direkt iväg på sömnadskursen som jag nyss kom hem ifrån. har bara hållit på med att ta mått och ritat mönster till klänningen. så nu är även klänningen på G, ska brja sy upp en modell nästa gång skulle jag tro, sedan börja med själva överdelen. kommer bli kanon det ! =) nu längtar jag bara tills alla andra grejer som man beställt kan komma nångång så man kan börja! är helt lyrisk, komer bli så kul! nej nu måste jag få i mig nått i i kistan innan jag hungrar ihjäl, sedan blir det sängen. take care, natti natti.



saknar lille putte!


update

Den gångna helgen har varit mycket bra! Lördagen spenderades till att börja med hos Sofia men tjejorna=) hur kul som helst. spelade ett nytt spel som heter partyalias. så roligt! haha. och dt bästa av allt, man skulle bla beskriva olika ord, kändisar osv. så fick jag ordet världskrig, och jag sa då- vad hände under Hitlers tid? fick svaret av Fredrik: jaa det var väll lite slagsmål.. haha, lite slagsmål, ja det var det allt ;) kvällens bästa!
sedan ner mot staden. och där flängde vi runt lite överallt. Wickan, jack,statt,jack igen, taket sedan hemgång. en oerhört intressant kväll vill jag lova, med en hel del händelser.
sedan igår, söndag följde jag med Erica på tävling. Det var inte igår om man säger så. skanar det lite måste jag erkänna, eller själva tävlandet sakanar jag. allt det andra vettefan om det är så lockande =)

idag måndag, skolan några timmar för att sedan åka in till örebro på en nästan 4 timmars lång föreläsning. troode att det skulle ta någon timme sisådär, men så var inte fallet! Men det var några lärorika timmar, intressant så var bara kul att vara där. nu på kvällen har det blivit en massa fix med både det ena och det andra. känns att det börjar gå framåt nu. nu blir det sägen för imorgon väntar en lång dag, skolan till fem, sedan direkt iväg på sömnadskurs, me like =) natti sov gott!


sara, jag och natta=) gammal bild från alex 20 års fest =)


lördag

lördag, underbart väder är det ute idag!  nästan som sommar ute jue! har varit på stan idag och fixat lite grejs, eller försökte iaf. denna stad alltså,men såklart hittar man inte det man söker! eller en rengöringstabort bara. åh nej, kom på när jag skiver det nu, haha, en kalender skulle jag ju kolla efter, åh trött jag blir. måste ha en nu, håller inte reda på allting längre. och mobilen rymmer inte fler noteringar, good! så nu har man stora A4 papper och skriver på, haha. pinsamt men vad ska man göra?
men ska börja packa lite inför imorgon sedan hoppa in i duschen och göra sig redo för en utekväll =)


mys fredag

blev en riktig mysig fredag. efter skolan åkte jag och erica in till öret i det fina vädret. strosade runt i lite affärer och hon fick en hel den snyggt shoppat ! =) me liike. min plånbok går just för tillfället på diet, så blev en mössa bara. sedan satte vi oss på expressohouse över en varsin chai-latte, mums på det. sedan åkte vi hem till mig, tog fram lite gott att mumsa på och kollade bla lite på högskoleprovet. jisses, det är svårt, vadå matte a och b, aldrig att det är det! kommer ha svårast med statistikdelen och matte delen, fy. svenska, engelskan och ordförståelsen kommer nog gå ganska bra iaf, kanske kan få in några rätt iaf =)
nu blir det sägen fakt för mig, tack för en tok mysig kväll, imorgon blir det lite ferre, böjar kvällen hos Sofia, sedan antagligen statt! känns som att det är där folket kommer att vara ! later


pratt







känner ju knappt igen henne?! posh

hoho

halloj allihoppa. hoppas det är bra med er? med mig är det fina fisken. kan inte bli så mkt bättre =) det är bara underbart! fråga mig inte varför men det känns så himla bra nu alltså!skrattar banne mig varje sekund!

idag har jag varit i skolan hela dagen, från åtta till fem, så himla gött! hade skolkort bla, hatar verkilgen det! man ska sitta så tillgjort, varför kan man inte bara ta, liksom. men men det sker bara en gång per år, och nu kanske aldrig mer!? vet inte om man tar kort på universitetet. någon som vet? jaja hur som helst, har betalt resan, eller handpenningen rättaresagt. så nu är det bara drygt fyra tusen kvar. jädrans vad fattigt jag kommer leva, haha. tex den här månaden, när jag lagt uandan allt och banken fått sitt och alex fått alla sina pengar så har jag bara tusen spänn att leva för denna måndad! och det mesta av dom pengarna kommer gå till UF företaget, anm avgift på 300, sen alla tyger, mösterpapper,  och diversesaker till allt det andra man ska göra, kommer bli en hel del. no shopping här inte!

imorn är det fredag, jädrans vad snabbt veckorna går, bara flyger iväg. det gillas. blir skolan imorrn en sväng, matte och ekonomi står på schemat, hoppas även kunna åka till bröllopspalatset. hoppas jag har bil. sedan vet jag inte vad som händer och sker? men någonting blir det iaf =) lördan blir det lite fest och söndag ska jag med erica förmodligen till kumla, det gillas =)

nej ska ta och lägga mig i sängen nu och läsa lite elle! hade bäst, later!

