home

hemma från jobbet. fick börja tidigare, rulla på rätt rejält idag med. antar att det är massa sälen resenärer som var på språng. söndagar är ju typsika resedagar. ska hoppa in i duschen, få i mig lite käk sen blir det sängen och hoppas på att jonblund kommer och besöker mig. god natt folket!



snyggt,snyggt, snyggt!

Grattis Mamma



Stort grattis på dig mammi! Älskar dig=)

nej vi är inte lika.. ;)

WHEREDIDUGETTHAT.COM



Grym blogg!

Jag tror jag döör...

Scorett fortsätter att göra apa snygga skor. Har hittat 8 par nu som jag vill ha NU! på momangen.  Ritkiga emma skor har de fått in. Är de inte snygga?!


ELLE galan

Favoriter från Elle galan












Agnes klänning var nog snyggast av alla enligt mig. dessutom tog hon hem priset som bäst klädda artist..

Alla bilder är tagna härifrån

.

Tror bestämt att halva sveriges befolkning befanns ig på donk idag. dalmasar, bussar, idrottare och jisses.  Märks iaf att man lever. blev erbjuden att jobba 12- 20 imorgon också, men mammi fyller år så ska gratta henne först. ska börja fyra i stället =) får vi se om det är något lugnare imorgon, eller om det fortsätter. trots att vi rent sagt slet arslena av oss är jag inte det minsta trött. lite små ont i fötterna och ryggen och sådant som hör till, men inte alls körd i huvudet som man brukar vara efter en sådan här dag. det är jag tacksam över =)
Sen kanske man ska påmina er alla om att Big Tasty, lök ringar och team box kommer på TISDAG. så för tillfället finns alltså inte det. ni för nöja er med grande och hotvings och alla de andra burgarna. uppfattat? kanoners.



nu snart blir det sängen. men först måste man göra sin dagliga update från diverse sidor. håller ni inte med? det är några sidor man bara måste in på varje dag?


Maccas

dags att ge sig iväg till jobbet igen. 12-20 pass idag. =) Svinkallt ute nu igen. hoppas det inte blir lika långvarit som sist. ska byta om och ge mig iväg nu. ha en bra dag folket =)





Maccas

dags att ge sig iväg till jobbet igen. 12-20 pass idag. =) Svinkallt ute nu igen. hoppas det inte blir lika långvarit som sist. ska byta om och ge mig iväg nu. ha en bra dag folket =)




Hayden



ingen mindre än hayden panettiere gästade elle galan igår =)

.

nyss kommit hem från jobbet. ska byta om nu sen blir det att åka bort på kalas. imrogon väntas jobb igen, 12-20 =) Pengarna börjar rulla in =)

ha en bra kväll folket. hugs&kisses


Bild från chaterparty i sommras.

nej, sommaren är inte påväg på långa vägar! nu visar teromtern -20 grader. säg inte att det ska börja bli kallt igen!!

Maccas

bye bye.



iväg och jobba nu =) sedan fira dennis och daniel. ni alla karlskoginar får väll ha en trevlig kväll med black jack ;)

ELLE galan

ikväll är det dags för elle galan. ryktas om att någon stor internationel kändis ska komma hit. undra vem det kan vara då?  jaja, ska bli kul att se alla bilder sen vad folk hade på sig. de flesta brukar ju minst sagt ha galet snygga outfits. minns ni caroline winnberg som förra året dök upp i kedjor. ovanligt men coolt. kanske inte något som skulle funka här, men det funka på henne =)



vi övriga som inte är bjudna får nöja oss med att titta från TV:n någon gång i februari.

Pilgrim

När jag och mamma var på stan häromdagen köpte hon dessa tre till mig. thanks to you


New in



halva rea priset. riktigt fynd. sammanlagt 150 kr. me liiike

Natti

nu ska jag allt slita mig från dumburken. dags att dejta sängen. fredag imorgon också. träning, plugg, jobb och firande av Daniel och Dennis står på schemat. så ingen nordman för min del. god natt.



ASOS



Älskar allt. Väskan påminer väldigt mkt om den från YSL förra året. men den är snygg för det =) bikinin skulle inte sitta helt fel, och inte skorna heller för den delen. är det något grekiskt över dom? kanke skulle passa till balklänningen?

tänk er vad skönt att slippa alla dessa vinterkläder..

är ritkgit less på denna vinter nu. vill bara ha vår och sommar. okej, det är väll bättre än att det är slask. men att tvingas bylsa på sig tjocka tröjor, mössa, vantar och världens vinter jacka för att gå ut är inte ritkigt min grej..
så nu kan väll du "underbara" vinter ta och bege dig och inte komma tillbaka förräns im sisådär en 11 månader eller något..



vill gå omkring i sommarkläder..nununu

Kate moss designarbete..

