donk-.

uppe tidigt idag, tänkte dra iväg till collloseum en sväng innan jobbet idag. sen blir det hem och fixa inför kvällen. sju är det hos majas place. ha en bra halloween gott folk.


Yes,yes,yes

hittade tyg till klänningen. även om det inte var ritkigt sånt jag först ville ha, så var det ändå helt okej =) längtar tills på tisdag nu. hittade även paljettklänningen på MQ. fast fanns bara en lila XS kvar, igen svart :/ så köpte den lila så länge sen får jag ringa runt om de har den svarta någonstans =) annars nöjer jag mig med den lila, den var fakt snygg den också =)

nu ska jag fortsätta röja i garderoben, sen sätta mig med morgondagens outfit =)och somna in med filosofiboken i handen. gött dää.

.-.

nu ger jag örebro en andra chans. hoppas, hooppas jag hittar nått nu! annars får jag panik! och vet inte det här med att ta överdelen och flätan i ett annat tyg, känns inte som att det kommer bli så jätte bra direkt. då måste man ju ändå hitta tyg som ska passa till det andra. så blir ännu mera jobb bara. men ska sätta fart nu. bye bye



ja, jag ska köpa en ny mobil. men kan ju inte bestämma mig. nu hittade jag den här också. riktigt snygg! dock från LG, som jag har nu och som jag inte är helt nöjd med. iof så har den inte knövlat sen jag lämnade in den för... hum.. låt se.. tre år tror jag. alltså har jag haft min i snart fyra år?! galet. men får man ingen hjälp till mobiler och sånt så blir det inte att jag köper en ny varje månad ungefär.

Afterwork

blev afterwork med tjejorna idag. jätte trevligt. betalde enbart för drickan, sen fick man äta hur mkt man ville. helt okej. ska vi göra som en tradition. sker bara en gång i månaden så det tkr jag allt att vi ska göra =)
efter vi gästat boforshotell, planerat lite fester Jimmy choo osv begav vi oss till sofas place. twiligt stod på schemat som sagt. han kolla på den där filmen hur många gånger som helst! tröttnar aldrig=)

blev inte öret idag. ska ta det imorgon istället. rände runt i karlskoga istället för att hitta tyg. hittade ett perfekt tyg i en affär som jag adlrig tidigare sett. inte ens mamma hade gjort det. hittade verkligen det perfekta tyget! självklart så fanns det inte tillräckligt. ledsen jag blev. hon ringde till diverse leverantörer men alla, ALLA hade slutat med det. arg jag blev. begav oss vidare till andra syaffärer för att kolla om det hade, men några hade inte ens sett tyget, blev helt faccinerade av det. vafan tänkte jag, skräll att man går och "kärar" ner sig i ett tyg som itne ens finns. nu kommer man ju bli jätte kräsen att hitta nått annat. men åkte hem ifall och började ringa runt till ateljeér i karlstad, örebro, stockholm, borås och borås. ingen hade det! grrrr. evetuellt har calletex i örebro nått liknande, de hade ialla fall råväv som det heter det jag ska ha, men inte samma mäng viscos som gör tyget så jädrans fint! tungt, men ändå så lätt. haha låter som jag jag pratar om värsta saken nu. haha

men men, hoppas jag verkligen hittar tyg imorrn, eller iaf nått liknande. annars fick jag ett alternativ att sy överdelen och flätan i ett annat tyg. men frågan är hur snyggt det blir på en skala?? hum. men om jag verkligen inte hittar nått annat så kanske man går göra så?  märks imorrn..
måste hoppa in på marieberg en snabbis också. ska prova en klänning som jag inte orkade prova igår. kan vara den perfekta nyårs blåsan. galet snygg var den iaf där den hängde igår. hoppas den passar och finns kvar (a)

n ska jag lägga mig, läsa lite filosofi också, natti på er gott folk



där är den! riktigt snygg! Bild tagen från denna brud- SGEK

morning

sitter och äter frukost och läser KT. ser att leklådan har karaoke för 149kr! galet billigt! annars kostar det 749. ska fråga om inte mamma kan åka och kolla vad det är =)
idag blir det först lite träning, sedan ska jag ge örero en andra chans, måste ju ha tyg för tusan! blir att kolla marieberg idag, på callitex eller vad det heter! de måste finnas!sen blir det hem på afterwork med tjejerna på bofors hotell. sedan hem till sofia och ha lite mys med tjejerna. sofia har inte sett Twilight än. där har hon missat nått ;) så den ska vi kolla på.
ha en bra torsdag, ciao


vaccinera sig, inte vaccinera sig??

den ständiga frågan. skit svårt det där tkr jag. när vi fick lappar i skolan, som vi skulle skriva på så var det en självklarhet för mig. klart man ska vaccinera sig. lika bra tänkte jag. men nu hör man ju hela tiden folk som blir förlamnade och dör? vad fan! när man tar en spruta för att förhindra att insjukna så dör man istället. känns ju bra liksom. Även om det inte är jätte många så händer det ju ändå.
Tycker det gick lite väl snabbt allting. dom har inte riktigt prövat det vet ju inte effekterna av det. därför man får skrivca på lappar i guess. det är en egen risk man tar. när läkarna vägrar att ta sprutan ska man kanske avstå?
de som har dåligt imunförsvar förstår jag, men friska människor, ska man verkligen ta den där sprutan?! har dessutom hört rykten att det är TVÅ sprutor. hatar sprutor!
hum nej tror jag har bestämt mig, jag kommer avstå. hur kommer ni göra?