BTW, checka in HM, fått in massa nytt i webbshoppen =) kul att man har pengar.. naat


=)

åh jädrans, så himlans kul! Erica ska åka till USA. fy vad kul, blir lite avis måste jag säga (a) bara ringa och boka så där, nog vet jag att hon är impulsiv men så impulisv ;) haha. hon är bara för goo, love that girl !

blueberry

pratade nyss med folket från blueberry ang nästa år. lätt rikgit bra fakt. erica ska ringa till ett annat företag och kolla så ska vi jämföra och se vilket som är bäst =)
Men för ca 4000 kr vår man hjälp med visum, en 24 timmars  öppen kris telefon, boende de två första dagarna, hjälp med jobb, hämtade på flygplatsen, informations möte mm.. lätt fakt bra. fråga även det ähr med boende, hon sa att det är oerhört svårt att hitta möblerat ifrån internet om man säger, men när man väll är där är det ralativt lätt. och fick pengar skulle man ha med sig 5000 dollar tyckte hon, hoho. alltså ska jag slyckas spara ihop ung 35 000 tills nästa år. en sak som är säker är att jag måste hitta ett heltid jobb direkt efter skolan !

Men är det någon som vet hur det är att åka med blueberry, eller åkt till austalien för att jobba, SKRIV, vill ha så mkt tips som möjligt, även om det är ett tag kvar så vill man ju förbereda sig =)



bondi junction, skulle nog trivas rätt bra där =)

som hemma

blev en mysig fika på som hemma med Erica, sofia, hanna och maja =) planerade hösten och nu ser det lite ljust ut, massa roligt, sikta mot stjärnorna, sthlm, ni vet jimmy choo, sälen? sofias 20 års galej och en del andra smaskigheter. me like =) behövs lite postiva stunder när man dränks i skolarbeten. 5 prov innan höstlovet och en c uppstats i svenskan också. hoho skjut mig. men istället för att tänka på att få bra betyg, tänker jag nu istället på pengar ;) så blir man lite mer peppad. bra utbildnig or oftast lika med bra jobb, och det är lika bra mycket pengar.. liten matematikst ekvation där ;) men vägen dit är lång, och kommer aldrig på 20.0 i betyg, så högskoleproven får bli mitt hopp. har inte så höga förväntingar om mott första nu i oktober, men hinner med förhopnigsvis tre till, så borde kunna få ett någorlunda bra resultat på nåt, får man väll hoppas iaf =)

nej men hösten känns mer än välkomen, kommer att förgyllas med massa härliga stunder och är ritkigt pepp för mitt projektarbete nu med! haha till och med mamma börjar engagera sig och vill gärna vara med och hjälpa till. hon har till och med kollat upp olika leverantöre. söt hon är. hon tror verkligen på den här idéen. kanske vill hon känna på att ha eget företag igen? eller vad det nu handlar om =) hon ville följa med mig på designkursena också, ojoj, tokfia. men bara kul att hon bryr sig och vill att detta ska bli bra =)

nu blir det sägen för min del, är inte ett dugg trött? vad kan det bero på? tror det är för jag är fylld av så mkt poitiv engergi, är så himlans glad just nu. känns som att det knappast kan bli så mkt bättre. skolan flyter på, jag har äntligen fått körkortet,  företaget är i full gång, jag har de mest underbara vännerna man kan ha.. åhjaa, listan kan göras lång! härligt är det iaf =)

natti los chicos..


kroes



detta kan vara en av de vackraste kvinnorna, typ

jag förstår inte...

nej jag kan inte förstå det. vad händer gentligen? alla dessa unga tjejor som blir mammor. visstjag har väll inget meot att man får barn som ung, men det förutser att man har en utbildnig, ett fast jobb och ett stabilt förhållande. förstår inte dom som bara skaffat för att skaffa ungefär, eller oj jag blev gravid, åh vad kul. fattar dom inte vad dom ger sig in på? man är bara ung en gång i livet, då ska man också ta vara på den tiden. från att bara vara ett barn till att bli vuxen på bara några timmar är ganska stort steg om jag får säga det själv. kan man ens ta hand om sig själv när man är t ex 16 år? det är ju då ungdomen börjar. så istället för att vara ute med sina kompisar får man stanne hemma och ta han om en skrikande unge i en liten etta, leva på social bidrag, kanppt ha råd att betala hyra och det ligger blöjor överallt åhh jaa. you name it. inte så himla rockigt om man frågar mig.

säger bara till alla er unga där ute, att tänk er för, ni har ju för tusan hela livet på er. är det verkligen värt att slösa bort hela sitt liv, bara för att skaffa sig en bebis i tonåren? vad är det som lockar? för mig känns det nästan som att det är en trend, en accesoar som har spridit sig lika fort som svininfluensan, eller vad handlar det egentligen om?  visst, mamma säger att man inte kan förstå, om man inte själv ärgravid hur svårt det är att göra abort, men nej... jag kan inte förstå det. tänk er att ha ansvar för någon i minst 18 år! när ska du ha tiid att plugga och skaffa dig en utbildning och få jobb? tragiskt nog så är det inte så många som gör det, utan lever hellre på socialbidrag och bostadsbidrag och vad tusan allt vad det finns. tkr det är så hmla fel, vi som pluggar och jobbar hårt som får betala från våra skattepengar. känns lite sådär fakt. dom pengarna kan gå till så himla mycket bättre saker, som t ex ökat studiebidrag till oss ungdomar istället som pluggar på universitet och högskola. men nej då, då ska vi sitta och betala dom som inte tar tag i sitt liv för att dom inte orkar. okej, för vissa kanske det är bra, men för dom som varken har utbildning eller jobb blir jag så jäkla förbannade på.