Longchamps, ur läckert jue!



Det är något alldeles spec med skor...



Det är något spec med tjejer och skor. de flesta små flickor jag känner kan ine få nog av skor. har det något med oss tjejer att göra tro? hur som helst så kan man iaf aldrig ha för mkt skor! =) tre snygga från bianco..

Urban outfitters



sött hos urban outfitters. tänk er denna till sommaren med ett par brun brända ben, höga klackar och ett par wayfers.. jag ryser

spanska får avsluta denna onsdags kväll



lite spanska nu, sen sängen. sleep tight. hugs&kisses

zoovillage



snygga brillor. snygg klocka.

john mayer



no words

smygtitt



liten titt på baksidan.. inte den bästa bilden men vad tusan. nu har ni ett litet hum om hur den ser ut =)


God natt

tackar för mig. god natt!

-

färdig jobbat. var rätt lungt för att vara löningsdag.fick en hel del konstiga kommentarer idag, eller två iaf. haha
först -hur mår då? bara bra svarar jag. kunden svarar sedan tillbaka här är det åt helvete ska du veta. okej, vad svarar man på det? det var ju inte bra ungefär..
sen kommer den en till och jag trodde han skämta.- jaa nu när jag kommer och köper burgare hos er måste du komma till mig och köpa burgare, ritkigt burgare. jag svarar, jaha vad har du för resturang då?
number one, öppnar nästa vecka. då får du smaka på riktigta burgare. trodde seriöst att han sämta, men när jag gick till bilen nu så såg jag att det ska öppna ett gatukök, number one, jag tror jag dööör..
hur många pizzerior, hamburge resturanger har vi inte redan? känns som den marknaden är mättad. men men, önskar iaf number one ägaren lycka till =)



-

hej hopp! hur står det till ? hade inte en enda lektion idag. vi behövde inte komma till ekonomin för jossan. hemarbete. pretty nice. skrivt lite på klimatarbetet, studerat årsredovisnignar och läst om nyckeltal, finaniseringanalyser, kassalikviditet,  balanslikviditet och allt vad det är. hur man räknar ut avkastning på kapital, avkastning på eget kapital osv. inte det roligaste. kanske roligare om man sätter det i praktiken. well well, ska byta om till donken outfiten och bege mig till jobbet. vart ska man stå idag tro? DT2 som alltid i guess. eller det kanske blir kassa för omväxlings skull? nej jag trivs i DT2. springa runt lite, än att behöva stå konstant vid kassan.
dags att sätta fart. btw- det har blivit kallt nu igen, vad fan är detta. emma gillar inte..



kate hudson på SAG- galan. typ snyggast som vanligt. klänningen är det ju inte fel på heller

LÖN


söndag

nyss hemkommer från lite jobb. gick fint, fint. är dock seg som tusan. är inte det minsta trött, men seeeeg på något konstigt sett. jaja, man kan ju inte vara på töpp jämt, eller hur?

hade ju som mål att bli klar med klimatarbetet i helgen. är på god väg. skriva lite om framtiden och forskning sedan diskussion också. men fy vad långt det är! är upp i 20 A4 nu! 20 jävla sidor, och kommer nog bli 3-4 sidor till. galet. men det är inte bara text som tur är, lite bilder också. men ändå. kan konstatera att det här inte är ett arbete som man skriver ihop på några timmar. det är som vanligt med näsas arbeten. jobbiga som tusan.

men denna vecka ser ritkgit soft ut måste jag säga. inget projektarbete på morgonen, ingen filosofi för läraren är i dgf, geografin är ju arbetet så det jobbar jag hemma med isåfall, sen har vi hål, efter det är det matte som också är inställt. efter matten är det ekonomi, och den börjar 14.50. så blir en rätt lång sovmorgon där. nice. efter skolan blir det jobb igen. kanoners. tisdag ser också rätt skönt ut med bara två lektioner. härlig vecka framför sig =)

nu blir det chilldill resten av denna söndags kväll. sov sött.. pusss



tips på bildredegering program. photoscape. har vanligt photoshop också, men tkr det är så krångligt. detta är enklare, men har ändå en massa roliga saker =)


Chanel hos ASOS



inte 2.55 men läcker inte ändå. ynka 18 000 för denna dyrgrip! någondag i mitt liv ska jag allt investera i en äkta chanel..

Asos men








hot stuff! om jag var kille skulle jag inte tveka på att klicka hem dessa godbitar =) Älskar hela outfiten längs till höger ovanför denna bild med acc. avslappnat men snyggt!