öret

hum började inte så bra. finns ju inga parkeringsplatser, när jag äntligen hittat en, sprungit till busstationen ser jag den åka sakta bortot rondellen. great! bara att vänta en timme! surt!
väll inne i öret blev det såklart lite gåendes i butiker osv. började på ZARA, där det som vanlgit fanns en massa läckerheter. men gick stolt därifrån untan en påse i handen. händer inte vardag vill jag lova! MQ en s väng, där det fanns en rikgit snygg paljett klänning! jädrans var snygg den var! hade fåt följt med hem om jag inte hade åkt till sthlm. din sko hade kvar de snygga bootsen, som jag tänkt och beställa. men shiet vilken platå det var. mkt, MKT högre i verkligenheten. men så snygga är dom! har ju 10% där också så.. hum. får se får se.
hm hade också massa snyggt. snygg stickad kläning med guldiga pärlor fastsydda, lik den från gina som fanna för ett par veckor sedan. lite därför jag inte köpte den, börjar bli lite utjatjat nu, men snyggt är det. en paljett jacka fanns det ju självklart också! varför finns allt snyggt när man har som minst pengar! har letat efter en så länge! provat olika men har alltid varit nått fel. men den var perfect... dock så höll en söm på att gå upp, så nej inte värt det tänkte jag då.vad har hänt? blivit ritkigt konomisk på senaste tiden. bra de. efter det bar det av mot olssonstyger, ihop om att hitta tyg. hade dessväre bara släta tyger. vill ha crepat tyg, så att man kan rynka det och det blir ett snyggt fall på den. gick vidare till någon annan syaffär. där hade de ett sånt tyg, dock lite, lite för gult. surt!
så nu ringer jag för fullt till affärer i karlstad, men inget svar. går bra det här. få se hur detta går, måste ha ett tills tisdag iaf.

morning

tidigt uppe idag. nyss duschad och sitter och äter frulle. honungsyoghurt med skivade äppelbitar, kanel och solrosfrön. favvo frulle. till det en kopp the. 
idag står örebro på schemat. måste in och leta tyg till klänningen. blir säkert en snabbis på stan ocskå. skulle vilja ha en ring från glitter, men som jag antar redan är slut. men kan ju alltid kika. efter örebro blir det colloseum och köra lite. sen får jag se vad klockan blir vad man hittar på!
fick ett litet oroligt sms från E inatt, som jag såg ny på morgonen. hon hade nss varit hos frissan och färgat håret blont, hum, låter inte som E det! haha. någon som definitivt inte var nykter lät det som ;) haha
jaja ska fixa iordning mig nu, ha en bra dag allesammans =)



snyggt från ASOS. Står högst upp på önskelistan just nu!


thuesday

hellu. nyss hem kommen från syningen. blev klar med provklänningen idag, så imorrn måste jag bege mig in till öret för att leta tyg. hoppas jag hittar det jag söker, annars vete fan vad man ska göra alltså! men nu ska jag kollar lite gossip sedan blir det sängen, natti!


today

äntligen fick jag tag på kupor till klänningen! Gittan är verkligen bäst! hon ska ner till bangkok snart också,i tre veckor, så hon skulle leta efter sånt som inte går att köpa här. måste säga att sverige har ett väldigt dåligt utbud av sygrejer. lite tråkigt, men men. efter ett besök i bröllopspalatset bar det av till sofia =) fick nybakad äppelpaj och satt ocj snacka en massa skit. planera lite, prata om hur kul det skulle vara om alla gick på lund och jaa ni vet allt annat som tjejor snackar om =)
ett besök på klädesaffären lillys har ajag hunnit med okcså, pratade om lite saker, hoppas hoppas säger jag bara! colloseum blev det en sväng och ännu en håraccesoar är klar=) ock det gick att sy klart klänningen idag med! en ritkgit fixar dag som sagt blev det! nu ska jag faktist ta och sätta mig med matte C. Prov direkt efter lovet, hur kan man göra så om man får fråga?! sämst verkligen! har även ett filosofi prov ockås, mee don't like

nu är helgens outfit evetuelt klar, har velat fram och tillbaka, men nu tror jag att det är bestämt=)


.

vilken grå måndag! nått slag av dugg regn, lerigt och jäkligt! fy säger jag bara! me mig sommar istället! men en perfekt dag att fixa en massa saker då =)

har nyss suttit med lite filosofi, ska snart bege mig bortot mot bröllopspalatset, och eventuellt träffa sofia =) sen blir det lite fix på stan, colloseum en sväng och hem och sätta mig med klänningen igen. hade bara en sida kvar, och vad händer? jo självklart ska symaskinen börja krångla. damp jag får. enligt mamma är det då ingen ide att fortsätta, så hoppas det funkar ikväll säger jag bara! efter det måste jag börja med andra projektet. passa på nu när man har lov och jag varken går i skolan eller jobbar. ikväll någongång ska jag leverera lite newbody till dennis också, så att han han dela ut sitt =)

men nu dags att sätta fart, ha en bra måndag =)


jimmy choo, snart 14 november! =)



galet mkt snyggt måste jag säga!!

.-.



Carolina Gynning


helgen

som sagt; gjode ju högskoleprovet igår. Tyckte inte att det var så jätte,jäte svårt. inte så svårt som jag trodde. har kollat lite på gamla prov och de har jag tyckt varit mkt svårare. Matten som jag har haft ångest för innan gick bra kändes det som. kunde räkna ut nästan alla tal, eller jag tror iaf att jag kunde vill säga ;) haha. statistiken visste jag att ajag skulle få svårt för, även engelskan är lite sisådär med just nu om man får säga. läser ju inte det längre så man känner att man tappat rätt mkt. orden gick rätt bra tror jag, läsförståelsen däremot vet jag itne riktigt vad jag höll på med. konsentrerade mig inte riktigt. medans jag läste så satt jag mer och tänkte på annat. kände mig lite halvt  frånvarande om man säger så. ni vet när man bara sitter och läser och läser, men allt man läser försvinner bara. hatar när det blir så. chansade mer eller mindre på de frågorna.
men överlag tyckte jag att det gick rätt bra eftersom det var första gången. nu vet jag vad jag ska öva på till nästa gång, vet hur allt fungerar och så där. har kollat lite halvt på resultatet och det är inte 2.0 iaf ;) men inte heller 0.1 som jag mest av allt inte ville få.