Men men, det är så här svenska samhället är uppbyggt, bra men ändå inte bra. men alla ni unga tjejer, jag säger bara, tänk er för! är det verkligen värt det? att offra ens framtid istället för att förbereda sg för en framtid? som sagt, barn kan man skaffa när som helst, senare i livet, utbildning och jobb är det desto svårare med!
det var det jag ville säga, tack och hej leverpastej!

sökes..

letar för jävles! bootsrap, var hittar man det!? har för mig att sko uno hade, men nu hittar jag inge :( om ni har sett någonstans så let me know!

audi r8



lauren hade tidigare denna snyga sak, nu är den väll för gammal skulle jag tro. för mig är det fortfarnade en dröm =) haha. såg en gammalt par komma och glida runt i den på ICA!? alex trodde inte på mig, sen utbrister han, va fan! grym tsnygg är den iaf.

lilla tvåa, lilla tvåa..

denna gång är det inte jag/vi som står där på backen, blir utpekad och utskrattad för man har ett år kvar, med gråten i halsen tvingas se alla fina studenter glida förbi, lite runda om fötterna, hattarna på sne och ett leende på läpparna. och ut ur deras stora munnar hör man för vi har tagit studenten...eller lilla tvåa, lilla tåva fan vad du är ful! detta är är det jag, och resterade 91:or som står där!
man börjar redan känna av det. man pratar om det dagligen. studenten, balen, ayia napa. vi på walhters har redan börjat. så himla kul att båda klasserna har så kul ihop. kommer bli galet bra! nu är det snart klart iaf med betalningen och allt. åh shiet. fick även höra att ekonomerna från bregårn' ska bo på samma hotell =) kul kul. hoppas det är lite engelsmän, eller holländare där också ;) haha, ni som var med i lloret vet vad jag menar !;)
nästa vecka är det dags för studenmössor också! åh det känns som att det bara är några veckor kvar med tanke på allt vi planerar ! men lika bra det kanske =)sälv har jag inte det minsta dugg emot det, bara bra att bli påmind om vad som väntar, känns skolarbetet lite lättare iaf =)

har nyss kommit hem från jobbet, och det gick bara fint fint, måndag=sköna måndag typ. så lätt förtjänta pengar =) försöker nu hitta lite leverantörer och så där, inte det lättaste om man säger så. söker man på fjädrar t ex, vad får man upp då? jo fjädrar till bilen. ja det är exakt det jag är ute efter ! haha men det löser sig nog skulle jag tro, får höra runt lite istället med olika butiker osv.

imorgon är det tisdag, skola som vanligt, sedan blir det häng på som hemma med Erica och sofia ! =) gillart, var alltför länge sen nu! sedan blir det hem för lite plugg, as always. men vill man något måste man kämpa för det, kommer ju kännas bra senare i livet, att man tog vara på de här åren och inte slösa bort dom. det är så jag resonerar iallafall =)

nu blir det mys framför hollywood fruar, sedan sängen, / Later


rebecka och fiona colla brudar! värt ett besök =)




gossip gossip







just the way it should be!


-.-

vad händer inte när man ska åka till jobbet då? jo bilen startar inte! yes underbart! bara att sätta sig på den gamla vanliga cykeln igen. åh trött jag blir på bilar! motorer över huvudtaget. ska jämt och ständigt knövla med dom. det enda som kan hända med än cykel att ungefär att det kan bli punktering. slöseri med att lägga massa pengar på körkort! haha.

jobbet gick iaf bra, blev som sagt en hockey rush. blev dock lite orliga där ett tag, för klockan blev en bit över sju in folket började ramla in. förlängning blev det. leksand kvittera när det var 4 sekunder kvar, jädrans vad surt. men bofors vann tillslut över Leksand ändå. bra är dom, vinner hela tiden nu för tiden tkr jag, det gillas, även om jag inte alls är en hockey fantast =)
sitter och kolla igenom lite bloggar och sånt trams. man har alltid speceilla sidor man måste kolla innan man tar natten, eller är det bara jag som har det ? kan sitta i timmar och kolla bloggar, finns så mkt coola bilder och inspiration som man hittar.

vet ni vad det är något som jag stör mig extremt mkt på?! folk som ringer dolt nummer! under dessa tre timmar som jag jobbade ringde det fyra gånger från dolt nummer! vad tusan inte kunde man svara heller, man bli ju sjukt nyfiken vem det är som ringer när de ringer så många gånger! var iof någon konsitg som ringde i helgen och skulle ställa massa frågor om när jag var på klicks sommarturné..? men då hade jag inte tid, sprang jag runt med alex i affärer så då skulle han ringa senare. okej? men vem fan ringer 4 gånger! jaja. kanske dom ringer imorrn igen i såfall om det är nått viktigt.
imrgon är det dags för skola igen då, sedan blir det jobb igen, trevligt =) men nu ska jag ta natten, later



middag på fridays, har aldrig käkat där föut, grymt bra ställe till rimliga priser med tanke på vilken bra mat och att det är i stockholm också =) kommer bli fler besök där vill jag lova =)

eric hassle

All that i wanted was you- går just nu om och om igen på min spotify lista, jisses så bra!


