en kväll på hotellet

det blev en mkt lyckad kväll igår. hur mkt folk som helst var det! man kunde nästan tro att det var juldan eller nåt:O sjukt. men det var kul, lite nytt folk såg man också. lite roligare än en massa gamla vanliga kalskogingar.
snart blir det att dra på sig jobbkkläderna och kila ner till jobbet för ett fyra timmars pass. kul kul. men nu är det inte jobb på en hel vecka, så himla gött! sen efter blir det förmodligen k-hamn och åka inlines och grilla :!) mys mys.
nej nu måste jag kila, hörs. puss.




gårdagen

lördag

gårdagens jobb gick bra, blev lite trött bara. inte van att jobba stänging, men kommer nog bli mer av det nu :)
idag blev det också lite jobb, mkt folk. bråten kupp var idag så massa små fotbolls spelare som var hungriga.
nu har jag nyss kommit ur duschen och ska börja förbereda mig inför kvällens bravader, lite fest blir det nämligen. dock nykterkt för min del, är sjukt trött så om jag dricker idag kommer jag ALDRIG komma iväg till jobbet imorgon. men blir ju p fest på tisdag sen midsommar så det blir en hel del alkohol ändå :)men nu ska jag sätta lite fart på arslet här. hade det bra, ses i dimman :)

regn regn....

vad är det här för j''vla väder! bra start på sommarn liksom. det ser rätt mörkt ut de kommande dagarna. kul då. jaja, ska jobba idag som sagt så.. men ändå man blir så seg av detta väder. usch usch.
vill ha sommar och sol och ligga och glassa på stranden. man kanske får ta en sista minuten lr nått, är trots allt ledig denna hela nästa vecka!


see ya

...

oj har inte blivit speciellt mycket bloggande på sistone. men har varit fullr rulle nu den senaste veckan. fixa allt i skolan jobb och fester hit och dit :) men det är kul att det händer littte här i goa karskoga.
slutade skolan i tisdags, så jävla göööt. men ett år till ska man genom lida, jaja har jag klarat 11 år så klarar jag nog ett år till ska vi allt se till :) i onsdags slutade alla studenter åh fy vad kul dom såg ut att ha. var ritkigt nära att jag började tjuta där mitt på torget men jag lyckades hålla dom inne. måste vara för att alla kompisar står där uppe och har så kul. vill ju också fira med dom. men nästa år är det dom som får stå på marken och titta på. det blev ett jääävla springades iaf den dagen. var på 13 studentmiddagar tror jag, var helt slut vid åtta på kvällen. men kvällen var inte slut där, var ju tvungen att inta studentstatt också. var ritkgit kul fat, trodde at tdet bara skulle vara en massa studenter men det var det inte som tur var. som var inte helt mobbad där. dock kändes det att man vara riktigt trött, hade sovit max tre timmar per natt de senaste dagarna så det böjade kännas i kroppen vill jag lova. haha. så var hemma vid ca halv fyra, slängde mig bara i sängen. hade hoppats på att äntligen få såva ut, men nej då, då var jag tvugen att gå upp klockan åtta och hjälpa lillsyster med hår och smink! ojojoj det var tungt vil jag lova. men man måste ju ställa upp för familjen. så gårdagen blev till att sova, var iof inne i örebro en snabbis och gjorde lite fynd. rea över allt men var inte bara massa "skit" som det annars brukar vara. hittde en topp, ett par skor och ett par shorts för 300 kr:O riktiga fynd där tkr jag ;)
nej nu ska jah kila iväg, ska iväg och träna och sola osv, sedan vid fem blir det jobb till 01. det gillar vi. puss på er


onsdag

onsdag idag, lilllördag. nu bara två dagar kvar tills mina brudar kommer hem! hur gött är inte det !? skola idag, rättskunskap och naturkunskap bara. soft. sedan hem och plugga det sista inför morgon dagen. FN rollspel, Ma prov och prov på fastighets rätt. sen så tar jag banne mig sommar lov. eller nästan iaf. måste på en hajk efter skolan annars får jag IG i HELA kursen! så jävla töntigt rent utsagt!men men bara att gilla läget som man säger. är ju trorts allt snart helg så får trösta mig med det:) nej nu måste jag plugga lite matte, ha det gött pusss

RSS 2.0