senare på kvällen blev det lite festligheter. började hos grabbarna på taket, där det togs en hel del fina bilder måste jag säga.. hahaha! Checka fejjan säger jag bara! hade riktigt kul. senare bar det av mot starrebarren. mkt folk, fick panik när jag var mitt i smeten på dansgolvet. nästan klaustrofobi! folk knuffades hit och dit, armbågar, flaskor och glas som kom farandes lite här och var. man skulle vara full för att vara där inne vill jag lova ;) var kul ett tag, men sen blev det rätt drygt, inte så jätte kul folk ute. man känner att man tillbringar några lördagar och onsdagar där nu. need a change rätt snart om man säger så.

today har varit en ritkigt seg söndag. har hållt på med hemtentan. kom igår när jag skjutsa hem erica att den skulle in idag. så har hållt på med den hela dagen och snart är den klar. är bara fem frågor, men är inte direkt några lätta frågor. varje svar är på nästan ett helt A4, så inte direkt några sant eller falkst frågor här inte.  trodde när vi började med kursen att det här kommer bli kul. hum ja, jag vet inte, är rätt intressant, men ett ämne som man måste läsa mycket för att förstå olika teorier, begrepp och sånt som används. Men nu är det lov iaf! underbart skönt!!:D 
 
men ska ta och fortsätta här nu, och sen sy klart det jag fick i "läxa" förra gången. vad roligt det lätt, läxa i syning.




nu snart..

nu snart är det dags; högskoleprovet. igår var jag skiit nervös, nu känner jag inte av någonting alls. bra eller dåligt? hur som helst så har jag inte så stora förväntingar på hur det kommer att gå. har ju några fler gånger på mig om man säger så. min mardröm är att få typ 0.1 eller nått, fy,vill jag verkligen inte ha! kommer jag säkert få det ändå ska ni allt se ;)
har iaf packat väskan nu, leg, kallelse, vindruvor, matlåda, penna,sudd,linjal,klocka,vattenflaska, thetermos och allt vad man ska ha med sig. håller ju på ända till halvfem så matsäck är ett måste om man säger så. dock så fösvann godiset igår redan. vipps så var påsen slut, så får kanske hoppa in på ICA och köpa lite nytt. får se om jag hinner det =) men nu ska jag äta frukost, sen drar jag! ha en bra lördag, pusss

sleeptime

nu ska jag sova, högskoleprov imorrn, wehuuu

juste

ni kommer få se underbara bilder sen som togs lite här och var under tävlingen, haha. dom kommer vara lovely vill jag lova ;)


.-.

NK provet igår gick bra;kändes det som iallafall. trodde att det skulle vara såvare än det var med tanke på vilken lärare vi har. men tror det gick bra.
var ju torsdag igår vilket innebär att vi går från åtta till fem, har bild i två timmar på eftermiddagen. kul! naaaat. fast igår gjorde vi för första gången nått som var kul. vi fick ställa oss i profil framför en vit väg, och en overhead belyste ansiktet, sedan ritade nina av profilen och vi klippte ut det och fich välja tapet och allt var det var. kan inte förklara, men det blev riktigt coolt fakt. roliagre än att bara sitta och måla en massa. har gett förslag på att vi ska fotta nångondag också, med tanke på att hon är fotograf också borde det vara nått som hon vill göra=)
efter skolan bar det direkt iväg till donk. kvällsöppet på stan, så förvntade mig mycket folk. dock inte så mkt folk, med tanke på dagen innan lönning och allt. jag menar det är inte direkt att de komme och bestället en big meny och ett happy meal om man säger så. haha. stämpla in 16.50, (fick gå lite tidigare från bilden) och stämplade ur 21.10 och det rullade banne mig hela tiden. folk är glupska här i charleswood;) men kul att det rullar lite, man får en sån kick, går inte att förklara, bara donk folk som förstår sig på sånt i guess. efter jobbet skyndade jag mig hem för att fixa inför idag, nämligen cyklingen.

starten var kl nio i morse. snyggaste cykel outiften hade jag, hjälm och allt;) lika bra ifall det händer nått! man fick välja mellan att starta i den snabba, mellersta eller långsamma gruppen. jag och Eva tar givetivs den snabba. dock så kände man sig lite mobbad när folk kommer med värsta tävlingscyklarna, riktiga cykelskor, glasögon och ja ni vet. och där kommer jag med min kärringcykel som har pakethållare och cykelkorg ;O. mkt fart som man tappar enlig Anders ;) haha
Jag var grymt taggad, fick tillbaka lite av tävlingsinstinkten som mer elle mindre har försvunnit med åren. Starten gick och vi spurtade iväg. några fortare än andra. valde att hålla medel ibörjan. de två första milen  var riktigt tröga måste jag säga. jag cyklade och cyklade men cykeln gick inte fortare för det. haha. arg jag blev. se det var liksom ingen ide att försöka hänga på de som hade något bättre utrsutnig ;)
vid bjurtärn ungefär då började det släppa, bennen kändes inte så tunga längre, benen gick av sig själv och man tänkte att nu kan det inte vara så jätte långt kvar. bara tre mil kvar..
när man kom till ett ställe som heter kexsundet var det inte lika kul längre. fy fan vilka jävla uppförs backar rent utsagt. gick i snigelfart uppför. billisterna lär väl ska undra vad tusan man höll på med. fy säger jag bara, värsta biten. men men imål kom man iaf  tillslut, ändå om det kändes som att man aldrig skulle göra det ett tag. kommer dröja ett tag innan jag cyklar fem mil igen. haha

nu iaf sitter jag med en hemtenta som jag försöker skriva klart, tror jag får fortsätta ikväll. måste fixa med newbody också. folk som tagit med sig fel grejer hem, och leta rätt på vem som ha ha tagit med sig fel grejer hem är inte det lättaste. sen hade någon kund fått ett linne som var M, men det stod att det var S på förpackningen och jaa, massa mer saker. telefoen gick på högvarv i går vill jag lova med personer som inte visste vad dom skulle göra. men så blir det ju alltid. kommer dock inte stå som självansvarig för nått sånt här igen.
nu ska jag fortsätta med pluggningen, sedan hoppas jag hinna till som hemma och träffa minna tjejor. efter det ska jag till donk och fixa med lite levernasgrej och skit, sen blir det sängen vill jag lova!