.

kom en rejäl bit på arbetet. efter många timmars arbete har jag slutet kvar bara. kan inte vara mer än 2-3 timmar kvar nu innan det är klart. tkr synd om de som inte ens har börjat än, de vet inte vad de har att vänta sig!

Är just nu grymt uttråkad! vill bara sätta mig på bussen och bege mig in till My och dansa natten lång med resten av tjejerna, sara, tina och mirelle. bara ett problem, som vanligt.. det ekar på kortet. fan vad jag hatar det här nu! finns ju inte ett skit man kan göra! Elin är på kalas, Dianne i sthlm, Erica.. ja i Bahamas för tillfället, Sofia i Asien någonstans, Karin i London. så vad gör man? visserligen skulle man kunna gå till statt, men statt lockar inte spec mkt.. senaste gångerna har rent ut sagt sögit. kännts som man kommit till PC eller nått. inte stil för fem öre, bara massa fulla ungdomar och tjejer som klär sig i kjolar/ klänningar som inte är längre än att de täcker en liten del av trosorna och tkr att de själva är ur sexiga. nja inte riktigt det folket jag vill vara ute med. statt är bara kul när det är nått spec. sommrarna är helt okej fakt=)

nej får banne mig ta och boka in en sthlms resa snart. åka till lilla brun och farbror grön. en kväll med massa hårspray för att sedan knalla över till Berns för en drink eller två. tror fakt att jag skulle kunna ha råd med det nästa månad. får kolla lönespecen.. nu är jag trött på denna ödsliga stad. kan det inte hända någonting?

nu lätt jag riktigt depp, var inte menningen! är inte det minsta depp, lite smått uttråkad bara..
men får slå på någon rulle i guess. take care. pusss



vill dansa, dansa, dansa...

it's time

ska sätta mig med klimatarbetet nu! målet är att bli klar med det innan klockan slår 00.00 imorgon söndag. skönt det skulle vara att ha det undanröjt! =)



blev förvånad när jag kollade in på halens igår. rätt snygg klänning faktiskt, visste inte att de hade det där =)

ZARA öppnar webbshop



längtar! nu när de har slagit igen ZARA i öret också, sämst! :(

äntligen hemma

fick jobba över, men jag klagar inte! ännu mera extra cash!blir att kika på let's dance nu sen sängen och SOVA! imorgon ska hela familjen iväg och shoppa! fy fan vilka jälvlar ;) men jag hoppar det, har ju ändå inte råd att handla nått så kommer bara bli deprimerad över att gå omkring i affärer och se alla andra shoppa! starkt gjort av mig tkr jag! =)

men ska kika på let's dance nu, ha de bra. pusss


ännu en vecka avklarad

fredag, fredag. denna vecka har gått precis lika fort som alla andra veckor på senaste tiden. vart tar veckorna vägen? hinner knappt blinka förrens det är helg igen!
har gjort så lite som möjligt fram tills nu. kolla lite på klimatarbetet skulle behövas, men lite break måste man få ta! har hela söndagen på mig!
sitter istället och kollar lite på årsredovisnignar jag fick hem idag. världens paket med 20 st olika årsredovningar fårn företag. tror jag och eva beställde lite föör många. men kul att kolla hur de ser ut =) H&M:s är lätt snyggast!
Just de Eva fyller 19 idag också,. bara ett år kvar tills 20! glöm inte att säga grattis ;)

men ska hoppa i lite andra kläder nu och fixa mig lite fort innan jag beger mig mot lilla staden för att sedan jobba =) tjarrå


sötaste sommarklänningen! =)

OJ!

jisses vilken skillnad det har blivit på henne! tydligen var hon nära på att kollapsa pga av att hon jenomförde så mnga operationer på en och samma gång. sinnes. tycker hon var bra mkt sötare innan än efter. bra hon kommer se ut när hon är 60 bast då, om hon fortsätter så här!


HELG

nu tar jag helgen efter denna torsdag, som gott förvånadsvärt fort! matte C provet gick bra, Nk provet gick, likaså spanskan och talet ! såå skönt. på bilden fick vi spela spel, de spel som vi gjort själva. i två timmar, rätt värdelöst om jag får säga det själv. men lite kul ändå. lite annat än att sitta med böcker liksom. mitt och evas julfia blev ritkgit snyggt fakt =)

imorgon är det fredag, redan. hjälp vad fort det går! blir träning plugg och jobb på kvällen. hoppas jag hinner hem och kolla en liten stund på lets dance. kul att kolla på alla klänningar, och klingen =)



häromdagen såg jag massa gamla filmer. en film var när jag och sofia hoppade studsmatta. ( var en tid då vi hoppade i storts sett rynet runt)vi rotade i utklädeslådan och hade rent ut sagt hemsla kläder!! hahah. hoppade med madrasser som var fast knutna med hopprep om jag inte minns helt fel.. haha höll på att dööö av garv! mamma och pappa också vill jag lova! sen hoppas ju vi inte bara utan gjorde en hel del andra akdobatiska rörelser som jag inte ska gå in på i detalj! hhaha. vilke tider säger jag bara!