söndag.

söndag, slut på denna mys helg. ska snart iväg och jobba. hockey ikväll vilket innebär hockey rush. skulle tippa på att de börjar dra igång vid en kvart i sju där någon gång, om hockeyn slutar halv. jobbar bara tre timmar idag så rätt skönt. blir sängen direkt efter det, är lite små trött. var ju tänkt att jag skulle hämta min bror bla i natt, han ringer och frågar om man kan hämta han, sen säger han i näste sekund att jag inte behöver det, nehe okej? vad skönt då då kan jag somna om igen. men nej då halv tre ringer han igen och bönar och ber om jag kan hämta honom. jaja gjorde väll det ändå =) så somnade jag runt halv fyra och sen upp tidigt idag, fråga mig inte varför men när jag vaknar så kan jag inte såmna om sen. har röjt undan lite skolarbete. mest på uppsatsen då jag inte fattade nått i företags ekonomin eller spanskan. tur att vi har företags ekonomi hela veckan så kanske man får lite sammanhang i det hela =) men skönt att uppstatsen är snart klar iaf. nej nu ska jag dra iväg och trabaja lite, hade gött, later!

bild från aftonbladet.se åh lilla gumman, kan inte sluta glädjas för din skull =) titta bara på hennes leende. är det inte en glad joanna man ser där så vet jag inte vad ! puss påna'


.-.

det blev en riktigt myskväll med E. lagade god middag och massa godis! prefect lördagsmys. planerade lite inför kommande händelser. åh vad jag vill åka nu =) kollade på lite lägenheter och vad härligt det ser ut! men inte långt kvar nu, eller ja det var väll kanske att ta i, men det går fort hoppas jag på ;)
nu sitter jag här och har skjusat lite folk. väntar nu på att klockan ska bli två så man kan hämta bla min bror, om jag inte hunnit somnat tills dess vill säga. så många gånger som han har somnat ifrån mig så får han allt kännas hur det är ;) han har ju inte några klackar så han kan ju allt gå hem. hahah
nej nu ska jag sätta på någon film så jag får någonting att sysselsätta mig med =) pusss


lördag.

morning sunshines. solen skiner även idag. man börjar bli lite bortskämd med detta fina väder, varför kunde det inte vara i augusti för? tycker man borde sluta skolan senare och börja någon gång i augusti, det är ju alltid finare i september. jaja inte så mkt att göra åt precis =)
nu snart ska jag iväg och jobba lite, tre timmar bara, men det är ju pengar det med. ikväll får vi se vad som händer. ska iaf träffa erica men vad vi hittar på vet jag inte =) men blir lördagsmys iallafall, ingen utgång, later


lille pappi


pappa tyckte nog att han han passade in bland kändisarna så han ville också bli fotad, dock var det inte lika populärt av fotograferna kanske ? haha. bild från stureplan.

home

stockholm var ritkigt bra. mysigt att åka upp med hela familjen, det var ett bra tag sen. minns knappt när det var senast. men riktigt fint hotell, hasselbacken tror jag det hette. mitt emot grönan. bra väder och inte alltför mycket folk så man slapp all trängsel =) skönt det. och hairspray, åh det var helt galet bra! så duktiga allihoppa. kunde inte tro att det var joanna som stod där på scenen bland allihopa! äntligen, äntligen säger jag bara =) eftersom det var premiär så var det rödamattan, eller denna kväll var mattan rosa, men konceptet var väll det samma. haha. så en hel del fotografet och känistätt var det också. kvittade nästan vilket håll man än kollade åt så var det en kändis där. fick höra nu i eferhand att även magnus uggla var där. tur att jag inte träffade på honom då, kanske man skulle passa på att vara lite otrevlig, ge tillbaka lite ;) haha. Men om ni har tid sp tycker jag att ni ska åka och kolla på musikalen! åh vad bra den var. tänk att få jobba som showartist säger jag bara. jädrans vad kul det måste vara. tänk dig själv att få göra nått som du tkr är kul och sen få betalt för det, det är ju ändå drömmen =)
efter musikalen var det ju självklart efterfest på Berns och snälla jonas (joannas pojkvän) hade pratade med vakten tidigare och frågat om vi fick komma. men vi tackade nej!? hur konstigt det är låter. men jag säger bara det, sist jag var där, visserligen bara med joanna då, men det var banne mig inte kul! tänk er själva, bara ni kommer till en annan stad och går ut, det är ju ganska svårt att gå fram och prata med folk då. tänk er då ett uteställe som kryllar av bara massa kändisar, vem ska man prata med liksom? men tja måns, är det bra, vad tyckte du om musikalen? men ni fattar.  nja känns lite fel från min sida att komma där oinbjudna. Det är deras fest, dom har blivit inbjudna dit. jag har som sagt gjort det än gång och jag gör det inte igen. bara om jag själv skulle bli känd nångång, vilket skulle innebära att jag då skulle vara tvungen att ställa upp i robinsson, Idol eller nått sånt vilket aldrig kommer att hända ;)