inför högskoleprovet

Eva visa en artikel på aftonbladet hur man får 2.0 på högskoleprovet. någon kille som lyckats med det på första försöket. good job där! handlar nog om lite tur där!
men några tips:
- Linjal
- Överstrycknigspenna
- Sudd,penna
- Tidtagarur
- Utnyttja rasterna väl
- Ta det lungt
- LEGITIMATION
- Öva på gamla prov

öva är väll inte nått som jag hunnit gjort så mkt, får sitta på fredag och kika lite. haha tänk om man får 0.1 eller nått. pinsamt!

nu åter dags att plugga lite KEMI, tråååååååk.


jisses

jisses, var lite kaos idag på skolan när jag skulle börja sortera alla dessa kartonger. Inget låg ju i ordning så klart så fick springa runt och leta i varenda karton. två timmar tog det, gjorde mitt och sen några till i klassen, men sen orkade jag inte mer. dom får göra sitt själva nu. åkte hem och sorterade allt i påsar istället. nu tre timmar senare är jag äntligen färdig! så ska sätta mig med naturkunskapsboken framför mig nu och plugga kemi. wehuu så underbart kul! blir nog lite internationell ekonomi också. idag fick vi en hemtenta som ska vara klar innan fredag. good luck med det emma säger jag bara. imorrn blir det rätt tajt, går från åtta till tio i fem, då blir det direkt till donk för att jobba till nio. då måste jag nästan sova, en cykeö tävling på fem mil väntar ju ;) mohaa. Hur vi ska vinna! är jätte taggad fakt ! =) får fråga josefine om man inte kan få helgen på sig också, annars blir det inte mer än G på den tentan.. men nej bäst att jag sätter fart med den där kemin, hoppas nått går in i huvuet, pusshej



bästa E och jag i sommras. en kväll då båda fick lite för mkt av det goda...puss påna'

BTW, läste nyss att starbucks öppnar i Sverige! är det en glad nyhet eller? Tror det ja! =)


vart är dom!?

upptäckte en himla konstig sak nyss! upptäckte att nått såg konsitgt ut i garedroben. i skohyllan. någonting stämmer inte. har alltid pumps och sandaletter för sig och boots och lite grövre skor för sig. ser att ett par pumps och ett bar boots står brevid varnadra. stämmer inte! så har dom inte stått förut! ett bar boots är borta, nån har tagit dom och ställt ett par andra skor där ihop om att jag inte ska märka nått! va fan! ringde till mamma nu i panik och fråga om hon har tagit dom, men nej, natalie svarar inte. måste vara hon annars vet jag inte vad. lite rädd börjar jag bli. först alex och nu natalie. om det nu är hon, men vem annars skulle det vara. ett spöke? åh blir så trött, att man aldrig kan ha någonting i fred. kommer få sätta lås på min dör snart. är det inte hårspray, solprudukter, värmeskydd, ansiktskrämer, lotion så är det kläder och skor... vad blir det egentligen? ni som inte har syskon, men kanske önskar att ni hade det, var glada, ni behöver iaf inte tvingas gömma saker och ting :( ..


grå dag

väldigt grå dag! arg som ett bi är jag också! en klass grej som gjordes upp idag som några blev glada över och några inte. själv blev jag inte det! åhh blir så förbannad ibland. till och med andra klassen reagerar. men inte så mkt att göra åt nu. men irättvist är det iaf. kommer gå runt att vara sur hela dan nu. inte blev det bättre när man fick utt spanska provet heller. och vädret gör ju en skapligt deppig också! nej skönt med lov säger jag bara. men nu blir det jobb istället till nio. inte så himla pepp, bäst att ingen kör med mig idag, inte gamla vanliga emma...




åhh ge mig sommar och sol istället!

monday

nyss duschat och käkat efter ett svettigt spinnig och HIT pass med Eva colluseum. har tidigare aldrig kört HIT, men frymt kul var det. mkt roligare än PUMP. Är ett styrke pass på 30 minuter och man använder fria vikter och gör lite olika luft, hit och dit, upp och ner ja ni vet. lite variation och inte bara stå och göra repetioner som på pump. kommer bli fler sånna pass=)

skolan idag annars, hände inte så mkt. pratades lite om helgen osv som alltid på måndagar, vem som gick hem med vem, vem som gjorde vad med vem. det gamla vanliga, men alltid lika kul att dela med sig lite gossip och få ta del av lite också. fick ut boksluts provet också, gick inte så jätte bra som sagt. upptäckte ju tio minuter innan vi slutar att jag glömt att dragit av ett viss belopp. han inte ändra så blev lite knas där om man säger så. sen var den även 1 fråga som jag inte visste svaret på så blev lite avdrag där också.. men men. bara att ta igen på nästa prov. läser det ju ändå till sommarn=) blev iaf ett VG så inte IG iaf, men VG räcker inte i betyg för att komma in där jag vill, så bara att fortsätta slita!  men kommer förmodligen ha nytta av det i framtiden vilket känns bra=)

nu blir det lite plugg av naturkunskap,eller ska läsa igenom kapitlet iaf, sen kolla lite på internationell ek.  imorrn för vi ut spansa proven. är fan nervös för att se på det! gick skit! blääää. svårt som tusan var det. gramatiken kunde jag iaf så några poäng lyckas man väll få, i guess. efter skolan blir det lite jobb också, får vi se, tisdag, undra om det är mkt folk, svårt. hör rykten nu att det har varit jobbigt i FYRA timmar. inte så vanligt med tanke på att det är måndag och dagar innan löning. nu för tiden är det verkligen oförutsigbart när folket kommer. hoppas på en lagom kväll =)

ha det gött ;) ciao

justs de, nu har Din sko fått in den efterlängtade höstkollektionen med massa snygga design-inspierande dojjor!

bla de populära YSL skorna, som iof är rätt uttjade vid det här laget efter att scorett gjort ett liknande par. men snygga är dom! och för endast 500 riksdaler blir dom dina! Ett Kap!