time for school



eight to five, see ya

time for bed.

suttit ett bra tag med matten. hum tror jag förstår det lite bättre nu. får bära eller brista imorgon helt enkelt. huvudsaken är att jag får G i betyg sen bara =)

Naturkunskapen är rätt lätt så det är inga konstihgeter! spanskan tror jag också att jag kan. sen var det ju det här med talet också. har så svårt för att låta dramatisk. låter bara fånigt! socialbidrag... (tystnad) behövs det verkligen i ett land som Sverige år 2010? så kommer jag att inleda talet. kommer inte kunna hålla masken... jaja är ju inte direkt för svenska folket jag ska tala för så så noga är det inte ;)

men nu blir det sängen. vakna utvildad till matte provet 08.00. wish me luck.
natti natti sunshines



nej men lite putte vore ju inte helt fel heller..

ASOS Black

fjädrar, draperingar, volanger och kreativt. våren hos ASOS ser ljus ut





Bilder från Glamour

sommar sommar sommar



mm tänk att kunna strutta omkring så här nu! nej istället är det snö storm ute.

ännu en skoldag förbi

då var ännu en skoldag förbi. nu blir det plugg, plugg, plugg som gäller! har prov och test på vajre lektion imorgon! wehhu! börjar med matte c prov, nk prov, spanska test och på svenskan ska jag ha mitt tal. åh herregud hur ska detta gå? är så dålig på sånt där, att verkligen läsa med inlivelse. börjar bara skratta då för det låter så töntigt! jaja. går även till fem imorrn, inte kul! bad thursday!

planerade lite mer inför balen idag med ett litet gäng. hoho, kan bli rätt bra om det blir som vi hoppas på. glassigt!
njae dags att sätta fart nu kanske? men nej, svårt att slita sig härifrån..


elsas mode



kan jag varmt rekomendera. helt klart bättre än vad jag trodde. Tycker jag verkligen ni ska ta er tid att läsa =)

-

har man kommit hem från jobbet och det gick fint fint. var lagomt mkt för den personal vi var=)
fick reda på naturkunskaps arbetet idag, och det blev ett MVG! Wehuu! så jäkla gött! kändes inte som att det blev så bra, bakrunden stämde inte överrens med själva försöken jag gjorde, tyckte jag. men inte jenny uppenbarligen! haha! allt slit ger iaf resultat =)

juste, fick en förfrågan om att vara au-pair i Aussie idag. det är säkert redan nu, annars skulle det vara rätt bra. kanske kan fråga om man kan börja till sommaren, och jobba några veckor bara tills man hittat annat jobb och boende osv. kanske man inte måste spara en massa, eftersom man har jobb, eller? jag vet inte! jaja får skriva tillbaka och fråga helt enkelt =)

nej ska göra iordning mig och hoppa inshortsdressen för att lägga  mi gi sängen! sov sött, puss

Snygg klänning till studenten! plånboksvälig också=) du hittar den på ASOS

morning

är fotrfarande hemma. men har klimatarbetet att jobba med nu på morgonen och jobbar bättre hemma. så åker inte bort till skolan förräns 10.20 då är det dags för lite spanska =) sen efter skolan  blir det jobb direkt. till åtta bara, men lite extra klirr i kassan. erik la även ut schemat idag. såg helt okej. kommer säkert bli några fler timmar. är ju lov där också så får säga att man vill jobba om det skulle vara underbemanat.

men nu ska jag fortsätta med geografin. ha en bra tisdag gott folk.


Wang hos modekungen



Alexander wang look a like. detta är nog det närmsta jag någonsin kommer att kunna komma. riktigt snygg och ännu snyggare i verkligheten! avis på dig D ;)

tre favoriter

mina favoriter hos bianco just nu





NEW BODY!

vill ni köpa new body ? ;) bra underkläder till bra pris! let me know!