förutom hairspray har man flängt runt på stan som vanligt. jädrans vad mkt snyggt det finns, det är ju galet! jag och alex sprang runt och försökte hitta ett par röda chinos vilket inte var det lättaste, men sen äntligen hittade vi ett par snygga inne på gate one. där blev även jag lite småförtjust i en skinnjacka från lars wallin. åh herregud vad snygg! dock var det en herrmodell, men det var snygg för det! tvingade på alex en, den första med massa nitar och pälskrage var inte så poppis från hans sida. men en annan med bara en pälskrage på, den tyckte även han var snygg! jävligt snygg! dock var den lika dyr som snygg så blev inget köp, tur de. fick reda på i efterhand att den även fanns i tjejmodell. tur att jag inte hittade den!
kommer komma lite bilder senare, om det går vill säga. inte alltid det går att ladda upp bilder. kan inte lägga upp alls på fejjan längre. sämst!
men nu ska jag ta sängen och sätta på någon film. imorgon väntas lite jobb, sedan träffa erica =) ha det bäst, ciao

stockholm

wehuu nu drar jag. har längtat så jädrans mkt efter det här! ha det bra här hemma. ciao

gossip

finally, så jädrans bra är det. thank god för att det har börjat igen.

nu har jag packat lite inför imorgon, blir ju bara borta en natt så har bara med mig kvällens klädsel. kanske blir en runda på stan och kika lite. dock shoppingfrbud nu! resa till anyia napa måste ju betals och får inte så mkt i lön, plus att det dras ännu mera för en annan kommande resa. så fattig lapp, det är jag det. men det är det värt ! =)

hoppas iaf på en kanon föreställning imorgon, vilket jag tror det kommer bli. kollat på en liten sneak peak på tv4 förut och det såg lovande ut =) glädjs så himla mkt för henne. äntligen går det vägen för henne. bäst är du



lite nytänkande kring UF företaget, mhm hoppas det blir bra, =)

Melpo-antia

nu är det klart! båda klasserna tyckte det såg bra ut så nu är det klart! fixar allt imorrn. åh vad jag längtar!! =)


hairpsray it is

åh snart dags! äntligen får man se henne, var ett bra tag sen man såg henne uppträda live. wallamans senaste gången. kunde inte åka och kolla när hon var uppträde lite här och var i sverige under melodifestivalen, mamma och nathalie snodde åt sig dom platserna =) bitchar dom kan vara.. men nu ätnligen får man se henne, åh tror det kommer bli bra! kul att få träffa David också! han är ganska fräsch alltså, tyckte itne det första gången man träffa han på wallmans, men nu efter high school musical och nu när han är med i hairspray kanske han är en svensk Zac efron ?=) haha

men nu blir det att fixa lite saker innan skolan drar igång. försökte göra ekonomi nu på morgonen men det gick åt helvete! så nu ska jag hämta ut mitt körkort som har kommit!! =) och lämna tillbaka till böcker osv. sedan blir det hem att packa och skjutsa syrran till hennes träning och handla. haha vad vuxen man känner sig, körkort förändrar ju ens liv!:O ./ later


thuesday morning








förra året vid denna tidpunkt, hade velat åka detta år då man inte är sjuk dena gång, men men sånt är livet. var nere på resebyrån idag och kikade på resor till napa om blir av till våren. har preliminärt bokat ett hotell som såg bra ut. mkt bättre än dom hon rekomederade, plus billigare, nämrare stranden och staden och lite annat som inte fanns med på dom hotellen hon på resebyrån rekomenderade. tur att man är lite påläst(a) så nu hoppas jag att resten av klasseerna tkr som att der verkar bra, då blir det bara att fixa ihop så att rätt personer är i rätt rum osv. nu bara slängde vi in utifrån klass listan =).. hoppas alla andra vill nu bara, fanns nästan inga platser kvar så hon tyckte et var lika bra att boka. nej nu ska jag leta reda på en kemtvätt här i lilla staden, träffa min rådgivare till projektarbetet och lite andra ärenden på stan, tur att man har körkort säger jag bara, guh vad mkt lättare allting blir! ha det bäst, later




blondiner dummare än brunetter?

den stänidga frågan, dock så tror jag själv inte att det stämmer i alla lägen. men idag så fick jag ett exempel på mig själv. emma tänker när hon köper ett par byxor i skinimitaion att det går väll att handtvätta! smart Emma! måste leta upp nån kemtvätt här i lilla staden imorgon! PANIK. måste ha byxorna på torsdag, annars har jag inget att ta på mig! ibland undrar man ju vad jag tänker med!  inte är det huvudet iaf..trött jag blir på mig själv =(


hellu

Måndag idag, ny vecka nya tag som man säger. hoppas ni haft en bra helg. min har iaf varit bra=) trevlig inflyttnings fest hos sara! snygg lägenhet där måste jag säga. utgång på frimis sedan bussen hem och sussa gott. lördagen blev det ganska lungt, släktkalas och mys pys. sånt gillas. och i söndags blev det jobb från 10-18.måste varit nån tävling någonstans i närheten för gymkillar eller nått. massa gymkillar som kom med medaljer och allt var det va, och folk som inte var härifrån om man säger så. men det gick ju det med, trots underbemanning där på förmiddagen =) har man bra arbetskamrater så har man =)

åh skulle haft skolkort idag, självklart var det inställt för att dom var sjuka. har man gjort iordning sig helt i onödan. orkar aldrig sminka mig till skolan, bara lite solpuder sen får det vara bra. gick riktigt fort idag trots att man börja åtta och sluta fyra. man brukar vara helt körd i huvudet efter en sådan dag och en måndag dessutom, men inte idag inte =) och veckan kommer nog fortsätta lika bra, slutar elva imorgon sen på onsdag på två lektioner, sedan far jag till stockholm och kolla på kusin vitamin. hoppas på att hitta en jacka som jag så länge sukat efter, en snygg pälsis, go och mysig =) sen är det helg, men blir nog ganska lungt, chauför maybe.