 

den pälsen skulle inte sitta helt fel!


-

börjar greppa det här nu. känns bra. är ju fakt ganska logiskt egentligen, bara man sätter sig in i det. nu blir det jobb istället. söndag, vilket innebär hockey. hoppas på en söndag som förra veckan då det knappt hade kommit några alls. fast är rätt kul när det kommer lite folk också, så det händer litte ;)


ingen naturvetare

jag är iaf ingen naturvetar vill jag lova. Sitter och försöker banka in lite kemi i huvudet. minns inte at jag hade sånna svårigheter med det på högstadiet. damp får jag. tänker hela tiden tvärt om! åh blir så arg på mig själv! nu blir det istället matte C, olikheter med teckenstudion, whuu så underbrt kul. tog två timmar för mig att göra fem tal i fredags. bra där emma. ett tal är nästan en hel A4.. prov direkt efter lovet, 60 sidor långt var det här kapitlet också. det i början vi gjorde var inte så svårt, byggde på det vi gjorde i B. kursen. men nu är det allt lite snurrit i bollen för emma. säger bara det att jag tror inte jag kommer någon större nytta av det här.. 

t ex Antag att prognosen för ett företag innebär att resultatet R (Mkr) kan bestämmas med formeln R=24x-x i kvadrat - 80 ( vet är hur man gör upphöjt i två på datorn) X= antal år efter 2000.  När kommer företaget gå med vinst? 

Det här är enligt mig totalt värdelöst att sitta och räkna, det finns något som heter bokföring som man ser om man går med vinst eller förlust. sen kan man ju räkna när man ska gå med vinst. hallå? kan ju komma värsta låg konjan och eller vad som helst.. jaja måste iof erkänna att det är rätt kul när man förstår det hela och får rätt.. men ändå, räcker det inte med att kunna plus och minus ung. finns ju datorer nu som gör allt jobb. likadant med bokföring. finns ju datorer där med som gör allting åt en. 

nej bäst att jag fortsätter här nu medans jag har en som tkr det här är i nivå med en tre åringsmatte typ. önskar att jag också va en mattematiker (a)  


Robin

blev robin bengtsson igår som sagt. blev en ganska intressant kväll måste jag säga. skulle först till melkers, men då  blev det inte så, det skulle istället iväg på någon förfest, men sofia ringde så åkte hem till johan där vi var en stund innan vi åkte ner till starrebarren för at kolla lite robin. där mötte vi andra goa tjejer. ställde oss på dansgolvet och dansade tills klockan blev slagen halv ett ungefär. då tryckte vi fram oss till scen, längst fram, och guud vilket liv det var! två tjejer började till och med slåss?! ryckte varann i håret och herregud! vad blir det tänkte jag. har kvar röda märken efter stängslet som trycktes in i magen. man skulle ju kunna tro att det var beyonce eller någon som skulle komma.. hahah. eller typ iaf. men men iaf, robin kom och herregud vad söt han är. jisses... varför finns inte sånna killar här för. var såååå nära att få tröjan av honom, hade den verkligen i båda händerna,men då helt plöstligt kommer någon typ två meter bort och tar tag i ändan på den och drar. jag vägrar släppa och ida hjälper mig också, men vad händer då då??! jo fem pers till börjar dra i den där jävla tröjan, tillslut kunde vi inte hålla kvar jag och ida och var tvinga att släppa.. haahha åhh vad arg jag var ;) men fick iaf se han och känna litte på han, det var mer än jag gjort tidigare;)
nej nu blir det att plugga naturkunskap och matte, sedan ikväll blir det jobb. ciao.

lördag var det ja..

gårdagen blev som sagt iväg och kolla på järnklockan. Dianne var lika duktigt som vanligt =) hoppas det går lika bra alla andra kvällar! skulle som sagt prata med min rådgivare, och självklart så var hon inte där. men jag och erica sysselsatte oss med att kolla bröllopsklänningar och sånt kul, iväntan på att klockan skulle bli tillräckligt för att åka till valsverket =) så himlans mkt fint finns det ju!

idag blev det jobb, fick jobba över, var riktigt mkt folk idag. men men lite extra timmar skadar inte. säger ja till varje extra jobb man får nu. knaprt är det, och ännu värre blir det. fick mitt november schema idag. är inte att hissa i granen precis. vet inte hur det ska gå ihop det här nu. dras nu 400 kr i månaden till colloseum, sen dras det ju till australien, och det är med än ett studiebidrag kan jag lova... lite smått orolig är jag nu. men det får lösa sig på nått sätt. undra om det på nått sätt går att säga upp avtalet isåfall...

nu sitter jag här, precis fått lite mat i magen. blir statt idag, robin bengtsson, men är sjuuukt opepp. är så himlans trött så det finns inte! sitter till och med i mjukis byxor kvar på mig och orkar inte  byta om. vet inte om alex har börjat smitt mig eller vad det är. skulle mkt hellre vara hemma, kolla på män som hatar kvinnor som pappa har hyrt. men MÅSTE ut, så som jag har tjötat om robin tidigare! typiskt att det var just denna helg:( ..

men bäst att sätta på sig skinet för att dra iväg till melkers en sväng, sedan blir det förmodligen någon förfest somewhere in charelswood.  ha en goodie ngiht. pösss


=)

åh fick nyss ett riktigt kul SMS! kan inte säga riktigt än vad det är, men ni får veta inom en snar framtid i guess! håller tummarna nu!!