T ex denna sport BH för 150 kr! ur skön! en klar favorit!

go kväll

nyss hemkommen från en eftermiddag/ kväll med fabian. trevlig pojk det där=) skvallrade om allt möjligt och lite balplanerande blev det också.

måste säga att matten gick rätt bra idag. min hjärna är bra konstig. ena dagen vet jag inte vad 1+1 är typ på den nivån är det. sen nästa dag känner man sig skit smart,  och kan precis varje tal. idag var en sådan dag. varför kan det inte vara så jämt för ? jaja inte så mkt att göra åt ;)
fortsatta kvällen blir lugn, se över lite skolarbeten får man passa på att göra. vad har ni för er en måndag som denna?



skor från topshop. har alltid tyckt att de är snygga på något sätt, om man matchar det på rätt sätt. fulsnygga rättare sagt. vad tkr ni? tumme upp eller ner?

monday

hoho, lever ni gott folk? återhämtat er sen helgen? själv är jag bra mkt piggare än vad jag trodde igår och det gillas. har haft filosofi och geografi på morgonen. och nu har jag varit hos goa sofia en sväng. hon åker och gör asien idag med sin pojkvän fredrik. åker till london idag, sedan bär det av till koalalumpur, malaysia, thailand och alla dom länderna. gud så underbart. ända till 20 maj är dom borta. hoppas att de får det bra, men kommer självklart att sakna henne! nu blir det ännu mera tomt. snart har alla flytt karlskoga!

ska snart iväg till skolan igen för matte C och företags ekonomi. sedan blir det att träffa fabian och planera och prata lite skit. ha en bra fortsatt måndag gott folk. pusshej


snygga soffan! hoppas du och fredrik får det kanon bra nu!

inte riktigt än..

ni får vänta ett litet tag till på klänningen. kom på en grej man kunde göra med livet så det blev lite roligare. så allt blev inte klart än, är inprincip bara fållen i nerderkant kvar. så snart, snart får ni iaf se en liten bit av den ;)

har nu suttit sen fyra tiden och bara pluggat och pluggat. klimat arbete och matte. och jag förstår ÄNTLIGEN matten. eller jag tror det iaf. haha. att det ska behöva ta så lång tid för det att komma in i hjärnande på en.. haha. anna försökte i tre timmar i fredags men lyckades inte, men nu så =) haha. matte har aldrig varit mitt starka ämne och kommer aldrig bli heller!

funderar på om man ska ta och kika på johan falk? har dock inte sett några andra avsnitt så kanske bättre att kolla från början i såfall. nej blir elsas mode istället tror jag =) puss hej leverpastej!


Klings assistent. som vanligt lika Snyggt ge mig säger jag bara. shoppingsuget är något enormt just nu! har inte shoppat på två månader! TVÅ MÅNADER!får stå ut ett par månader till, men lätt värt det!

ingen sovmorgon här inte

efter gårdagen spring hit och dit känns det fortfarande i fötterna. och trött som en apa är jag. men klänningen blir klar idag, det som gör att jag orkade upp klockan sju dag =)men nu måste jag rusa, hörs sen.. eventuellt från ni se en bild på klännigen sen. en liten del bara. ni får vänta till balen för att se =)


finally home

äntlige hemma. fick jobba lite längre ändå, men jag klagar inte =) var mkt folk hela tiden så tiden flög iväg. nu blir det sängen, trött som jag vet inte vad. känner mig lite halvt frånvaraden, haha. hoppas resten får en bra ute kväll. natti natti!

off to work

nu snart bär det av till jobbet. så jädra gött! jobbar till åtta idag så ett lite längre pass uppskattas. på två dagar har jag jobbar vad jag egentligen skulle gjort på hela månaden. tack och bock!



den där olivia lyckas alltid! vill ha rubbet! här och nu

-

nyss hemkommen från jobbet. gick finemang. ska jobba imorgon 16-20 iaf, sen evetuellt några timmar innan det. great. äntligen lite jobbtimmar. men nu blir det sängen. upp tidigt imorgon och sätta sig med plugg innan jobbet. natti natti.



mhm fin fin bikini. VS så klart!

Privat matte lärare sökes!

Privat matte lärare sökes till hopplöst fall! känner  du dig manad att anta utamninen till att undervisa matte någon kväll i veckan. hör av dig snarast! är i stort behov av en sådan just nu!

fan, har glömt bort allting efter lovet. fick inte alls mkt gjort.. anna förklar och då är det inga problem. men när man ska sätta sig själv så går det bara inte! sååå frustrerande!

ska käka lite mellis. sen ska jag plugga lite spanske och sedan bege mig till jobbet fram till midnatt. puss hej leverpastej!



morning

fredag är det idag ja. han knappt hunnit blinka känns det som. dagarna bara rusar förbi. verkligen läskigt, men ändå rätt skönt. märks iaf att det är skolan som har börjat nu. plugg, plugg, plugg.. men det är som jenny säger, det är sista terminen då är det mycket, men det är också bara en termin kvar, så kämpa! och det är precis det man ska göra! Kämpa JÄRNET!