nej nu ska jag sätta mig med lite jobbig öretags ekonomi som jag fattar noll av just nu, hatar när man verligen inte förstår varför det ska var si och så och det blir fela hela tiden! och nu helt plötsligt ska vi vara på kap 11, jag har precis börjar på 10. åh hatart! men men, är inte prov förräns om 3 veckor, så har nog greppat det till dess, later


korthårig!

var hos frisören förut och ja jag klippte kort!  eller ja det är inte page, var riktigt nära, sån där page som blir längre, tkr det är vråål snyggt. men banga i sista sekunden. men klippte iaf en bra bit,var så slitet så lika bra =) sen köpte jag färg, dock inte brunt, utan blont, ska göra det nu i helgen så det ser lite fräscht ut till på skolfotot, sen blir det nog mörkare lite senare skulle jag tro =)

ikväll väntas örebro och frimis som sagt, och inflyttningsfest hos sara och karim  =) vad köper man? skulle köpa en blomma, men sen kom jag på att de kanske inte har nått att ha den i ;) så blev nått annat, gott ätbart istället =)

åh gud vad gött det är att ha körkort, och vad mkt man hinner med, haha. är ju van att cykla vart man än ska, tar ju år och dar! nu, vipps så är man framme! hur gött är det inte! sen är det ju det här med beninsen då, vrf ska den vara så dyr! sämst! och dom i USA klagar för att bensinen kostar 5 spänn eller nått! kom till sverige så får ni se.

nej nu är det dags att sätta fart. klockan sju ska vi va hos sara, kommer bli en kanon kväll känns det som =) hoppas ni får en bra fredags kväll, för det ska jag se till att ha! har inte varit ute på två veckor nu så är en anning övertaggad nu !! =) pusss


Fredag!

äntligen fredag! dag väntas frimis och inflyttningsfest hos Sara=) kommer bli kanon det, första gången jag är på frimis! men inan det bli det frisören, (om det inte är för lång väntetid på drop in) jag är sån där person som inte tar hand om håret som man kanse ska göra. är inte spec noga med värmeskydd och fönar och plattar på håret direkt. och klipper mig gör jag mkt sällan, även färgar håret sällan, så nu ser håret inte ritkgit klokt ut. slitet och värdens utväxt! måste fixas nu när man ska ta skolkort på måndag också. men idag blir det nog igen färgning, uan bara klippning. sedan iväg til skolan för att försöka jobba med företagsekonomin, sedan hem och tagga inför ikväll! juste måsta gratta nathalie som blir tonåring idag =)


det är ingen vanlig dag idag..

vad är det för en dag? nej ingen vanlig dag för det är emmas körtkortsdag, hurra,hurra,hurra!! åhh så underbart! kan knappt tro det. äntligen. efter allt detta knövel, så äntligen så har man det i sin hand, eller snart iaf ;)

kort, mörkt,blont, långt,blont, kort..

emma vill, åh vad jag vill. men ändå inte. sugen på kort, håret är fruktansvärt slitet så skulle må bra av det. är även sugen på att bli brownie..mmhm svårt svårt






-.-

 halloh!
tidigare idag var jag på körlektion, gick bra. kolla upp om det var nått som jag skulle tänka på, men allt gick fint fint =) det här med att få fickparkera i uppförsbacke mellan tåv bilar på uppköringen var tydligen nått som har gått runt kring desa kretsar. inte så omtyckt heller om man säger så. så förhopnigsvis slipper man väll det nästa gång.
nu, dagen till ära ska jag ta tag i min meter stora läx hög ungefär. ska försöka hinna med att göra 10 sidor med bara massa spanska uppgifter, grammatik och sånt skit, komma ikapp i matten, vilket är ungefär lika troligt som att det skulle finnas isbjörnar i Afrika, påbörja en utredande uppstats i Sv C, arbetet om Ingvar kamprad måste göras klart, företags ekonomi uppgifter så det dräller om det. upptäckte idag på lektionen att jag var ett helt kapitel efter?! hur kom det sig!? låg före när vi börja kursen, nu efter, härligt. sedan någonstan mellan måste jag pch pappi sätta oss i bilen och köra. kanske perfekt avbrott från pluggandet. fattar inte dom som säger att dom längtar tillbaka till skolan, de som har jobbat några år, jobbar bra mkt hellre. när man jobbat klart, har man jobbat klart, på de flesta arbetena iaf. en får man göra vad fan man vill resten av dagen. men inte in das skoooool inte. börjar nästan skratta åt mig själv, redan extremt trött på det här, och hur länge är det inte kvar!? läääääänge!