FREDAG!!

åh äntligen fredag. dagen började ritkgit gött med en cross på gymmet och sedan pump. hur gött som helst! sedan direkt till skolan och plugga matte. det är något som är mindre roligt om man säger så. nu är det fan helt stört. men efter ca en och en halv timme så började det klarna och den sista halvtimmen förstod jag faktist det mesta. men alex sa att han kunde hjälpa mig, så det är något som han får göra i helgen =)
nu har jag nys kommit hem, ska duscha och göra iordning mig, sedan blir det stan en sväng, kolla på jackan igen, sedan iväg till degerfors, träffa rådgivaren och kolla efter kupor till balklänningen =) efter det är det dags för järnklockan som dianne är med i=) efter det blir det nog hem och sova, skulle kunna somna nu bums. grymt trött. men hoppas ni får en bra fredag på er =) puusss
btw, imorse så snöade det här, fy fan. nu är inte vintern långt borta..


Torsdag

vilken härlig torsdag. Kanon fint väder verkligen! så idag blev det skola så klart. hade spanska prov som gick åt h*elvete rent ut sagt. han inte kolla nått på det igår pga att new body var tvunget att vara inne igår!  inte så himla kul. så när man sitter där med provet, ser första sidan, åh det här kommer inte gå, och det gjorde det inte heller! även om jag svarade på allt så är hälften fel, det vet jag. jaja, Maria sa att det är ju ett helt år kvar att visa vad man går för, och det är ju iof sant. Efter skolan hade jag verkligen ingeting inplanerat, igenting som jag var tvugen att göra, hur gött som helst. så passade på att ta en promenad i solen. Men att inte ha nått att göra var kul i siså där en timme. men då åkte jag ner till stan och fixade med bankkonto till det där newbody. så nu är det också klart.
Kollade även efter en ny mobil. Det här funkar banne mig inte längre. pratade med Erica och Lollo förut. fyra gånger lyckades den dö. sjukt störande. så jaa nu är det verkligen dags! men har besluts ångest. antignen Satio, N97, N550 eller N900. himla svårt. stor och väger om det verkligen är värt att punga ut nätstan 7000 på en mobil? men samtidigt om man kollar vad jag har haft för mobiler kanske man ska unna sig det. Min första FICK jag av jultidningarna när jag sålt för en herrans massa pengar, sedan blev den stulen och nu har jag LG chocolate. alltså så köper jag inte mobiler så ofta. Två stycken på SEX år. ganska bra gjort tkr jag. så ja, jag kanske ska ta och unna mig en ändå? riktigt svårt!
gick en snabbis på hm också. och vad ser jag inte då?! jo den pälsjackan som jag egentligen ville ha men som jag inte hittade i sthlm, så tänkte att då köper jag den som jag har nu så att jag har någon iaf. trodde inte att jag skulle hitta den som nu finns i kga. åh vad jag vill ha den, så himlans snygg, dessutom varmare! fryser när jag har min andra på mig, så måste ju ändå köpa en vinterjacka, kanske ska man köpa den ändå. tänker inte gå omkring i min stora svarta sak som jag har nu sen förra året. så himla ful! men det får bli till nästa läning det isåfall. nu är det lite ont om lappar i plånboka!
Men nu ska jag skriva klart min C-uppsats. fick tillbaka den från monica idag och var inte så mkt som skuille ändra så det går fort=)  efter det blir det mys framför en bra film och lite godis! =)  ha en bra fortsatt kväll =) ciao



.-.

det var jädrans vilken tid det ska ta att sammanställa alla dessa listor. fy, kommer inte ha hand om nått sånt här igen. bra tajming, när det är som mest i skolan också. provet kommer gå sååå bra imorrn.. naaat! kan inte göra mer än mitt bästa, om det känns förjävligt imorrn får jag i värsta fel strunta i det. jaja.ingen ide att sätta sig att plugga nu, fastnar ändå ingeting då. sängen blir det!

onsadg

sitter och sammanställer alla dessa newbody listor. jisses vilken tid det tar. bra joobat klassen! har sålt riktigt mkt!

idag börjar jag inte förräns tjugo i två, riktigt skönt =) så när jag är klar med detta blir det att plugga lite espanol, har prov imorn. känner på mig att det kommer vara svårt. gramatiken tkr jag är svårast, så det är det jag får sitta och nöta och tjöta mest!
men nu ska jag ta och fortsätta här. ciao


hom sweet home

nu blir det äntligen sängen efter en lång dag. syningen gick bra, provet gick bra, det mesta har fakt gått bra idag.
god natt på er!


tisdag

god morgon. tisdag idag. lång dag som alla tisdagar. skolan till klockan hem sedan iväg på sömnad direkt efter det. hemma vid halv tio ikväll. blir sängen direkt vill jag lova. usch, har geografi prov nu på morgonen, och det värsta är att det bara är ett G prov! men det är fan hur mkt som helst vi ska kunna. konstigt. antigen kommer det vara skit lätt eller så kommer det vara skit svårt.
nej nu måste jag byta om och packa väskan. ha en bra dag. ciao



siken snygg klänning. mee liike!  bild från Anna Hibbs

home

hemma efter ännu en dag i skolan. gick rätt fort idag fakt. kan ju vara alt pepp inför napa. helt seriöst, känns som att det är nästa vecka man ska åka eller nått. att vi är ute i så god tid känns som himla skönt. resan bokad, studentmössorna beställda, flaggorna snart fixade, tyg och allt är beställt =) och idag satt vi och fixade umaningar som man ska ha där nere=) några som vi ska köra mot alla skolor, några med tjejer mot killar från våran skolan och sen lag med fem i varje. så jädrans kul kommer det bli=) inte övertaggade för fem öre! haha

men har upptäckt att det inte bara är kul att gå sista året. allt blir en anning svårare. ta matten till exempel. när i helvete kommer jag tillämpa det vi gör just nu? typ aldrig! känns onödigt. men men det beror väll helt enkelt på vad man ska bli iof, men vissa säger man oftast inte har nytta av hälften som man lär sig. well bara att ta sig i kragen och kööö. tänker så här att vi lär ju oss det är gratis, tänk sen då måste man ju betala för varje kurs man går. så bäst att ta vara på den här gratis undervisningen man får. förstår inte folk som bara skiter i allt, vad ska man då göra efter gymnasiet? plugga på komvux ytterligare ett X antal år. kul liv liksom.