men men hur som helst, hur ser dagens planer ut då? blir ett träningspass först, ta fram ekonomi böckerna och räkna lite innan man beger sig till skolan för att sitta med matte c boken ett X antal timmar. derivata var lätt till en början, skulle inte sagt för mkt där. men efter denna eftermiddag ska jag väll ha lite koll på det iaf. allt är som bortblåst efter lovet.  jaja är iaf inte själv om det, hade ju känts lite så där om jag varit denna ända som känner sig lite lost.. kvällen är än så långe oplanerad,eventuelly jobb. rkytas utgång imorgon i öret. kul kul =)får se om man kan få lite finasiering hemifrån. kommer inte så långt med mitt bankkort nu om man säger så. alla pengar är inne på sparkontot och det är lika bra! napa resan ska snart betals, sen om vi ska till spaninen om.. typ tre veckor så måste jag även ha pengar där. sen flygbiljett till Aussie och en hel del annat som rör studenten. yey mee. lovade mig själv att inte till sista termien att spara. och vad gör man? jo väntar så klart. minns inte sen jag var så här pank sist. ingen rolig känsla vill jag lova...



dessa brudar behöver garanterat inte tänka på pengar! hårt att vara student!

back to school

ja märks att det har dragit igång. på en gång också. fått en mycket efterlängtade geografi uppgiften (ironi) har suttit med den i snart två timmar. kollat runt efter lite tänkbar fakta, vad jag ska ha med i uppstatsen osv. men år nog ta och bege mig till biblioteket och kika efter lite litteratur. svårt att hitte på nätet fakt. fick se ett arbete från förra året, så man fick lite press på sig om man säger så.. innan det satt jag med ekonomi i några timmar. men varenda uppgift jag gjorde blev det slutliga svaret fel, mysko. någon siffra som är fel som då gör att hela altet skiter sig. hatart. får vänta tills imorgon och kika i facit, så att jag inte fortsätter och jag är helt bort i tok =)

ska snart till faster och hennes man och kika till deras lille kissemiss. de är på gran canaria i två veckor så de måste ha lite kattvakt. skulle gärna vilja byta plats med dem. fy, lite värme vore inte helt fel.



såg en bild på Jessica simpson som påminde mig om när jag var som tokig i henne! haha. gjorde till och med en "bok" om henne! helt sinnes vad man gör konsitga saker när man är ung. kan inte sluta garva när jag tänker tillbaka på det...

first day

första skoldagen gick bra. inga nyheter direkt. men det känns att det är sista terminen. man ser det på alla som går tredje året, alla är så glada på något sätt =) kommer gå så fort. har lov stup i ett såg det ut som på schemat. studiedagar och om vi ska till spanien också så går det bort en vecka även där. och de sista två veckorna går vi inte alls. galet. men man klagar ju inte direkt =) blev en sväng på stan efter skolan och kika lite, skjutsa mamma till collu och nu sitter man här. kikar lite kläder. lungnar shoppingsuget en anning iaf =)



saknar dock min kära E. verkligen tomt utan henne. känns att det är något som fattas..

sista dagen

imorrn drar det igång igen. men tkr det ska bli rätt skönt, så man får slut på det någongång. bara sex veckor kvar till sportlovet, sen typ fem veckor till påsklovet och sen är det redan maj. kommer gå fort, fort, fort. så längtar nästan tills det drar igång imorgon =) dock är jag inte lika glad över att gå till fem första dagen. men jenny kanske är snäll och släpper oss tidigare ? =)

har nu på kvällen letar fram lite gamla tyger som förhopnigsvis kommer komma till användnig inom en snart framtid. nästa vecka får ni veta om det blir som jag tänkt. sen har jag klippt och klistrat lite från tidningar och gjort lite collage. himla roligt det vill jag lova! men nu blir det duschen för att sedan krypa till sänge med Elsas mode. riktigt bra måste jag säga. bättre än vad jag trodde. så absolut läsvärd!



Natti natti =)

sju och en halv timme senare.

fy fan, ingen rolig dag vill jag lova. bara massa krångel hela tiden. men det hör väll till antar jag. har gått bra hittills. Att det kan vara så svårt att få dit en osynligt blixtlås hade jag ingen anning om. men det vet jag nu, och hatar från och med idag allt som har med blixtlås att göra. men nu ska bara flätan på sen är den klar.



rebecca och Fiona. grymt coola brudar. klicka på bilden för att spana in deras blogg =)

away

dags att bege sig bort mot sysalen. hörs senare. tjarrå


Victoria secret.

Snyggt med badräkt! Använde det flitigt föra året, fast då tillsamans med ett par jeans shorts. enkelt men snyggt =)

Monki

Favoriter hos Monki just nu

















Favorit



Men denna är nog favoriten. plus att den är på rea. får ta mig ett snack med mamma tror jag..