S som i skoltrött

man känner det sakta men säkert. blir bara mer och mer för varje dag. har ju inte ens gått många veckor men är redan skoltrött. har arbeten och uppgifter så det räcker och blir över. fy. jag säger bara att det är en himla tur att jag fick så pass lite timmar som jag fick ändå. skulle inte gått ihop annars! ett mänskligt dyngn är bara på en kanske 16 max 18 timmar. måste ha min sömn. (a)

vill bara ut i arbetslivet nu känner jag. pressen på att hela tiden prestera bra på prov allt skit, för att annars kommer man inte in på högskolan/ universitet eöeör vad det nu kan vara. ni känner säkert igen er. man vill ju få ett så bra jobb som möjligt, med chans att göra karriär, tjäna pengar, utomlands och jobba... ja listan kan göras lång. men vill bara nu att det ska bli snart. sitta och läsa massa ämnen i skolan som jag vet att jag inte ens har anvädnig för, och inte är intresserad av för fem öre känns menninglöst. förlåt, men filosofi, vad tusan liksom. var nått i boken som jag såg skulle bli intressnt, kommer inte ihåg var det var nu, men EN grej iaf. åh menningslöst. och NKB, varf ska jag läsa det som går ekonomi, är inte samB bättre att läsa eller? ocj bild också, valde inte ens bild! valde musik! sitta i två timmar till fem en torsdags eftermiddag känns inte alltför rockigt, spec inte när man inte är så jätte duktig på att teckan om man säger så.. nej negativa emma var det här ja.. men alla har sina dagar i guess...tror det är mkt med det här körkortet också som gör att jag inte kan slappna av riktigt, är ju det enda man går och tänker på nu. - jag tänker inte godkänna den här köringen. det är det enda som klingar i huvudet. åhh hemskt hemskt är det!


 haha den här bilden  ser ju lite smått rolig ut alltså! ser ut som en dvärg brevid alex. visst var unoformen snygg som natha och rickard köpte ?;)

...

fiosofi 09.10, cad är kunskap!? ja, kunskap är kunskap. åhh filosofi säger jag bara. hål till tjugo i två. menningslös dag. tur att man har körkort och bor nära skolan också! ´morr


gårdagen

det blev en lyckad gårdagen. Alex fick en ritkigt snygg poliskostym om man nu kan kalla det de ;) liten och mysig var den ;) haha. trodde ett tag där att han skulle ha den på statt, men han böt om precis innan de skulle åka. vet itne om det var bra elelr dåligt =) kul var det iaf! och tårtorna, ojoj dom blev farligt goda! alla dessa timmar var klart värt det i efterhand! så jädrans goa.

idag vakande jag vid halv elva, gött att sova lite. bara att hoppa i kläderna och sätta sig bakom ratten för att äta lite brunch hos kusin. mums. gav som förslag på att vi skulle ha brunch sista söndagen i varje månad. vet inte om det kommer hålla så länge, men värt et försök för hur mysigt är det inte =) eller ännu bättre med ett gäng flickor vore ju inte helt fel ;) synd att det inte finns nått bra brunch ställe att sätta sig på i den här lilla staden! det är något som centrumledningen vore ta att tänka på,eller resturangerna kanske det är som ska inviga det kanske ;)
var har man gjort mer idag då? firat alex, firat faster, plockat svamp (!?) med mamma och powerwalk med mamma och spanska plugg och nationell ekonomi plugg. en mysig söndag faktiskt. gött att inte vara bakis heller. men på fredag blir det nog örebro som det ser ut just nu! gött med lite omväxling, känner att statt börjar bli riiktigt tråkigt. spec nu när alla nästan flyttat också, och det blir bara mer och mer 91:or och snart, 92:or och sedan 93:or. nej, fy, inte kul. men örebro hoppas jag på blir kul! sedan veckan därpå är det dags på hairspray i sthlm, kanske man kan gå ut en sväng efteråt? när man ändå är uppe. där ´kvittar det ju var det är för dag. där går man vare sig det är söndag, eller måndag. nästan mer drag ute där på onsdagar, än vad det är här hemma på lördagar. sjukt.

buhu imorn är det måndag och skola igen. så himla kul. ganska många lärare är och klättrar i berg så vi har en massa hål. sämst! och inte kan man flytta upp eftersom vi läser med andra tvåan också. bra där. kan man inte sätta ala ekonomer i en klass och alla "samare" i en. vad mkt enklare det skulle vara då. men nej då. men nu är det ju bara ett år kvar, eller rättare sagt ca 8 månader kvar! sen är det slut på det. innan man ver ordet om det så är man i australien. penningkontot ökar sakta men säkert. räntan har även gott upp några hundra lappar också. mee like =) nu tänker man att man skulle ha tagit en högrisk fond, men i nästa sekund så nej, gött att förlora alla pengar liksom! 

nej nu ska jag göra iordning mej, kolla på en film och ta natten =) hoppas ni haft en bra helg! ciao ciao 


20 års fest!

herregud, det här med 20 års fest är inte bara inte! har hållt på flera dagar nu men att fixa och dona. bröjade redan i onsdags och bakade tårtbottnar och igår när klockan var 00.30! jisses, sen upp idag klockan åtta och börja igen. har hållit på fram till nu! alltså nästan 6 timmar! alex, som är födelsedags barnet hjälpte iaf till lite, men eftersom det är han som fyller år tkr jag allt att man itne ska behöva få göra så mkt ;) nu vet han vad han har att göra om två år den 6 mars ;) haha.. nejdå men nu ska jag banne mig också ha någon som fixxar allt till mig (a) .