nej nu blir dt en springtur i det fina vädret, sedan sätta sig med massa plugg (som vanligt på kvällarna) och fixa med newbody grejerna, föra inte lite fler listor i sammanställning. remember, sista dagen imorrn att lämna in ;)


.free fallin


melkan

nyss hemkommen från en mysig kväll på melkers med några av de underbara flickorna=) mysigt och bara sitta där och prata om allting som har hänt och som ska hända!några ska vidare till starrebarren, men för mig blev det istället hem och dejta sängen. plugg dag imorrn, sedan lite jobb på kvällen. puss och god natt på er =)


=)





















lite sommar 2009=)

bildbomb


















-.-


hoho

fredag it is! härligt. och fint väder är det också =) har nyss kommit hem och ska snart sätta mig att fixa lite hårgrejer tänkte jag ! sedan väntar jag på alex så man kan åka handla lite grejjer! jobbigt  det är utan bil alltså..
idag  har jag varit hos tandläkaren. trodde att dom skulle säga att jag hade hål, känns i bland som att det isar så då ni vet. men icke sa nicke. hade så fina tänder så.. =) haha. mitt mål är att aldrig någonsin ha ett enda hål, får vi se om det lyckas =) haha. sedan blev det en sväng till colluseum, cross och lite gym, ´det var gött vill jag lova. skönt att börja igen, sen får man väll se hur länge det är roligt ;) brukar v äll hålla i sig några veckor iaf! efter colluseum cykla jag till skolan för att enbart hämta min dator. väldigt onödigt, men vill måste ha den i helgen så inte så mkt att göra åt..

ikväll blir det ganska lungt, ska eventuellt åka och kolla på dianne i valsverket, en liten förhandsvisning om vad som komma skall nästa fredag =) sedan vid nio tiden får jag fin besök av lollo och erica, blir lite härligt tjej mys, lite blogg fix, idol oah ja ni vet..sånt som tjejer brukar göra.=) ha en bra fredag, ciao



ojoj, våren hos stella mccartney ser helt okej ut. älskar den djupa uringningen.. även om man inte har råd med just dssa snygga klänningar så är jag säker på att det kommer komma en hel del budget alternativ, som det alltid gör. båda bra och dåliga =)

halloj!

tänkte nästan skriva att "guh vad skönt med fredag" men sen kom jag på att det är ju bara onsdag. suck...well well, det är inte alltför långt kvar till helg. blir en lugn helg skulle jag tro. bara mysa med de bästa, jobba lite, plugga inför geografi och spanska prov, sen lite projektarbete så klart =) mysig helg med andra ord. =)

åhh igår på sykursen, jävla sy maskiner säger jag bara! skulle sy rynktråd runt hela klänningen. men cp maskien gjorde tätare stygn i mellan åt, så när man sedan skulle dra ihop allt låste sig hela skiten och trådarna gick av, morr. lilla viola på drygt 70 bast svor lite för sig själv där ett tag, haha. kan inte skuta garva åt henne. hon är så söt. så nu är två timmars arbete bortkastat, me don't lite. så måste göra om allting här hemma. men men, får man öva lite mer på det också då. nått positivt iaf. och tills nästa gång så ska jag även leta efter ett par kupor som jag ska sätta i klännigen. hum, unndra om freebra har nått sånt. får åka runt och kolla helt enkelt.

nu ska jag snart till skolan för antingen företags eonomi eller nationell ekonomi. hoppas på nationell ekonomi, vill inte få reda på ek.provet. bläää. men nu på förmiddagen har jag bara tagit det lungt, har inte velat öppnat en enda skolbok, får ta tag med det ikväll ist. istället har jag bakat kladdkaka, äppel/blåbärs paj med vanlijsås, jädrans så gott det är! sedan har jag för första gången betalat räkningar via internetbanken. bra där emma, vuxen poäng. haha. tidigare har jag låtit mamma gjort det där fårn henne konto och så sedan har jag bara gett henne pengar, men nu tänkta jag att jag skulle klara det själv, och jag tror jag klarde det=) det märks om jag får biljetterna och om jag får har UF företaget ;)

nej dags att ge sig ut i blåsten, Alex kom hem nu innan jag slänger cykeln i diket!

 


colluseum

nu har jag nss varit iväg till colluseum på sån där mötes grej, ¨så nu är bara att börja träna, gött ! =) var inte alls dyrt! 400 kr i månaden, kostar 650 eller nått på träningslagret. och nu får jag träna överallt typ, australien om jag skulle vilja det =) haha. hon som jag pratade med hade tidigare varit där och hon sa att det var skit lätt att få jobb där och man tjänade rätt goa pengar ;)  hörde du där erica! det låter ju riktigt lovande ;) 
 
nu ska jag iväg på sy kurs till klockan nio, pusshej!


och så här gick det



ja men det gick ju helt okej, även om den inte är 100 procentig så är jag nöjd eftersom det är den första som jag gör. dock ser man inte riktigt på bilderna, får ta systemkameran när bror kommer hem =) men gött, nu är den första gjort, nu kan det bara bli bättre och snyggare saker ! ;) wehuuu


just nu

vad ska detta då bli?! det kan gå hur som helst det här =) hahah. dock så är det farligaste verktyget en limpistol så inget större ska väll kunna hända!


