Mars 25, 2011


Balen -2010

Goderafton folket

Denna arbetsvecka är över och vi inleder helgen med snuva, kruppa och feberfrossa. Underbart. Verkligen. Så denna helg SKA jag ta det lungt, och satsa på att bli frisk som en nötkärna. Well, önskar er iaf en trevlig fredagskväll, själv tackar jag för mig och bäddar ner mig i sängen och hoppas på en rejäl förbättring imorgon.

V



V som i vitt och V som i V-ringat. Detta var vad jag dansade i igår. sommarkänslor..

Tack!

Tack alla inblandade för att ni gjorde gårdagen till en toppen kväll!



Bästa 20års presenten fick jag också!

yoyo

Hallå.

Hoppas ni mår bra denna fredag. Själv mår man prima. Ett enda lyckorus sprider sig just nu i min kropp. Allt känns verkligen underbart just nu. Ingenting särskilt som har hänt egentligen förutom att jag nu snart varit 20 i en vecka. Denna känsla får gärna hålla i sig.

Förra helgen var jag på besök i Charleswood för att fira min 20 års dag, men imorgon firar jag här, i Ericas och mitt crib. Tror och hoppas på en kanon kväll. Synd bara att inte alla tjejer kan komma, men det får man ta igen en annan gång.. =)




En bild från kontoret häromdagen. Man kan inte tröttna på utsikten!

Nej, dags att styra upp sig lite och fixa inför morgondagen. Ha en fortsatt trevlig kväll. puss

tro det eller ej..

men jag lever men full fart från morgon till kvälll och har valt att inte spendera min lediga tid framför datorn. en uppdatering om vad som händer och sker här i storstan kommer. Snart. 


RSS 2.0