Lipsy

Snart dags för att kika efter klänning til studenten också. Lipsy har rätt snygga klänningar. plus att de har massa rea nu som passar utmärkt till en fattig student. får tänka på saken=)


sunday

skön söndag. underbart väder har det varit också så fick bli en lite promenix. lyckats få tag på elsas mode också. me like=) som de flesta säkert märkt så funkar det att äntligen ladda upp bilder, så fejjan har fått sig en bild bomb i form av diverse bilder. har beställt massa bilder från extra film också! blev ett par hundra stycken, och har då inte tagit med alla bilder som jag vill ha som ligger på den externa hårdsiken. men man kan aldrig ha för mkt bilder. bara kul med en massa minnen som man kan kika tillbaka på när man är 80 och visar barnbarnen vad man gjorde när man var ung ;) haha

har nyss bakat kladdkaka med chokladglasyr. så ska nu avnjuta den tillsamans med en film. sen blir det sängen. kl nio ska jag befinna mig sy salen och förhopningsvis blir klar med klänningen...



Bild från åhus 2008. älskar skåne och deras långa fina stränder, spec åhus!

wehuu

jag kan äntligen lägga upp bilder igen. pappa har löst problemet =) (utan att det tar hundra år vill säga)


pict


snygga sofia!














The birthday girl =)

natti

nu blir det sängen iaf. gött att vakna upp pigg och fräsch imorrn också =) tack ännu en gång alla för en härlig kväll hos Sara. god natt



Sara 20 år

Nyss kommit hem från att ha firat sara som fyllt 20 år! mycket trevligt! =) statt var däremot inte lilka trevligt. därför är man hemma så tidigt. idag var det värre än vanligt! helt sjukt. kan ju börja fundera på om det kommer att vara så här varje gång nu. är ju nu årgång och ja ni vet. nej känns att man är väldigt trött på den här staden nu. statt är inte längre ett ställe man går och festar, utan mer ett samlingställe känns det som. för att träffa folk typ. eftersom lördagar är den ända dagen man går ut i den här staden.

nej, grymt sugen på att åka till stockholm, eller iaf karlstad för en ute kväll nu. det här går inte längre. idag var droppen. man kan inte tro hur dåligt det var om man inte var där!



Snyggingen sara 20 år ! =) var en kanon kväll hos Sara iallafall! puss på henne!

Soool

Helt underbart väder ute idag! - 10 grader och sol. perfekt väder för en lång promenad =)
nyss varit på stan med mamma och till den lilla staden degerfors. kollade efter mobil, men den har inte kommit in än. får vänta lite ytterligare. planerade min ekonomi lite också. känns bra att man inte har colloseum att betala längre iaf. inte lika mycket ångest längre.
men nu ska jag snöra på mig kängorna och pallra mig ut i det fina vädret =) ciao




Sommrigt från H&M. me like =)

-16grader

rena rama värmeböljan här hemma nu! har sjunkit till - 16 grader. nästan som man kan gå med shorts och linne ju!
Får vänta ända till fredag på att få träffa Viola. drygt. vill sy nu, nu, NU! jaja, nu blir det sängen. pus hej leverpastej


pict..











lite ghetto bilder kommer inom kort..

onsdag

hoh sunshines, sovit gott. tror det var rätt många som var ute igår. hade jag totalt missat, men röddag idag så var varför inte liksom? var inte ute så inte bakis jag inte. hoppas på att viola ringer idag, så jag kan få färdigt klänningen! skulle vara rätt skönt. annaras idag så får vi besök från Linda och hennes man från malmö. trevligt. har inte träffa dom sedan.. hum var det förra sommaren tro? tror det var det faktiskt, se det ser jag fram emot!
men ska käka lite frulle nu, ha en bra dag, ciao



tre tjejer, två dagar. hela baksätet är också fullt! haha, blev en galen helg i strömstad =)

gårdagen

trettondagsafton igår var ritkgit mysig. spenderade hela för och eftermiddan men mamma. fixade klart med allt på colloseum, så nu har mamma istället tagit över. vägrade att säga upp det. bara att tacka min kära mamma som ställer upp! när det var avklarat knallde vi ner på stan och kikade lite i affärerna. fanns inte så mkt som vanligt så åkte till lite möbelaffärer och sedan iväg till lilla degerfors. en trevlig liten tur =)
väll hemma satte vi igång med middagen. blev bara två rättters med duger bra det! blev oxfilé, hasselbackspotatis, gorgonzola sås med champinjoner och lax med hasselnötstäcke samt rotfruktsstavar. grymt gott! är riktigt nöjd md laxen fakt! kommer bli fler gånger =) till efterrätt blev det min favvo, GINO! satt och kollade på en massa gammla filmer från när vi var små och från den tiden jag tävlade. haha vissa är ju rena rama underhållningen! och kan konstatera att det var ständigt musik hemma hoss oss på den tiden, och dansade jämt, jämt, jämt! ända gången man dansar lite nu för tiden är på starrebarren.