tisdag

morning sunshines. hoppas ni mår bra ? själv är det helt okej, har studiedag så idag hoppas jag hinna undanröja en massa jobb. ska iaf börja med en morgon promenad. sedan blir det att åka och inhadla en limpistol, åka till colloseum och höra med dom. måste banne mig börja komma igång igen, det får kosta vad det kostar vill nu, måste få nån typ av motion iaf =) haha. sedan blir det hem och börja med projektet! kliar i fingrarna! ska även försöka skriva klart uppsatsen, bara diskussionsdelen kvar nu som jag ska ändra lite på, sen är den äntligen klar! =) och senare ivkäll är det dags för sömnadskurs. tror vi ska börja sy första delen idag. gjorde alla mönster förra gången till den delen, så i guess det är dags för det. överdelen komer vi inte kunna rita nått mönster till, den kommer vi på exprimentera fram. känner mig lite lost med det här att rita mönster, tycker inte om när jag inte vet vad jag ska göra. men men förhopningsvis lär jag mig väll det efter att jag sytt klänningen =)
nej nu ska jag inte sätta här och tjöta, ha en bra tsidag, ciao.


ERICA 19 BAST!

GRATTIS TILL ERICA SOM IDAG BLIR 19 HÖSTAR! STORT GRATTIS!

ps, erica om ett år, vad gör vi då..? (rätt svar: inte är vi i karlskoga iaf..)


 Grattis ! =)

oldie



hittade en gammal bild från när vi var på inflyttgningsfest hos sara för ett par helger sen =) jag och under bara E

lite pics..








helgen

lördagens rock party blev helt galet bra! som vanligt när erica styr fest så blir det alltdi lyckat! hur gör hon ? vad är hemligheten? alla gick verkligen in för det. åh jag älskar tema fester på det sättet. vi tjejor samlades i början, blev bjudna på galet god chesecake och fudge tårta, ge mig receptet erica=) sedan började folket komma. kändes som en liten reunion från PIP. aviserar festen och det episka poolparty. till en börja kom killarna med fake tatueringar, peruker, nitar och sånt som här till. men efter några glas kom ögonskuggorna, naglacket och eyelinern fram. grymt snygga blev dom måste jag säga, stor eloge till sofia där!
trots att man var nykter hade jag riktigt kul, kände mig som man hade druckit några glas.
senare under kvällen bar det av mot starrebarren of course. till en början rätt dött och kändes som massa ungt folk bara. men efter ett tag kom de gamla hederliga "stattarna". träffade även på några brasilianare, (stavning?) så fick öva lite spanska där, eller fick fram två menningar, vad jag heter och att det här är min kompis erica, sedan var det slu tpå den spanskatalande konversatioen. haha. men dom kunde ganska bra svenska så var inga svårigheter att prata.  när klockan slog kvart i två skjutsade jag hem nathalie och nathalie och sedan hem till mig själv och somnade skönt. gött att slippa gå hem i regn och blåst! men denna lördag var den roligaste på länge måste jag säga. som sagt, erica, du är bra på det där med "festfixing"

i går söndag tillbringade jag några timmar med att skriva en affärsplan, och lite annat tråk plugg, ekonomi, nk och filosofi. sedan bar det av mot jobbet. var sjukt mkt folk, likdant som i lördags. undrar vart de kommer ifrån, de är inte från karlskoga iaf, men vad gör då alla i karlskoga ? jaja bra är det iaf =)

idag måndag var det dags för skola igen. hade ekonomi prov, bokslut, som jag tyckte gick skit bra förra veckan, självfötroendet på topp. med provet i handen, inga svåra frågor eller omföringar man skulle göra. men vad gör jag? jo när det är tio minuter kvar av lektionen upptäcker jag att jag inte har krediterat ett belopp på lokalhyran. åhh damp! när man suttit där gjort klart med omföring, fört in i resultatrekningen och balansräkningen OCH sammanställt alla kollumer så är det det sista man vill ska hända. bara att börja om från början. men frågade josefine om jag inte kunde skriva istället att jag glömt kreditera och skulle inte hinna räkna om allting igen. som tur va sa hon att det gick bra. åh hatar bokslut, skriver man en siffra fel blir hela altet fel, damp får man när man inte får samma i kollumerna. men men som tur va går hon inte bara på provena utan även vad man presterar på lektionerna och både jag och eva har gjort lite andra uppgifter än i boken så förhoppningsvis kollar hon på det =) Ett G på provet blir det iaf!

nu på kvällen har jag pluggat lite geografi, men fattade ingeting, inte ens pappa gjorde det- vad är det här för skit? sa han. och ja, jag håller med. sedan skulle jag börja göra lite på projektarbetet, vad upptäcker jag dåd å? jo ingen limpistol, det ska inhandlas imorgon. nu blir det sängen. natti på er!


goig chai-latte blev det till kvällen plugg också! me like =)

hola los amigos!

hur har ni det denna regninga lördag! är galet kallt ute! nyss kommit hem från jobbet, fikc jobba över lite, var ju inte lite folk om man säger så! var länge sen, och då menar jag LÄNGE sen det var så här mkt! minns knappt det! men men har nss käkat lite och ska hoppa in i duschen för ikväll är det dags för rock this party hos E. kommer bli grymt. synd bara att inte vädret är lite bättre, men man kan ju inte få allt =) Både Dianne och Karin är hemma så det är extra kul, var länge sen man träffa dessa brudar!

nej dags för mig att göra iordning mig, klockan sex ska jag vara hos E. ha en bra lördagskväll. Ciao




tänk när man kunde gå klädd så här! idag blir det istället, skinnbrallor, kofta och även dunkackan får åka på idag:O hösten är här för att stanna.

friday night

fredag idag igen och helg! underbart! har tagit det rätt lungt idag, varit i skolan, pluggat lite, hämtat ut efterlängtade paket och nu har vi gäster här hemma. sitter med en chailatte och ska snart lägga mig. är lite trötter fakt, och om jag ska orka upp till jobbet imorn och partaja hela natten krävs det några timmars sömn =) Natti


RSS 2.0