ska börja göra iodrning mig snart, ska iväg och jobba till åtta först! inte så jätte bra. tur att jag inte ska ut iaf, fått stressa i sig mat och alkohol, inte så kul! vem vet det kanske är så lungt så man kanske kan få lämna lite tidigare (a) de vorre ju itne helt fel =) men nu måste jag fortsätta lite här. ha en bra kväll =) pusss


fredag

äntlnge helg. veckorna går så himla fort. snart lov igen ju. looondon calling! ser jag fram emot. har aldrig var i London förut och att få träffa karin också! 
men som sagt, det är fredag idag. ikväll väntas lite kräft skiva och massa mys hos Elin. =)  men innan klockan blir slagen sex ska jag inta lilla staden för lite shopping av både det ena och det andra. plus ska till biblioteket och kolla efter böcker om ingvar kamprad. skriver ett arbete om han på nationell ekonomin. ganska svårt, vad har han haft för inflytande för andra företag osv.. står ju inte direkt någonstans, utan man får läsa på om IKEA, hans uppväxt, vad han prioriterar och bla bla, och sen jämföra med andra företag. kul kul. men nu blir det duschen. ciao


Felicia Frithiof- 15 bast, vad går man i då? åttan? galet! 

teroin done

skönt att ha den avklarad iaf. även om man klarat den tidigare så är man alltdi nervös över det. fick samma poäng som förra gången, men var mkt svårare den här gången. tur att man legat i men plugget säger jag bara. trodde ett tag att det var kört efter att ha markerat 5 frågor irad!?:O nej usch nu hoppas jag att jag inte behöver göra om skiten ytterligare en gång!

efter teroin belv det skolan, företags ekonomi och nationell ekonomi. gjorde lite bokslut och mosredovisning på företags ek och på nationell ekonomi kollade vi på en dokumentär om Alexander vik. vilken snubbe! skulle vilja ha hans tanke mönster oh förmåga till att läsa av aktier och kunna förute eventuella börs ras osv. fatta vad coolt! har alltid velat kunna det här med aktier, men tycker att det verkar sjukt krånglit så har aldrig ens tänkt tanken att försöka sätta mig in i det. mycket för att jag är rädd att förlora antar jag. men kanske ska ta och göra det efter den här dokumentären. det gick ju bra för min farbror så ja varför inte? börsmäklare kanske man skulle ta och satsa på? nej känns som att dom inte har nått annat liv än att hålla reda på börsen 24 h om dygnet. kan nästan tänka mig att det blir som en drog, att vara uppdaterad om börsen hela tiden. man kan bli rik på annat sätt. dock inte i sverige. förutom att vinna på lotto eller sitta i Tv4 soffan och skrappa triss. USA kan man iaf jobba sig rik.. USA:s system har både för och nackdelar. tror nog att jag fördrar Sverige då. man har alltid en trygghet om nått skulle hända, tillskillnad från USA. där står man helt själv. inte kul kanske. speciellt inte i denna låg konja!

nej nu ringde Erica precis, lite smått handikad är man när man inte kan nå varandra via cellen ;) haha. men ska ner och cheka nu mobil nu, hoppas hon hittar någon nice! nej nu ska jag kila, ciao!


onsadag är det jaa...

var uppe tidigt imorse. fått massa gjort. varit ute på en springtur, pluggat teori, börjat bakat inför helgen och hunnit lagat mat! effektivt ;)

ska snart hoppa in i duschen ocg fixa mig inför ett litet prov och sedan iväg till skolan. två lektioner bara sen är det slut för dagen. men slutar ändå inte förräns fyra. blahablha. kulkul

just ja igår när jag och alex skulle handla till helgen, alltså vad dyrt det är med mat! seriöst, vi handla inte ens allt men ändå gick et på 900 spänn! syyykt. inte jag som payar men ändå. tänk när man flyttar hemifrån och ska betala allt såtn själv. typ nudlar, omelett och knäckebröd man får leva på fan! haha, nejdå men måste ändå påpeka att det är väldigt dyrt.
nej nu måste jag sätta fart här så jag inte kommer försent, detvore ju himla glassigt. ha en bra lill-lördag, ciao




the piano keys are black and white but the sound lika a million colors in your mind..

hahah jag garvar i hjäl mig! min kusin håller på och skriver massa citat från stighelmer filmerna. haha dom är ju bara för bra. - mamma, vet du var farbror jules golfklubbor är?
                   - ah dom är på vinden. Men stighelmer vad ska du upp vinden och göra? Tänk på att jag ska till tanläkaren.
                   - men det var ju inte förräns nästa torsdag mamma.
                   - näee men iallafall-
 
                   - Är du också invandrare?
                   - nej vadårråå?
                   - det måste du vara, bara invadrare ringer till sin mamma.
                   - nej jag är född i Birkastan.
                   - Pakistan?

haha jag smäller av, finns ju så mkt mer men orkar inte skriva med alla. är det bara jag som tkr det är roligt och har dålig humor, lr? haha jag sälar dom ialla fall. dåli svenne humor i guess.


tisdag idag. går till tio i fem idag, sen blir det att åka till körskoal för att göra ett sista test innan teoriprovet. nu känner jag mig iaf ganska så förberedd. men man ska inte säga för mkt. men har ju iaf klarat det en gång förut så. humm. nej ska inte säga nått mer nu... efter terorin har jag för mig att alex sa att han skulle komma hem så skulle vi fixxa lite grejjer tills i helgen, men det är ju alex vi pratar om så antar att han redan har glömt bort det.. haha. lille pojken. nej dags att börja göra iodrning sig. ha en bra tisdag hörrni! / Emma


RSS 2.0