H&M 25 Mars

Klick,klick,klick

runt den 25 mars, håll utkik! röda klänningen är en av favoriterna!

.

Ny vecka , nya tag som man säger. var uppe rätt tidigt för jag, mamma och alex skulle fixa en massa på stan. försöka få ordning på det här med internet. funkar inte att ladda upp och skicka efter bilder. riktigt störande.
men dom kunde inte göra någonting på telia, utan fick ringa till bredbandssupporten. tydligen är det något som stör inifrån? okej, det är ju lätt att hitta det som ligger och stör, då det finns en biljon prylar i ett hus som kan vara en orsak. så får väll se om det någonsin kommer att kunna lösa det.

Var och skulle fixa med colloseum idag också. nu när chefen va dör så skulle vi komma in i morgon istället. får damp på det där nu! kvittar vem jag pratar med så är det hela tiden fel person. känns som att det vill dra på det så länge som möjligt för att få mer pengar eller nått.. men kan ju inte ha kvar det nu med min VÄLDIGT tajta budget!
senare blev det en långpromenad i det fina vädret. tycker dt är så skönt att bara proppa i hörlurarna i öronen och gå, bara gå. plötsligt är man i sin egna lilla värld. perfekt motion.

Hann knappt komma innanför dörren när jag kom hem då alex frågar om jag ska med han och cavallie och fotta. Har tjatat om det ett bra tag så det kunde jag inte säga nej till. så det har jag gjort nu fram tills nu. sex timmar lite drygt. sen om bilderna blev bra är ju en annan femma.. haha. är inte direkt som att ta festbilder med ett gäng glada brudar brevid sig ;)

men men, ska ta natten nu och slå på en rulle. imorgon är det trettondagsafton, tre rätters med familjen står på schemat. har även hört rykten om att vi ska kolla på massa gamla filmer från när vi var små. sen en viss liten Sara fyller 20 år också! alla blir så gammla! själv har man inte ens fyllt 19 än! illa. men nej, nu blir det film, ciao



huu, får ryssnigar när jag ser denna pojk! är han inte vansinigt snygg?

.

varit en rätt lugn dag. varit och grattat soffan på sin stora dag, fick lite god mat och tårta innan den blev dags för lite jobb. rulla på rätt bra. den vanliga hockeyruschen blev det också. ska lägga mig i sägen med lite vindruvor och kanderade nötter. mmhm så gott =) går massa bra filmer idag, svårt att välja. men lutar åt departed. ha en bra kväll. ciao



härligt det skulle vara med sommar nu.. lägtar tills man kan dra fram inlinsen igen, även om man inte är så bra på det.. ;-)

SOFIA 20 ÅR!

Idag fyller denna snygging 20 år! Stort grattis till henne <3



-

idag mår man iaf bättre. fortfarande lite smått irriterad över att man blev sjuk på nyårskvällen! så typsikt. men ingen ide att bekymra sig över det nu. ser fram emot detta nyår. tredje gången gilt får man väll säga!

idag var det ingen vidare rolig dag. Erica har begett sig till stockholm/Arlanda för att klockan nio imoron ta flyget till New york och sedan ta flyget till Miami. Hela åtta veckor ska hon vara där. blev en hel del tårar vill jag lova när jag tog ett sista farväl. Men hon kommer få så himla kul och en erfarenhet som hon med stor sannolikhet kommer att ha nytta utav i framtiden. Känns så overkligt att hon om någon dag befinner sig i ett varmt miami. kommer sakna henne nått otrligt

fick även reda på idag att en kompis mamma har  dött. inte alls kul! så denna dag har inte varit fylld av höjdpunkter precis.

men ska sätta på en rulle nu och kryma till sängs. ha en bra... lördag. pusshej



Love U girl!<3

bra start på det nya året!

började i onsdags och man kände sig lite halvt dålig, lite feber osv. men det brukar oftast gå över efter en drink eller två. men nej inte denna gång! blir så arg, har klart mig hela hösten från att bli sjuk, men mitt på självaste nyråskvällen slår det till. Åkte iaf till maja och drack några drinkar och fick lite alvedon. men tillslut gick det det inte mer. pappa blev tvngen och hämta mig och hann knappt inanför dörren förrän jag sprang till toan. fyy.. inte så förvånad över att jag blev sjuk då hela familjen har legat sedan i måndags. men varför på nyår! festen som man så länge gått och väntat på, sofias 20 års fest.. ARG jag blir!

well, well inte så mkt att göra åt nu... lite irriterande bara!
Hoppas ni hade en kanon kväll  =) hej så länge


RSS 2.0